اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

پروژه ساخت میکسر صوتی 18 کانال برای موزیک

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه ساخت میکسر صوتی 18 کانال برای موزیک

سلام به سام عزیز.من طریقه نصب ولوم اکو رو برات کشیدم تو عکس هست.ببین من تونستم منظورتو بهت برسونم؟
    http://s4.picofile.com/file/8174840442/ARK_AUDIO.jpg
    به عکسم نخندیا
    میزان تلاشی که برای رسیدن به هدفت انجام میدهی ارزش آن قلمداد خواهد شد

دیدگاه

سلام
      علی جان مدار رو درست کشیداما جای گراند رو جابجا کشیده بود که من تصحیحش کردم و یه سری چیز دیگه که وجودش لازم بود اضافه کردم
      http://s6.picofile.com/file/8174863592/ARK_AUDIO.jpg

دیدگاه

سلام ببخشید من امروز نتونستم زود بیام یعنی اومدم ولی یه کار پیش اومد و رفتم
        اره دیگه همین عکسی که محمد جان زحمت کشید و گذاشت البته از علیرضا جان هم تشکر که لطف کرد و جواب داد
        اینم عکسی که جناب اشک خیلی وقت پیش گذاشتن

دیدگاه

درود بر هر سه شما

مصطفی جان بسیار ممنون.
          علیرضا دستت درد نکنه.

محمد جان دیگه حسابی شماتیک فنی ردیف کردی بسیار سپاس.
          پس پایه یک ولوم میشه زمین
          پایه 2 : ورودی اکو
          پایه 3 : خروجی پری

درسته ؟
          خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

درسته البته بعلاوه اون مقاومتها
            البته من یه سوال از محمد جان دارم میگم که این مقاومتها 100 در 100 هست یا باید تست بشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
              سلام
              علی جان مدار رو درست کشیداما جای گراند رو جابجا کشیده بود که من تصحیحش کردم و یه سری چیز دیگه که وجودش لازم بود اضافه کردم
              http://s6.picofile.com/file/8174863592/ARK_AUDIO.jpg
              مرسی محمد جان که کنترل کردی.عجله داشتم دیگه وارد جزییات نشدم.راستی یه سوال.برا اکو باید یه خروجی کنترل شده داشته باشیم یا نه؟اینطوری تو صدای اکو مشکل ایجاد نمیشه؟تو ولوم بالا حجم اکو خیلی زیاد نمیشه؟برا حل این مشکل مقاومتای 1کیلو رو گذاشتی؟

دیدگاه

راستی یه چیزی یادم رفت.سام عزیز این کارو باید برا همه میکروفونا انجام بدی.ینی برای هر کدوم یه ولوم دیگه اضافه میشه.سعی کن یه برد به عرض کم و طول همه پری هات تهیه کنی و با ماژیک طرح رو بکشی ت ولومات پخش و پلا نشن تو دستگاه که از حرفه ای بودن کارت کم کنه.یه جم کننده سیگنالم برای اکو بساز تا شلوغ کاری نشه رو برد.البته ببخشید نظر تخصصی تو کار شما میدم.من شاگرد همتونم و خیلی چیزا از شما یاد گرفتم.فقط محض همراهی بود

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سام-سیروس
                  درود بر هر سه شما

مصطفی جان بسیار ممنون.
                  علیرضا دستت درد نکنه.

محمد جان دیگه حسابی شماتیک فنی ردیف کردی بسیار سپاس.
                  پس پایه یک ولوم میشه زمین
                  پایه 2 : ورودی اکو
                  پایه 3 : خروجی پری

درسته ؟
                  کاملا" درسته البته این جوری بگیم بهتره
                  پایه یک زمین
                  پایه دو وصل میشه به ورودی اکو
                  پایه سه هم وصل میشه به خروجی پری

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                    درسته البته بعلاوه اون مقاومتها
                    البته من یه سوال از محمد جان دارم میگم که این مقاومتها 100 در 100 هست یا باید تست بشه
                    ببین مصطفی جان این مقاومت تست شده هستن و در اکثر دستگاه ها هم همین هستن 22 کیلو یا 47 کیلو که بستگی به مقدار گین آیسی پری داره.

البته میشه اینو یه جور دیگه هم بست مثلا: بیایم پایه سه ولوم اکو (از سمت راست سومین پایه ) رو مستقیم به پایه سه ولوم صدا وصل کنیم
                    در این روش ولوم اکو از ولوم صدا مجزا میشه ولی در روشی که من کشیدم مقدار ولوم اکو بستگی به مقدار ولوم صدا داره
                    سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط alireza4560
                      مرسی محمد جان که کنترل کردی.عجله داشتم دیگه وارد جزییات نشدم.راستی یه سوال.برا اکو باید یه خروجی کنترل شده داشته باشیم یا نه؟اینطوری تو صدای اکو مشکل ایجاد نمیشه؟تو ولوم بالا حجم اکو خیلی زیاد نمیشه؟برا حل این مشکل مقاومتای 1کیلو رو گذاشتی؟
                      بله یک خروجی کافیه.
                      نه مشکلی پیش نمیاد
                      اگر به همون روشی که کشیدم ببندی مقدار ولوم اکو وابسته به ولوم صدا میشه. مقاومت 1 کیلو تا 4.7 کیلو هم میشه گذاشت .

دیدگاه

پس محمد اون کاری که علیرضا کرده بهتره
                        همینه که تو گفتی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mostafa65
                          پس محمد اون کاری که علیرضا کرده بهتره
                          همینه که تو گفتی
                          نه مصطفی جان کاری که محمد کرده بهتره.اون کاری که من کردم دیگه اگو رابطه ای با ولوم گین اصلی برد نداره و اگه گین اصلی بسته باشه ولی ولوم اکو باز باشه صدا از تو آمپ میگذره و این اشتباهه.ولی کاری که محمد کرد درسته کلیه ولومای یک لاین باید وابستگی مستقیم با ولوم اصلی صدای همون لاین داشته باشن.ولی فقط من ذهنم یه خورده رفته رو ولومای بالا که اونطوری خیلی گین اکو حس میکنم پر بشه و باعث خراب شدن صدا بشه که محمد جان گف که با وجود مقاومتا این اتفاق نمیافته.امیدوارم منظورمو رسونده باشم

دیدگاه

پس من درست حرف محمد رو نفهمیدم وگرنه منم منظورم همین حرف تو هست

دیدگاه

ممنون دوستان عزیزم

علیرضا جان دقیقا همه پری ها بنا هست بره به یک جم کننده سیگنال که عکسش را پیشتر گزاشتم و سپس به اکو :

باز هم ممنون که یادآوری کردی :smile: موضوع مهمی بود که یادم رفته بود :biggrin:

محمد و مصطفی عزیز بسیار سپاس

فقط این همه مقاومت بین راه، سیگنال را آزرده خاطر نمیکنه؟
                              خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

خبه اگه اون مقاومتها نباشه بعد صدا خراب میشه یا به عبارتی تطبیق امپدانس انجام نمیشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X