اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند تا سوال درباره مدار UC3843

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند تا سوال درباره مدار UC3843

سلام دایی
    شوخی کجا بود پروژه ایه واس خودش!
    خوب دایی این ایسی تو بازار هست؟اصلا ایسی PFC تو بازار هست؟فردا میرم میخرم.
    دایی جان LCr متر هم خریدم عکسشم گذاشتم.با اون مقدار سلفمو اندازه گرفتم 120 میکرو هانری بود ولی تو محاسباتم 64 میکرو هانری دراومده بود اینجوری که باید شیب جریان کمتر بشه اینطور نیست؟ oo: پس مشکل کجاست؟ رفرنسم هم AN920-D شرکتON بود.

دیدگاه

آره دایی جان
      جوان آورده.
      من توی AN920-D بوست 220 به 500 ولت ندیدم دایی!!!
      با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

دایی جان رفرنسم اون بود ولی محاسباتو برای 500 ولت تغییر دادم که نتیجه همون شد که گفتم.

دیدگاه

دایی جان نظری ندادید....من امروز رفتم ایسی uc3854 رو خریدم چون هم رفرنس منوال واسش وجود داره هم اینکه چیز دیگه ای پیدا نکردم.شما تا حالا باهاش کار کردید؟

دیدگاه

حالا شد دایی جان
            درباره MC34063 نظرمو گفته بودم. یکی از کارکردهای کلیدی این آی سی محدود کننده جریانشه که در ولتاژ بالا بسادگی نمیشه ازش استفاده کرد.
            اما آی سی uc3854 مخصوص اینکاره. با اینکه باهاش کار نکردم اما هر مشکلی داشتی در خدمتم.
            با عرض پوزش خدمت دایی های عزیزم تا اطلاع ثانوی به اینترنت دسترسی ندارم.

دیدگاه

سلام
              خواهش میکنم یکی از اساتید لطف کنن ببینن محاسباتی که واسه فلای بک انجام دادم درسته ؟
              اگه عملی مدار رو ببندم با این مشخصات ترانس داخل عکس جواب میده ؟
              اگه محاسبات ایراد داره لطفا کمک کنید ک کجای محابات ایراد داره؟
              ممنوم از لطفتون

http://upload.tehran98.com/img1/3ntzzqjmvcb81txrb59y.jpg
              من اونیم که سایه ام نداشت
              دلش رو توی کوچه جا گذاشت
              همون که تو دلش غمارو کاشت
              غیر از این سکوت چیزی برنداشت
              مرتضی خدا نگهدارت.روحت شاد و یادت گرامی و صدایت جاودان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_eminem67
                سلام
                خواهش میکنم یکی از اساتید لطف کنن ببینن محاسباتی که واسه فلای بک انجام دادم درسته ؟
                اگه عملی مدار رو ببندم با این مشخصات ترانس داخل عکس جواب میده ؟
                اگه محاسبات ایراد داره لطفا کمک کنید ک کجای محابات ایراد داره؟
                ممنوم از لطفتون

http://upload.tehran98.com/img1/3ntzzqjmvcb81txrb59y.jpg
                سلام.تا جایه خط چینه اول چک کردم.به نظرم محاسباتتون درست بود فقط یک اینکه VOR رو 150 نگیرین و فکر کنم برای 17 ولت 100 یا 110 بد نباشه. دوم اینکه استاد احمد ولتاژ دی سی مینیمم رو 240 گرفته بود شما 260 گرفتین...
                ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

دوستان عزیز لطفا کمک کنید.چندتا سوال داشتم
                  1) ولتاژ تغذیه مناسب برای uc3843 چند ولته ؟
                  2)برای مدار اسنابر ورودی از RCD استفاده کنم یا زنری ؟ و مقادیرشو برای فرکانس 100 کیلو هرتز چطوری بدست بیارم ؟
                  3) برای دیوتی سایکل 0.3 و فرکانس 100 کیلو چه مقادیری واسه RT و CT مناسبه ؟

ممنوم
                  من اونیم که سایه ام نداشت
                  دلش رو توی کوچه جا گذاشت
                  همون که تو دلش غمارو کاشت
                  غیر از این سکوت چیزی برنداشت
                  مرتضی خدا نگهدارت.روحت شاد و یادت گرامی و صدایت جاودان

دیدگاه

نوشته اصلی توسط reza_eminem67
                    دوستان عزیز لطفا کمک کنید.چندتا سوال داشتم
                    1) ولتاژ تغذیه مناسب برای uc3843 چند ولته ؟
                    2)برای مدار اسنابر ورودی از RCD استفاده کنم یا زنری ؟ و مقادیرشو برای فرکانس 100 کیلو هرتز چطوری بدست بیارم ؟
                    3) برای دیوتی سایکل 0.3 و فرکانس 100 کیلو چه مقادیری واسه RT و CT مناسبه ؟

ممنوم
                    سلام
                    من با این UC3843 کار نکردم زیاد.چون استاد احمد میگفت نویز داره و قدیمیه و فقط برای یادگیری خوبه ولی:
                    1) 12 ولت
                    2) من برای توان های پایین از TVS و برای بالاتر از خازن مقاومتی استفاده میکنم و بر طبقه توان خروجی و اندوکتانسه نشتی مقداره خازن و مقاومت رو تجربی میذارم.
                    ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

سلام اساتید
                      سوال من اینه ک در لاب لای فروم متوجه شدم ک uc3843 نا پایداره!
                      مثلا همین مدار اقای خزاما مشکل داره؟
                      1-ایا واقعا اگر پارامترهارو دقیق محاسبه کنیم و با دست و دلبازی بسازیمش بازهم با اینجور مشکلات مواجه میشیم؟
                      2-اصولا uc3843 برای تولید انبوه خوب نیست؟
                      ممنون
                      همه چیز – تمام غرور ها و انتظارات، تمام شکست ها و خجالت ها – با فرا رسیدن لحظه مرگ از بین خواهد رفت. به یاد داشتن مرگ باعث می شود بدانم که چیزی برای از دست دادن ندارم. پس دلیلی وجود ندارد که منتظر بمانم. (jobs)

دیدگاه

سلام و ممنون به خاطر زحمت شما.

در مورد این تاپیک سه تا سوال داشتم که امیدوار بودم بتونم از شما کمک بگیرم.
                        http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=54859.0
                        ۱ - اینجا صحبت از Vor هست، اما چرا ۲۴۰ قرار داده شده؟ چرا مثلا ۱۸۰ نیست؟
                        ۲- در ارتباط با ماسفت، من هم از همون ماسفت ۷۰۰ ولت استفاده میکنم، اما چجوری Vor رو ۲۰۰ حساب کردین و چجوری به دست اومده؟
                        ۳- در مورد فرمول E= Lp*Ipeak^2/2 مقدار E رو از کجا باید بیارم تا Lp رو حساب کنم؟

پیشاپیش ممنون از شما.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abmortezapour
                          سلام و ممنون به خاطر زحمت شما.

در مورد این تاپیک سه تا سوال داشتم که امیدوار بودم بتونم از شما کمک بگیرم.
                          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=54859.0
                          1 - اینجا صحبت از Vor هست، اما چرا 240 قرار داده شده؟ چرا مثلا 180 نیست؟
                          2- در ارتباط با ماسفت، من هم از همون ماسفت 700 ولت استفاده میکنم، اما چجوری Vor رو 200 حساب کردین و چجوری به دست اومده؟
                          3- در مورد فرمول E= Lp*Ipeak^2/2 مقدار E رو از کجا باید بیارم تا Lp رو حساب کنم؟

پیشاپیش ممنون از شما.
                          سلام دوست عزیز.
                          1_خب جوری انتخاب میکنیم که ولتاژی بیشتر از vds روی ماسفت نیفته
                          2_خب انتخاب vor دست خودمونه به این طریق که ولتاژ خروجی+افت روی دیود خروجی X نسبت تبدیل (تعداد دور اولیه تقسیم بر ثانویه).این میشه ولتاژ vor ما....خب یکی میگه چطوری میشه تغییر داد؟ خب یه سطر بالاتر نگاه کنه میبینه :biggrin: از طریق تغییر در تعداد نسبت اولیه به ثانویه.در اینجا vor 200 ولت اومده 300 ولت هم ولتاژ دی سی شدمونه و دایی هم 200 ولت واسه اسپایک و اطمینان گذاشتن.
                          اینم یه شکل واسه روشن شدن موضوع...کل این ولتاژ ها جمع میشن و میفتن رو ماسفت..اون قرمز هم که اشاره کردم اسپایک ناخواسته هست

3_والا منم هر چقدر زور زدم نتونستم پیداش کنم
                          تکاور شدن جرات افزون کند.....هراس از دل مرد بیرون کند....

تا تکاور به تن زخمی خود جان دارد....مرز اسلام در این ملک نگهبان دارد.........

دیدگاه

سلام به همه دوستان
                            اول اینکه نمی دونم چرا تاپیک های اینچنینی چرا ادامه دار نیست که کسی که سوال کرده در نهایت به نتیجه برسه و مدارش رو بسازه و اینجا قرار بده؟ تا دیگران بتونن از تجربیات اساتیدی مثل آقای کوهستانی و بقیه اساتید استفاده کنن. و پرسیدن سوالات حاشیه ای باعث میشه که بحث کلا" منتفی بشه و به سر انجامش نرسه!!!
                            در جواب سوال مربوط به انرژی همچنانی که از روابط استاد دایی جان بر میاد انرژی با توان ورودی تقسیم بر فرکانس سوئیچینگ هم رابطه داره و با داشتن اونها میشه حسابش کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X