اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

این تغذیه سویچینگمنو دیوانه کرده ! اگه خیلی بهش احتیاج نداشتم ولش می کردم. از اصفهان کسی هست که حضوری کمکم کنه؟
    همه چیز مدارم درسته . حتی بایاس هم ولتاژ 15 ولت داره اما ولتاژ خروجی ندارم . جهت پیچیدن ترانس هم درسته دیگه نمی دونم چه اشکالی داره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ali2914
      این تغذیه سویچینگمنو دیوانه کرده ! اگه خیلی بهش احتیاج نداشتم ولش می کردم. از اصفهان کسی هست که حضوری کمکم کنه؟
      همه چیز مدارم درسته . حتی بایاس هم ولتاژ 15 ولت داره اما ولتاژ خروجی ندارم . جهت پیچیدن ترانس هم درسته دیگه نمی دونم چه اشکالی داره
      سلام.با چند بار شکست که نباید کار رو ول کنی.مدارت چی بود؟
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
        سلام.با چند بار شکست که نباید کار رو ول کنی.مدارت چی بود؟
        فقط سرهای ترانس را طبق طرح خودم عوض کردم . دیود خروجی را هم SB580 گذاشتم که خودش برای مدارهای 3 آمپری معرفی می کنه.مقاومت و خازنشم طبق همون مدار 3 آمپری گذاشتم. به جای 1n4148 هم یه دیود شاتکی گذاشتم . بعد از این دیود ولتاژ 15 ولت برای بایاس دارم اما ولتاژ خروجی مدار ندارم.در حالی که اگه ولتاژ در سیم پیچ بایاس ترانس تولید بشه حتما در سیم پیچ خروجی هم باید باشه

http://ali2915.persiangig.com/docume...16V-4A-245.uds
        http://ali2915.persiangig.com/docume...der/Power2.LYT

دیدگاه

سلام.همین نگاه اول به نظرم چرا مثبته خازن ورودی به پایه یک ترانس وصل نیست؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
            سلام.همین نگاه اول به نظرم چرا مثبته خازن ورودی به پایه یک ترانس وصل نیست؟
            می خواستم اینو تو پست قبل بگم کاری پیش اومد مجبور شدم برم.تو مدارای قبلیم بدون اینکه کار کنه آی سی می سوخت یکی از بچه ها توصیه کرد یه لامپ رشته ای 60 وات سر راهش ببندم. به عنوان مقاومت وات بالا جریان را تا حد مناسبی محدود می کنه و نمی زاره آیسی بسوزه . از طرفی محدودیت جریانشم در حدی که مشکلی ایجاد کنه نیست بعد از جواب گرفتن برش می دارم . بعدشم اینجوری کار کردن مدار را می شه دید. الان لامپی که گذاشتم تقریبا هر ثانیه یک بار روشن و خاموش می شه که نشونه کار کردن آیسی هست . البته اینم برام سواله سرعت سویچینگ آی سی باید خیلی بیشتر باشه نه هر ثانیه یک بار ! دوم اینکه بایاسم ولتاژ داره که ولتاژشم درسته اما چرا سیم پیچ خروجی ترانس ولتاژ نداره ! در ضمن به جای LTV817 من EL817 بستم که فکر نمی کنم تفاوتی داشته باشه.

دیدگاه

مقداریشو نگاه کردم ولی شما دقیق همه برد رو چک کن ببین مشکلی نداشته باشه و مدار رو اشتباه نکشیده باشی.سرهای نقطه داره ترانس رو هم چک کن و اگه خواستی بردت رو بفرست یک نگاهی بهش بکنم.موفق باشی.

دیدگاه

سلام بر دوستان و اساتید
                چندتا سوال داشتم اگه میشه دوستان راهنمایی کنن.
                1-اگه بخوام بجای سیم به قطر 0.37 و 133 دور که تو نرم افزار گفته سیم 0.5 استفاده کنم اشکال نداره ؟ آخه الان فقط سیم 0.5 در دسترسم هست
                2-تو نرم افزار گفته 133 دور سیم رو تو 3 لایه بپیچم ولی خب نمیشه اصلا. سیم ها رو تمیز کنار هم میپیچم تو هر لایه فقط 20 دور سیم میشه پیچید اینجوری حدود 7 لایه میشه.
                3-برای اینکه نشتی کم بشه مثلا اگه اولیم 3 لایه باشه اول اولیه رو مثلا 2 لایه بپیچم بعد ثانویه رو بپیجم بعد ادامه ی اولیه رو ؟ ساندویچی یعنی این ؟

راستی هسته ترانسم هم EE16*19 هستش که خود نرم افزار گفته EE16 حالا نمیدونم درست گرفتم یا نه
                من اونیم که سایه ام نداشت
                دلش رو توی کوچه جا گذاشت
                همون که تو دلش غمارو کاشت
                غیر از این سکوت چیزی برنداشت
                مرتضی خدا نگهدارت.روحت شاد و یادت گرامی و صدایت جاودان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_eminem67
                  سلام بر دوستان و اساتید
                  چندتا سوال داشتم اگه میشه دوستان راهنمایی کنن.
                  1-اگه بخوام بجای سیم به قطر 0.37 و 133 دور که تو نرم افزار گفته سیم 0.5 استفاده کنم اشکال نداره ؟ آخه الان فقط سیم 0.5 در دسترسم هست
                  2-تو نرم افزار گفته 133 دور سیم رو تو 3 لایه بپیچم ولی خب نمیشه اصلا. سیم ها رو تمیز کنار هم میپیچم تو هر لایه فقط 20 دور سیم میشه پیچید اینجوری حدود 7 لایه میشه.
                  3-برای اینکه نشتی کم بشه مثلا اگه اولیم 3 لایه باشه اول اولیه رو مثلا 2 لایه بپیچم بعد ثانویه رو بپیجم بعد ادامه ی اولیه رو ؟ ساندویچی یعنی این ؟

راستی هسته ترانسم هم EE16*19 هستش که خود نرم افزار گفته EE16 حالا نمیدونم درست گرفتم یا نه
                  سلام. جوابه سواله یک و دو تقریبا یکیه و اون اینکه اگه شما از سیم 0.5 بجای 0.37 استفاده کنی خب طبیعتا تعداد دور کمتری توی هر دور جا میشه و تعداد لایه ها بیشتر میشه و حتی ممکنه توی قرقره جا نگیره.اینم بگم که این نرم افزار هر عیبی داشته باشه اینکه گفته چند دور توی چند لایه جا میشه رو تقریبا درست میگه.
                  جواب 3-ساندویچی یعنی اینکه اولیه رو مثلا نصف کنی به عنوان مثال اگه گفته 133 دور میتونی 66 دور اول و 67 دور آخر بپیچی و اندوکتانسه نشتی بسیار کم میشه و البته وقتی شما توی منوی اولیه قسمت اسپیلایت رو بزنی و اولیه رو دو قسمت بکنی بعد اپتیمایز بکن تا اپتیمایز کنه.
                  اگه نرم افزار گفته EE16 منظور EE16/14 است و اگه گفته EE19 منظور EE19/16 است. موفق باشی.

دیدگاه

مسعود جان میشه راهنمایی کنید که الان با این هسته ای که گرفتم و سیم 0.5 چطور میتونم ترانس رو ببندم ؟
                    یعند چند دور اولیه چند دور ثانویه ؟
                    این لینک مداره
                    http://www.mediafire.com/?c6aengyc57jraja

سیم0.5 دارم و یه مقدار هم 0.25
                    هسته هم EE16\19
                    دلش رو توی کوچه جا گذاشت

دیدگاه

مسعود جان میشه راهنمایی کنید که الان با این هسته ای که گرفتم و سیم 0.5 چطور میتونم ترانس رو ببندم ؟
                      یعند چند دور اولیه چند دور ثانویه ؟
                      این لینک مداره
                      http://www.mediafire.com/?c6aengyc57jraja

سیم0.5 دارم و یه مقدار هم 0.25
                      هسته هم EE16\19
                      سلام.شما 16 ولت و 0.32 آمپر میخوای؟؟ اگه بله که شما یک هسته EE13/12 یا EE16/14 بخر و حدوده 125 تا 130 دور سیمه 0.1 یا 0.13 برای اولیه و حدوده 16 یا 17 دور همین سیم دولایه موازی برای بایاس و 20 دور سیمه 0.3 یا 0.35 یا 0.4 یا 0.45 برای ثانویه و میتونی برای ثانویه از سیمه 0.5 که داری استفاده کنی البته اگه دیدی بعد از پیچیدنه سیمها فریتها توی قرقره جا نشد از 0.35 یا 0.3 یا 0.4 استفاده کن. ترجیحا اولیه رو ساندویچی بپیچ و اندوکتانسه اولیه حدوده 2.5 میلی هانری و خیلی مهمه که نشتیت از 80 یا صد میکرو بیشتر نشه.
                      در ضمن اگه برای درایور ال ای دی میخوای فیدبک باید عوض بشه و باید فیدبکه جریان بذاری.موفق باشی.

دیدگاه

آقا بخدا نمیشه 100 دور سیم 0.35 رو تو دو لایه پیچید چکار کنم آخه :angry: :angry: :angry: :angry:
                        دلش رو توی کوچه جا گذاشت

دیدگاه

آقا بخدا نمیشه 100 دور سیم 0.35 رو تو دو لایه پیچید چکار کنم آخه :angry: :angry: :angry: :angry:
                          سلام.چه کسی گفت صد دور سیمه 0.35.عزیز جان پستی که دادم خوب بخون.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                            سلام.چه کسی گفت صد دور سیمه 0.35.عزیز جان پستی که دادم خوب بخون.
                            آخه مسعود جان الان من فقط EE19 دارم (فروشنده می گفت EE16 در 19) هسته ترانس تو شهرمون نیست که بخوام بخرم اینارو قبلا خریده بودم.
                            دلش رو توی کوچه جا گذاشت

دیدگاه

آخه مسعود جان الان من فقط EE19 دارم (فروشنده می گفت EE16 در 19) هسته ترانس تو شهرمون نیست که بخوام بخرم اینارو قبلا خریده بودم.
                              سلام.البته اون اسمش EE19/16 است (ایی ایی نوزده شونزده نه برعکس).حالا با اون هسته هم میتونی ولی باید سیم 0.1 یا 0.13 برای اولیه و سیمه 0.3 یا 0.35 یا 0.4 برای ثانویه تهیه کنی وگرنه به نظرم نساز به نظرم چیز خوبی درنمیاد.موفق باشی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                                سلام.البته اون اسمش EE19/16 است (ایی ایی نوزده شونزده نه برعکس).حالا با اون هسته هم میتونی ولی باید سیم 0.1 یا 0.13 برای اولیه و سیمه 0.3 یا 0.35 یا 0.4 برای ثانویه تهیه کنی وگرنه به نظرم نساز به نظرم چیز خوبی درنمیاد.موفق باشی.
                                واقعا ممنونم از لطفت آقا مسعود :job:
                                سیم 0.35 رفتم از یکی از این سیم پیچیا گرفتم.
                                من هربار که به PI Expert ورودی و خروجی رو میدم برای اولیه سیم 0.35 و برای ثانویه سیم 0.25 میخواد بعد میام قطر سیمها رو عوض میکنم optimize میزنم دوباره قطر سیمها میشه 0.35 و 0.25. باید چکار کنم که مثلا اولیه 0.1 باشه.
                                یه سوال ابتدایی هم داشتم ممنون میشم راهنمایی کنی
                                اینکه میگید ساندویچی بپیچم یعنی چجوری ؟اصلا نمیفهممش.
                                دلش رو توی کوچه جا گذاشت

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X