سلام برسام عزیز اقایه پیشنهاد دارم برای مدار اکو می تو نی ازمیکرو کمک بگیری وبا شستی افکتو کنترول کنی خیلی ساده هست که بجای استفاده از سلکتوروولوم از میکرو می تونی استفاده کنی البته اگه حالشو داری که دربیشتر اکو چنگ های جدید از این مورد استفاده شده به جای bsp
سلام برسام عزیز اقایه پیشنهاد دارم برای مدار اکو می تو نی ازمیکرو کمک بگیری وبا شستی افکتو کنترول کنی خیلی ساده هست که بجای استفاده از سلکتوروولوم از میکرو می تونی استفاده کنی البته اگه حالشو داری که دربیشتر اکو چنگ های جدید از این مورد استفاده شده به جای bsp
سلام
دوست عزیز شما مدارشو داری ؟؟؟ من خیلی دنبالش بود ولی گیر نیاوردم. تازه مشکل پروگرم کردن میکرو هم هست
درود بر سجاد عزیز
داداش اگر داری دریغ نکن :smile: البته من به میکرو زیاد وارد نیستم. ولی با کمک دوستان یه کاریش میکنیم :biggrin:
خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت
راستی کناره های همه بردها باید صافکاری بشه
شاید باشید و پاینده
درود بر سام عزیز خوبی؟
بابا چی کار کردی ترکوندی رفته ایول چیه همه برد ویو متر زدی oo: کلا خیلی خوب شده دمت گرم خیلی حال کردم -از این کارای بزرگ خوشم میاد ولی حیف که پولشو ندارم :angry:
راستی برد اکوت چیه ؟؟
از اون برد اکوی خودش استفاده نکردی ها چون ایسیش نیست تو ایران-- اینو میگم :
http://construyasuvideorockola.com/imagenes/consola_activa/consola_amp_02.jpg
Fail Never
گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین
درود بر سام عزیز خوبی؟
بابا چی کار کردی ترکوندی رفته ایول چیه همه برد ویو متر زدی oo: کلا خیلی خوب شده دمت گرم خیلی حال کردم -از این کارای بزرگ خوشم میاد ولی حیف که پولشو ندارم :angry:
راستی برد اکوت چیه ؟؟
از اون برد اکوی خودش استفاده نکردی ها چون ایسیش نیست تو ایران-- اینو میگم :
http://construyasuvideorockola.com/imagenes/consola_activa/consola_amp_02.jpg
درود بر علی عزیز. قربونت خوبم. تو خوبی ؟ :smile:
مهر داری دادا دمت گرم و دلت بی غم. راستش من هم دارم با بدهی کار میکنم کلی بدهکار شدم
برد اکو از همون سایت هست ولی با PT2399
دیدگاه