اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای تعمیر پاور کامپوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای تعمیر پاور کامپوتر

CPU کامپیوتر خودش ولتاژ 12 ولت رو با دو تا رگولاتور که چند تایی باهم موازی شدن تنظیم میکنه روی فکر میکنم 1.3 ولت . و مقدار ولتاژ هم تحت بایاس کامپیوتر نظارت میشه :biggrin: خیالت تخت

دیدگاه

ممنون دوستان مشکل رو حل کردم الان ولتاژ روی 12.08هست البته روی 12 هم فیکس میشد.
      طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
      امروز رو کامل زندگی کن...
      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام دوستان وقتی از پاور جریان 4 امپری میگیرم ولتاژ از 12 به 11.5 ولت میرسه مگه نباید فیدبک این افت ولتاژ رو جبران کنه.
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

بله . البته امکان داره فیدبک یه کم عقب تر یا جلو تر عمل کنه / مثلا با مصرف جریان از 12 ولت جبران وحتی یه کم بیشتر بشه ، 12.5 ولت
          و یا کمتر 11.5 بشه ولی دیگه تا ماکزیمم جریانش که میتونه بده ثابت میمونه
          در کل دقتش بسته به نوع تغذیه است / اینکه چه مقاومتی برای بار سر خازن زده باشن . و فیدبکش چجوری باشه و ...

یا کمی ایراد داشته باشه و اینکه خازن ها نشتی پیدا کرده باشه و...

دیدگاه

سلام دوستان وقتی از پاور جریان 4 امپری میگیرم ولتاژ از 12 به 11.5 ولت میرسه مگه نباید فیدبک این افت ولتاژ رو جبران کنه.
            چون فیدبک از مجموع 5و 12 ساخته میشه باید از شاخه 5 ولت هم جریان بکشی تا ولتاژ 12 افت نکنه.

اگر شاد بودی آرام بخند تا غم بیدار نشود

دیدگاه

یعنی در صورتی که از هر دو ولتاژ استفاده بشه ولتاژ به حد نرمال خودش میرسه.؟
              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

اگه میخوای خارج از کامپیوتر استفاده کنی و ولتاژ که نیاز داری 12 دقیق هست باید مقاومتی که از شاخه 5 ولت میره به فیدبک رو قطع کنی.
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

نه میخوام برای کامپیوتر استفاده کنم.
                  (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

یعنی در صورتی که از هر دو ولتاژ استفاده بشه ولتاژ به حد نرمال خودش میرسه.؟
                    البته یک سیم پیچ حلقوی به صورت فیلتر در خروجی تغذیه هست که همه ولتاژ های مهم (12-5-3.3) از آن عبور میکنند و جریان کشی یک ولتاژ بر روی ولتاژ های دیگر هم تاثیر گذارده و باعث افت و عملکرد فیدبک انها نیز میشود ولی خوب این امر نسبی است
                    اگر شما واس تغذیه کامپیوتر میخوای فقط باید رو همون سیستم تست و جریان و ولتاژ رو بگیری
                    ولتاژ رو از نزدیک ترین نقطه اتصال به مصرف کننده ، مثلا از سوکت رو مادر برد و سوکت متصل به هارد بگیر
                    هارد هم جریان زیادی مصرف و به مقدار دقیق ولتاژ تقریبا حساسه . و البته CPU بیشترین مصرف رو میکنه که از 12 ولت تغذیه میشه و با رگولاتور های کنارش ولتاژ رو به 1.3 ولت کاهش میده

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان بنده بعداز چک وتست وخسته شدن وکنار گذاشتن تعمیر پاور امروز یکی از رفقا بنده رو از این مسئله نجات داد اونم این بود که فهمیدم پاورم خاموش بود نسوخته بود که با زدن سیم سبز به مشکی شروع به کار کردن کرد :redface: :redface: (واقعآ خنده داره مگه نه ) :angry:
                      ولی تصمیم گرفتم متغیرش کنم لطفآ کمکم کنید راستس چندتامطلبو یه تاپیک از بجه های خودمون خوندم یه چیزایی رو فهمیدم ولی این کم شدن عمر پاورو وترکیدنشو......خلاصه که اگه میتونید کمک کنید این پــــــــــــــــــــــــــــــــروژه به نتیجه برسه
                      مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط r_sal
                        با سلام خدمت دوستان بنده بعداز چک وتست وخسته شدن وکنار گذاشتن تعمیر پاور امروز یکی از رفقا بنده رو از این مسئله نجات داد اونم این بود که فهمیدم پاورم خاموش بود نسوخته بود که با زدن سیم سبز به مشکی شروع به کار کردن کرد :redface: :redface: (واقعآ خنده داره مگه نه ) :angry:
                        ولی تصمیم گرفتم متغیرش کنم لطفآ کمکم کنید راستس چندتامطلبو یه تاپیک از بجه های خودمون خوندم یه چیزایی رو فهمیدم ولی این کم شدن عمر پاورو وترکیدنشو......خلاصه که اگه میتونید کمک کنید این پــــــــــــــــــــــــــــــــروژه به نتیجه برسه
                        سلام. عسکهای زیر و لینکهای منبعشو یک نگاه بندازین.دمای داخل منبع در عمر خازنها و عمر منبع تاثیر زیادی داره.

منبع:
                        http://www.chirio.com/switching_power_supply_atx.htm
                        و
                        http://www.irantk.ir/irantk4506-2/
                        ساخت سوئیچینگ-داریور ال ای دی- لامپ و پروژکتور ال ای دی

دیدگاه

این دیود های خروجی رو که باید عوض بشه همون قطعاتی هستند که شبیه ترانزیستورهان اونارو باید تعویضکنیم
                          مردی که کوه را از میان برداشت کسی بود که شروع به برداشتن سنگ ریزه ها کرد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                            دقیق بخون ببین چی میگم / اگر با پاور دیگه ای این مشکل پیش نمیاد ، پاورو از کیس جدا کن و با یه تیکه سیم ، سیم سبز رو به یکی از سیاه ها وصل کن و اگر روشن شد و بدون مشکل 10 دقیقه کار میکرد ،پاور رو باز کن و خازن های خروجی (ثانویه ) کنار همون سیم های خروجی باید سرشون باد کرده باشه و شما همرو عوض کن . پس شد اگر یکیش هم باد کرده بود همه خازن هارو عوض کن
                            آقا من وقتی هاردو برقشو جدا میکنم پاور کار میکنه ولی با هارد خیلی اذیت میکنه -الان کاری که انجام میدم اینه که اول برق هارد رو جدا میکنم بعد که راه افتاد هارد رو وصل میکنم یه رست میکنم .ولی اگه بخام با هارد روشن کنم 100 بار باید خاموش روشن کنمش
                            ----------------------------------------------------------------------
                            اول از راهنماییت بینهایت ممنونم
                            من تمام خازن هایی که باد کرده بودن رو عوض کردم ولی هیچ تغییری نکرد :cry: حتی داداششم بهم میکه بدترش کردی که
                            دیگه چیا میمونه که انجام بدم

دیدگاه

با هارد دیگه چک کردی؟
                              اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takesh
                                آقا من وقتی هاردو برقشو جدا میکنم پاور کار میکنه ولی با هارد خیلی اذیت میکنه -الان کاری که انجام میدم اینه که اول برق هارد رو جدا میکنم بعد که راه افتاد هارد رو وصل میکنم یه رست میکنم .ولی اگه بخام با هارد روشن کنم 100 بار باید خاموش روشن کنمش
                                هارد گرون شده هااااااا .

اگه از دست هاردت خسته شدی بفرستش بره من خوب چرا داغونش میکنی؟؟ :biggrin:

اینکه پاور روشن میزنی به هارد بدترین نوع صدمه به هارد هست.

باید تو خاموشی پاور سوکت پاور رو از هارد جدا یا وصل کنی.
                                زکات علم نشر آن است
                                بیشتر با من اشنا بشین :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                                ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X