اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه ساخت میکسر صوتی 18 کانال برای موزیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت میکسر صوتی 18 کانال برای موزیک

نوشته اصلی توسط emparator
    داداش منم مشتاقم بدونم چه جوری میسازی؟چینش قطعات که روفیبرمیزنی باچی میزنی؟
    سیروس جان با همون روش اتو که مدار چاپی را میزنیم. طرح چینش قطعات را برگردون میکنم و سپس
    پرینت میگیرم و باقی داستان...
    پس از اتو کشی و چاپ هم، روی طرح را با اسپری کیلر پوشش میدم که در درازای زمان پاک نشه.

به همین سادگی :mrgreen:
    خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
      سیروس جان با همون روش اتو که مدار چاپی را میزنیم. طرح چینش قطعات را برگردون میکنم و سپس
      پرینت میگیرم و باقی داستان...
      پس از اتو کشی و چاپ هم، روی طرح را با اسپری کیلر پوشش میدم که در درازای زمان پاک نشه.

به همین سادگی :mrgreen:
      پس اسپری نمیزاره پاک بشه حالااون اسپری روازکجامیشه تهیه کرد؟قیمتش چنده؟
      سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
        پس اسپری نمیزاره پاک بشه حالااون اسپری روازکجامیشه تهیه کرد؟قیمتش چنده؟
        از همه فروشگاه های رنگ و ابزار . بگو اسپری کیلر میخوام. قیمتش هم 3500 تا 4000 تومان
        همانند همون اسپری های رنگ هست فقط بی رنگ و شفاف هست. برای اینکه بهتر خودشو بگیره
        پس از پاشش بزار تو دستگاه آون و در دمای 150 درجه یک ساعت بمونه. از این بهتر هم خود آفتاب
        هست که نزدیک 1 ساعت زیرش قرار بدی قشنگ خودشو میگیره.

دیدگاه

از همه فروشگاه های رنگ و ابزار . بگو اسپری کیلر میخوام. قیمتش هم 3500 تا 4000 تومان
          همانند همون اسپری های رنگ هست فقط بی رنگ و شفاف هست. برای اینکه بهتر خودشو بگیره
          پس از پاشش بزار تو دستگاه آون و در دمای 150 درجه یک ساعت بمونه. از این بهتر هم خود آفتاب
          هست که نزدیک 1 ساعت زیرش قرار بدی قشنگ خودشو میگیره.
          سام داداش من کیک ام رو گاز میبزم :icon_razz: اون ۱۵۰ درجه :eek:
          سام یه توضیحات مختصری از تست هایی که انجام دادی میدی؟آ‌
          میگن یه نخ سیگار به آدم ارامش میده!
          به اندازه یه سیگار نبودی!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سامان نیکنیا
            سام داداش من کیک ام رو گاز میبزم :icon_razz: اون ۱۵۰ درجه :eek:
            سام یه توضیحات مختصری از تست هایی که انجام دادی میدی؟آ‌

داداش هنوز هیچ کدام را آزمایش نکردم :mrgreen: چون در عزای ساخت جعبه به سر میبرم :angry:
            چون ولوم ها روی برد نصب نمیشوند ، باید با سیم وصلشون کنم. برای همین نخست باید جعبه را طراحی
            کنم و بسازم. البته بخش هایی ساخته شده.

بزودی خبرشو میدم

دیدگاه

درودی بی پایان :smile:

این مدار پری آمپلی فایر و تون کنترل استریو میکروفن و لاین که 4 تا خواهد بود :

این هم پری آمپلی فایر و تون کنترل میکروفن مونو که 8 تا خواهد بود :

راستی اون برد گیتار الکتریک و بیس ، برای میکسر کارایی نداره چون باید خود نوازنده بتونه با این سامانه کار کنه .
              از بابت افکت و تنظیمات دیگر...
              بنابر این آن 3 تا برد را کنار گزاشتم و به جاش دو تا پری تون کنترل میکروفن مونو و 2 تا استریو افزون کردم.
              :smile:
              سلام سام عزیز.واقعا تاپیک خوبی شده و منم که دارم یه میکسر 5 کاناله میسازم مشتاقانه دنبالش میکنم و خیلی از مطالب تاپیک بدردم خورد.
              واما بعد....
              یه سوالی برام پیش اومده.در مورد پری میکروفونت.اینکه ولوم اکو رو مدارت نداری.اینطوری باشه همه لاینات بلا استثنا زمانی که اکو روشن و باز بشه همه میکروفونات به یک اندازه اکو دارن.اومدیمو خواستی یکی کمتر و یا یکی بیشتر اکو داشته باشه.اونوقت باید چیکار کرد.آیا ایده ای در این مورد داری؟شاید من متوجه نباشم. :smile:
              میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

با سلام به دوستان و اقای سام

میبینم که تاریخ شاهنشاهی روی مدارتون زدید

العان دیگه دوره پسا شاهنشاهیه ما العان در دوره خمینی هستیم :mrgreen:
                --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aswhu600
                  با سلام به دوستان و اقای سام

میبینم که تاریخ شاهنشاهی روی مدارتون زدید

العان دیگه دوره پسا شاهنشاهیه ما العان در دوره خمینی هستیم :mrgreen:
                  درودی بی پایان بر استاد عزیز

پسا شاهنشاهی عالی بود

راستش شاه ها و دوره ها می آیند و میروند آنچه میمونه، تجربه ای هست برای ما و آیندگان.
                  از سوی دیگه یک چیز خیلی مهمه و اون اینکه این مردم کی و از کجا به اینجا رسیدند :smile:
                  چقدر قدمت دارند ؟ این همیشه باید پاس نگه داشته بشه.
                  شوربختانه برخی در درازای دوران، با سرگزشت مردم احساساتی برخورد کردند...

تلاش کردم کوتاه و دربسته بگم :mrgreen:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                    سلام سام عزیز.واقعا تاپیک خوبی شده و منم که دارم یه میکسر 5 کاناله میسازم مشتاقانه دنبالش میکنم و خیلی از مطالب تاپیک بدردم خورد.
                    واما بعد....
                    یه سوالی برام پیش اومده.در مورد پری میکروفونت.اینکه ولوم اکو رو مدارت نداری.اینطوری باشه همه لاینات بلا استثنا زمانی که اکو روشن و باز بشه همه میکروفونات به یک اندازه اکو دارن.اومدیمو خواستی یکی کمتر و یا یکی بیشتر اکو داشته باشه.اونوقت باید چیکار کرد.آیا ایده ای در این مورد داری؟شاید من متوجه نباشم. :smile:
                    درود بر تو لطف داری :redface:
                    راستش من از پیشنهاد استاد عزیز محمد پیروی کردم. گفت بهتر هست همه میکروفون ها به یک اکو وصل شوند.

دیدگاه

سام جان منظور علیرضا اینه که بخوای اکوی یه کانال رو قطع یا کم و زیاد کنی راهی گذاشتی براش یا نه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                        سام جان منظور علیرضا اینه که بخوای اکوی یه کانال رو قطع یا کم و زیاد کنی راهی گذاشتی براش یا نه؟
                        الان فهمیدم داداش. خب مگه همون ولوم روی برد که برای میکروفون هست کارساز نیست؟

دیدگاه

الان فهمیدم داداش. خب مگه همون ولوم روی برد که برای میکروفون هست کارساز نیست؟
                          نه دیگه شما یه وقت میخوای دو تا میکروفن رو وصل کنی یکیش اکو داشته باشه یکیش نه
                          نمیشه که ولومشو ببندی اونوقت صدا نداری
                          حالا باید چیکار کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                            نه دیگه شما یه وقت میخوای دو تا میکروفن رو وصل کنی یکیش اکو داشته باشه یکیش نه
                            نمیشه که ولومشو ببندی اونوقت صدا نداری
                            حالا باید چیکار کرد
                            داداش مخفی کار میکنی؟

درسته . پس اینجوری باید 2 یا 3 تا میکروفون به اکو وصل نباشند. یا کلید براشون بزارم.
                            اگر راه بهتری هست، بگو مصطفی جان. چون این نخستین تجربه من هست.

ممنون :smile:

دیدگاه

خدا شاهده من فک کردم که خودت اینو میدونی
                              توی تمام میکسرا برای هرمیکروفن علاوه بر ولوم های باس تریبل گینو ... یه ولوم اکو هست که اگر خواستی میزان اکوی یه میکروفن رو نسبت به بقیه
                              قطع یا کم و زیاد کنی بتونی
                              من الان یادم نیست ولی مگه محمد جان تو صفحات اول تاپیک نگفته برات با نقشه؟
                              من یه نقشه دارم برای این کار از جناب اشک که خودشون واسه سیستمشون استفاده میکنن اونو فردا برات میزارم
                              از رو میکسر جناب بخت آور هم میتونی کمک بگیری اونم همینطوره من الان به کتاباش دسترسی ندارم وگرنه نقشه اون و هم برات میزاشتم

دیدگاه

سلام.
                                سام عزیز من یه پیشنهاد دارم ولی الان سریع باید یرم اومدم میگم.منظورمو داداش مصطفی قشنگ متوجه شد
                                میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X