اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست و کار بر روی یک مبدل پوش پول(push pull)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط Samyarjam2 نمایش پست ها

درود
    به همین ترتیب عمل کردم(استفاده از اپ امپ خارجی برای تنظیم جریان)
    ولی در ولتاژ های پایین (مثلا ۵ ولت)اصلا ولوم جریان عمل نمیکنه و در ولتاژ های مختلف (بالای ۵ ولت)هم خیلی محدود عمل میکنه و جریان خیلی کم تغییر میکنه
    با اینکه مدار پروتکشن کارشو درست انجام میده

بفرمایید مقادیر کدوم قطعات رو باید باهاش ور برم
    مقاومت سری شده با امیتر Q5؟
    یا مقاومت ۴۷۰ کیلو متصل به ولوم جریان؟
    محض اطمینان بپرسم :
    دوتا پایه کناری ولوم تنظیم جریان ، یکی به GND وصل شده و دیگری با مقاومت 470 کیلو اهم به پایه ۱۴ آیسی.
    پایه وسط ولوم هم به ورودی - آپ امپ.
    ورودی + آپ امپ هم به سر خروجی مقاومت شنت.
    خروجی آپ امپ هم به آند دیود شاتکی 5819 و کاتد دیود 5819 هم به پایه ۳ آیسی ۴۹۴ .
    آیا به همین شکل وصل کردید ؟
    در این صورت ، ولوم جریان رو در کمترین حالت قرار بدید و به خروجی مدار هم یک بار ۱ الی ۲ آمپر وصل کنید.
    در این حال ولتاژ پایه های ورودی آپ-امپ تنظیم جریان رو اندازه بگیرید و اعلام کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

محض اطمینان بپرسم :
      دوتا پایه کناری ولوم تنظیم جریان ، یکی به GND وصل شده و دیگری با مقاومت 470 کیلو اهم به پایه ۱۴ آیسی.
      پایه وسط ولوم هم به ورودی - آپ امپ.
      ورودی + آپ امپ هم به سر خروجی مقاومت شنت.
      خروجی آپ امپ هم به آند دیود شاتکی 5819 و کاتد دیود 5819 هم به پایه ۳ آیسی ۴۹۴ .
      آیا به همین شکل وصل کردید ؟
      در این صورت ، ولوم جریان رو در کمترین حالت قرار بدید و به خروجی مدار هم یک بار ۱ الی ۲ آمپر وصل کنید.
      در این حال ولتاژ پایه های ورودی آپ-امپ تنظیم جریان رو اندازه بگیرید و اعلام کنید.
      درود و سپاس
      دقیقا به همین صورت هست که فرمودید
      فقط ورودی مثبت آپ امپ با یک مقاومت ۱۰ کیلو رفته به خروجی مقاومت شنت
      اوکی هست؟

دیدگاه

درود و سپاس
        دقیقا به همین صورت هست که فرمودید
        فقط ورودی مثبت آپ امپ با یک مقاومت ۱۰ کیلو رفته به خروجی مقاومت شنت
        اوکی هست؟
        مشکلی نداره

دیدگاه

مشکلی نداره
          درود
          ولتاژ رو روی ۴.۵ گذاشتم و ولوم جریان رو روی کمترین میزان
          پایه ۵ آیسی lm358 حدود ۵۱ میلی ولت و پایه ۶ آیسی ۱۲ میلی ولت بود،جریان ۲.۲ آمپر بود
          اما در ولتاژ های بالا فرق میکنه ضمن اینکه با گذاشتن پراب روی پایه ۵ ، صدای خِرخِر ترانس در میاد(مولتی متر اتورنج نیست)

دیدگاه

درود
            ولتاژ رو روی ۴.۵ گذاشتم و ولوم جریان رو روی کمترین میزان
            پایه ۵ آیسی lm358 حدود ۵۱ میلی ولت و پایه ۶ آیسی ۱۲ میلی ولت بود،جریان ۲.۲ آمپر بود
            اما در ولتاژ های بالا فرق میکنه ضمن اینکه با گذاشتن پراب روی پایه ۵ ، صدای خِرخِر ترانس در میاد(مولتی متر اتورنج نیست)
            خب پس ولتاژ پایه ۷ آیسی ۳۵۸ هم در همین حال اندازه بگیرید ( لازم نیست اعلام کنید ).
            اگر بالای ۳ ولت بود که یعنی مسیر پایه ۷ آیسی ۳۵۸ رو یکجا اشتباه وصل کردید.
            اگر هم زیر ۳ ولت بود یعنی آپ امپ بی کیفیت هست یا مشکل داره.

دیدگاه

خب پس ولتاژ پایه ۷ آیسی ۳۵۸ هم در همین حال اندازه بگیرید ( لازم نیست اعلام کنید ).
              اگر بالای ۳ ولت بود که یعنی مسیر پایه ۷ آیسی ۳۵۸ رو یکجا اشتباه وصل کردید.
              اگر هم زیر ۳ ولت بود یعنی آپ امپ بی کیفیت هست یا مشکل داره.
              ممنون
              اول اینو چک کنم
              کمترین میزان ولوم جریان منظورتون حالتیه که سر وسط ولوم با گرند،تقریبا اتصال کوتاه میشه دیگه؟

در حالتی که فرمودید پایه ۷ آیسی lm358 هیچ ولتاژی نداره و صفر هست
              با تستر آپ امپ رو تست کردم و سالم نشون داد
              حتی عوضش هم کردم همین مشکل وجود داشت

دیدگاه

ممنون
                اول اینو چک کنم
                کمترین میزان ولوم جریان منظورتون حالتیه که سر وسط ولوم با گرند،تقریبا اتصال کوتاه میشه دیگه؟

در حالتی که فرمودید پایه ۷ آیسی lm358 هیچ ولتاژی نداره و صفر هست
                با تستر آپ امپ رو تست کردم و سالم نشون داد
                حتی عوضش هم کردم همین مشکل وجود داشت
                بله کمترین میزان ولوم همون جایی هست که به GND کمترین مقاومت رو داره.
                اینکه آپ امپ با اختلاف ورودی در حد ۲۰ میلی ولت هم عمل نکنه یا به علت خرابی اون هست ، یا اینکه اینقدر بی کیفیت هست که آفست ولتاژ ( معکوس ) شدید داره و ۲۰ میلی ولت رو تشخیص نمیده.
                از طرفی هم میگید که همه چیز رو درست وصل کردید ، پس نمیشه (زیاد) شک کرد که خطایی در بستن مدار باشه.
                غیر LM358 چه آپ امپ هایی دارید؟

دیدگاه

بله کمترین میزان ولوم همون جایی هست که به GND کمترین مقاومت رو داره.
                  اینکه آپ امپ با اختلاف ورودی در حد ۲۰ میلی ولت هم عمل نکنه یا به علت خرابی اون هست ، یا اینکه اینقدر بی کیفیت هست که آفست ولتاژ ( معکوس ) شدید داره و ۲۰ میلی ولت رو تشخیص نمیده.
                  از طرفی هم میگید که همه چیز رو درست وصل کردید ، پس نمیشه (زیاد) شک کرد که خطایی در بستن مدار باشه.
                  غیر LM358 چه آپ امپ هایی دارید؟
                  درود
                  TL072 ,UA741, A4503, 4558 ,LM311,LM393 , LF356 ,LM386
                  فقط لطفا بفرمایید پایه ۷ آپ امپ باید دقیق ۳ باشه؟

دیدگاه

درود
                    TL072 ,UA741, A4503, 4558 ,LM311,LM393 , LF356 ,LM386
                    فقط لطفا بفرمایید پایه ۷ آپ امپ باید دقیق ۳ باشه؟
                    آپ امپ های 4558 و TL072 گزینه مناسبی برای جایگزینی و امتحان کردن هستن.
                    خیر ولتاژ ۳ ولت که گفتم مقدار حدودی هست.

دیدگاه

آپ امپ های 4558 و TL072 گزینه مناسبی برای جایگزینی و امتحان کردن هستن.
                      خیر ولتاژ ۳ ولت که گفتم مقدار حدودی هست.
                      درود
                      آپ امپ هایی رو که فرمودید جایگزین کردم
                      خروجی مدار از قبل روی ۴.۳ ولت بود
                      با تعویض آپ امپ ، وقتی مدار روشن میشه، هیچ ولتاژی در خروجی نیست و صفر هست(در هر حالتی از ولوم جریان،کم یا زیاد)
                      ولی جالبه وقتی پراب مثبت رو به پایه۷ آپ امپ زدم ، خروجی میاد روی همون ۴.۳ ولت تنظیمی
                      اما همچنان ولوم جریان کار نمیکنه و پایه ۷ آپ امپ هم صفر هست
                      فقط من ولتاژ پایه های ۵و۶و۷ آپ امپ رو نسبت به گرند ورودی مدار دارم اندازه میگیرما ، همینطور باید باشه؟

دیدگاه

درود
                        آپ امپ هایی رو که فرمودید جایگزین کردم
                        خروجی مدار از قبل روی ۴.۳ ولت بود
                        با تعویض آپ امپ ، وقتی مدار روشن میشه، هیچ ولتاژی در خروجی نیست و صفر هست(در هر حالتی از ولوم جریان،کم یا زیاد)
                        ولی جالبه وقتی پراب مثبت رو به پایه۷ آپ امپ زدم ، خروجی میاد روی همون ۴.۳ ولت تنظیمی
                        اما همچنان ولوم جریان کار نمیکنه و پایه ۷ آپ امپ هم صفر هست
                        فقط من ولتاژ پایه های ۵و۶و۷ آپ امپ رو نسبت به گرند ورودی مدار دارم اندازه میگیرما ، همینطور باید باشه؟
                        بله نحوه اندازه گیری شما درسته.
                        یک راهکار که شاید جواب داد:
                        پایه ۸ ( تغذیه ) آپ امپ رو به یک منبع ولتاژ ( که ولتاژش بالای ۵ و زیر ۱۰ ولت باشه ) متصل کنید ، اصولا در این حالت باید بهبود رو احساس کنید.

دیدگاه

بله نحوه اندازه گیری شما درسته.
                          یک راهکار که شاید جواب داد:
                          پایه ۸ ( تغذیه ) آپ امپ رو به یک منبع ولتاژ ( که ولتاژش بالای ۵ و زیر ۱۰ ولت باشه ) متصل کنید ، اصولا در این حالت باید بهبود رو احساس کنید.
                          سپاسگزارم
                          فقط همون طور که در تصویر مشخصه ، پایه ۸ آپ امپ از طریق R14 به ۳ آیسی و از طریق R17 به ۲ ترانزیستور و همینطور به Ref رفته
                          این اتصالات باشن و من ولتاژ جداگانه بدم؟ویا منظورتون اینه پایه ۸ آپ امپ از همه اتصالات قطع و به ولتاژ جداگانه بره؟

دیدگاه

سپاسگزارم
                            فقط همون طور که در تصویر مشخصه ، پایه ۸ آپ امپ از طریق R14 به ۳ آیسی و از طریق R17 به ۲ ترانزیستور و همینطور به Ref رفته
                            این اتصالات باشن و من ولتاژ جداگانه بدم؟ویا منظورتون اینه پایه ۸ آپ امپ از همه اتصالات قطع و به ولتاژ جداگانه بره؟

پایه ۸ باید از دیگر اتصالات قطع بشه و ولتاژ جداگانه بهش اعمال بشه.

دیدگاه

پایه ۸ باید از دیگر اتصالات قطع بشه و ولتاژ جداگانه بهش اعمال بشه.
                              سپاس
                              با یه ولتاژ ۵.۸ ولتی که به پایه ۸ دادم،ولوم جریان به خوبی کار میکنه
                              فقط در جریان کم و تا بیاد برسه به ماکزیمم جریان،کمی ترانس صدا داره که اونم خیلی کمتر شد وقتی ولتاژ پایه ۸ رو روی ۸ ولت بردم

دیدگاه

سپاس
                                با یه ولتاژ ۵.۸ ولتی که به پایه ۸ دادم،ولوم جریان به خوبی کار میکنه
                                فقط در جریان کم و تا بیاد برسه به ماکزیمم جریان،کمی ترانس صدا داره که اونم خیلی کمتر شد وقتی ولتاژ پایه ۸ رو روی ۸ ولت بردم
                                خب پس طبق انتظار آپ امپ در ولتاژ تغذیه پایین عملکرد خوبی نداره.
                                آیا بین پایه ۷ و ۶ آیسی آپ امپ مقاومت و خازن سری رو گذاشتید؟
                                برای کاهش و حذف صدا لازمه با مقدار مقاومت و خازن مذکور ور برید.
                                در مرحله بعد ، کمترین ولتاژ تغذیه آپ امپ که مدار به خوبی کار میکنه رو به دست بیارید ، و از یک رگولاتور با همون حدود ولتاژ برای تامین تغذیه آپ-امپ استفاده کنید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X