اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه با خروجی 8 تا 10 و آمپر 10 ؟؟؟

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه با خروجی 8 تا 10 و آمپر 10 ؟؟؟

((((به دلیل مورد توجه واقع نشدن......... لینک دانلود حذف گردید :arrow)))
    :bye
    oo: oo: oo: oo: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek: :eek:
    چی بگم والا جدیدا کارای عجیب و غریب تو انجمن زیاد شده :eek:
    تو قبلیا رو نگا کنی به وفور یافت میشه. ولی جان خودم حتی نیم نگاهی هم به این چیزایی که مینویسم نداری!
    نشد دیگه :cry:باور کن چند بار خواستم بشینم حساب کنم خودم ولی هیچی دقیق معلوم نبود :cry:
    اول باید همه مجهولات و معلوماتو بدونی تا معادله رو حل کنی
    چند سال پیش سر اولین تغذیم که اتفاقا فلایبک هم بود 1 دفتر 40 برگ سیاه کرده بودم...
    اینکارو بکن ضرر نمیکنی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط مهران چمنی

برای شما که کارتون راحت بشه و دست از این محاسبات وقت گیر بردارید این منبع صفر تا 30ولت 10آمپری رو پلود کردم ( آلمانی )
      mad:

]
      فایل به همراه تعدادی تصاویر - شماتیک - PCB - فایل PDF میباشد.
      حجم فایل : 6.081 KB

/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/؟/

((((به دلیل مورد توجه واقع نشدن......... لینک دانلود حذف گردید :arrow)))
      [move] :bye[/move]
      دوست عزیز مرسی از توجهتون ولی من نمیخوام منبع 10 آمپری بسازم. و ازون مهمتر نمی خوام کپی پیست کنم. ترجیح میدم کل روابط و معادلاتو یاد بگیرم . البته خوب بحث نباید اینجا ادامه پیدا می کرد :redface:.

راستی عکس منبعت که خیلی تیتیشه :biggrin: سیستم هیت سینکشو دوس دارم :mrgreen: لایک
      پشت به کنکور ، رو به سربازی...

دیدگاه

اقا مهران چرا مورد توجه قرار نگرفت! من خودم خیلی بهش توجه کردم! انقدر بهش دقیق توجه کردم بیچاره از خجالت داشت اب میشد!! :mrgreen: :biggrin: :biggrin:
        جدا از شوخی ایا هسته ترانسش تو ایران گیر میاد؟ اخه من بعید میدونم!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط black-8
          دوست عزیز مرسی از توجهتون ولی من نمیخوام منبع 10 آمپری بسازم. و ازون مهمتر نمی خوام کپی پیست کنم. ترجیح میدم کل روابط و معادلاتو یاد بگیرم . البته خوب بحث نباید اینجا ادامه پیدا می کرد :redface:.
          شما هر آمپر و ولتاژی خواستی بگو تقدیمت کنم........از اینکه میخوای یاد بگیری هم باهت موافقم ولی چرا باید کاری که آماده هست و بسیاری از دیگران انجام دادن رو از اول بخوای انجام بدی ؟؟!

نوشته اصلی توسط black-8
          راستی عکس منبعت که خیلی تیتیشه :biggrin: سیستم هیت سینکشو دوس دارم :mrgreen: لایک
          مرسی.....

هنگامی که چیزی مینویسی، کاری نکن تنها کسی که از مغزش استفاده کرده باشد ،مدادت باشد .

\|/_\/_

دیدگاه

از اینکه میخوای یاد بگیری هم باهت موافقم ولی چرا باید کاری که آماده هست و بسیاری از دیگران انجام دادن رو از اول بخوای انجام بدی ؟؟!
            دلیلش اینه که اینجا انجمن تخصصی برق و الکترونیکه
            دوم اینکه ایشون میخوان سوئیچینگ بسازن ولی منبع شما لینیره و تقریبا به بحث ما ربطی نداره.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
            X