اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه برای دزدگیر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه برای دزدگیر

این رله ها هستند که جریان زیادی میکشند اگه 12 ولتی باشند دیگه چرا اصرار داری که رگولاتور بزاری همون ترانس رو بعد از یکسوسازی پل و خازن صافی بده به رله ها برای میکرو هم یه 7805 بزار
    البته اون روشی که چند تا رگولاتور با هم موازی کنی مثل شکلی که خودت گذاشتی به نظر من هم رسید ولی یه مشکلی که هست این رگولاتور ها دقیقا ولتاژ نامی که روش نوشته را نمیدهد و ممکنه که ولتاژ خروجی اونا در حدود ماکزیمم 7. ولت (البته حدودی گفتم) با هم فرق بکنه که در این صورت رگولاتور با ولتاژ کمتر مصرف کننده میشه و جریان الکی از اون عبور میکنه (البته نمیدونم که تا چه حد میتونه مشکل ساز باشه)

از انجا که منابع تغذیه را خوب نمیشناسم پس نمیتونم به تاپیک شما جوابگو باشم :cry2:
    من خودم هم منتظر پاسخ های دوستان هستم تا برای مشکل جریانی رگولاتور ها یه راه حل خوب ارائه بشه . :nerd:
    دعا کنید برای من

چی شد پس لطفا همین حالا!

دیدگاه

ممنون...
      پس با این حرفا، باید یه ترانس تهیه کنم که وقتی یکسو میشه 12 ولت بده و از اون واسه رله ها و قسمت های 12 ولت استفاده کنم و برای 5 ولت از 7805 (البته 3 تا موازی) استفاده کنم

jimbo54 میشه شما هم نظر بدید و اگه حرفامون درسته مدار درستشو واسم بزاری (لطفا)
      behi

دیدگاه

اقا بهروز یه سوال ازتون دارم...
        این ترانسی که میفرمائید 2 امپر داشته باشه میشه بفرمائید قیمتش چقدره ؟

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

قسمتشو میخوای چیکار رفیق..
          من خیلی وقت پیش خریدم 3600 ، الان نمیدونم
          behi

دیدگاه

بعد 2 امپر اگه ازش بکشید میدونید ولتاز خروجی ترانس چقد میشه؟ منظورم اینکه ولتازش میفته بطور وحشتناک
            اینکارو کردین؟

درضمن فقط میخواستم ببینم یه منبع سوئیچینگ به صرفه تر یا ترانس از نظر قیمت همین ... ممنون
            ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

آقا مجید من نمیتونم از منبع سوییچینگ استفاده کنم ، آخه مداری که میخوام درست کنم طوریه که فقط باید یه ترانس به ورودی مدار وصل شه
              یعنی طرفی که میخواد مدارو نصب کنه فقط باید اونو به برق بزنه
              behi

دیدگاه

نوشته اصلی توسط behruz_e
                ممنون...
                باید یه ترانس تهیه کنم که وقتی یکسو میشه 12 ولت بده و از اون واسه رله ها و قسمت های 12 ولت استفاده کنم و برای 5 ولت از 7805 (البته 3 تا موازی) استفاده کنم
                فکر میکنم این بهترین راه حل باشه
                پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

آقای حسنی مشکل ایندوستمون اینه که خیلی داره مسئله رو میپیچونه.اگه از اول پستش خونده باشید من راهنمائیهای لازمو بهشون کردم ولی بازم خیالشون راحت نشده. :sad:
                  وقتی همه نیروهای جسمی و ذهنی متمرکز شوند توانایی فرد برای حل مشکلات به طور حیرت انگیزی چند برابر می شود .
                  نرمن وینسنت پیل

دیدگاه

از همتون ممنونم...

بهم حق بدید، آخه مداری که دارم طراحی میکنم میخواد بیاد تو بازار، پس باید مطمئن بشم دیگه :redface:

jimbo54 ، حالا از من پیش امیر آقا گله میکنی؟!!!!!!!!!!!(شوخی)
                    ازت بخاطر کمکات ممنونم
                    behi

دیدگاه

من این رو فقط به خاطر این گفتم چون که موازی کردن رگولاتور اصلا اصولی نیست
                      پروردگارا: به من زیستنی عطا کن که در لحظه مرگ بر بی ثمری لحظه ای که برای زیستن گذشته است حسرت نخورم، و مردنی عطا کن که بر بیهودگیش سوگوار نباشم. بگذار تا آن را خود انتخاب کنم، اما آنچنان که تو دوست میداری

دیدگاه

آقا مجید من نمیتونم از منبع سوییچینگ استفاده کنم ، آخه مداری که میخوام درست کنم طوریه که فقط باید یه ترانس به ورودی مدار وصل شه
                        یعنی طرفی که میخواد مدارو نصب کنه فقط باید اونو به برق بزنه
                        فقط محض کنجکاوی ازتون پرسیدم :redface: اخه من خودم یه ترانس دارم از این 3 تا 12 ولتا روش زده 500mA و برای تغذیه یه مداری میخواستم ازش استفاده کنم تو مدار یه شارزر بود که میرفت برای تغذیه یه موبایل حالا وقتی موبایل شارزش خالی میشد و به مدار شارزر متصل میشد جریان مورد نظرشو نمیتونست اون ترانس تامین کنه و موبایله هم خروجیشو قطع میکرد و دیگه شارز نمیشد... منم یه تغذیه سوئیچینگ گرفتم خیالمو راحت کردم دیگه نه داغ میشه حالا هرچی دلش میخواد جریان بکشه :icon_razz:

حالا اینا رو ولش این که میگی طرفی که میخواد مدارو نصب کنه فقط باید اونو به برق بزنه
                        مگه تغذیه سوئیچینگو کجا میزنن اونم یه دوشاخ داره که میزننش به برق در هر صورت خود دانی از ما گفتن بود
                        انشا ا... که موفق باشی...
                        ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

میشه بگی منظورت از تغذیه سوییچینگ چیه؟؟
                          اگه میشه یه عکس ازش بزار.. ممنون
                          behi

دیدگاه

میشه بگی منظورت از تغذیه سوییچینگ چیه؟؟
                            مدارت سوئیچینگ و کلا تغذیه سوئچینگ خودش مثنوی هزار من کاغذه که متاسفانه من زیاد باهاشون کار نکردم ولی مثالی که میتونم بزنم همین شارزر موبایه چقدر جمو جوره با این حال تا 800 ma میتونی ازش جریان بکشی بدون اینکه داغ بشه(البته نسبت به ترانس عرض میکنم)

اندازشم تو این مایهاست البته انواع مختلفی داره البته یه سرش یه دوشاخ داره و اونطرفشم خروجیه که هر جور که خواستی میتونی استفاده کنی

ذکات علم یاد دادنه ....

دیدگاه

ممنون..
                              behi

دیدگاه

آقا مجید . . .
                                من pcb مدارمو عوض کردم تا بتونم از تغذیه سوییچینگ به جای ترانس استفاده کنم.
                                یه کم تحقیق کردم..
                                یکی میگفت تغذیه سوییچینگ بهتره یکی هم میگفت ترانس.
                                البته ایرادایی که از تغذیه سوییچینگ میگرفتن این بود که عمرشون کمه یا اینکه زود میسوزه یا آمپر واقعی که روش نوشته رو نمیده
                                می خواستم بدونم همینطوره یا نه ؟
                                behi

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X