اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئیچینگ توسط نرم افزار PI Expert

اندوکتاسه اولیه رو با اندوکتانس سنج میگیرن و وقتی که بایاس و ثانویه رو اتصال کوتاه کنی (با سیم بسیار کوتاه) اندوکتانسه اولیه میشه اندوکتانس نشتی.
    اندوکتانس سنج از کجا بگیرم تو مشهد ms2000 جان?
    از سنایی قیمت گرفتم گفت 2 میلیون و 400 !
    نمونه های ارزون تر نداره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamedhamidi
      http://iran-micro.com/product_info.php/products_id/5798

یکی از اعضای همین سایت هم LC متر دارن برای فروش.قیمت هم از خودشون بگیرین.پروفایل ایشون:
      http://www.eca.ir/forum2/index.php?a...rofile;u=31637

نوشته اصلی توسط ms2000
      نشتیت برای اون اندوکتانسه اولیه بسیار بسیار زیاده... برای 850 میکرو باید زیره سی باشه.
      منظورتون اینه که سیم پیچ ها رو نامنظم پیچیدم؟؟

دیدگاه

سلام به این سایت برو ال سی متر داره
        felezyab.persianblog.ir
        برو شیر درنده باش ای دغل میانداز خود را چو روباه شل
        راهنمایی در مورد ساخت فلزی اب

دیدگاه

سلام.من خودم سالیانه که دارم از ویکتور 88 سی استفاده میکنم که قیمتش اون زمان سی تومان و الان حدوده 60 یا 65 هزار تومانه و بدک نیست و کار راه اندازه و مولتی متره که ال سی متر هم داره.راستی خازن سنج هم تا 200 میکرو فاراد داره. فقط مواظب باش به قسمت ال اسی و خازنش برقه ولتاژ زیاد واردنکنی.
          نوشته اصلی توسط edris.noei
          منظورتون اینه که سیم پیچ ها رو نامنظم پیچیدم؟؟
          هم این و هم تعداد دوره ثانویه هم مهمه.
          quote author=ehsanajal link=topic=47318.msg482136#msg482136 date=1373879637]
          سلام به این سایت برو ال سی متر داره
          felezyab.persianblog.ir
          [/quote]
          این دستگاه بالایه دو میلی هانری رو هم جواب میده؟؟؟ اگه نه که زیاد به درد نمیخوره.اگه بله که احتمالا خوبه ولی باید براش جعبه درست کنی که ولو نباشه.ببین میارزه برات وقتت رو برای ساختش بگیری.
          ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

با این سری top میشه تغذیه فلایبک 24 به 12 درست کرد؟
            9 به 24 چی ؟ یعنی افزاینده؟
            نگید که باید برگردیم به عقب و بازم uc3842 :angry:

دیدگاه

با این سری top میشه تغذیه فلایبک 24 به 12 درست کرد؟
              9 به 24 چی ؟ یعنی افزاینده؟
              نگید که باید برگردیم به عقب و بازم uc3842 :angry:
              سلام.فکر نکنم ولتاژه ورودیه top این مقدار ولتاژه کم رو قبول بکنه. شما مثلا میتونی برای جریانه کم از آی سی های mc34063 یا lm2575 یا ... استفاده کنی.

دیدگاه

خب به سلامتی :mrgreen: انقد سیم پیچیدن رو تکرار کردم که تونسستم به جریان دلخاهم برسم! اما سیمهام تموم میشه! صرف هم نمیکنه برم قرقره بخرم
                سیم لاکی کیلویی 33 هزار تومنه :| این ترانس پیچا هم که سیم نمیدن نامردا :|
                مهندس , قرقره کوچیک تهران اون ورا گیر میاد؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Amir safari
                  خب به سلامتی :mrgreen: انقد سیم پیچیدن رو تکرار کردم که تونسستم به جریان دلخاهم برسم! اما سیمهام تموم میشه! صرف هم نمیکنه برم قرقره بخرم
                  سیم لاکی کیلویی 33 هزار تومنه :| این ترانس پیچا هم که سیم نمیدن نامردا :|
                  مهندس , قرقره کوچیک تهران اون ورا گیر میاد؟؟؟
                  سلام.من قرقره میخرم.یا مثلا کیلویی میخرم.البته اینجا سیمهای بسیار نازک رو کیلویی نمیدن.مثلا 0.10 یا 0.13 ظاهرا میگن پاره میشه و فقط قرقره ای میدن.منم تقریبا انواع قرقره ها رو خریدم هر چی میخوای بگو برات بفرستم.ولی کلا متری اگه بدن هم به صرف نیست مگه واقعا قیمته پایین بده.

دیدگاه

سلام به همه ی دوستان میخاستم بپرسم این thermistor که در توانای بالا توی ورودی مدار میاد کارش چیه؟ اصلا مهمه که باشه؟
                    مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
                    یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

Some dance to remember, some dance to forget

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                      سلام.من قرقره میخرم.یا مثلا کیلویی میخرم.البته اینجا سیمهای بسیار نازک رو کیلویی نمیدن.مثلا 0.10 یا 0.13 ظاهرا میگن پاره میشه و فقط قرقره ای میدن.منم تقریبا انواع قرقره ها رو خریدم هر چی میخوای بگو برات بفرستم.ولی کلا متری اگه بدن هم به صرف نیست مگه واقعا قیمته پایین بده.
                      مسعود خان کلا خیلی دمت گرم :agree:
                      بزار حساب کنم قطر سیم هام رو ... خیلی کارت درسته

دیدگاه

پاسخ : مرجع کامل طراحی و ساخت منبع تغذیه سوئی

راستی یه سوال در مورد این دیودی که توی عکس زیر مشخص کردم دارم:

برای انتخاب این دیود باید به جریان توجه کرد یا ولتاژ؟ دلیل پرسیدن سوالم اینه که نرم افزار یه دیود 1000 ولت و 2.5 امپر پیشنهاد میده ولی وقتی من اونو با یه دیود 50 ولت یا یه دیود 0.20 امپر عوض میکنم خطا نمیده oo: کلا برا انتخابش باید به چی توجه کرد؟ممنون میشم جواب بدید.
                        مگسی را کشتم /نه به این جرم که حیوان پلیدیست، بد، است/و نه چون نسبت سودش به ضرر یک به صد است/طفل معصوم به دور سر من می چرخید/به خیالش قندم/
                        یا که چون اغذیه ی مشهورش، تا به آن حد، گَندَم/ای دو صد نور به قبرش بارد/مگس خوبی بود/من به این جرم که از یاد تو بیرونم کرد/مگسی را کشتم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohele
                          سلام به همه ی دوستان میخاستم بپرسم این thermistor که در توانای بالا توی ورودی مدار میاد کارش چیه؟ اصلا مهمه که باشه؟
                          سلام.منظورتون چیه؟ میشه عکسش رو بذارین؟
                          نوشته اصلی توسط Amir safari
                          مسعود خان کلا خیلی دمت گرم :agree:
                          بزار حساب کنم قطر سیم هام رو ... خیلی کارت درسته
                          خواهش میکنم وظیفمه مهندس جان. شما کلا باید انواع قطر ها رو داشته باشی اگه میخوای این کار رو ادامه بدی.
                          نوشته اصلی توسط mohele
                          راستی یه سوال در مورد این دیودی که توی عکس زیر مشخص کردم دارم:
                          ...
                          برای انتخاب این دیود باید به جریان توجه کرد یا ولتاژ؟ دلیل پرسیدن سوالم اینه که نرم افزار یه دیود 1000 ولت و 2.5 امپر پیشنهاد میده ولی وقتی من اونو با یه دیود 50 ولت یا یه دیود 0.20 امپر عوض میکنم خطا نمیده oo: کلا برا انتخابش باید به چی توجه کرد؟ممنون میشم جواب بدید.
                          سلام. بله منم دیدم که دیوده اسنابر رو اگه حتی 1n4148 بذارین هم نرم افزار قبول میکنه ولی تا جایی که میدونم باید ولتاژ بالا باشه.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ms2000
                            سلام.منظورتون چیه؟ میشه عکسش رو بذارین؟

بله منم دیدم که دیوده اسنابر رو اگه حتی 1n4148 بذارین هم نرم افزار قبول میکنه ولی تا جایی که میدونم باید ولتاژ بالا باشه.
                            بله اینم عکس:

میخام بدونم این قطه چیکارس و چقدر مهمه برا مدار.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohele
                              بله اینم عکس:
                              ...
                              میخام بدونم این قطه چیکارس و چقدر مهمه برا مدار.
                              آهان اون مقاومت اگه اشتباه نکنم جلوی فشار یکدفعه به مدار رو میگیره. به ندرت دیدم تو شماتیک استفاده بشه.فکر کنم توانشم باید کمی بالا مثلا یک وات باشه.اگه گذاشتی بهتره ولی بدونه اونه هم مدار کار میکنه.

دیدگاه

مهندس سلام
                                یه سوال!
                                میشه با یه هسته مثلا 10/11 یا هر هسته ای خودمون EMI بسازیم؟؟؟ مثلا اندوکتانس 1 میلی هانری رو با تعداد دور در بیاریم و مثل این EMI های بازار از دیواره تا نصف رو برای یه خط عبور جریان و از نصفه تا اون یکی دیواره رو برای عبور اون یکی جریان در نظر بگیریم!!؟!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X