اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

درخواست و کار بر روی یک مبدل پوش پول(push pull)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درود
    یک سوال متفرقه دارم
    اول اینکه شماتیک زیر افزاینده ولتاژ هست یا کاهنده افزاینده ؟
    دوم لطفا بفرمایید مشکل شماتیک زیر چی میتونه باشه
    من این رو بستم
    با درایو به وسیله پایه ۹و۱۰ و درایوری که قبلا پیشنهاد دادین
    البته یه مشکل این بود که همیشه ولتاژ پایه ۲ tl494،بیشتر از پایه ۱ بود که با کم کردن مقدار R20 و R2 ، این مشکل حل شد ولی الان تا حدود ۲۰ ولت رو خوب تغییر میکنه اما ناگهان میشه ۸۰ ولت ‌و ماسفت شدید داغ و فیوز ورودی عمل نکنه همینطور میره بالا
    متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

یکبار بدون مقاومت و خازن سری و یکبار هم با اونها ( بدون حذفشون ) امتحان کنید.
      رنج بین‌ ۱۰ کیلو اهم تا ۱ مگا اهم خوبه.
      احتمال زیاد نتیجه مثبتی بگیرید.
      ​​​​​​
      درود
      جسارتا ریپلای کردم هم یه موقع اگر فراموش کردید پروتکشن رو یادآوری کنم و هم پست قبلی رو راهنمایی بفرمایید
      متشکرم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Samyarjam نمایش پست ها
        درود
        یک سوال متفرقه دارم
        اول اینکه شماتیک زیر افزاینده ولتاژ هست یا کاهنده افزاینده ؟
        دوم لطفا بفرمایید مشکل شماتیک زیر چی میتونه باشه
        من این رو بستم
        با درایو به وسیله پایه ۹و۱۰ و درایوری که قبلا پیشنهاد دادین
        البته یه مشکل این بود که همیشه ولتاژ پایه ۲ tl494،بیشتر از پایه ۱ بود که با کم کردن مقدار R20 و R2 ، این مشکل حل شد ولی الان تا حدود ۲۰ ولت رو خوب تغییر میکنه اما ناگهان میشه ۸۰ ولت ‌و ماسفت شدید داغ و فیوز ورودی عمل نکنه همینطور میره بالا
        متشکرم
        با سلام مجدد ،
        مدار دارای حفاظت از اتصال کوتاه و رفع مشکلات :
        TL494_Push-Pull_300W.pdf - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

مدارتون رو مطابق شماتیک جدید ویرایش کنید ، مگر بخش محدود کننده جریانی که قبلا وجود داشت.
        تا حد زیادی سعی کردم مشکل سوت کشیدن ترانس و داغی ماسفت رو حل کنم ، برای دریافت بهترین نتیجه ممکنه لازم باشه که با مقدار R2 و C3 ور برید ، ضمن اینکه محافظ اتصال کوتاه در حدود 14 آمپر عمل میکنه که اگر بخوایید جریان عملکرد رو کمتر کنید ، باید مقدار R14 رو افزایش بدید ، هم چنین اگر بخوایید محافظت از اتصال کوتاه حالت اشمیت تریگری داشته باشه ، بین پایه 1 و 3 آیسی LM358 مقاومت مناسب قرار بدید ( مقدارش ترجیحا 2 برابر مقدار R14 باشه )
        اما درر مورد مدار پست 226 باید بگم که باید با ولوم R19 یک مقاومت مناسب سری کنید ، مقدارش با آزمون و خطا بدست بیارید بهتره ولی محدوده 1 کیلو اهم رو در نظر بگیرید .
        پایه 15 هم ترجیحا به پایه 14 وصل کنید تا نویز نگیره.
        جدیدترین ویرایش توسط HS1386; ۱۹:۴۰ ۱۴۰۳/۰۸/۱۴.

دیدگاه

با سلام مجدد ،
          مدار دارای حفاظت از اتصال کوتاه و رفع مشکلات :
          TL494_Push-Pull_300W.pdf - یو آپلود - آپلود عکس، فایل، آهنگ و فیلم رایگان و با لینک مستقیم و ماندگاری دائمی و سرعت بالا در آپلودسنتر عکس و فایل یوآپلود

مدارتون رو مطابق شماتیک جدید ویرایش کنید ، مگر بخش محدود کننده جریانی که قبلا وجود داشت.
          تا حد زیادی سعی کردم مشکل سوت کشیدن ترانس و داغی ماسفت رو حل کنم ، برای دریافت بهترین نتیجه ممکنه لازم باشه که با مقدار R2 و C3 ور برید ، ضمن اینکه محافظ اتصال کوتاه در حدود 14 آمپر عمل میکنه که اگر بخوایید جریان عملکرد رو کمتر کنید ، باید مقدار R14 رو افزایش بدید ، هم چنین اگر بخوایید محافظت از اتصال کوتاه حالت اشمیت تریگری داشته باشه ، بین پایه 1 و 3 آیسی LM358 مقاومت مناسب قرار بدید ( مقدارش ترجیحا 2 برابر مقدار R14 باشه )
          اما درر مورد مدار پست 226 باید بگم که باید با ولوم R19 یک مقاومت مناسب سری کنید ، مقدارش با آزمون و خطا بدست بیارید بهتره ولی محدوده 1 کیلو اهم رو در نظر بگیرید .
          پایه 15 هم ترجیحا به پایه 14 وصل کنید تا نویز نگیره.
          درود و سپاس فراوان
          لطف کردید
          تست و خبر میدم خدمتتون

میتونم بجای R14 و یا سری با اون یک پتانسیومتر بگذارم جهت کنترل محدودیت جریان؟

دیدگاه

درود و سپاس فراوان
            لطف کردید
            تست و خبر میدم خدمتتون

میتونم بجای R14 و یا سری با اون یک پتانسیومتر بگذارم جهت کنترل محدودیت جریان؟
            خواهش میکنم ، نظر لطفتونه.
            دقت کنید که آیسی LM358 و قطعات متصل برای حفاظت از اتصال کوتاه در نظر گرفته شده (مطابق درخواست قبلی ) و نه محدود کردن جریان.
            اگر بخوایید از این بخش به عنوان محدود کننده جریان هم استفاده کنید ، باید با امیتر Q5 یک مقاومت ( در حد 47 اهم ) سری کنید و بی خیال حالت اشمیت تریگری که در پست قبل گفتم بشید.

دیدگاه

خواهش میکنم ، نظر لطفتونه.
              دقت کنید که آیسی LM358 و قطعات متصل برای حفاظت از اتصال کوتاه در نظر گرفته شده (مطابق درخواست قبلی ) و نه محدود کردن جریان.
              اگر بخوایید از این بخش به عنوان محدود کننده جریان هم استفاده کنید ، باید با امیتر Q5 یک مقاومت ( در حد 47 اهم ) سری کنید و بی خیال حالت اشمیت تریگری که در پست قبل گفتم بشید.
              سپاس
              فکر کنم بد رسوندم منظورم رو
              منظورم از محدود کننده جریان حالت CC نبود،منظورم این هست که الان مدار روی ۱۴ آمپر قطع میکنه،بتونم این ۱۴ آمپر رو تغییر بدم و کم و زیاد کنم
              سوال دیگه اینکه اون ۵ ولت رو باید با رگولاتور تامین کنم؟
              یا فقط پین های 5V_REF رو بهم وصل کنم؟

دیدگاه

سپاس
                فکر کنم بد رسوندم منظورم رو
                منظورم از محدود کننده جریان حالت CC نبود،منظورم این هست که الان مدار روی ۱۴ آمپر قطع میکنه،بتونم این ۱۴ آمپر رو تغییر بدم و کم و زیاد کنم
                سوال دیگه اینکه اون ۵ ولت رو باید با رگولاتور تامین کنم؟
                یا فقط پین های 5V_REF رو بهم وصل کنم؟
                اگه منظورتون فقط همین بوده ، بله میتونید از پتانسیومتر استفاده کنید.
                و اینکه نیازی به رگولاتور مجزای 5 ولتی ندارید و صرفا وصل کردن 5V_REF ها به هم کافیه.

دیدگاه

اگه منظورتون فقط همین بوده ، بله میتونید از پتانسیومتر استفاده کنید.
                  و اینکه نیازی به رگولاتور مجزای 5 ولتی ندارید و صرفا وصل کردن 5V_REF ها به هم کافیه.
                  درود و سپاس
                  تغییرات رو اعمال کردم
                  با تغییر خازن و مقاومت پین ۱و۲ آیسی کمی اوضاع بهتر شد و صدای ترانس کمتر شد اما هنوز جیغ میکشه بعضی جاها
                  جالبه اگر مدار lm358 و متعلقات رو جدا کنم بیشتر میشه صدای ترانس(با توان یکسان)

فقط الان اگر از حدود ۴.۵ امپر بیشتر بار کشیده بشه،مدار دچار افت ولتاژ میشه
                  مثلا خروجی ۴۲ ولت تا ۴.۵ امپر ،حدود چند دهم ولت افت هست در صورتی که از این مقدار به بعد ولتاژ میاد روی ۱۵ ولت
                  اما اگر آپ امپ و متعلقات جدا بشن با ۴۲ ولت حدود ۸ آمپر هم میده

دیدگاه

درود و سپاس
                    تغییرات رو اعمال کردم
                    با تغییر خازن و مقاومت پین ۱و۲ آیسی کمی اوضاع بهتر شد و صدای ترانس کمتر شد اما هنوز جیغ میکشه بعضی جاها
                    جالبه اگر مدار lm358 و متعلقات رو جدا کنم بیشتر میشه صدای ترانس(با توان یکسان)

فقط الان اگر از حدود ۴.۵ امپر بیشتر بار کشیده بشه،مدار دچار افت ولتاژ میشه
                    مثلا خروجی ۴۲ ولت تا ۴.۵ امپر ،حدود چند دهم ولت افت هست در صورتی که از این مقدار به بعد ولتاژ میاد روی ۱۵ ولت
                    اما اگر آپ امپ و متعلقات جدا بشن با ۴۲ ولت حدود ۸ آمپر هم میده
                    در حالت بی باری ولتاز بین پایه بیس-امیتر Q5 رو اندازه بگیرید که کمتر از ۰.۵ ولت باشه ، اگر بیشتر بود مقدار R17 رو کاهش بدید.
                    در مورد مقدار قطعات بین پایه ۲ و ۳ آیسی ۴۹۴ هم مطابق پست قبلی عمل کنید.
                    الان مدار تقریبا به مرحله نهایی رسیده و بعید میدونم تغییر ساختاری در داخلش ایجاد بشه ، به همین خاطر میتونید روی PCB ببندیدش.
                    البته دقت کنید که شماتیکی که در پست ۲۲۸ فرستادم محدود کننده جریان ( CC ) نداره و آپ امپ به کار رفته صرفا دارای محافظ اتصال کوتاه هست.

دیدگاه

در حالت بی باری ولتاز بین پایه بیس-امیتر Q5 رو اندازه بگیرید که کمتر از ۰.۵ ولت باشه ، اگر بیشتر بود مقدار R17 رو کاهش بدید.
                      در مورد مقدار قطعات بین پایه ۲ و ۳ آیسی ۴۹۴ هم مطابق پست قبلی عمل کنید.
                      الان مدار تقریبا به مرحله نهایی رسیده و بعید میدونم تغییر ساختاری در داخلش ایجاد بشه ، به همین خاطر میتونید روی PCB ببندیدش.
                      البته دقت کنید که شماتیکی که در پست ۲۲۸ فرستادم محدود کننده جریان ( CC ) نداره و آپ امپ به کار رفته صرفا دارای محافظ اتصال کوتاه هست.

درود و سپاس
                      بیس-امیتر Q5 رو چک کردم
                      حدود ۲۹۰ میلی ولت بود ولی مشکلی که عرض کردم وجود داره

در مورد شماتیک هم متوجه شدم که CC نیست و محافظ اتصال کوتاه هست اما الان از ۴.۵ آمپر به بالا داره شبیه CC عمل میکنه

دیدگاه

درود و سپاس
                        بیس-امیتر Q5 رو چک کردم
                        حدود ۲۹۰ میلی ولت بود ولی مشکلی که عرض کردم وجود داره

در مورد شماتیک هم متوجه شدم که CC نیست و محافظ اتصال کوتاه هست اما الان از ۴.۵ آمپر به بالا داره شبیه CC عمل میکنه
                        در حالت بی باری ، پایه 3 آیسی 358 باید حدود 150 میلی ولت داشته باشید و پایه 2 آیسی 358 هم باید حدود 0 ولت داشه باشید.
                        در بار 4.5 آمپر که فرمودید ، ببینید آیا در آیسی 358 ولتاژ پایه 2 از ولتاژ پایه 3 بیشتر میشه یا نه ، اگر بیشتر شد یعنی مقدار مقاومت شنت R13 صحیح نیست و از 0.01 اهم بیشتره.

دیدگاه

در حالت بی باری ، پایه 3 آیسی 358 باید حدود 150 میلی ولت داشته باشید و پایه 2 آیسی 358 هم باید حدود 0 ولت داشه باشید.
                          در بار 4.5 آمپر که فرمودید ، ببینید آیا در آیسی 358 ولتاژ پایه 2 از ولتاژ پایه 3 بیشتر میشه یا نه ، اگر بیشتر شد یعنی مقدار مقاومت شنت R13 صحیح نیست و از 0.01 اهم بیشتره.
                          درود و سپاس
                          در حالت بی باری ، پایه ۳ آیسی ۳۵۸ ، ۱۴۶.۵ میلی ولت داره و پایه ۲ ، ۰.۰۱۵- ولت
                          چه افت ولتاژ باشه و چه نباشه ، ولتاژ پایه ۲ خیلی کمتر از ۳ هست

البته بنده فعلا محدود کننده جریان رو حذف کردم
                          یعنی پایه ۱۶ به زمین و پایه ۱۵ به ۱۴ وصل شده
                          جدیدترین ویرایش توسط Samyarjam; ۰۸:۲۲ ۱۴۰۳/۰۸/۱۶.

دیدگاه

درود و سپاس
                            در حالت بی باری ، پایه ۳ آیسی ۳۵۸ ، ۱۴۶.۵ میلی ولت داره و پایه ۲ ، ۰.۰۱۵- ولت
                            چه افت ولتاژ باشه و چه نباشه ، ولتاژ پایه ۲ خیلی کمتر از ۳ هست

البته بنده فعلا محدود کننده جریان رو حذف کردم
                            یعنی پایه ۱۶ به زمین و پایه ۱۵ به ۱۴ وصل شده
                            نتایج اندازه گیری مطابق چیزی هست که در پست قبل گفتم ، با این نتایج نباید افت ولتاژی باشه.
                            به عنوان آخرین اندازه گیری برای این مشکل :
                            ولتاژ پایه ۴ آیسی ۴۹۴ رو اندازه بگیرید که باید زیر ۱ ولت باشه.
                            اگر ولتاژ بالاتر بود یعنی ترانزیستور Q5 مشکل داره.

دیدگاه

نتایج اندازه گیری مطابق چیزی هست که در پست قبل گفتم ، با این نتایج نباید افت ولتاژی باشه.
                              به عنوان آخرین اندازه گیری برای این مشکل :
                              ولتاژ پایه ۴ آیسی ۴۹۴ رو اندازه بگیرید که باید زیر ۱ ولت باشه.
                              اگر ولتاژ بالاتر بود یعنی ترانزیستور Q5 مشکل داره.
                              درود و سپاس
                              حق با شماست
                              در هنگام جریان کشی و تا وقتی که افت ولتاژ نیست ، ولتاژ پایه ۴ زیر ۱ ولت هست
                              اما وقتی جریان بیشتری کشیده میشه و افت ولتاژ پیش میاد ، ولتاژ پایه ۴ تا ۱.۹ ولت هم بالا میاد
                              ترانزیستور رو هم چک کردم سالم بود

دیدگاه

درود و سپاس
                                حق با شماست
                                در هنگام جریان کشی و تا وقتی که افت ولتاژ نیست ، ولتاژ پایه ۴ زیر ۱ ولت هست
                                اما وقتی جریان بیشتری کشیده میشه و افت ولتاژ پیش میاد ، ولتاژ پایه ۴ تا ۱.۹ ولت هم بالا میاد
                                ترانزیستور رو هم چک کردم سالم بود
                                اینطور که به نظر میرسه اتصالات ضعیف باعث مشکل شده .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X