اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه ساخت میکسر صوتی 18 کانال برای موزیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت میکسر صوتی 18 کانال برای موزیک

منظورت این هست که خروجی هر لاین میکروفن بره به یک مدار اکو ؟ و یک کلید خاموش و روشن داشته باشه درسته؟
    نه نه - ببین ما کلا" یک مدار اکو بیشتر نداریم . شما میای سیگنال خروجی هر پری رو به مدار مستر میدی . درسته؟؟ حالا مقداری از همون سیکنال از هر پری رو باید به مدار اکو هم بدیم.
    سپاس داداشی. خودم چند تا عکس از دایناکورد و یاماها دارم حتی از سایتشون دفترچه راهنما هم دانلود کردم. ولی چون تا حالا در زندگیم 2 بار
    بیشتر این دستگاه را از نزدیک ندیدم ، زیاد سر در نیاوردم .
    تنها فهمیدم هر کانال یک پری داره و چند تا افکت و همون کلید خاموش و روشن افکت و به همچنین دکمه میوت کانال و در پایین لاین هم ولوم کشویی
    فیدر. 2 یا 3 لاین هم برای میکروفن (فانتوم پاور) داره که بدم نمیاد از این سیستم هم بهره ببرم
    بله درسته . دایناکورد و یاماها که اصلا" حرف ندارن.
    فانتوم پاور هم برای میکروفن هایی هست که با تغذیه 48 ولت کار میکنند.
    اون دکمه میوت هم اگر بزنی صدا به مستر نمی ره و در باندها پخش نمیشه اما از خروجی مانیتور همون کانال بیرون میره بیشتر به درد ضبط صدا می خوره که صدای جمعیت رو ضبط میکنه ( سیستم امبیانس )

سامی جان همین دیاگرام آخری که کشیدی بسیار مناسب هست . فقط باید مدار اکو رو توش جاسازی کنی و وضعیت سیم کشی ها یه مقدار تغییر میکنه . اما مدار پری ها خوب هست . لطف میکنی لینک مربوط به همین اکو آمپلی فایر که عکسش رو قرار دادی بزاری
    سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
      سلام سام
      من منظورم اینه که شما یه بار صدا(ورودی میکروفن و aux ) رو توسط تون کنترل بالا تغییر میدی بعد از دوباره بعد از سیگنال اددر میدی به اکولایزر اونجا هم باز رو صدا تغییر میدی به نظرت صدا خراب نمیشه؟
      درسته مصطفی جان از بابت تداخل داستان درست میشه. خیلی باید روی صدا کار بشه. نخستین بار که مدار همون اکولایزر 28 باند را آزمایش کردم هم
      خوشم آمد و هم سر گیجه گرفتم :mrgreen: تازه هنوز بدون پری تون کنترل بود. ولی روی همه فرکانس ها قدرت مانور داری
      حالا این مدلی را هم آزمایش میکنیم ببینیم چی میشه
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سامی جان
        در لینک زیر یک مدل میکسر ساده رو با نام تجاری مکی مشاهده می کنی. چیزی کخ مد نظر من هست همینه . شما باید یه چیزی شبیه به این بسازی .
        http://www.urban75.org/tech/images/mackie-dfx-6-mixer-full.jpg

دیدگاه

حالا مقداری از همون سیکنال از هر پری رو باید به مدار اکو هم بدیم.
          محمد جان ببخشید میتونی یک دیاگرام بکشی؟ :redface: دستی و ساده هم بود خوبه . سپاس

خدمت داداش :
          http://construyasuvideorockola.com/p...ola_activa.php

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
            محمد جان ببخشید میتونی یک دیاگرام بکشی؟ :redface: دستی و ساده هم بود خوبه . سپاس

خدمت داداش :
            http://construyasuvideorockola.com/p...ola_activa.php

ممنون
            حتما" تا فردا برات میکشم.
            سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
              سامی جان
              در لینک زیر یک مدل میکسر ساده رو با نام تجاری مکی مشاهده می کنی. چیزی کخ مد نظر من هست همینه . شما باید یه چیزی شبیه به این بسازی .
              دقیقا این کوچکتر پروژه من هست سپاس محمد جان
              پس دادا من بر پایه این کار میکنم . اینجوری دیاگرام هم دگرگون میشه که بعدا درستش میکنم.

میمونه چند تا پرسش که بعدا میپرسم.

سپاس

دیدگاه

میگم خروجی این میکسرا خیلی قویه های ولتاژن نمیدونم چطوری اینقدر ولتاژ رو بالا میبرن که حتی استاد اشک هم اینو گفتن
                منم میخواستم همچین میکسری بسازم مثله سام ولی تا حالا به دلیل مشغله کاری موفق به ساخت نشدم

دیدگاه

میگم خروجی این میکسرا خیلی قویه های ولتاژن نمیدونم چطوری اینقدر ولتاژ رو بالا میبرن که حتی استاد اشک هم اینو گفتن
                  منم میخواستم همچین میکسری بسازم مثله سام ولی تا حالا به دلیل مشغله کاری موفق به ساخت نشدم
                  مصطفی جان
                  این نمونه تازه یک مدل ساده هست و 4 کانال که چند نوع افکت هم داره.
                  البته من منظورتو از های ولتاژ متوجه نشدم.

دیدگاه

منظورم از میکسرا مثل دایناکورد هست نه این میکسری که سام میخواد بسازه
                    همون طور که میدونی پری ها خروجیشون ولتاژ هست و امپلی جریان منظورم از های ولتاژ خروجی میکسرها هست اونا ولتاژ خروجیشون بالا هست مثلا 7 8 ولت در صورتی که این پری تون هایی که ما میسازیم فک نمیکنم به 1 ولت برسن

دیدگاه

سلام سامی جان دیاگرام کلی به صورت زیر هست اگر سوالی داشتی در خدمتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                        درسته مصطفی جان از بابت تداخل داستان درست میشه. خیلی باید روی صدا کار بشه. نخستین بار که مدار همون اکولایزر 28 باند را آزمایش کردم هم
                        خوشم آمد و هم سر گیجه گرفتم
                        میگم سام جان شما این اکولایزر رو خودت ساختی یا اماده خریدی
                        عکس میزاری ازش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                          سلام سامی جان دیاگرام کلی به صورت زیر هست اگر سوالی داشتی در خدمتم
                          درود محمد عزیزم

دستت درد نکنه داداشی. حتما مزاحمت میشم :redface:

دیدگاه

میگم سام جان شما این اکولایزر رو خودت ساختی یا اماده خریدی
                            عکس میزاری ازش
                            مصطفی جان اون عکس که دیدی ساخت من نیست. ولی خودم ساختم که براش تاپیک هم زدم.
                            حتما این جدید را که ساختم ازش عکس میزارم.

دیدگاه

با سلام.میتونی از کتابهای محمود بخت اور استفاده کنی که بطور کامل از ابتدا تا اخر میکسر
                              وامپلی فایر رو توضیح داده.از اقای بخت اور هم تشکر میکنم که برای ما استاد بزرگی هستند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 323mahdi
                                با سلام.میتونی از کتابهای محمود بخت اور استفاده کنی که بطور کامل از ابتدا تا اخر میکسر
                                وامپلی فایر رو توضیح داده.از اقای بخت اور هم تشکر میکنم که برای ما استاد بزرگی هستند.
                                دوست عزیز فرمایش شما کاملا متین ... ولی مدارات جناب بخت اور اصلا و ابدا به درد موزیک نمیخورن ... به هیچ عنوان ...
                                میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
                                به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X