اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار محافظ آمپلی فایر و بلندگو با آیسی UPC1237HA برای ترانزیستور های bjt

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار محافظ آمپلی فایر و بلندگو با آیسی UPC1237HA برای ترانزیستور های bjt

نوشته اصلی توسط Mostafa65
    خوب خوبه
    ببخشید که این حرف رو میزنم
    محمد جان سوتفاهم نشه شم تلاش کردی واسه این مدار بازم ببخشید
    پس دیگه به این طرح میشه گفت نیازی نیست یه دفعه میشه از همون طرح قبلی استفاده کرد
    البته اون مدار هم یه مشکل داره وقتی صدا بیش از حد باشه براش مثل اتصال کوتاه میشه و قطع میکنه من با همون آمپلی که عکساشو گذاشتم
    تست کردم و قطع میکرد
    فک میکنم از خازنش باشه چون تو اون مداری که برا ماسفت محمد جان زحمتش رو کشید من درست کردم روی اون مشکلی نداره
    سلام
    نه خواهش می کنم . من این طرح رو در اصل برای خودم ساخته بودم ولی وقتی دیدم جواب داد گفتم تو سایت بزارم بچه ها استفاده کنند. هر کسی مختار هست که کدوم طرح رو بسازه.
    تو اون طرح قبلی برای اینکه با صداهای بالا و بیس های قوی مدار قطع نکنه می تونید مقاومت های R2 و R3 رو از 100 کیلو به 220 کیلو برسونید.
    موفق باشی

دیدگاه

حالا بد نیست یک راهکاری هم برای ولتاژ های بالای 55 ولت AC و 75 ولت DC پیدا کنیم. :smile:
      اون خط روی نمودار دیتاشیت را هر چی بالاتر ببریم مقدار مقاومت ها بدست میاد ولی برای من
      پاسخ نداد :sad:
      من درون دیتا شیت چیزی هم درباره کمینه ولتاژ پیدا نکردم. شاید هم درست نخوندم :-??
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
        سلام
        نه خواهش می کنم . من این طرح رو در اصل برای خودم ساخته بودم ولی وقتی دیدم جواب داد گفتم تو سایت بزارم بچه ها استفاده کنند. هر کسی مختار هست که کدوم طرح رو بسازه.
        تو اون طرح قبلی برای اینکه با صداهای بالا و بیس های قوی مدار قطع نکنه می تونید مقاومت های R2 و R3 رو از 100 کیلو به 220 کیلو برسونید.
        موفق باشی
        محمد جان گفتم من از این حرف منظوری نداشتم ناراحت نشی شما هم زحمت کشیدی و این مدار رو تهیه کردی و برای همه در این جا قرار دادی
        فقط نمیدونستیم که ایا اون طرح اول برای bjt هم جواب میده یا نه که سام زحمت کشید و تست کرد
        باز هم ببخش و باعث دلخوری نشه ما با هم دوست هستیم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
          حالا بد نیست یک راهکاری هم برای ولتاژ های بالای 55 ولت AC و 75 ولت DC پیدا کنیم. :smile:
          اون خط روی نمودار دیتاشیت را هر چی بالاتر ببریم مقدار مقاومت ها بدست میاد ولی برای من
          پاسخ نداد :sad:
          من درون دیتا شیت چیزی هم درباره کمینه ولتاژ پیدا نکردم. شاید هم درست نخوندم :-??
          سلام
          امروز یه سرچی کردم
          یه رابطه برای تعیین همون مقاومت R17 پیدا کردم
          Vcc - 3.4 /2.8
          حساب که کردم مقاومت R17 حدود 25 کیلو در میاد که اگر نتونستی 25 کیلو پیدا کنی می تونی نزدیکترین رنج یعنی 27 کیلو بزاری
          دقت کن تغییراتی که با هم انجام دادیم رو باید به حالت قبل برگردونی یعنی :
          R13=33K
          R16=100K
          R17=27K
          R14 رو هم بین 120 اهم تا 560 اهم می تونی بزاری.
          R15=15 K
          فکر نمی کنم چیز دیگه ای رو از قلم انداخته باشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
            سلام
            امروز یه سرچی کردم
            یه رابطه برای تعیین همون مقاومت R17 پیدا کردم
            Vcc - 3.4 /2.8
            حساب که کردم مقاومت R17 حدود 25 کیلو در میاد که اگر نتونستی 25 کیلو پیدا کنی می تونی نزدیکترین رنج یعنی 27 کیلو بزاری
            دقت کن تغییراتی که با هم انجام دادیم رو باید به حالت قبل برگردونی یعنی :
            R13=33K
            R16=100K
            R17=27K
            R14 رو هم بین 120 اهم تا 560 اهم می تونی بزاری.
            R15=15 K
            فکر نمی کنم چیز دیگه ای رو از قلم انداخته باشم
            درود

محمد جان آزمایش کردم پاسخ داد
            فقط R14 را نخست 470 اهم 1 وات گزاشتم که چنان داغ شد که دیگه داشت میسوخت و رله هم وصل نشد
            سپس مقاومت 300 اهم 3 وات گزاشتم رله وصل شد ولی باز هم مقاومت رفت که آتیش بگیره.
            پس از آن مقاومت 360 اهم 5 وات گزاشتم رله وصل شد ولی باز هم داستان سوختن مقاومت بر قرار بود

در ضمن با مقاومت 300 اهم و 360 اهم عملکرد محافظت مدار عالی بود البته با همون تست باطری 9 ولتی

یک راهکار مهم: در دیتاشیت گفته برای ریست کردن مدار میشه پایه 3 IC را به زمین وصل کنیم
            با یک کلید شستی.
            آزمایش کردم و پاسخ دادا

اگر یادت باشه این مشکلی بود که در اون یکی مدار دوستان داشتند. این برای این مدار و اون یکی کار میکنه

سپاس
            خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
              درود

محمد جان آزمایش کردم پاسخ داد
              فقط R14 را نخست 470 اهم 1 وات گزاشتم که چنان داغ شد که دیگه داشت میسوخت و رله هم وصل نشد
              سپس مقاومت 300 اهم 3 وات گزاشتم رله وصل شد ولی باز هم مقاومت رفت که آتیش بگیره.
              پس از آن مقاومت 360 اهم 5 وات گزاشتم رله وصل شد ولی باز هم داستان سوختن مقاومت بر قرار بود

در ضمن با مقاومت 300 اهم و 360 اهم عملکرد محافظت مدار عالی بود البته با همون تست باطری 9 ولتی

یک راهکار مهم: در دیتاشیت گفته برای ریست کردن مدار میشه پایه 3 IC را به زمین وصل کنیم
              با یک کلید شستی.
              آزمایش کردم و پاسخ دادا

اگر یادت باشه این مشکلی بود که در اون یکی مدار دوستان داشتند. این برای این مدار و اون یکی کار میکنه

سپاس
              درود بر سام عزیز :applause: :applause: :applause: :applause: :applause: :applause:
              بسیار عالی
              مقاومت رله (R14) رو به نظرم کمتر کنی بهتر جواب بده مثلا" همون 120 اهم یا حتی اهم های کمتر مثل 100 و کمتر و البته همون 2 وات .اینو تست کن ببین چی میشه.
              در مورد ریست کردن مدار من اینو نمی دونستم ولی اصولیش اینه که ریست کردن مدار با خاموش و روشن شدن دستگاه انجام بگیره.چون تو هیچ دستگاه آمپلی فایری شستی برای ریست مدار قرار نمی دهند. به هر حال هر جور که راحتی همون طور عمل کن.
              موفق باشی :smile:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                محمد جان گفتم من از این حرف منظوری نداشتم ناراحت نشی شما هم زحمت کشیدی و این مدار رو تهیه کردی و برای همه در این جا قرار دادی
                فقط نمیدونستیم که ایا اون طرح اول برای bjt هم جواب میده یا نه که سام زحمت کشید و تست کرد
                باز هم ببخش و باعث دلخوری نشه ما با هم دوست هستیم
                سلام
                نه داداش گلم چرا ناراحت بشم . :mrgreen:
                اون طرح اصولش برای ماسفت طراحی شده بود. حالا رو BJT هم جواب داده خیلی خوبه. اگر شما خودت اون طرح رو ساختی خودتم رو BJT تست کن ببین جواب میده یا نه.
                موفق باشی

دیدگاه

سلام
                  داداش محمدمن یه پی سی بی باهمین آیسی طراحی کردم که هرآیسی دوتاآمپوکنترل کنه پی سی بی شواینجامیزارم ببینیثدایرادی نداره مدارشم ساختم هنوزتستش نکردم.
                  شماتیک اینه یعنی درواقع پی سی بی واسه این شماتیک طراحی شده.
                  http://s6.picofile.com/file/8182264326/protector_sch.jpg

اینم پی سی بی:
                  http://s5.picofile.com/file/8151256826/upc1237_pdsprj.html
                  سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                    سلام
                    داداش محمدمن یه پی سی بی باهمین آیسی طراحی کردم که هرآیسی دوتاآمپوکنترل کنه پی سی بی شواینجامیزارم ببینیثدایرادی نداره مدارشم ساختم هنوزتستش نکردم.
                    شماتیک اینه یعنی درواقع پی سی بی واسه این شماتیک طراحی شده.
                    http://s6.picofile.com/file/8182264326/protector_sch.jpg

اینم پی سی بی:
                    http://s5.picofile.com/file/8151256826/upc1237_pdsprj.html
                    سیروس جان
                    pcb رو نتونستم ببینم . با چه نرم افزاری هست ؟؟ من پروتئوس ورژن 7.7 دارم.

دیدگاه

باورژن 8.1هستش.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                        باورژن 8.1هستش.
                        می تونی با ورژن پایین تر سیو کنی چون من نمی تونم ببینم

دیدگاه

مگه اینجوری میشه؟بزارببینم همچین چیزی داره.

دیدگاه

نتونستم یه همچین چیزی پیداکنم واسه یه عکس ازش انداختم.
                            http://s6.picofile.com/file/8182287550/s.png

دیدگاه

امپراتور جان
                              من مدارت رو نگاه کردم راستش چون مقادیر رو ذکر نکردی چک کردنش سخته ولی جای ولتاژ vcc و ac رو رو مدار اشتباه زدی اینو تصحیحش کن.

دیدگاه

اینم ازمقادیر:
                                http://s4.picofile.com/file/8182388126/s.png

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X