اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

موازی کردن خروجی 2 منبع تغذیه سوئیچینگ؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

موازی کردن خروجی 2 منبع تغذیه سوئیچینگ؟

سلام
    2 تا منبع تغذیه سوئیچینگ 220 به 12v با خروجی 5A دارم. میشه خروجی ها رو موازی وصل کنم تا خروجی 12V و 10A داشته باشم ؟
    مرسی

پاسخ : موازی کردن خروجی 2 منبع تغذیه سوئیچینگ؟

سلام
    من فکر نمیکنم امکانش باشه ، چون باید سطح ولتاژ خروجی دو مورد دقیقا برابر باشن وگرنه جریان از منبع با ولتاژ بالاتر به کمتر نشت خواهد کرد.
    اگه مصرف کننده شما چند مدار یا بار باشه ، میتونید بخشی از اون رو با یکی و بخش دیگر رو با منبع دومی تغذیه کنید.( البته با زمین مشترک )

www.ElecPress.com

دیدگاه

من فکر کنم بشه
      آخه دو تا منبع جریان نیستن که نشه با هم موازیشون کرد!!!
      فقط چیزی که هست اینه که زمان بی باری خود منابع باهم درگیر میشن :angry: و منبع ضعیفه :cry: از قویه :twisted: جریان میکشه
      باز هم تاکید میکنم که این تنها یه نوع نگاه دیگه به موضوع و شاید دوستمون درست گفته باشه و نشه اینکار رو کرد :read:
      ASDAL

دیدگاه

من انجام دادم میشه وبا یکمی دستکاری میشه فقط باید قید حدود
        0.7 ولتاژ بزنی.شایدهم راه بهتری باشه . اما من هر وقت که لازم شده اینکارو کردم با قرار دادن دیود مناسب از لحاظ آمپر روی خروجی ها اونه رو بهم با خیال راحت وصل میکردم . فقط بعضی اوقات یه جورایی میشه که قابل صرفه نظر کردن هست اغلب
        همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

سلام دوست عزیز اینکار شدنیه هممونطوریکه دوستمون گفتند خروجی 12 ولت هر منبع یه دیود با جریان نامی مناسب قرار بدید و خروجی دیودها را به هم وصل کنید اینطوری جریان در یک جهته و جریان برگشتی توی هیچکدوم از منابع تغذیه ایجاد نمیشه .

دیدگاه

منم فکر میکردم با این کار میتونم 2 تا منبع ولتاژ رو به هم وصل کنم ولی توی مدل های شبیح سازی شده که خودتونم میتونید بسازید و تست کنید همیشه یکی از منابع بار رو تغذیه میکنه.

دیدگاه

متوجه نشدم تو کدوم مدلهای شبیه سازی شده؟
              ببینید وقتی دو منبع تغذیه که پارامترهشون باهم یکیه باهم موازی بشن به نسبت مساوی تو جریان دهی سهم دارن که فکر کنم درموردی که سوال شده بود با قرار دادن دو دیود که ذکر شد اینطوریه، در مواردی که جریان دهی دو تا منبع با هم فرق کنه منبعی که جریان کمتری میده تعیین کننده جریان خروجیه. یعنی توان نامی دو منبع موازی شده رو منبع با توان پائین تعیین میکنه مثال زیرو در نظر بگیرید:
              یه منبع با جریان نامی 10 آمپر بایه منبع با جریان نامی 100 آمپر هردو دارای ولتاژ برابر با هم موازی میشن، حال یه بار متغییر در خروجی قرار میدیم امپدانسو مرتباً کاهش میدیم هردو منبع در جریاندهی سهیمند حال اگر جریان منبع 10 آمپری از مقدار نامیش تجاوز کنه چه اتفاقی می افته ؟ اگه از نوع سوئپینگ باشه از مدار خارج میشه و کل جریانو منبع قویتر تامین میکنه. احتمالا اینو تو شبیه سازی مشاهده کردید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی110
                متوجه نشدم تو کدوم مدلهای شبیه سازی شده؟
                ببینید وقتی دو منبع تغذیه که پارامترهشون باهم یکیه باهم موازی بشن به نسبت مساوی تو جریان دهی سهم دارن که فکر کنم درموردی که سوال شده بود با قرار دادن دو دیود که ذکر شد اینطوریه، در مواردی که جریان دهی دو تا منبع با هم فرق کنه منبعی که جریان کمتری میده تعیین کننده جریان خروجیه. یعنی توان نامی دو منبع موازی شده رو منبع با توان پائین تعیین میکنه مثال زیرو در نظر بگیرید:
                یه منبع با جریان نامی 10 آمپر بایه منبع با جریان نامی 100 آمپر هردو دارای ولتاژ برابر با هم موازی میشن، حال یه بار متغییر در خروجی قرار میدیم امپدانسو مرتباً کاهش میدیم هردو منبع در جریاندهی سهیمند حال اگر جریان منبع 10 آمپری از مقدار نامیش تجاوز کنه چه اتفاقی می افته ؟ اگه از نوع سوئپینگ باشه از مدار خارج میشه و کل جریانو منبع قویتر تامین میکنه. احتمالا اینو تو شبیه سازی مشاهده کردید
                من منظورم اینه:

با دیود نمیتونید 2 تا منبع ولتاژ رو موازی کنید همیشه یکی خیلی بیشتر بار رو تغذیه میکنه! ولی میتونید با دستکاری توی فیدبک هر 2 منبع تغذیه یه کاری کنید که ولتاژ های هر دو منبع دقیقا" یکی بشه و بتونن بار رو تغذیه کنن که الان یادم نیست باید دقیقا" سر این فیدبک چه بلایی می آوردیم! :redface:

دیدگاه

میشه خروجی هر دو را از دیود پل عبور بدید و یک مقاومت وات بالا که به صورت موازی به مدارد متصل شده و مقداری جریان هم میکشه به طوری که ولتاژ هر دو را یکی کنه حالا اون منبعی که چند دهم بیشتره جریان بیشتری از مقاومت عبور میده و در نهایت هر دو منبع مجبور هستند با آمپدانس مقاومت هماهنگ بشن البته این جریان کشیدن مقاومت و اهم مقاومت باید در عمل تعیین بشه ولی باید یه چی در حد 200 میلی آمپر بکشه ولی اگر آمپر دهی خود مدار تا 10 آمپر هست باید 200 میلی آمپر هم بیشتر بشه

در حالت کلی باید مقاومت تا جایی بیاد پایین که هر دو منبع شروع به کاهش ولتاژ بکنن و ولتاژ شون یکی بشه شاید این کاهش ولتاژ در حد دهم ولت باشه ولی چون آمپر نامی مدار بالاست به احتمال زیاد جریان عبوری از مقاومت موازی شده بیشتر از 200 میلی آمپر هست
                  --------------------------- --------------------------

دیدگاه

سلام
                    منابع تغذیه سویچینگ از ولتاژ خروجی نمونه برداری می شه و مجددا ولتاژ رو تصحیح می کنه اگر ولتاژ تغییر کنه منابع خودشون رو سازگار می کنن احتمال زیاد میشه اما باز پیشنهادم اینه که دوستانی که منبع تغذیه دارن تست کنن.
                    اگر مستقیما بشه نیازی به مدار جانبی دیگه نداره
                    اگر با دو دیود مثل شماتیکی که arvinfx گذاشته چک کنین اگر یه منبع ولتاژش .7 از اون یکی بیشتر باشه اثر اون منبع به دلیل وجود دیود حذف می شه و تنها انگار یه منبع داخل مدار..
                    هیچ دانش آموزی نیست که به در خانۀ دانشمندی آمد و شد کند, مگر این که خداوند برای هر گامی که برمی دارد عبادت یک سال را برایش رقم زند.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط baby_1
                      سلام
                      منابع تغذیه سویچینگ از ولتاژ خروجی نمونه برداری می شه و مجددا ولتاژ رو تصحیح می کنه اگر ولتاژ تغییر کنه منابع خودشون رو سازگار می کنن احتمال زیاد میشه اما باز پیشنهادم اینه که دوستانی که منبع تغذیه دارن تست کنن.
                      اگر مستقیما بشه نیازی به مدار جانبی دیگه نداره
                      اگر با دو دیود مثل شماتیکی که arvinfx گذاشته چک کنین اگر یه منبع ولتاژش .7 از اون یکی بیشتر باشه اثر اون منبع به دلیل وجود دیود حذف می شه و تنها انگار یه منبع داخل مدار..
                      اگر یه منبع روی 12.1 ولت دیوتی سایکل رو نگه میداره و مدار دیگه روی 12 اینطوری منبع اولی همیشه خاموشه و منبع دومی که 12 ولته مدار رو تغذیه میکنه تا اینکه اونم کم بیاره و اونوقت مدار دومی وارد میشه. یعنی آمپر تقسیم نمیشه... ولی اگر بشه فیدبک رو یه کاری کرد که مشترک بشه شاید بشه!

دیدگاه

سلام
                        من که انجام دادم با منابع سوئیچینگ نبود
                        اما با منبع ترانسفورماتوری مشکلی نداشت
                        همیشه به یاد خدا باش !

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                          اگر یه منبع روی 12.1 ولت دیوتی سایکل رو نگه میداره و مدار دیگه روی 12 اینطوری منبع اولی همیشه خاموشه و منبع دومی که 12 ولته مدار رو تغذیه میکنه تا اینکه اونم کم بیاره و اونوقت مدار دومی وارد میشه. یعنی آمپر تقسیم نمیشه... ولی اگر بشه فیدبک رو یه کاری کرد که مشترک بشه شاید بشه!
                          سلام
                          برای حل این مشکل یه خازن با ظرفیت بالا و ولتاژ نسبتاً پائین بین دو منبع قرار بدین (منفی خازن به منبع 12 ولتی و پایه مثبتشو به منبع 12.1 وصل کنید و خروجی را از پایه مثبت به بار بدید )اون یکدهم ولتو خازن جبران میکنه .

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی110
                            سلام
                            برای حل این مشکل یه خازن با ظرفیت بالا و ولتاژ نسبتاً پائین بین دو منبع قرار بدین (منفی خازن به منبع 12 ولتی و پایه مثبتشو به منبع 12.1 وصل کنید و خروجی را از پایه مثبت به بار بدید )اون یکدهم ولتو خازن جبران میکنه .
                            خازن چه نقشی داره؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                              خازن چه نقشی داره؟
                              سلام
                              ولتاژی به اندازه اختلاف پتانسیل دو منبع روی خازن می افته و باعث میشه هر دو منبع در ولتاژ نامی خودشون کار کنن و هیچکدوم از مدار خارج نشن .

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X