اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار محافظ آمپلی فایر و بلندگو با آیسی UPC1237HA برای ترانزیستور های bjt

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار محافظ آمپلی فایر و بلندگو با آیسی UPC1237HA برای ترانزیستور های bjt

سلام محمد جان اقا دمت گرم محافظ نیاز بود برا bjt
    راستی به نظرت منم برا محافظی که برا stk ساختم و با همین 1237هست تاپیک بزنم؟ به نظرت برا امپای مدار مجتمع نیازه؟

یه مساله ای ذهن منو خیلی مشغول کرده اصلا خواب و قرار ندارم , اونجا چرا ترک رو مستقیم نکشیدی و پیچ و خمش دادی؟ :mrgreen: :mrgreen:
    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
    مخترع برتر شمال غرب سال 96
    مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
      سلام محمد جان اقا دمت گرم محافظ نیاز بود برا bjt
      راستی به نظرت منم برا محافظی که برا stk ساختم و با همین 1237هست تاپیک بزنم؟ به نظرت برا امپای مدار مجتمع نیازه؟

یه مساله ای ذهن منو خیلی مشغول کرده اصلا خواب و قرار ندارم , اونجا چرا ترک رو مستقیم نکشیدی و پیچ و خمش دادی؟ :mrgreen: :mrgreen:
      سلام از ماست
      بستگی به خودتون داره - برای مدارات مجتمع برای یه سریاشون مثل همین stk ها نیازه.
      در مورد ترک پیچ و خم دار هم عرض کنم که اول با ترک صاف وصل کرده بودم اما پروتئوس ارور اتصال با ترک مجاور رو می داد که اگر می خواستم صاف وصل کنم باید قطر ترک رو کم می کردم و چون دوست نداشتم قطر ترک از 50 کمتر باشه این کارو کردم.
      امشب دیگه راحت می تونی بخوابی
      موفق باشی :bye

دیدگاه

درود بر محمد عزیزم :smile:

داداش دستت درد نکنه تنها زدن کلید سپاس کافی نبود.
        حتما میسازم.

اگر دگرگونی هایی در سوی مسی و چینش قطعات انجام بدهم، اجازه دارم اینجا به اشتراک بگزارم؟
        خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
          درود بر محمد عزیزم :smile:

داداش دستت درد نکنه تنها زدن کلید سپاس کافی نبود.
          حتما میسازم.

اگر دگرگونی هایی در سوی مسی و چینش قطعات انجام بدهم، اجازه دارم اینجا به اشتراک بگزارم؟
          سلام بر دوست عزیزم جناب سام
          خواهش می کنم کاری نکردم . من خودم مونتاژ کردم و بدون آمپلی تست هم کردم و جواب داده مونده رو آمپلیم نصب کنم.
          حتما" خوشحال خواهم شد که با چینش بهتر در مورد طرز قرار گیری قطعات تغییراتی ایجاد کنی . من زیاد پروتئوس بلد نیستم در همین حدی که کارم رو راه بندازه استفاده میکنم.
          با تشکر

دیدگاه

سلام به دوستان عزیز
            همین امروز این مدار را از جهت اتصال کوتاه تست کردم. فوق العاده عالی عمل می کنه . بدون ورودی و حتی با ولوم کم هم مدار عمل میکنه.
            امیدوارم براتون مفید باشه.

نکته مهم اینه که مدار بعد از اتصالی خروجی رو قطع میکنه و تا زمانی که دستگاه رو خاموش روشن نکنی در همون حالت قطع باقی می مونه. به اصطلاح مدار رو باید ریست کنید.
            موفق باشید

دیدگاه

راستی این مدارهرسه قابلیت وداره؟(آنتی پلاپ&محافظ دی سی&محافظ اتصال کوتاه)
              اگه ولتازacرووصل نکنیم کدوم قابلیت غیرفعال میشه؟همچنین اگه ولتازacرونزنیم تواین مدارم بایستی ولتازکمتراز8ولت به پایه 4بدیم؟
              سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                راستی این مدارهرسه قابلیت وداره؟(آنتی پلاپ&محافظ دی سی&محافظ اتصال کوتاه)
                اگه ولتازacرووصل نکنیم کدوم قابلیت غیرفعال میشه؟همچنین اگه ولتازacرونزنیم تواین مدارم بایستی ولتازکمتراز8ولت به پایه 4بدیم؟
                سلام
                اگر ولتاژ ac رو وصل نکنید هیچ کدوم از پشن ها را نخواهید داشت . اصلا" مدار بدون ولتاژ ac کار نمی کنه.
                موفق باشید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                  سلام
                  اگر ولتاژ ac رو وصل نکنید هیچ کدوم از پشن ها را نخواهید داشت . اصلا" مدار بدون ولتاژ ac کار نمی کنه.
                  موفق باشید
                  ممنون واسه امپلی ماشین می خواستم که اونم فکرنکنم باولتازacسوئیچینگ کارکنه درسته؟

دیدگاه

ممنون واسه امپلی ماشین می خواستم که اونم فکرنکنم باولتازacسوئیچینگ کارکنه درسته؟
                    بله

دیدگاه

ولتاژ ac یا سویچینگ نمیخواد برادر شما فقط پایه 4 رو 1 کنی (ولتاژ بهش بدی) ایسی بعد از 4 ثانیه شروع به کار میکنه هم با سویچینگ کار میکنه هم ac شهر هیچ مشکلیم نداره
                      میتونی سر راهشم یه ptc بزاری و کنترل دما رو هم علاوه بر این قابلیت داشته باشی
                      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

محمد جان سلام
                        واقعا ممنون از بابت این مدار در حال ساختش هستم منها فک کنم میره جز پروژه های 7 ساله :icon_razz:
                        چند تا سفارش کار دارم اول باید اونا رو بدم تحویل !
                        میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                        به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

ولتاژ ac یا سویچینگ نمیخواد برادر شما فقط پایه 4 رو 1 کنی (ولتاژ بهش بدی) ایسی بعد از 4 ثانیه شروع به کار میکنه هم با سویچینگ کار میکنه هم ac شهر هیچ مشکلیم نداره
                          میتونی سر راهشم یه ptc بزاری و کنترل دما رو هم علاوه بر این قابلیت داشته باشی
                          سلام
                          آرمین جان منظورت پیه که پایه 4 رو 1 کنیم؟؟؟

دیدگاه

سلام
                            بااجازه اقاارمین:
                            منظورش اینه که به جای ولتازacیه ولتاژحدود7ولت مستقیم بدی به پایه ی 4.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                              سلام
                              آرمین جان منظورت پیه که پایه 4 رو 1 کنیم؟؟؟
                              یعنی این که ولتاژ بهش بدیم (که برا این پایه 8 ولته ظاهرا) تو دیجیتال ما یا 1 داریم یا 0 که 0 یعنی گراند و 1 هم همون ولتاژه که مقدارش بعضا متفاوته, گفتم خلاصه نویسی کنم اونجوری نوشتم )

سلام
                              بااجازه اقاارمین:
                              منظورش اینه که به جای ولتازacیه ولتاژحدود7ولت مستقیم بدی به پایه ی 4.
                              صاحب اختیاری عزیز
                              آخه فرقی نمیکنه که این ولتاژ از ac ادابتور بیاد یا از خروجی سویچینگ! اگه دقت کنی رو پایه 4 ما یه دونه دیود 4881 (فک کنم شمارهش این بود) داریم این دیود وظیفهش یکسوسازی هست و خودشم اولترا فست هست هر سویچینگیو یکسو میکنه واسه همین فرق نمیکنه که ac 50 هرتز بهش بدیم یا ac20کیلوهرتز!
                              علاوه بر قابلیت " قطع بلند گو ها هنگام خاموش کردن امپ " میشه با گذاشتن یه ptc سر راهش (بین پایه 4 و ولتاژ) میتونی کنترل دما هم داشته باشی یعنی هم اسپیکرو در لحظه خاموش کردن امپ قطع میکنه که صدای پلاپ نده همم کنترل دمایی داری

دیدگاه

آخه فرقی نمیکنه که این ولتاژ از ac ادابتور بیاد یا از خروجی سویچینگ! اگه دقت کنی رو پایه 4 ما یه دونه دیود 4881 (فک کنم شمارهش این بود) داریم این دیود وظیفهش یکسوسازی هست و خودشم اولترا فست هست هر سویچینگیو یکسو میکنه واسه همین فرق نمیکنه که ac 50 هرتز بهش بدیم یا ac20کیلوهرتز!
                                علاوه بر قابلیت " قطع بلند گو ها هنگام خاموش کردن امپ " میشه با گذاشتن یه ptc سر راهش (بین پایه 4 و ولتاژ) میتونی کنترل دما هم داشته باشی یعنی هم اسپیکرو در لحظه خاموش کردن امپ قطع میکنه که صدای پلاپ نده همم کنترل دمایی داری
                                تایید میشه. :smile:
                                اون دیود هم اشتباه نوشتید. 4148 صحیحه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X