اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

نوشته اصلی توسط pouya_far89
    خوب تا اینجاشو فهمیدم دقیقا
    من دیود معمولی استفاده میکنم و حدس میزدم ایراد از اون باشه (اون از ایراد گرم شدن دیودها)
    خوب الان مساله افت ولتاژ رو چجوری حل کنم؟؟من الان همه قطعات مدارم همونیه که نرم افزار میگه ترانس رو هم که فاصله هوایی میدم اما افت ولتاژ بازم هست
    یکی از دوستان هم همین مشکل رو داشت اونجا 5 ولت 1 آمپر میخواستن درست کنن ایشون چجوری حلش کردن؟؟
    سلام.مدارتون رو بذارین ببینم و شاید همون گرم کردن هم باعث افته ولتاژ میشه یا ترانستون میزون نیست و ...
    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام و خسته نباشید

بچه ها استفاده از این نرم افزار خیلی هم راحت نیست
      ترانسش خیلی مهمه

اگر کسی نیاز داشت TNY280PN برای سری TINY SWITCH به تعداد بالا موجود دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
        سلام.مدارتون رو بذارین ببینم و شاید همون گرم کردن هم باعث افته ولتاژ میشه یا ترانستون میزون نیست و ...
        سلام خودم هم به همین فکر میکردم چون مشخصاتشو نگاه کردم یه دیود اولترا فست گذاشته اما من دیود معمولی گذاشتم احتمال میدم نمیتونه جواب گو باشه و چون تو خرویه باعث افت ولتاژ هم میشه و جریان لازمه رو نمیده
        امروز میخوام سفارش بدم دیودهارو و امتحان کنم اگه بازم جواب نگرفتم مدارمو براتون میفرستم :rolleyes:

دیدگاه

سلام خودم هم به همین فکر میکردم چون مشخصاتشو نگاه کردم یه دیود اولترا فست گذاشته اما من دیود معمولی گذاشتم احتمال میدم نمیتونه جواب گو باشه و چون تو خرویه باعث افت ولتاژ هم میشه و جریان لازمه رو نمیده
          امروز میخوام سفارش بدم دیودهارو و امتحان کنم اگه بازم جواب نگرفتم مدارمو براتون میفرستم :rolleyes:
          سلام.کلا سعی کن در مرحله اول دیوده خروجی رو شاتکی بزاری وگرنه بازم شاتکی بذار و اگه دیگه هیچ راهی نداشتی از دیودیه آلترا فست با سرعت بسیار بالا مثلا کمتر از 50 یا سی نانوثانیه استفاده کن.ولی دیوده بایاس میتونه کم سرعت تر باشه مثلا برای محصولاته TNY من دیوده بایاس رو 1n4934 یا 35 استفاده میکنم که ارزونتر از UF است.

دیدگاه

سلام مسعود جان
            آقا یه منبع تغذیه 16 ولت و 320 میلی آمپر رو نرم افزار برام طراحی کرد درستش کردم برا LED Driver 5W میخوام.
            خروجیم بدون بار شد 15.6 و بار حدود 15.4. فیدبک جریان نیست همون فیدبک خود نرم افزاره.وقتی 5 تا LED رو به خروجیش وصل میکنم جریان خروجی 160 میلی آمپره.هیچ جای مدار حتی گرم هم نمیشه فقط دیود خروجی UF4007 خیلی خیلی داغ میشه.مشکل از کجاست بنظرتون ؟
            من اونیم که سایه ام نداشت
            دلش رو توی کوچه جا گذاشت
            همون که تو دلش غمارو کاشت
            غیر از این سکوت چیزی برنداشت
            مرتضی خدا نگهدارت.روحت شاد و یادت گرامی و صدایت جاودان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_eminem67
              سلام مسعود جان
              آقا یه منبع تغذیه 16 ولت و 320 میلی آمپر رو نرم افزار برام طراحی کرد درستش کردم برا LED Driver 5W میخوام.
              خروجیم بدون بار شد 15.6 و بار حدود 15.4. فیدبک جریان نیست همون فیدبک خود نرم افزاره.وقتی 5 تا LED رو به خروجیش وصل میکنم جریان خروجی 160 میلی آمپره.هیچ جای مدار حتی گرم هم نمیشه فقط دیود خروجی UF4007 خیلی خیلی داغ میشه.مشکل از کجاست بنظرتون ؟
              سلام.برای زیره 7 وات من آی سیه bP3122 رو وارد کردم که بسیارعالیه و دیگه از فیدبک و بایاس و اپتوکوپلر و زنر و ... خبری نیست و با چند قطعه کوچک میشه ساختش و اندازه جدیده بردهای من زیره 7 وات با این آی سی حدود 14 در 19 میلیمتره که بسیار کوچکه و مشکله گرم کردن و ... هم نداره.
              ولی مشکله شما اول اینکه 160 میلی که برای یک وات کمه دوم اینکه بهتره از شاتکی در خروجی استفاده کنی و بگو که اولیه و ثانویه چند دور و چند دور پیچیدی و اندوکتانس اولیه و نشتی رو هم بگو.موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                سلام.برای زیره 7 وات من آی سیه bP3122 رو وارد کردم که بسیارعالیه و دیگه از فیدبک و بایاس و اپتوکوپلر و زنر و ... خبری نیست و با چند قطعه کوچک میشه ساختش و اندازه جدیده بردهای من زیره 7 وات با این آی سی حدود 14 در 19 میلیمتره که بسیار کوچکه و مشکله گرم کردن و ... هم نداره.
                ولی مشکله شما اول اینکه 160 میلی که برای یک وات کمه دوم اینکه بهتره از شاتکی در خروجی استفاده کنی و بگو که اولیه و ثانویه چند دور و چند دور پیچیدی و اندوکتانس اولیه و نشتی رو هم بگو.موفق باشی.
                uf4007 که ultrafast هستش مسعود جان.حالا شاتکی هم میذارم ببینم چی میشه.
                اولیه 124 دور 0.1 ثانویه هم 18 دور 0.45 بود که من 0.5 استفاده کردم بایاس هم 14 دور 0.2 دوتایی بود من 0.25 استفاده کردم. LCR متر ندارم که نشتی رو بگیرم یعنی ممکنه ترانس رو بد پیچیده باشم ؟ تمیز بستمش.
                دلش رو توی کوچه جا گذاشت

دیدگاه

uf4007 که ultrafast هستش مسعود جان.حالا شاتکی هم میذارم ببینم چی میشه.
                  اولیه 124 دور 0.1 ثانویه هم 18 دور 0.45 بود که من 0.5 استفاده کردم بایاس هم 14 دور 0.2 دوتایی بود من 0.25 استفاده کردم. LCR متر ندارم که نشتی رو بگیرم یعنی ممکنه ترانس رو بد پیچیده باشم ؟ تمیز بستمش.
                  سلام.فاصله هوایی چقدر؟ بدون ال سی متر چطوری متوجه میشی که اندوکتانسه اولیه و نشتی چنده؟ اولیه رو ساندویچی پیچیدی یا نه؟چرا برای ثانویه سیم 0.5 استفاده کردی مگه 320 میلی نمیخوای؟ خروجی رو هم از شاتکی استفاده کنی خیلی بهتره.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                    سلام.فاصله هوایی چقدر؟ بدون ای سی متر چطوری متوجه میشی که اندوکتانسه اولیه و نشتی چنده؟ اولیه رو ساندویچی پیچیدی یا نه؟چرا برای ثانویه سیم 0.5 استفاده کردی مگه 320 میلی نمیخوای؟ خروجی رو هم از شاتکی استفاده کنی خیلی بهتره.
                    برا فاصله هوایی 2 تا چسب پانسمان رو روی هم گذاشتم بین هسته ها.
                    والا خب LCR متر نداشتم دیگه و الان هم نمیدونم اندوکتانس اولیه و نشتی چنده. :biggrin: ولی خب باید برم یکی بخرم نیاز دارم.شما چه مارکی پیشنهاد میکنید با قیمت مناسب ؟
                    اولیه رو ساندویچی پیچیدم.
                    خود نرم افزار گفته بود ثانویه رو 0.45 بپیچم منم 0.5 پیچیدم.
                    مشکل داغ شدن هم مال دیود نبود مال مقاومتی بود که همراه با یک خازن 70 پیکو فاراد 100 ولت سری میشه و با دیود موازی میشه.نمیدونم چرا داغ میشد منم درش آوردم دیگه مشکلی نداره.اصلا اون مقاومت و خازن به چه دردی میخوره ؟ اگه نباشن مشکلی هست ؟
                    راستی 5تا LED رو به مدار وصل کردم نورشون خوبه 200 میلی آمپر جریانشه ولی خب من 320 میلی آمپر میخواستم.فک میکنم ثانویه ترانس رو بد پیچیدم.
                    اولین کاریه که انجام دادم دیگه.شما میگید چکارش کنم ؟
                    مسعود جان چندتا سوال دارم
                    1)چرا برا LED Driver باید بجای فیدبک ولتاژ فیدبک جریان بذاریم ؟
                    2)نمیشه خودمون فلای بک طراحی کنیم بدون استفاده از این IC ها ؟ بجاش از MOSFET و PWM طراحی خودمون استفاده کنیم ؟ ارزونتر پامون در نمیاد؟
                    3)منبع تغذیه لامپهای کم مصرف هم از نوع سوییچینگه ؟ میتونیم از قطعات لامپ های سوختشون استفاده کنیم ؟ یا اینکه تو مدارشون تغییری بدیم بشه درایور LED ؟
                    ببخشید اینقد سوال پرسیدم.
                    دلش رو توی کوچه جا گذاشت

دیدگاه

والا خب LCR متر نداشتم دیگه و الان هم نمیدونم اندوکتانس اولیه و نشتی چنده. :biggrin: ولی خب باید برم یکی بخرم نیاز دارم.شما چه مارکی پیشنهاد میکنید با قیمت مناسب ؟
                      مشکل داغ شدن هم مال دیود نبود مال مقاومتی بود که همراه با یک خازن 70 پیکو فاراد 100 ولت سری میشه و با دیود موازی میشه.نمیدونم چرا داغ میشد منم درش آوردم دیگه مشکلی نداره.اصلا اون مقاومت و خازن به چه دردی میخوره ؟ اگه نباشن مشکلی هست ؟
                      راستی 5تا LED رو به مدار وصل کردم نورشون خوبه 200 میلی آمپر جریانشه ولی خب من 320 میلی آمپر میخواستم.فک میکنم ثانویه ترانس رو بد پیچیدم.
                      2)نمیشه خودمون فلای بک طراحی کنیم بدون استفاده از این IC ها ؟ بجاش از MOSFET و PWM طراحی خودمون استفاده کنیم ؟ ارزونتر پامون در نمیاد؟
                      3)منبع تغذیه لامپهای کم مصرف هم از نوع سوییچینگه ؟ میتونیم از قطعات لامپ های سوختشون استفاده کنیم ؟ یا اینکه تو مدارشون تغییری بدیم بشه درایور LED ؟
                      سلام.اول همون فایلی که نرم افزار داده رو بفرست.

دیدگاه

چشم مسعود جان خدمت شما.
                        ورژن نرم افزار هم 9 هستش.
                        http://www.mediafire.com/?dgmf2v7q39xk9e7
                        دلش رو توی کوچه جا گذاشت

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان عزیز
                          یک سوال داشتم
                          آیا با این نرم افزار میشه با دو خروجی جواب گرفت؟

دیدگاه

سلام.خب فایلتو دیدم. لازم نیست که با 14/EE16 این مدار رو ببندی با EE13/12 کافیه تازه من تو این رنج از EE11/10 استفاده میکنم ولی همون 13/12 بهتر و راحتتره.تو این رنج توان ساندویچی هم لازم نیست.ولی اگه هسته رو گرفتی و میخوای با همین جواب بگیری و اولیه رو هم ساندویچی پیچیدی که خب بهتر هم هست نسبت به ساندویچی نپیچیدن.اول بگم که فاصله هوایی دو لایه چسبه داروخونه ای زیاده (البته اگه منظورت از چسبه پانسمان همون چسبه داروخونه ایه یا همون چسبی که لوازم پزشکی بهش چسبه حساسیت میگن) شاید یک لایه هم زیاد باشه بسته به مارک (ضخامت) اون چسب داره.ولی شما با یک لایه یک تست بکن دوم اینکه به نظرم حتما ال سی متر بخر اگه میخوای این کار رو ادامه بدی.من که از مارکه ویکتور 88 سی استفاده میکنم که البته مولتی متر هم هست نسبت به قیمتش زمانی که خریدم (30 هزار تومان) بدک نبود ولی الان شده حدود 65 هزار تومان.
                            ثانویه هم به نظرم نیاز نیست 0.5 بپیچی من بودم 0.3 یا 0.35 میپیچیدم.ولی اگه 0.5 روی ترانس جا شده و پیچیدی با همون هم جواب میگری اگه مشکلی تو بقیه موارد نباشه.
                            اون مقاومت و خازن عدسی ماله اسنابره دیوده خروجیه و بذاری بهتره.شما دیوده خروجی رو همون که گفته گذاشتی و خازن و مقاومتش رو هم همونی که گفته گذاشتی و مقاومت گرم شد؟؟
                            ولی احتماله زیاد مشکله کم توان بودنه خروجی از همون فاصله زیاده هواییه.
                            جوابه سوال 1: چون به ال ای دی ها باید جریانه ثابت بدی پس باید فیدبک جریان بذاری تا جریان رو برات ثابت کنه در غیر اینصورت باید فیدبک ولتاژ بذاری و با مقاوت توان بالا جریان رو محدود کنی که تلفات تو مقاومت زیاده و هدردادنه انرژی و ... حساب میشه.
                            جوابه 2: میشه ولی توی این توان مطمئنی ارزون تر درمیاد؟ چه ماسفتی میخوای پیدا کنی که تو این توان ارزونتر از 274 که الان حدد 1500 تومانه دربیاد و مدار هم احتمالا بزرگتر میشه و شاید کیفیته این رو نداشته باشه (البته شاید من امتحان نکردم)
                            جوابه سه: خب قطعاته ترانسه کم مصرفه استفاده شده که دسته دومه و جنسه دسته دوم و کار کرده رو که نمیشه به مشتری به عنوان نو داد و ...

اضافه شده در تاریخ :
                            نوشته اصلی توسط mohamadmosavi1
                            با سلام خدمت دوستان عزیز
                            یک سوال داشتم
                            آیا با این نرم افزار میشه با دو خروجی جواب گرفت؟
                            سلام.شدن که میشه ولی من برای داشتنه دو خروجیه دقیق من این کار رو میکنم که میام اول یک خروجی میگیرم و با آی سی های خطی یا ترجیحا سوئیچینگ خروجیه دوم رو میگیرم ولی شایدم بشه از همون اول دو خروجیه دقیق گرفت.

دیدگاه

با سلام--یک مطلب مفید راجع به محاسبات ترانس فریت در مدار فلایبک.امیدوارم مفید باشد.http://www.4shared.com/office/bdJypjpF/flybacktransformerdesign.html
                              در زندگی اثر خوب و خاطره خوش از خودمان در این دنیا برجا بگذاریم.etgpsp

دیدگاه

سلام
                                آقا مسعود من دیودهارو دقیقا طبق نرم افزار گذاشتم مشکل گرم شدن حل شد اما هنوز افت ولتاژ رو دارم
                                متوجه یه مساله ای شدم هسته ترانس من خیلی لق هستش و راحت تکون میخوره با لنت محکمش کردم میزان افت ولتاژم کم شد اما هنوز یه منبع تغذیه نیست حدودا 3-5 ولت افت دارم :cry:
                                من مدارمو براتون میفرستم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X