پاسخ : پروژه ساخت میکسر صوتی 18 کانال برای موزیک
نه نه - ببین ما کلا" یک مدار اکو بیشتر نداریم . شما میای سیگنال خروجی هر پری رو به مدار مستر میدی . درسته؟؟ حالا مقداری از همون سیکنال از هر پری رو باید به مدار اکو هم بدیم.
بله درسته . دایناکورد و یاماها که اصلا" حرف ندارن.
فانتوم پاور هم برای میکروفن هایی هست که با تغذیه 48 ولت کار میکنند.
اون دکمه میوت هم اگر بزنی صدا به مستر نمی ره و در باندها پخش نمیشه اما از خروجی مانیتور همون کانال بیرون میره بیشتر به درد ضبط صدا می خوره که صدای جمعیت رو ضبط میکنه ( سیستم امبیانس )
سامی جان همین دیاگرام آخری که کشیدی بسیار مناسب هست . فقط باید مدار اکو رو توش جاسازی کنی و وضعیت سیم کشی ها یه مقدار تغییر میکنه . اما مدار پری ها خوب هست . لطف میکنی لینک مربوط به همین اکو آمپلی فایر که عکسش رو قرار دادی بزاری
سپاس
منظورت این هست که خروجی هر لاین میکروفن بره به یک مدار اکو ؟ و یک کلید خاموش و روشن داشته باشه درسته؟
سپاس داداشی. خودم چند تا عکس از دایناکورد و یاماها دارم حتی از سایتشون دفترچه راهنما هم دانلود کردم. ولی چون تا حالا در زندگیم 2 بار
بیشتر این دستگاه را از نزدیک ندیدم ، زیاد سر در نیاوردم .
تنها فهمیدم هر کانال یک پری داره و چند تا افکت و همون کلید خاموش و روشن افکت و به همچنین دکمه میوت کانال و در پایین لاین هم ولوم کشویی
فیدر. 2 یا 3 لاین هم برای میکروفن (فانتوم پاور) داره که بدم نمیاد از این سیستم هم بهره ببرم
بیشتر این دستگاه را از نزدیک ندیدم ، زیاد سر در نیاوردم .
تنها فهمیدم هر کانال یک پری داره و چند تا افکت و همون کلید خاموش و روشن افکت و به همچنین دکمه میوت کانال و در پایین لاین هم ولوم کشویی
فیدر. 2 یا 3 لاین هم برای میکروفن (فانتوم پاور) داره که بدم نمیاد از این سیستم هم بهره ببرم

فانتوم پاور هم برای میکروفن هایی هست که با تغذیه 48 ولت کار میکنند.
اون دکمه میوت هم اگر بزنی صدا به مستر نمی ره و در باندها پخش نمیشه اما از خروجی مانیتور همون کانال بیرون میره بیشتر به درد ضبط صدا می خوره که صدای جمعیت رو ضبط میکنه ( سیستم امبیانس )
سامی جان همین دیاگرام آخری که کشیدی بسیار مناسب هست . فقط باید مدار اکو رو توش جاسازی کنی و وضعیت سیم کشی ها یه مقدار تغییر میکنه . اما مدار پری ها خوب هست . لطف میکنی لینک مربوط به همین اکو آمپلی فایر که عکسش رو قرار دادی بزاری
سپاس
دیدگاه