اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار محافظ آمپلی فایر و بلندگو با آیسی UPC1237HA برای ترانزیستور های bjt

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار محافظ آمپلی فایر و بلندگو با آیسی UPC1237HA برای ترانزیستور های bjt

نوشته اصلی توسط mohammad1365

1- رله جدید رو فقط پایه های کوئلش رو به سیم به پایه های کوئل رله قبلی لحیم کن. نیازی نیست رو برد بزاری.
    این قسمتومتوجه نشدم ینی میگی رله 24 ولت قبلی داخل مدارباشه بعدرله جدید12ولتی روپایه های کوئلشوباسیم به پایه های کوئل رله روبردوصل کنم آره؟
    سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
      این قسمتومتوجه نشدم ینی میگی رله 24 ولت قبلی داخل مدارباشه بعدرله جدید12ولتی روپایه های کوئلشوباسیم به پایه های کوئل رله روبردوصل کنم آره؟
      سلام
      نه عزیز
      قرار شد رله 12 ولتی استفاده کنیم دیگه.از این جهت گفتم رو برد فقط پایه کوئلشو لحیم کن تا اگر مشکلی داشت دیگه جدا کردنش از برد سخت نباشه.به هر حال هر جوری خودت راحتی .می تونی کلا" همه پایه هاشو لحیم کنی. :mrgreen:
      این تغییرات رو برای استفاده از همون ترانس 18 ولتی گفتم.

دیدگاه

سلام
        نه عزیز
        قرار شد رله 12 ولتی استفاده کنیم دیگه.از این جهت گفتم رو برد فقط پایه کوئلشو لحیم کن تا اگر مشکلی داشت دیگه جدا کردنش از برد سخت نباشه.به هر حال هر جوری خودت راحتی .می تونی کلا" همه پایه هاشو لحیم کنی. :mrgreen:
        این تغییرات رو برای استفاده از همون ترانس 18 ولتی گفتم.
        سلام
        تغییرات ورومداراعمال کردم هیچ فرقی نکردهمینکه تغذیه وصل میشه کوئل رله یه صدامیده ال ای دی هم روشنه خاموشم نمیشه بادوتاایسیم تست کردم فرقی نکردتازه ایسیم که درش میاری بازم همونه فرقی نمیکنه.اینم بگم که ترانس من دوسره همینطورازترانزیستورای 1015و945استفاده کردم.

دیدگاه

سلام
          تغییرات ورومداراعمال کردم هیچ فرقی نکردهمینکه تغذیه وصل میشه کوئل رله یه صدامیده ال ای دی هم روشنه خاموشم نمیشه بادوتاایسیم تست کردم فرقی نکردتازه ایسیم که درش میاری بازم همونه فرقی نمیکنه.اینم بگم که ترانس من دوسره همینطورازترانزیستورای 1015و945استفاده کردم.
          سلام
          با رله 24 ولت قبلی صدای رله رو می شنیدی ؟؟؟
          یعنی آیسی رو که در میاری ال ای د ی بازم روشن میمونه؟؟؟

دیدگاه

سلام
            با رله 24 ولت قبلی صدای رله رو می شنیدی ؟؟؟
            یعنی آیسی رو که در میاری ال ای د ی بازم روشن میمونه؟؟؟
            بارله 24ولتی که باولتاژ50ولت تستش کردم نگویکی ارترک هاقطع شده بودواس همینم رله عین خیالش نبود ولی بااین رله 12ولتی ایسی چه باشه چه نباشه رله صدامیده وال ای دیم روشنه.
            منکه پی سی بی روبرعکس زده بودم هرچندبازم فرقی بااون پی سی بی نداره فقط باس ترانزیستورابرعکس زده بشن همینکارم کردم ولی مثه اینکه یه جای کارمیلنگه.

دیدگاه

خوب یه پی سی بی جدید بزن خیاله خودتو رو راحت کن
              چرا این همه دردسر میکشی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                خوب یه پی سی بی جدید بزن خیاله خودتو رو راحت کن
                چرا این همه دردسر میکشی
                بااین وضم نباس پی سی بی مشکلی داشته باشه قشنگ چک کردم.

دیدگاه

بارله 24ولتی که باولتاژ50ولت تستش کردم نگویکی ارترک هاقطع شده بودواس همینم رله عین خیالش نبود ولی بااین رله 12ولتی ایسی چه باشه چه نباشه رله صدامیده وال ای دیم روشنه.
                  منکه پی سی بی روبرعکس زده بودم هرچندبازم فرقی بااون پی سی بی نداره فقط باس ترانزیستورابرعکس زده بشن همینکارم کردم ولی مثه اینکه یه جای کارمیلنگه.
                  سلام
                  ببخشید دیر پاسخ دادم
                  راستش چیزی که برای من عجیبه اینه که میگی بدون آیسی رله عمل میکنه و ال ای دی هم روشن می مونه.که چنین چیزی امکان نداره. چون فقط آیسی به رله فرمان میده.
                  2 تا احتمال وجود داره:
                  1- ترانزیستورا به آیسی فرمان اتصال کوتاه میدن (که احتمالش کمه )
                  2-مشکل از پی سی بی هست.
                  من این مدار رو ساختم و الان رو آمپلی فایرم کار میکنه.پس شک نکن مدار کار میکنه.
                  البته من باید عذر خواهی کنم چون مقصر بودم و فایل پی سی بی رو میرور نکرده بود.
                  فایل مدار رو برات می فرستم مدارتو یه چک کن.
                  موفق باشی

دیدگاه

نه داداش دمت گرم این حرفاچیه یه مداردیگه پیداکردم واسش پی سی بیم زدم میرم رواون کارکنم ببینم چی میشه.
                    ممنون ازلطفت.

دیدگاه

باسلام
                      مشکل مداروپیداکردم مدارباترانزیستورایa1015وc945اصلاکارنمیکنه من ایناروازمدارخارج کردم وبه جاشون2n5551و2n5401گذاشتم ونتیجش به این شرحه:
                      منبع تغذیه دوبل 50ولت سوئیچینگ
                      ولتاژacهم بازازهمون سوئیچینگه
                      رله 12ولتی
                      وامانتیجه تست:
                      ولتاژوکه وصل میکنی کوئل رله یه صدایی میده وال ای دی روشن میشه وبعدحدود5ثانیه ال ای دی خاموش میشه درحدود5دقیقه گذاشتم تغذیه رومدارباشه ببینم نتیجه چیه که دراین مدت رله گرم میشه ومقاومت 220اهمم به شدت داغ میشه که درمدت استفاده زیاداحتمال اینکه بسوزه خیلیه وهمینطوررله بااین گرمایی که داره درمدت طولانی مشکل ایجادمی کنه.
                      حالاطبق این توضیحاتی که دادم مداردرست کارمی کنه یانه؟

دیدگاه

باسلام
                        مشکل مداروپیداکردم مدارباترانزیستورایa1015وc945اصلاکارنمیکنه من ایناروازمدارخارج کردم وبه جاشون2n5551و2n5401گذاشتم ونتیجش به این شرحه:
                        منبع تغذیه دوبل 50ولت سوئیچینگ
                        ولتاژacهم بازازهمون سوئیچینگه
                        رله 12ولتی
                        وامانتیجه تست:
                        ولتاژوکه وصل میکنی کوئل رله یه صدایی میده وال ای دی روشن میشه وبعدحدود5ثانیه ال ای دی خاموش میشه درحدود5دقیقه گذاشتم تغذیه رومدارباشه ببینم نتیجه چیه که دراین مدت رله گرم میشه ومقاومت 220اهمم به شدت داغ میشه که درمدت استفاده زیاداحتمال اینکه بسوزه خیلیه وهمینطوررله بااین گرمایی که داره درمدت طولانی مشکل ایجادمی کنه.
                        حالاطبق این توضیحاتی که دادم مداردرست کارمی کنه یانه؟
                        سلام
                        مدار درست کار می کنه فقط اون مقاومت 220 اهم رو وات بالا ( 3وات ) بزار .داغم کرد مشکلی نداره نمی سوزه.
                        راستی قطعات رو به همون حالت اول بر گردوندی ؟؟ یا همون قطعاتی هست که من گفتم برای 18 ولت تغییر بده؟؟

دیدگاه

مداربه حالت اول برش گردونم ینی واس ولتاژ50 فقط رله بایستی 24 ولتی بزارم اینجوری یکم کمترداغ میشه اون مقاوت 220اهم روبایستی به 550اهم 2وات تغییرش بدم مشکل حل میشه.

دیدگاه

مداربه حالت اول برش گردونم ینی واس ولتاژ50 فقط رله بایستی 24 ولتی بزارم اینجوری یکم کمترداغ میشه اون مقاوت 220اهم روبایستی به 550اهم 2وات تغییرش بدم مشکل حل میشه.
                            بله رله باید 24 ولتی بشه.220 اهم هم باشه مشکلی نداره فقط وات بالا بزار
                            اگه مدار رو تست کردی نتیجشو هم بزار.
                            سپاس

دیدگاه

بله رله باید 24 ولتی بشه.220 اهم هم باشه مشکلی نداره فقط وات بالا بزار
                              اگه مدار رو تست کردی نتیجشو هم بزار.
                              سپاس
                              واس ولتاژ50ولت مقاومته باس 550اهم 2وات باشه 220اهم دووم نمیاره حتی اگه 2وات باشه.
                              باش تست میکنم خبرشومیدم.

دیدگاه

رله 24ولتی انداختم رومدارمقاومت 220اهمم دوتاشوسری کردم دوتاشم 2واتن.
                                تغذیه روکه وصل میکنم رله درجاخروجیرووصل میکنه واصلنم تاخیری نداره ال ای دیم روشن میشه وبعد4ثانیه خاموش میشه درضمن ایسی روکه درمیارم بازم موقع وصل تغذیه رله درجاوصل میشه تواین شرایط فقط ال ای دی خاموش نمیشه.
                                واماموقع تست دس سی فقط ال ای دی روشن میشه ورله هیچ عکس العملی نداره وخروجی همچنان وصل میمونه.
                                الان کجای کاراشتباهه؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X