اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

[پروژه]مدار محافظ آمپلی فایر و بلندگو با آیسی UPC1237HA برای ترانزیستور های bjt

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار محافظ آمپلی فایر و بلندگو با آیسی UPC1237HA برای ترانزیستور های bjt

نوشته اصلی توسط emparator
    رله 24ولتی انداختم رومدارمقاومت 220اهمم دوتاشوسری کردم دوتاشم 2واتن.
    تغذیه روکه وصل میکنم رله درجاخروجیرووصل میکنه واصلنم تاخیری نداره ال ای دیم روشن میشه وبعد4ثانیه خاموش میشه درضمن ایسی روکه درمیارم بازم موقع وصل تغذیه رله درجاوصل میشه تواین شرایط فقط ال ای دی خاموش نمیشه.
    واماموقع تست دس سی فقط ال ای دی روشن میشه ورله هیچ عکس العملی نداره وخروجی همچنان وصل میمونه.
    الان کجای کاراشتباهه؟
    سلام این سوالات من رو جواب بده تا اول از تغذیه خیالم راحت بشه.
    1- با توجه به ولتاژ 50 ولت دی سی مقاومتی که از vcc به پایه 8 میره رو چند کیلو گذاشتی ؟؟؟
    2- رو پایه 4 دیود 4148 رو حذف کردی ؟؟ مقاومتش رو چند کیلو گذاشتی ؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
      سلام این سوالات من رو جواب بده تا اول از تغذیه خیالم راحت بشه.
      1- با توجه به ولتاژ 50 ولت دی سی مقاومتی که از vcc به پایه 8 میره رو چند کیلو گذاشتی ؟؟؟
      2- رو پایه 4 دیود 4148 رو حذف کردی ؟؟ مقاومتش رو چند کیلو گذاشتی ؟
      ولتاژتغذیه 45 ولته.
      مقاومتی که به پای 8میره 15کیلوگذاشتم.
      دیودم حدف نکردم مقاومتشم 33کیلوگذاشتم.
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
        ولتاژتغذیه 45 ولته.
        مقاومتی که به پای 8میره 15کیلوگذاشتم.
        دیودم حدف نکردم مقاومتشم 33کیلوگذاشتم.
        سلام
        خب تا اینجا درسته. گفتی تغذیت سوئیچینگ 45 ولتی هست ؟؟
        مقاومتی که بین پایه 7 و 8 آیسی هست رو 100 کیلو بزار.مقاومت سری شده با led رو هم 10 کیلو بزار.
        به جای دو تا 220 اهم یک 560 اهم بزار ببین چی میشه .
        ببین طرز کار صحیح این مدار به این صورته که وقتی به مدار ولتاژ می دی ابتدا ال ای دی روشن میشه و بعد از چند ثانیه ال ای دی خاموش شده و رله وصل می شود.
        نتیجه رو گزارش کن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
          سلام
          خب تا اینجا درسته. گفتی تغذیت سوئیچینگ 45 ولتی هست ؟؟
          مقاومتی که بین پایه 7 و 8 آیسی هست رو 100 کیلو بزار.مقاومت سری شده با led رو هم 10 کیلو بزار.
          به جای دو تا 220 اهم یک 560 اهم بزار ببین چی میشه .
          ببین طرز کار صحیح این مدار به این صورته که وقتی به مدار ولتاژ می دی ابتدا ال ای دی روشن میشه و بعد از چند ثانیه ال ای دی خاموش شده و رله وصل می شود.
          نتیجه رو گزارش کن.
          سلام
          بله تغذیه 45ولت هستش.
          مقاومت 560اهم فک نکنم توخونه داشته باشم ولی خب یه 100واتم بااون 2تاسری میکنم اگه کارکرد که یه 560اهم ازمغازه میخرم میندازم روش مقاومت بین پایه 7و8هم خودش 100کیلوهستش.
          باش تست میکنم نتیجه رواعلام میکنم.

دیدگاه

آقامشکل حل شدمقاومت سری شده باال ای دی روبه 10کیلوتغییرش دادم درست شد.
            ممنون ازراهنماییت.

دیدگاه

سلام به همگی
              واقعا ممنون که باهم تبادل اطلاعات می کنید.از اول تاپیک کامل و یتیکه خوندم بحثارو، الان چشام داره اشک میاد بسکه به مانیتور نگاه کردم. منم دوتا آمپلی درست کردم، یکی همون 180 وات با 2N3055 از سایت اسپانیاییه و 800 وات با 5200 و 1943 که بشدت نیاز دارن به این مدار.فقط آقا محمد اگه امکان داره نقشه شماتیکو بزارید که من با پروتل یه پی سی بی با رله های بزرگتر واسش بکشم و بزارم. البته قبلش باید ببینم که رله ای که دو کنتاکت باشه و بتونه تو هر کنتاکتش حدوده 20 آمپر رو بکشه هست یا نه؟ یا شایدم اصلا بهتر باشه این محافظ رو تک کانال پی سی بی واسش بزنم که بهتر باشه. نظر شما چیه؟یا اگر هم می دونید از همون پی سی بی خوتون استفاده می کنم . (من به روش اتو برد می زنم) البته 8 ماه از آخرین پست گذشته!!!
              من همیشه دیر می رسم

دیدگاه

پاسخ : [پروژه]مدار محافظ آمپلی فایر و بلندگو با آیسی UPC1237HA برای ترانزیستور های bjt

سلام داداش لیست قطعاتش کجاست .؟

دیدگاه

پاسخ : [پروژه]مدار محافظ آمپلی فایر و بلندگو با آیسی UPC1237HA برای ترانزیستور های bjt

نوشته اصلی توسط hamid7411 نمایش پست ها
                  سلام داداش لیست قطعاتش کجاست .؟
                  سلام
                  صفحه اول همین تاپیک لیست قطعات موجود هست
                  موفق باشید

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

نوشته اصلی توسط sazhad نمایش پست ها
                  سلام به همگی
                  واقعا ممنون که باهم تبادل اطلاعات می کنید.از اول تاپیک کامل و یتیکه خوندم بحثارو، الان چشام داره اشک میاد بسکه به مانیتور نگاه کردم. منم دوتا آمپلی درست کردم، یکی همون 180 وات با 2N3055 از سایت اسپانیاییه و 800 وات با 5200 و 1943 که بشدت نیاز دارن به این مدار.فقط آقا محمد اگه امکان داره نقشه شماتیکو بزارید که من با پروتل یه پی سی بی با رله های بزرگتر واسش بکشم و بزارم. البته قبلش باید ببینم که رله ای که دو کنتاکت باشه و بتونه تو هر کنتاکتش حدوده 20 آمپر رو بکشه هست یا نه؟ یا شایدم اصلا بهتر باشه این محافظ رو تک کانال پی سی بی واسش بزنم که بهتر باشه. نظر شما چیه؟یا اگر هم می دونید از همون پی سی بی خوتون استفاده می کنم . (من به روش اتو برد می زنم) البته 8 ماه از آخرین پست گذشته!!!
                  من همیشه دیر می رسم
                  سلام دوست عزیز
                  متاسفانه هارد من مشکل پیدا کرد و اکثر نقشه مداراتم پرید و نتونستم فایل رو پیدا کنم.
                  شما می تونید با کمی صبر و حوصله شماتیک رو از روی پی سی بی دربیارید
                  موفق باشید

دیدگاه

سلام به همه
                    عیتون مبارک
                    بچه ها من یه PCB با آلتیوم دیزاینر زدم چطور می تونم اینجا آپلود کنم؟
                    یه اکانت فورشرد داشتم هرچی می زنم باز نمی شه
                    چکار کنم؟
                    یه اکانت دوباره ساختم.

اینم لینک دانلود شماتیک و پی سی بی
                    جدیدترین ویرایش توسط sazhad; ۱۲:۳۲ ۱۳۹۶/۰۱/۰۴.

دیدگاه

سلام به محمد عزیز
                      من مدار قبلی رو ساختم حالا چه تغییراتی لازمه روش اعمال کنم که بشه برایbjt استفادش کرد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad.ali.sibeveyh نمایش پست ها
                        سلام به محمد عزیز
                        من مدار قبلی رو ساختم حالا چه تغییراتی لازمه روش اعمال کنم که بشه برایbjt استفادش کرد؟
                        سلام من این مدارو ساختم اتصال کوتاهش عمل نمیکنه؟ اما تاخیر و DC عمل میکنه کسی هست راهنمایی کنه

سلام به محمد عزیز
                        سلام من این مدارو ساختم اتصال کوتاهش عمل نمیکنه؟ اما تاخیر و DC عمل میکنه کسی هست راهنمایی کنه

سلام به محمد عزیز

سلام
                        من این مدار و ساختم اما اتصال کوتاهش عمل نمیکنه؟ اما تاخیر و DC عمل میکنه کسی هست راهنمایی کنه

دیدگاه

سلام دوستان این مدار را میشه برای آمپلی stk استفاده کرد؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                          X