اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کم بودن ولتاژ و آمپراژ پاور کامپیوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام مجدد ،
    R38,39,40,41
    قبلا چک کرده بودم و الان هم باز هم چک کردم و حتی مقاومت با مقاومت دیگر تعویض کردم و باز هم تغییری نکرد

در ضمن پست قبلی یادم رفت بگم که تنها خازن 47 میکرو 50 ولت مدار نزدیک ترانس پالس و در نقشه به شماره c17 هست
    در نزدیکی ترانس استند بای مقادیر خازن ها یا خیلی کمتر از این مقدار هست یا خیلی بیشتر از این مقداری که فرمودید هستن
    قبلا هم خدمتتون عرض کردم خازن ها تعویض شده و نو هستن

کاش همشهری بودیم و حضوری مزاحمتون میشدم تا این پاور بدقلق از نزدیک مشاهده می کردید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

با سلام مجدد ،
      R38,39,40,41
      با سلام مجدد
      من در این مدت سایتهای قدیمی خارجی مطالعه کردم و اینطور که متوجه شدم مثل اینکه این پاور مشکلی نداره و مدلش اینطور هست چون وقتی یک لامپ 20 وات 12 ولت به مسیر +5 ولت وصل می کنی این مشکل کاهش تدریجی ولتاژ تقریبا رفع میشه و اون کاهش تدریجی در حد چند صدم ولت اتفاق میفته و بعدش به لامپ جلوی ماشین سه پایه 55 + 60 وات (H4) وصل کردم و اون لامپ روشن کرد و افت ولتاژش شدید نبود
      استنباطم به نظر شما درست هست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahddi2 نمایش پست ها

با سلام مجدد
        من در این مدت سایتهای قدیمی خارجی مطالعه کردم و اینطور که متوجه شدم مثل اینکه این پاور مشکلی نداره و مدلش اینطور هست چون وقتی یک لامپ 20 وات 12 ولت به مسیر +5 ولت وصل می کنی این مشکل کاهش تدریجی ولتاژ تقریبا رفع میشه و اون کاهش تدریجی در حد چند صدم ولت اتفاق میفته و بعدش به لامپ جلوی ماشین سه پایه 55 + 60 وات (H4) وصل کردم و اون لامپ روشن کرد و افت ولتاژش شدید نبود
        استنباطم به نظر شما درست هست؟
        با توجه به تنوع مدل های مختلف ، نمیشه گفت که آیا نتیجه گیری شما مطلقا درست هست یا نه ،
        ولی بهترین روش این هست که به صورت عملی روی کیس سیستم آزمایش کنید ، افت ولتاژ خروجی زیر ۵ درصد مجاز هست.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X