اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه] آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

Collapse
این موضوع برجسته شده است.
X
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آمپلی فایر 100 وات با 2SC5200

نوشته اصلی توسط kamyabpc
    یعنی چی؟ :cry:
    یعنی صدای بسیار بلند و با کیفیت مشکل محسوب میشه؟ :eek:
    کل آمپ رو تست کردم هیچ مشکلی نداره البته اینم بگم که قبلش از پری آمپلی استفاده کردم وگرنه بدون پری انقدر قدرت نداره و با همون باند با صدای بلند و گیرایی جواب میده ولی با پری صداش چند برابر میشه.
    ترانزیستورهای مدار رو اصل ST گرفتم.
    خروجی رو با ولت متر که میگیرم بدون پری از ولوم 0 تا 100 بین 0 تا 30 ولت AC دارم ولی با پری به 0 تا 70 ولت میرسه.
    ولتاژ DC هم که چک کردم در هیچ شرایطی تو خروجی ندارم.
    چه تست هایی باید انجام بدم که خیالم راحت باشه آمپلی هیچ مشکلی نداره؟
    درود
    یه 100 وات نمیتونه از قدرت یه 12 اینچی رو بو بیاره مگه اینکه دیسی بده.دیسی هم با مولتی متر مشخص نمیشه باید اسکوپ داشته باشی
    موفق باشی(من کلا با مدارات اون سایت مشکل دارم)
    میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
      درود
      یه 100 وات نمیتونه از قدرت یه 12 اینچی رو بو بیاره مگه اینکه دیسی بده.دیسی هم با مولتی متر مشخص نمیشه باید اسکوپ داشته باشی
      موفق باشی(من کلا با مدارات اون سایت مشکل دارم)
      ای خدا حالا اسکوپ از کجا گیر بیارم. روشی دیگه نیست؟
      دوستان کسی نظری نداره؟
      سام عزیز شما با مدارات این سایت بیشتر سرو کله زدی نظری نداری؟
      :cry: :cry2:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamyabpc
        ای خدا حالا اسکوپ از کجا گیر بیارم. روشی دیگه نیست؟
        دوستان کسی نظری نداره؟
        سام عزیز شما با مدارات این سایت بیشتر سرو کله زدی نظری نداری؟
        :cry: :cry2:
        درود

من که از 90% مدارهای اون سایت راضی هستم فقط برای آمپلی فایر هایی که داره، باید از پری
        قوی بهره بگیری...
        اون مداری که برای همون سایت هست و با 3055 کار میکنه، الان نزدیک به 2 سال هست که روز در میان
        و هر روز نزدیک 4 ساعت داره بدون مشکل برام میخونه...
        بقیه آمپلی هایی هم که ساختم بدون مشکل کار میکنه...
        کیفیت قطعات بسیار بسیار مهم هست :agree:

حالا داستان ولتاژ DC چی هست؟ بیزحمت دوباره توضیح بده
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
          درود

من که از 90% مدارهای اون سایت راضی هستم فقط برای آمپلی فایر هایی که داره، باید از پری
          قوی بهره بگیری...
          اون مداری که برای همون سایت هست و با 3055 کار میکنه، الان نزدیک به 2 سال هست که روز در میان
          و هر روز نزدیک 4 ساعت داره بدون مشکل برام میخونه...
          بقیه آمپلی هایی هم که ساختم بدون مشکل کار میکنه...
          کیفیت قطعات بسیار بسیار مهم هست :agree:

حالا داستان ولتاژ DC چی هست؟ بیزحمت دوباره توضیح بده
          درود سام عزیز
          آقا من با اون سایت مشکل دارم :angry: :angry: :angry: :angry:
          :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
            درود سام عزیز
            آقا من با اون سایت مشکل دارم :angry: :angry: :angry: :angry:
            :biggrin: :biggrin: :biggrin: :biggrin:
            دادا خب با من خوب تا کرده

دیدگاه

درود
              ببین سام عزیز من یه باند 12 اینچ 16 اهم 250 ~ 500 وات به این آمپلی وصل کردم.
              ولوم رو که تا 50 درصد میبردم باند با تمام قدرت کار میکرد و صدای خیلی خیلی بلندی داشت به طوری که مشخص بود این باند بیشتر از این نمیتونه جواب بده.
              حدود یک دقیقه که کار کرد یه بویی از بوبینش اومد البته بوی سوختگی نبود. دیدی وقتی یه چیز نو میگیری یه بوی خواصی داره. خلاصه چون باند اجاره ای بود زود صداش رو کم کردم. حالا علی رضا جان میگه تو خروجیت ولتاژ DC داری که از بوبین بو بلند شده.
              من از پری لینک پایین استفاده میکنم.
              http://construyasuvideorockola.com/sonido_preamp_mic.php
              بدون پری که تست کردم همون باند با تمام قدرت داشت کار میکرد ولی با پری ولوم 50 درصد باند با تمام قدرت کار میکرد و از بوبینش بو بلند میشد البته گفتم بوی سوختگی نبود. ورودی صدا هم PC هستش.
              ورودی برق هم 42-0-42 پنج آمپر هستش.
              حالا نظر شما چیه؟
              آیا تو خروجی ولتاژ DC دارم؟
              بجز اسکوپ روشی دیگه برای تست DC بودن خروجی نیست؟
              اگه از dc protection استفاده کنم در صورت وجود DC خروجی رو قطع میکنه یا فقط مانع ورود DC میشه و مدار خروجی داره؟
              قطعات رو هم از ایران میکرو گرفتم. ترانزیستورها ST اصل هستن.
              باتشکر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamyabpc
                درود
                ولوم رو که تا 50 درصد میبردم باند با تمام قدرت کار میکرد و صدای خیلی خیلی بلندی داشت به طوری که مشخص بود این باند بیشتر از این نمیتونه جواب بده.
                حدود یک دقیقه که کار کرد یه بویی از بوبینش اومد البته بوی سوختگی نبود. دیدی وقتی یه چیز نو میگیری یه بوی خواصی داره. خلاصه چون باند اجاره ای بود زود صداش رو کم کردم. حالا علی رضا جان میگه تو خروجیت ولتاژ DC داری که از بوبین بو بلند شده.
                بدون پری که تست کردم همون باند با تمام قدرت داشت کار میکرد ولی با پری ولوم 50 درصد باند با تمام قدرت کار میکرد و از بوبینش بو بلند میشد البته گفتم بوی سوختگی نبود. ورودی صدا هم PC هستش.
                حالا نظر شما چیه؟
                اگه از dc protection استفاده کنم در صورت وجود DC خروجی رو قطع میکنه یا فقط مانع ورود DC میشه و مدار خروجی داره؟
                باتشکر
                درود
                دوست عزیز مدارات اون سایت اصلا اصولی نیست.پیشنهاد میکنم دیگه هیچی از اون سایت نسازی.مدار پروتکشن هم خوبه ولی از اون سایت نباشه.سعی کن از مدارات apexیا هولتون بسازی.اونا مداراتشون خوبن و طراحی خوبی دارن.
                موفق باشی

دیدگاه

اگر مدار رو بزارید یک ساعت کار کنه بطوری که به باند فشار نیاد و هیچ بویی از باند بلند نشه در خروجی dc نداری
                  ولی اگر در همین قدرت کوچکترین بویی بلند شه در خروجی dcهست
                  حالا نمیدونم چجوریه ولی هست چون من تست کردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kamyabpc
                    درود
                    حالا نظر شما چیه؟
                    باتشکر
                    خروجی کامپیوتر ولتاژ بالاتری داره نسبت به گوشی همراه یا پخش کننده های MP3
                    درباره بو هم نمیدونم چی بگم... فقط میدونم هر دستگاه نو را که راه اندازی میکنی یک بویی درمیآد
                    که بیشتر به خاطر گرم شدن قطعات هست و ...

دیدگاه

دوستان عزیز صفحه 2 فایل PDF این آمپلی گزینه هایی برای دگر گونی مدار داره حتما یک نگاه داشته باشید.
                      البته باید به فارسی یا انگلیسی برگردان کنید...
                      بیشتر راهکارهایی که داره به درد بیشتر آمپلی فایرهای همون سایت میخوره...

پیروز باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                        دوستان عزیز صفحه 2 فایل PDF این آمپلی گزینه هایی برای دگر گونی مدار داره حتما یک نگاه داشته باشید.
                        البته باید به فارسی یا انگلیسی برگردان کنید...
                        بیشتر راهکارهایی که داره به درد بیشتر آمپلی فایرهای همون سایت میخوره...

پیروز باشید
                        درود به همه
                        پیشنهاد نمیکنم کسی مدارای اون سایتو بسازه
                        موفق باشید

دیدگاه

سلام...
                          همین مدار 2SC5200 ایا مال همون سایت هستش؟
                          راستش من مدتی دنبال یه مدار وات بالا کسسته خوب از مدارات انجمن میگشتم که با راهنمایی اقای سام عزیز تصمیم گرفتم این مدارو بسازم....اما بدلیل نبود ایسی ها و مشکلاتی که داشتم هنوز نتونستم ازش بهره ببرم هرچند که بسیاری از قطعاتشو تهیه کردم...
                          حالا با توجه به این که این مدار برا چند سال پیشه ایا مدار بهتر و جذیذ تری هم هست؟؟؟
                          تشکر فراوان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amin tal
                            سلام...
                            همین مدار 2SC5200 ایا مال همون سایت هستش؟
                            راستش من مدتی دنبال یه مدار وات بالا کسسته خوب از مدارات انجمن میگشتم که با راهنمایی اقای سام عزیز تصمیم گرفتم این مدارو بسازم....اما بدلیل نبود ایسی ها و مشکلاتی که داشتم هنوز نتونستم ازش بهره ببرم هرچند که بسیاری از قطعاتشو تهیه کردم...
                            حالا با توجه به این که این مدار برا چند سال پیشه ایا مدار بهتر و جذیذ تری هم هست؟؟؟
                            تشکر فراوان
                            درود امین جان

درسته برای همون سایت هست. ولی طراحش QUASI هست که یکی از طراحان معروفه.
                            اون جدول هم برای بهبود کارایی مدار هست.
                            مدار های بهتر از این هم هست ولی من همین مدار را ساختم مشکلی هم نداره. بنده بر پایه تجربه عملی
                            خودم میگم. حالا اگر دوستان مدارک فنی و علمی در راستای بد بودن این مدار دارند اینجا بفرستند
                            دستبوسشون هم هستم
                            برای نمونه، گزارش آزمایش با دستگاه اسیلوسکوپ و...
                            راستی امین جان گمون کنم منظورت از ای سی ترانزیستورهای مدار هست درسته؟

پیروز باشی

دیدگاه

یه نکته رو عرض کنم خدمت دوستانی که ترانزیستور 2SC2229 پیدا نمیکنن.
                              من خیلی دنبال این ترانزیستور گشتم با نام 2SC2229 و پیدا نکردم، بعد از یه مدتی تو سایت ها دیدم به اسم C2229 ازش یاد میکنن.
                              وقتی رفتم و با این اسم دنبالش گشتم تمام فروشگاه ها داشتنش.
                              موفق باشید

دیدگاه

دوستان مدار هیچ مشکلی نداره همونطور که فکر میکردم مقدار درج شده پشت باندها دروغ هستش.
                                با دوتا باند 12 اینچ 16 اهم بقول خودشون 500 وات که به نظر من 100 وات هم نیست مدار به خوبی کار کرد و باند ها هم با تمام توانشون کار کردن و بعد از کلی کارکرد هم گرم نشدن. :wow:
                                باتشکر

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X