اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار محافظ آمپلی فایر و بلندگو با آیسی UPC1237HA برای ترانزیستور های bjt

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار محافظ آمپلی فایر و بلندگو با آیسی UPC1237HA برای ترانزیستور های bjt

ال ای دی روازپشت زده بودم دیده نمیشدالان درستش کردم.
    اینم عکس:

سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

رله 24 ولتیه منم ولتازدی سی که میدم 12ولته احتمال داره ازاین باشه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
        رله 24 ولتیه منم ولتازدی سی که میدم 12ولته احتمال داره ازاین باشه؟
        بله احتمالش هست .من تصور کردم با ولتاژی که آمپتو راه اندازی می کنی این مدارو تست می کنی.
        به سوالات من جواب بده تا با کمک هم راش بندازیم.
        1) ac مدارتو از کجا تهیه می کنی ؟؟؟ و اینکه اون دیود 4148 و مقاومت 33 کیلو که به پایه 4 میرن رو گزاشتی یا نه ؟؟
        2) مقاومتی که از vcc به پایه 8 میره رو چند کیلو گذاشتی ؟؟؟
        3) مقاومتی که از پایه 6 به یکی از پایه های رله میره رو چقدر گزاشتی ؟؟؟
        رله 12 ولتی دم دست داری ؟؟هر نوعی که باشه مهم نیست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
          بله احتمالش هست .من تصور کردم با ولتاژی که آمپتو راه اندازی می کنی این مدارو تست می کنی.
          به سوالات من جواب بده تا با کمک هم راش بندازیم.
          1) ac مدارتو از کجا تهیه می کنی ؟؟؟ و اینکه اون دیود 4148 و مقاومت 33 کیلو که به پایه 4 میرن رو گزاشتی یا نه ؟؟
          2) مقاومتی که از vcc به پایه 8 میره رو چند کیلو گذاشتی ؟؟؟
          3) مقاومتی که از پایه 6 به یکی از پایه های رله میره رو چقدر گزاشتی ؟؟؟
          رله 12 ولتی دم دست داری ؟؟هر نوعی که باشه مهم نیست.
          ac.1مداروازسوئیچینگ تهیه کنم چون قراره باسوئیچنگ راه اندازی بشه بعددی سی شدن حدود45ولت میشه.اون دیودومقاومتم همون مقدارگذاشتم.
          2.پانزده کیلو.
          3. 220 اهم.
          رله 12ولتی معمولی دارم ولی تک کنتاکت هستش.

دیدگاه

ac.1مداروازسوئیچینگ تهیه کنم چون قراره باسوئیچنگ راه اندازی بشه بعددی سی شدن حدود45ولت میشه.اون دیودومقاومتم همون مقدارگذاشتم.
            2.پانزده کیلو.
            3. 220 اهم.
            رله 12ولتی معمولی دارم ولی تک کنتاکت هستش.
            ok - ترانس چند ولت دم دست داری ؟؟

دیدگاه

تران 14ولت دی سی و18ولت دی سی.یکی داشتم که 45ولت دیسی میدادالان داخل جعبه روامپه باس برم یکی ازاوراقیابخرم.

دیدگاه

تران 14ولت دی سی و18ولت دی سی.یکی داشتم که 45ولت دیسی میدادالان داخل جعبه روامپه باس برم یکی ازاوراقیابخرم.
                نیازی نیست .
                یه سری تغییرات میگم تو مدار انجام بده
                اول اون رله رو بردار از رو مدار همون 12 ولت تک کنتاکه رو وصل کن منتها نیازی نیست رو برد وصل کنی فقط کافیه دو تا پینی که به کوئل رله میره رو وصل کنی تا صدای رله رو بشنوی.
                اون مقاومتی که از vcc به پایه 8 میره رو 10 کیلو بزار.
                مقاومتی که بین پایه 7 و 8 قرار داره رو 56 کیلو بزار.
                اون مقاومت 33 کیلو که به پایه 4 میره رو 15 کیلو بزار.دیود 4148 هم باشه.
                اون مقاومت ال ای دی رو هم از 15 کیلو به 4.7 کیلو کاهش بده .
                همون ترانس 18 ولتت رو یکسو کن و با یک خازن صافش کن.
                ac رو به قسمت acمدار وصل کن و vccو gnd رو هم وصل کن و گزارش کن.
                دقت کن جهت آیسی رو درست نصب کرده باشی.

دیدگاه

سلام
                  امپراطور جان مدار رو چه کار کردی ؟؟ تغییرات رو اعمال کردی؟

دیدگاه

سلام دوستان من یک سوال داشتم آیا موقع اتصال محافظ بین بلندگو و امپ منفی بلندگو باید به منفی مدار محافظ وصل باشد ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط madar1
                      سلام دوستان من یک سوال داشتم آیا موقع اتصال محافظ بین بلندگو و امپ منفی بلندگو باید به منفی مدار محافظ وصل باشد ؟
                      سلام
                      کلا" تو یک سیستم صوتی گراند همه مدارها باید به هم متصل باشند.
                      موفق باشید

دیدگاه

سلام
                        امپراطور جان مدار رو چه کار کردی ؟؟ تغییرات رو اعمال کردی؟
                        سلام
                        رله دوکنتاکت 12 ولتی سفارش دادم منتظرم برسه دستم یکمم سرم شلوغه دراولین فرصت نتیجه رومیزارم.

دیدگاه

نیازی نیست .
                          یه سری تغییرات میگم تو مدار انجام بده
                          اول اون رله رو بردار از رو مدار همون 12 ولت تک کنتاکه رو وصل کن منتها نیازی نیست رو برد وصل کنی فقط کافیه دو تا پینی که به کوئل رله میره رو وصل کنی تا صدای رله رو بشنوی.
                          اون مقاومتی که از vcc به پایه 8 میره رو 10 کیلو بزار.
                          مقاومتی که بین پایه 7 و 8 قرار داره رو 56 کیلو بزار.
                          اون مقاومت 33 کیلو که به پایه 4 میره رو 15 کیلو بزار.دیود 4148 هم باشه.
                          اون مقاومت ال ای دی رو هم از 15 کیلو به 4.7 کیلو کاهش بده .
                          همون ترانس 18 ولتت رو یکسو کن و با یک خازن صافش کن.
                          ac رو به قسمت acمدار وصل کن و vccو gnd رو هم وصل کن و گزارش کن.
                          دقت کن جهت آیسی رو درست نصب کرده باشی.
                          سلام
                          ببخشیدیکم دیرشدالان وقت کردم رله هم 12 ولت 2کنتاکت خریدم انداختم رومدار.
                          به پایه 4که مقاومتی نمیره منظورت کدوم مقاومته؟
                          ترانسم بعدیکسومیشه 18 نه اینکه 18 ولت ای سی باشه بالام گفتم.

دیدگاه

سلام
                            ببخشیدیکم دیرشدالان وقت کردم رله هم 12 ولت 2کنتاکت خریدم انداختم رومدار.
                            به پایه 4که مقاومتی نمیره منظورت کدوم مقاومته؟
                            ترانسم بعدیکسومیشه 18 نه اینکه 18 ولت ای سی باشه بالام گفتم.
                            سلام
                            یک دیود 4148 به پایه 4 وصل هست درسته ؟؟ حالا قبل از این دیود یک مقاومت 33 کیلو هست دیگه .منظورم اون بود.
                            ترانست در حالت ac چند ولت است ؟

دیدگاه

سلام
                              یک دیود 4148 به پایه 4 وصل هست درسته ؟؟ حالا قبل از این دیود یک مقاومت 33 کیلو هست دیگه .منظورم اون بود.
                              ترانست در حالت ac چند ولت است ؟
                              اهافهمیدم.
                              ترانسم دیسی شدش میشه 18 ای سی شونمیدونم چقده.
                              باسوئیچینگ نمیشه تستش کرد50ولت دی سی.

دیدگاه

سلام
                                صبح بخیر خوبه که شما هم سحر خیزی :applause:
                                خب همون آداپتور 18 ولت دی سی برای تست خوبه.
                                پس این تغییرات رو انجام بده و نتیجه رو گزارش کن.
                                1- رله جدید رو فقط پایه های کوئلش رو به سیم به پایه های کوئل رله قبلی لحیم کن. نیازی نیست رو برد بزاری.
                                2- اون مقاومتی که از vcc به پایه 8 میره رو 10 کیلو بزار اگر کار نکرد به مقاومت کمتر یعنی 8.2 کیلو یا 7.5 کیلو کاهش بده.
                                3- مقاومتی که بین پایه 7 و 8 قرار داره رو 56 کیلو بزار.
                                4-اون مقاومت 33 کیلو که به پایه 4 میره رو 15 کیلو بزار.دیود 4148 هم باشه.
                                5-دقت کن جهت آیسی رو هم درست نصب کرده باشی.
                                موفق باشی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X