اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

سلام دوستان
    ببخشید که مزاحم شدم
    من یه منبع سوییچینگ 5 ولت 1.2 آمپر با نرم افزار pi طراحی کردم سیم پیچ رو هم دادم بیرون واسم پیچیدم
    حالا که مدار رو بستم اصلا خروجی بهم نمیده
    یعنی وقتی سیم پیچ رو می زارم ولتاژ دو سر پایه 1 و2 ترانس 0 و همینطور خروجی
    هردو صفره
    مشکل از کجا میتونه باشه؟
    فروش یک عدد سیم کارت با شماره 09126005897

دیدگاه

نوشته اصلی توسط zouyousefain
      سلام دوستان
      ببخشید که مزاحم شدم
      من یه منبع سوییچینگ 5 ولت 1.2 آمپر با نرم افزار pi طراحی کردم سیم پیچ رو هم دادم بیرون واسم پیچیدم
      حالا که مدار رو بستم اصلا خروجی بهم نمیده
      یعنی وقتی سیم پیچ رو می زارم ولتاژ دو سر پایه 1 و2 ترانس 0 و همینطور خروجی
      هردو صفره
      مشکل از کجا میتونه باشه؟
      سلام.وقتی که میدی ترانس رو بیرون بپیچن باید اول بدونی که طرف یاد داره ترانسه سوئیچینگ رو بپیچه یا نه؟ دوم اینکه پایه های نقطه دار کدوم پایه ها هستن در ترانسی که اون پیچیده و باید اون پایه ها رو دقیق جای خودش قرار بدی و ...
      ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

اون جایی که دادم کارش سیم پیچ سوییچینگه و بر اساس مشخصات نرم افزار واسم پیچیده
        جای دیود زنر 3.9 ولتی رو عوض کردم گذاشتم بالای اپتوکوپلر خروجی نیم ولت هست.
        خواهش می کنم یکی کمک کنه بگه مشکل از کجاها می تونه باشه?
        راستی یه بار مقاومت 4.7 مگااهم رو برداشتمو مستقیم وصل کردم به vcc تا زدم به برق tny274 و اپتوکوپلر ترکییید ناجو :applause:ر

دیدگاه

سلام دوست عزیز:
          اپتو کوپلر رو تعویض کن اگه راه نیفتاد به احتمال زیاد مشکل از شبکه فید بک هست البته همه ی این ها در صورت اینه که قلب مدار که ترانس هست درست و ایده آل باشه
          راستی اون مقاومت های 4.7 مگا اهم برات نمونه گیری ولتاز dc شده ورودی هست که اگر برق شهر از یه حدی کم شد آی سی خودکار خاموش بشه این که شما مستقیم به 313 ولت ورودی مدار دادی بسیار کار جالبی و البته خطر ناکی :eek: کردی البته میتونی اگه خواستی اصلا قسمت مقاوت های 4.7 مگا اهم رو از مدار خذف کنی // ضمنا تغذیه سویچینگ یه مدار ساده نیست که هر تغییری خواستی توش بدون محاسبات و گاهی بدی /// موفق باشید /inventor/
          برای انسان های بزرگ بن بست وجود ندارد " یا راهی خواهم یافت //یا راهی خواهم ساخت

ehsan.irangenius@gmail.com

دیدگاه

اون جایی که دادم کارش سیم پیچ سوییچینگه و بر اساس مشخصات نرم افزار واسم پیچیده
            جای دیود زنر 3.9 ولتی رو عوض کردم گذاشتم بالای اپتوکوپلر خروجی نیم ولت هست.
            خواهش می کنم یکی کمک کنه بگه مشکل از کجاها می تونه باشه?
            راستی یه بار مقاومت 4.7 مگااهم رو برداشتمو مستقیم وصل کردم به vcc تا زدم به برق tny274 و اپتوکوپلر ترکییید ناجو :applause:ر
            سلام. خب باید طبقه طرح روی فیبر برای بنده خدا مشخص میکردی که کدوم پایه های نقطه دار باشه وگرنه اون که نمیدونه که شما چطوری فیبر رو زدی.
            اون مقاومت های اهم بالا رو نمیخواد بذاری. و خودت هم الکی تغییر توی مدار نده مگه بدونی دقیقا داری چکار میکنی.

دیدگاه

من این مدار رو روی برد بورد بستم.
              همونطور که نرم افزار مشخص کرده سمت اولیه سیم نقطه دار پایه شماره 2 هست و سمت ثانویه 6
              اپتوکوپلر هم عوض کردم ولی بازم تغییری ایجاد نشد
              وقتی مقاومت های اهم بالا رو بر می دارم ترانس یه صدای خفیفی می ده ولی هنوز هم خروجی ندارم :(

دیدگاه

من این مدار رو روی برد بورد بستم.
                همونطور که نرم افزار مشخص کرده سمت اولیه سیم نقطه دار پایه شماره 2 هست و سمت ثانویه 6
                اپتوکوپلر هم عوض کردم ولی بازم تغییری ایجاد نشد
                وقتی مقاومت های اهم بالا رو بر می دارم ترانس یه صدای خفیفی می ده ولی هنوز هم خروجی ندارم :(
                سلام. اول اینکه هیچگاه و هیچگاه حتی برای تست سویچینگ رو روی برد برد نبند که جواب نمیده. دوم اینکه مهم نیست شماره پایه نقطه دار چند باشه مهم اینه که سرهای نقطه دار به کجا وصل باشه و در جهت درست پیچیده باشه. موفق باشی.

دیدگاه

چجوری می تونم سیم پیچم رو بیرون مدار بررسی کنم که سالمه یا نه?
                  راهی وجود داره?

دیدگاه

چجوری می تونم سیم پیچم رو بیرون مدار بررسی کنم که سالمه یا نه?
                    راهی وجود داره?
                    سلام.فقط میتونی اندوکتانسهای اولیه و بایاس و ثانویه و نشتی رو بگیری و با مقادیری که داری چک کنی و گرنه راه دیگه ای به ذهنم نمیرسه.

دیدگاه

مدار رو روی هزار سوراخ لحیم کردم ولی بازم هییچی
                      خروجی نیم ولت
                      راستی اون صدایی که می گفتم با برداشتن مقاومت های 4.7 مگااهم از سیم پیچ نبود از دیودزنر 200 ولتی بود که به شدت داغ می شد و می سوخت...
                      آقا اصلا من کم کم دارم بیخیال این مدار می شم
                      یه بنده خدایی این منبع 5 ولت 1.2 آمپر رو واسه ما راه اندازی کنه از خجالتش در میام...

اضافه شده در تاریخ :

این مداریه که نرم افزار طراحی کرده

دیدگاه

سلام دوستان عزیز
                        من نیاز شدید بهیک ترانس دارم که میخوام خودم بسازم
                        آموزشهای لازم رو دیدم
                        فقط نمیدونم برای 12 ولت 2 آمپر و 3 آمپر با چه هسته ای و چه نوع سیم و چند دور نیاز هست
                        مدار و میخوام با همین برنامه طراحی کنم
                        خواهشا یکی راهنمایی کنه

دیدگاه

مدار رو روی هزار سوراخ لحیم کردم ولی بازم هییچی
                          خروجی نیم ولت
                          راستی اون صدایی که می گفتم با برداشتن مقاومت های 4.7 مگااهم از سیم پیچ نبود از دیودزنر 200 ولتی بود که به شدت داغ می شد و می سوخت...
                          آقا اصلا من کم کم دارم بیخیال این مدار می شم
                          یه بنده خدایی این منبع 5 ولت 1.2 آمپر رو واسه ما راه اندازی کنه از خجالتش در میام...
                          این مداریه که نرم افزار طراحی کرده
                          سلام.این مدار که شماتیکش رو دادی که آسونه. راستی اگه TVS میسوزه احتمالا نشتیه ترانست بالاست یا قطعات رو درست یا در جهت صحیح یا جای خودش لحیم نکردی.چرا میخوای این رو بسازی؟ چرا آماده اش رو از بازار نمیخری؟ اگه اصرار داری که حتما همین رو بسازی من برات یکی درست کنم و بفرستم ولی پیشنهاد میکنم از هسته ee13 استفاده کن که فراونه البته اگه جاشو داری.

اضافه شده در تاریخ :
                          نوشته اصلی توسط saeidnobady
                          سلام دوستان عزیز
                          من نیاز شدید بهیک ترانس دارم که میخوام خودم بسازم
                          آموزشهای لازم رو دیدم
                          فقط نمیدونم برای 12 ولت 2 آمپر و 3 آمپر با چه هسته ای و چه نوع سیم و چند دور نیاز هست
                          مدار و میخوام با همین برنامه طراحی کنم
                          خواهشا یکی راهنمایی کنه
                          سلام. برای 12 ولت دو یا دو و نیم آمپر میتونی از هسته ee25/19 یا ee25/20 استفاده کنی که ارزونه حدوده 400یا 500 تومان ولی اگه کمی توان بالاتر میخوای از EF25 میتونی استفاده کنی که گرونه (فکر کنم هزار یا 1500 تومان) سیم پیچ اولیه 0.3 میلیمتر حدودا باید باشه ولی تعداد دورش و بایاس و ثانویه و اندوکتانس و ... بسته به نوع آی سی و خروجی و ... داره.

دیدگاه

!

نوشته اصلی توسط ms2000
                            سلام.این مدار که شماتیکش رو دادی که آسونه. راستی اگه TVS میسوزه احتمالا نشتیه ترانست بالاست یا قطعات رو درست یا در جهت صحیح یا جای خودش لحیم نکردی.چرا میخوای این رو بسازی؟ چرا آماده اش رو از بازار نمیخری؟ اگه اصرار داری که حتما همین رو بسازی من برات یکی درست کنم و بفرستم ولی پیشنهاد میکنم از هسته ee13 استفاده کن که فراونه البته اگه جاشو داری.
                            چون این مدار رو من می خوام جای دیگه ای استفاده کنم و باید حتما نقشه رو توی برد خودم جا بدم به همین دلیل حتما باید درستش کنم یعنی اگه آماده بگیرم هم مجبورم مهندسی معکوسش کنم.
                            تنها چیزی که به نظر خودم باعث کار نکردن مدارم شده سیم پیچه!
                            ممکنه یه راه ارتباطی بدین تا بیشتر باهاتون صحبت کنم؟
                            البته خیلی زود نیازش دارم

اضافه شده در تاریخ :
                            راستی من توی مدارم خازن 0.1 میکروفاراد را عدسی گذاشتم
                            همینطور خازن مربوط به 1n5822 رو
                            مشکل از اینجا نیست که؟

دیدگاه

راستی من توی مدارم خازن 0.1 میکروفاراد را عدسی گذاشتم
                              همینطور خازن مربوط به 1n5822 رو
                              مشکل از اینجا نیست که؟
                              سلام. نه از اونها نیست. اگه میخوای خودت بسازی همین tny و viper که تو ایران راحت گیر میان خیلی خوبه.

دیدگاه

با تشکر از تمامی دوستان عزیز به خصوص آقای ms2000 که توی ساخت این مدار من رو کمک کردن
                                بالاخره مدار من راه افتاد و کار کرد :applause:
                                بعد از کلی تحقیق و جست و جو :biggrin: فهمیدم که ایراد کار از مقاومت های 4.7 مگااهم بود
                                من 3 تا رو با هم سری کرده بودم که تو این حالت آی سی فکر میکرد افت ولتاژ ورودی ایجاد شده و خروجی رو قطع میکرد.
                                با حذف مقاومت ها مدار راه افتاد

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X