اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

مدار رگوله با خروجی 5 آمپر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : مدار رگوله با خروجی 5 آمپر

نوشته اصلی توسط ahmadmn
    سالاری دایی
    دقیقا !!!
    همیشه از باطری تغذیه میشه و مبدل هم ولتاژ 24 باطری رو به 12 تبدیل می کنه.
    منبع 220 به 24 هم با دیود به باطری وصل میشه تا شارژ بشهو دیود هم همونایی که داری عالیه.
    دایی واسه شارژ شارژر سیلد اسید 24ولت 2 آمپر خریدم
    منبع فقط واسه تغذیه هست و به شارژ ربطی نداره
    میشه نحوه سیم کسی دیو ها رو بدی
    فکر کنم واسه این سیستم پایه های دیود برعکس بشه تا مدار 24 به 12
    پایه وسط خروجی به تبدیل dc و به مصرف کننده
    کناری ها ورودی از باتری و یا منبع ؟ درسته دایی ؟

دیدگاه

فکر کنم باید دوتا پست قبل رو دوباره بخونی.
      اونجا گفتم باید دور دیود میود رو خط بکشی. :biggrin:
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn

برای مدارات حساس ابدا نباید از سوئیچ هایی مثل استفاده کرد. حتی باید دور دیود مربوط به مصرف کننده رو خط بکشی.
        بهترین راه اینه که مصرف کننده همیشه از همین مبدلی که دوستت میسازه تغذیه بشه.
        فقط به دوستت بگو که مبدلی بسازه که ورودیش تا 28.8 ولت هم کار کنه.
        چون بعضی از باطری های سرب اسید 24 ولت وقتی فول شارژ باشن ولتاژشون به 28.8 هم میرسه.
        در نهایت تنها چیزی که نیاز داری یه منبع تغذیه 30 ولته که باید با یه دیود به باطری وصل بشه.
        همین دیودهایی که از منبع سوخته باز کردی عالیه.
        این سیستم دقیقا مشابه سیستم داخل ماشین میشه.
        هروقت ماشین خاموشه تغذیه از باطری تامین میشه و هروقت ماشین روشن باشه دینام هم باطری رو شارژ می کنه و هم برق ماشینو تامین می کنه.
        درواقع باطری ماشین مثل یه خازن بزرگ عمل می کنه.
        این ایمن ترین راهیه که من میشناسم. حتی ماشین های مدرن امروزی که ECU های حساسی دارند هم از این روش برق رسانی استفاده می کنند.
        دایی سلام
        منم منظورم این دیودهای پاور بود قربونت

دیدگاه

منظور من دیود نبود دایی
          منظورم این بود که باید سیستم برق اتومبیل رو کمی نگاه کنی :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
            منظور من دیود نبود دایی
            منظورم این بود که باید سیستم برق اتومبیل رو کمی نگاه کنی :biggrin:
            سلام
            مرسی دایی
            از برق اتومبیل کاملا سر در میارم و متوجه شدم
            مرسی

دایی میگم اگه ما این 2 تا باتری رو سری کنیم ولتاژ میشه 24 اما آمپر همون 7.2 آمپره
            فکر کنم با این حساب بیشتر از 1 ساعت جواب بده
            چکار کنیم ؟ :rolleyes: :rolleyes:

اگه موازی کنیم که آمپر بشه 14.4 و ولتاژ در حالت فول 14.5 باشه ممکنه توی 1ساعت و 45 دقیقه افت نکنه ؟ همین حد بهمون بده کافیه حتی 1.30 ساعت
            اینم عکس باتری

دیدگاه

ای ول دایی جان
              محاسباتت درست نیست.
              اولا دو باطری رو نمیشه موازی کرد.
              دوما وقتی دو باطری سری میشن زمان هم دوبرابر میشه. زیرا مبدلهای سوئیچینگ توان هدر نمیدن. یعنی وقتی از خروجی مبدل 24 به 12 جریان 7 آمپر می کشی توی ورودی مبدل جریان 3.5 آمپره. پس وقتی از دو باطری 3.5 آمپر جریان کشیده بشه، دو ساعت کار می کنن.
              البته تمام مدارات بازده زیر 100 درصد دارند. بنابراین بجای 3.5 جریان باطری حدود 4 آمپر میشه که بازم نزدیک به دوساعت کار می کنن.
              پس باید به سازنده بگی بازده بالا می خوای.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                ای ول دایی جان
                محاسباتت درست نیست.
                اولا دو باطری رو نمیشه موازی کرد.
                دوما وقتی دو باطری سری میشن زمان هم دوبرابر میشه. زیرا مبدلهای سوئیچینگ توان هدر نمیدن. یعنی وقتی از خروجی مبدل 24 به 12 جریان 7 آمپر می کشی توی ورودی مبدل جریان 3.5 آمپره. پس وقتی از دو باطری 3.5 آمپر جریان کشیده بشه، دو ساعت کار می کنن.
                البته تمام مدارات بازده زیر 100 درصد دارند. بنابراین بجای 3.5 جریان باطری حدود 4 آمپر میشه که بازم نزدیک به دوساعت کار می کنن.
                پس باید به سازنده بگی بازده بالا می خوای.
                داییییییییییییییییییییییییییییییییییییییی
                1-چرا نمیشه موازی کرد ؟
                2-زمان 2 برابر میشه ؟؟؟ یعنی آمپر چند میشه ؟
                دایی جان من 2 تا باتری دارم مثل اینی که میبینی هر کدومش 7.2 آمپره
                اگه سری کنم که بشن 24 و از تبدیل بگذره و 12 ولت بشه خروجی
                و فرض کن که مصرف کننده ما 7 آمپر مصرف کنه اون وقت 2 تا باتری که سری کردیم نیم ساعت یا 1 ساعت یا 2 ساعت جواب میده ؟؟
                گیجم کردی ها دایی
                بابا زیر راهنمایی صحبت کن

دیدگاه

1- هیچوقت نمیشه ادعا کرد ولتاژ دو باطری باهم برابره.
                  فرض کن یکی از باطری هات 12.5 ولت داره و یکی دیگه 12.4 ولت.
                  اگه ایندوباطری باهم موازی بشن اونی که 12.5 ولت داره به اونی که 12.4 ولت داره جریان میده.
                  چقدر جریان میده؟ 0.1 ولت تقسیم بر جمع مقاومت داخلی باطری ها.
                  اگه مقاومت داخلی هر باطری 0.001 اهم باشه جمعشون میشه 0.002 اهم.
                  0.1 ولت تقسیم بر 0.002 میشه 50 آمپر. در نتیجه باطری ها منفجر میشن.
                  شاید هم کار کنه و من دارم اشتباه می کنم. چون ممکنه باطری ها به هم شارژ قرض بدن و ولتاژهاشون یکسان بمونه.
                  اما اینو مطمئنم که اگه یکی از سلولهای یکی از باطری ها مشکلی براش پیش بیاد و خراب بشه، حتما منفجر میشن :biggrin:
                  بهتره به تئوری های دایی تکیه نکنی و خودت آزمایش کنی.
                  وقتی جفت باطری ها کاملا تخلیه شدن باهم موازیشون کن و بزن به شارژ.
                  بعد از شارژ کامل وصلشون کن به یه بار 14 آمپر و ببین 1 ساعت روشن می مونه و برای باطری ها اتفاقی نمی افته.
                  به نظر من ممکنه جواب بده.
                  2- اگه دوباطری باهم سری بشن و 24 ولت رو بدن به مبدل سوئیچینگ 24 به 12، جریان 4 آمپر از باطری ها کشیده میشه و حدود 2 ساعت کار می کنن.
                  یادت باشه که مبدل 24 به 12 یه مبدل سوئیچینگه نه خطی. اگه خروجی مبدل 7 آمپر باشه ورودیش میشه 4 آمپر.
                  یه تئوری خفن داریم که ربطی به دایی نداره. معروفترین تئوری دنیاست.
                  اسمش هست قانون بقای انرژی.
                  طبق این قانون انرژی نمیتونه دود بشه بره هوا بلکه از صورتی به صورت دیگه تبدیل میشه.
                  در مبدل سوئیچینگ برخلاف مبدل خطی، انرژی بصورت حرارت تلف نمیشه یا خیلی کم تلف میشه.
                  وقتی توی خروجی مبدل توان 7x12 یعنی 84 وات دریافت می کنی، طبق قانون بقای انرژی به ورودیش هم باید همین 84 وات رو بدی.
                  چون ولتاژ ورودی 24 ولته پس جریان ورودی 3.5 آمپره. این میشه مبدل سوئیچینگ ایده آل.
                  در عمل حدود 10 وات گرما توی ماسفت و بقیه قطعات تلف میشه که نتیجتا باید به ورودی 94 وات بدی.
                  پس 94 تقسیم بر 24 میشه حدودا 4 آمپر.
                  خب اگه از باطری هات 4 آمپر بکشی چند ساعت کار می کنن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                    میشه 50 آمپر. در نتیجه باطری ها منفجر میشن.
                    دایی ، میان صحبتهاتون بسیار پوزش میخوام.
                    یه نکته ای که من توش تجربه دارم ، عرض میکنم. اگه منحنی ولتاژ باتری رو حین شارژ ببینیم در حدود 20 درصد تغییر داریم. با اعمال جریان شارژ ، ولتاژ باتری 12 ولت ، میبینی توی همون لحظه اول 0.5 ولت رفت بالا. آیا پنجاه ها آمپر به باتری تزریق شد؟؟ پس در عمل روابط بین ولتاژ و جریان باتری، اونقدرها هم دقیقا بر تئوری منطبق نیست.

یه مثال عینی.
                    چند وقتیه، همکارام از بازار تعداد زیادی از این چراغهای اضطراری LED برای تعمیر به من حواله میدند. دایی ، توشون سه تا باتری سیلد اسید رو باهم موازی کردند!!!
                    من هم بار اول گفتم، مگه صحیحه که باتری هارو باهم موازی کنیم؟؟؟ فکر کردم کار اشتباهی بوده.آخه ظرفیت سه تا باتری که نمیتونه دقیقا مساوی باشه. ولی چون میدونستم تیراژ تولید این چراغها ، بالای صدها هزار دستگاه هست اینه که فکر کردم باید کار غلطی نباشه. مثل خود شما ، یه مدت بصورت فلسفی و عمیق شرایط رو مرور کردم ، و در نهایت ،از طریق استنباط به جواب رسیدم. :smile:
                    البته اینم بگم، ایرادی که باعث میشه این دستگاهها از کار بیفتند، نداشتنن مدار شارژز اتوماتیک هست.

دیدگاه

هااااااا
                      حالا فهمیدم دایی (در مورد آمپر) یعنی 2 ساعت جواب میده :wow: :wow: :wow:
                      اما منم فکر کنم در مورد موازی بشه
                      ممکنه چند لحظه اول بخاطر اختلاف ولتاژ که یکی کمتر و یکی بیشتر باتریها داغ بشن و آمپر بکشن اما موقعی که با هم برابر شدن دیگه مشکلی نداریم
                      اما اگه با سری کردن 2ساعت میده که خیلی عالیه
                      مرسی از همه

دیدگاه

دایی جان سلام (و تمام بر و بچ)
                        امروز یه کانورتور 24 به 12 10 آمپر خریدم
                        بدنش آلومینیومه و اصل اصل چینه :icon_razz: :icon_razz:
                        25 تومن
                        والا مفته اگه میدونستم انقد شما هم عذاب نمیدادم
                        ولتاژ ورودیش از 18 تا 32 ولته که خیلی مناسب با کار منه و بازدهی 90%
                        حالا قراره یه منبع تغذیه 24 ولتی 10 آمپر و 2 عدد باتری که سری شدن 24 ولت از این مبدل بگذره و 12 ولت خروجی رو بدیم به مصرف کننده
                        حالا بجای سوئیچ کردن موقع برق رفتن قراره از دیود IRF9540 بود فکر کنم استفاده کنیم 100 ولت و 40 آمپره
                        دایی نحوه قرار گیری این دیود رو بهم میگی ؟ مرسی
                        اگه راهی بهتر هم وجود داره بگو
                        و یا اگه بخوام از رله بجای سوئیچ استفاده کنم توی خروجی چندتا خازن 4700 بزارم که اون شیب لحظه ای ناشی از سوئیچ رو جبران کنم
                        مرسی

دیدگاه

دمت دایی جان
                          خدا پدر این چشم بادمی ها رو بیامرزد.
                          IRF9540 دیود نیست دایی. یکی از همون دیودایی که از منبع سوخته باز کردی خوبه.
                          شیبی در کار نیست دایی
                          اینجوری وصل کن:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahmadmn
                            دمت دایی جان
                            خدا پدر این چشم بادمی ها رو بیامرزد.
                            IRF9540 دیود نیست دایی. یکی از همون دیودایی که از منبع سوخته باز کردی خوبه.
                            شیبی در کار نیست دایی
                            اینجوری وصل کن:
                            دایی اون گرده باتریه دیگه نه ؟ یه کمی توضیح بده
                            یه چیزه دیگه هم هست ها
                            موقعی که باتری ها فول هستن 28.8 ولت دارن اما تغذیه 24 ولتیه
                            اون دیود 10 آمپره ؟ چه دیودیه

دیدگاه

ببخشید با اجازه استاد گرامی من یه چیز رو تحصیح کنم
                              اون 24 ولت اولی از سمت چپ باید با توجه به باتری انتخاب شود که در مورد باتری شما فکر کنم 28 یا 29 ولت خوب باشه
                              برای دیود هم هیت سینک یادت نره که دود میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی علی پور ریکنده
                                ببخشید با اجازه استاد گرامی من یه چیز رو تحصیح کنم
                                اون 24 ولت اولی از سمت چپ باید با توجه به باتری انتخاب شود که در مورد باتری شما فکر کنم 28 یا 29 ولت خوب باشه
                                برای دیود هم هیت سینک یادت نره که دود میشه
                                من که نفهمیدم چی شد
                                دایی کدگشاییش کن لطفا
                                آقا به قول خودمون لری بگو (یعنی یه جوری بگو که هر کی هم بلد نباشه بفهمه - مثل من)
                                دیود شمارش ؟ اسمش ؟
                                مرسی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X