اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای تعمیر پاور کامپوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای تعمیر پاور کامپوتر

من 10 یا 12 با این کار رو با هارد قبلی کامپیوترم کردم , بد سکتور گرفت و رفت!
    نکنید این کار رو
    اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

تو زمان روشن بودن فیش رو قطع یا وصل کنید امکان داره 12 ولت و 5 ولت زودتر از منفی متصل بشه و بسوزه
      بد سکتور گرفت و رفت
      بد سکتور چیه ؟
      چند روز پیش یه هارد اوراق کردم و همونجور که باز بود و چند تا لک هم رو دیسک افتاده بودم به سیستم وصل کردم و به خوبی کار میکرد و خودش با سرعتی که میچرخید تمام لک ها رو برطرف کرد / واقعا چیز عجیبی ساختن
      زمانی که جلوی هد رو با دست میگرفتم و مثلا رو یه کلیپ کلیک میکردم یه لحظه کمتر از یک ثانیه اجازه میدادم هد جابه جا بشه و سریع دوباره با دست میاوردمش کنار تو همون مدت یه اهنگ رو لود کرده بود یا حد اقل نصفشو لود میکرد و اجرا میشد
      اون جوری هم نبود که قبلا شنیده بودم که تو محیط خلا میسازن و باز کنی خراب میشه و فلان

دیدگاه

بدسکتور چیست؟
        بدسکتور به قسمتی از صفحات درون هارد گفته می شود که نتوان بر روی آن اطلاعات را نوشت که میتواند به سبب چندین عامل ایجاد گردد ولی تمامی این مسائل باعث می شود که سیستم عامل شما از نوشتن اطلاعات بر روی هارد دیسک ناتوان باشد سیستم عامل های جدید به گونه ای طراحی شده اند که اگر هارد دیسک شما توسط آنها فرمت شود بدسکتورهای آن توسط سیستم عامل کنارگذاشته می شوند و از آنها استفاده نمی شود حتی هاردهای جدید دارای فضای کمکی و جانشینی هستند که در صورت ایجاد بدسکتور جایگزین مناطق از دست رفته می شوند که باعث کاهش میزان خطای به وجود آمده قبل از استفاده از هارد دیسک در هنگام تولید میگردد.
        زمانی که سکتورهای قابل استفاده خسارت می بینند بدسکتورها به وجود می آیند و تمامی اطلاعات موجود بر روی این سکتورها در معرض خطر قرار می گیرند متاسفانه سیستم عامل نمی تواند تدبیری برای خنثی کردن خرابی اطلاعات در دستور کار خود قرار دهد و برای جبران این بی ثباتی در سیستم عامل نیاز به مدیریت انسانی می باشد یکی دیگر از دلایل ایجاد بدسکتور بر روی هارد دیسک ها خطاهای نرم افزاری و یا خطاهای بسیار ناچیزی است که در زمان خواند و نوشتن و نشاندن اطلاعات بر روی صفحات توسط هد ها ایجاد میگردد به این نوع بدسکتور Soft Bad Sector می گویند که با دوباره نویسی سکتورها رفع می شود.
        یکی از خواص بدسکتورها گرایش و تمایل آنها به زیاد شدن می باشد. به دلیل سطح بسیار حساس صفحات در هارد دیسک با ایجاد Hard Bad Sector به مانند شیار و ترک روی شیشه که دائما در حال پیشروی است بدسکتورها نیز سایر مناطق صفحه را فر میگیرند و یکی از دلایل دیگر این مسئله ایجاد اختلال در کارکرد هد ها می باشد که به افزایش این بدسکتورها کمک می نماید موثرترین راه برای جبران و جلوگیری از خسارت بیشتر فرمت درایو پس از پشتیبان گرفتن از اطلاعات می باشد زیرا پس از فرمت هارد درایو از سکتورهای جیگزین و جانشین استفاده میکند اگر بدسکتورها فضای زیادی از هارد را فراگرفته باشند تنها راه باقیمانده این است که بقیه سکتورهای خراب را از سیستم نوشتن و خواندن اطلاعات حذف کرد.

نشانه های شایع خراب شدن یک هارد دیسک
        اگر به خرابی سکتورهای هارد خود واقف شدید باید هرچه سریعتر در رفع آنها اقدام نمایید و در ابتدا ایرادهای نرم افزاری به وجود آمده را برطرف نمایید و سپس به خود بدسکتورها بپردازید که اگر بد سکتورهای سخت افزاری را به حال خود رها کنید تقریبا بعد از مدتی باید از خیر هارد دیسک خود بگذرید
        بعضی از نشانه های رایج و بارز دال بر وجود بدسکتور شامل موارد زیر می باشند

1.از کار افتادن و توقفهای مکرر ولی نامنظم مخصوصا زمانی که سیستم در حال بوت شدن می باشد و ویندوز بارگذاری میگردد.
        2.پیغامهای خطایی که به صورت مکرر در هنگام انجام برخی از اعمال پایه ای ویندوز مانند کپی کردن یا جابجا کردن فایلها نمایش داده می شوند.
        3.اسامی فایل و فولدرها که تغییر کرده اند یا به صورت کدهای نامفهوم در آمده اند
        4.ناپدید شدن فایلها و فولدرها و حتی گاهی پریدن و ناپدید شدن درایو موجود بر روی هارد
        5.مکث و توقف بسیار طولانی برای باز کردن و دسترسی به یک فولدریا فایل
        6.بی صدا و ساکت بودن هارد پس از اینکه دستور باز شدن فولدر یا فایلی را صادر کردید
        7.خروجی های آسفته و در هم ریخته پس از باز کردن یک فایل یا چاپ کردن آن
        8.صداهایی که به صورت معمول جزء صداهای هارد محسوب نمیشوند مانند صدای ساییدگی و یا صدای کلیک
        اگه این زندگی باشه , اگه این سهمم از دنیاست ; من از مردن هراسم نیست

دیدگاه

[quote author=پدرام شمس آبادی]
          با هارد دیگه چک کردی؟
          [/quote]
          همین دیگه :nice:

[quote author=b e h n a m]

هارد گرون شده هااااااا .

اگه از دست هاردت خسته شدی بفرستش بره من خوب چرا داغونش میکنی؟؟ :biggrin:

اینکه پاور روشن میزنی به هارد بدترین نوع صدمه به هارد هست.

باید تو خاموشی پاور سوکت پاور رو از هارد جدا یا وصل کنی.

[/quote]
          بله حق با شماست ولی چه کنیم دیگه :cry2:
          ------------------------------------------------------------
          کمک کنید چه کنم :sad:

دیدگاه

یه پاور دارم روشن میشه ولی سیسیتم رو بالا نمیاره (سیستم با پاور جدید کار کرد)
            خازن ها ی بزرگ از زیر نشتی داشتن که عوضشون کردم (چند ماه پیش)
            نوشته اصلی توسط B2
            1.تست ورودی از سیم ورودی تا دو سر خازنهای پل دیود
            2.ابتدا با ولت متر قسمت معیوبو شناسایی کن و سپس با اهمتر قطعه معیوبو شناسایی کن چطوری؟
            مثلا باید روی هر کدوم از خازنهای تغذیه(هاف بریج) حدود 150 ولت برق باشه هست؟ اگه نه از پل دیود به قبل باید توسط اهممتر چک بشه.اگر هم این ولتاژ هست باید بری سراغ بقیه مدار: تغذیه کنترلر وجود داره؟ ترانزیستورهای قدرت سالمن؟ دیودهای خروجی سالمن؟....
            خازن ها ، بی بار 302 ولت ..
            بی بار 12.11 -- با 0.88 آمپر ، 11.70 ولت -- با 2.8 آمپر، 11.06 ولت
            بی بار 5.16 -- با 1.1 آمپر ، 4.65 ولت -- با 3 آمپر، 4 ولت
            بی بار 3.34 -- با 0.58 آمپر، 3.14 ولت -- با 1.56 آمپر، 2.65 ولت

پاور بدون مصرف کننده 10 دقیقه کار کرد.. بدون مشکل (برای تست)

به نظرتون مشکل از کجاس ؟
            از http://danyk.wz.cz/s_atx_en.html دنبال نقشه گشتم ولی چیزی نیافتم ..

-- سایز بزرگتر
            http://www.img4up.com/up2/09828492809696800527.jpg
            زندگی پر ز وجود است ولی ..
            ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

این پاور ها تو این موارد معمولا خازن های خروجیشون خراب میشن که اکثرا باد میکنه ولی ممکنه ظاهرا سالم و باد نکرده هم باشه

پاور بدون مصرف کننده 10 دقیقه کار کرد (برای تست)
              یعنی بعدش خاموش میشه ؟ احیانا صوت نمیزنه ؟ اگر جواب ها بله بود دنبال یک خازن کوچک خراب باش

دیدگاه

دوتا الکترولیت چسبیده به هم جلوی 13007ها و اون یدونه بین دوتا ترانس کوچیک را تست کنید ............همین طور که استاد خیلی ولتاژ هم گفتند با خازن سنج تست بشه اگر هم ندارید خازنها را عوض کنید
                کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                ولتر

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                  تو زمان روشن بودن فیش رو قطع یا وصل کنید امکان داره 12 ولت و 5 ولت زودتر از منفی متصل بشه و بسوزه بد سکتور چیه ؟
                  چند روز پیش یه هارد اوراق کردم و همونجور که باز بود و چند تا لک هم رو دیسک افتاده بودم به سیستم وصل کردم و به خوبی کار میکرد و خودش با سرعتی که میچرخید تمام لک ها رو برطرف کرد / واقعا چیز عجیبی ساختن
                  زمانی که جلوی هد رو با دست میگرفتم و مثلا رو یه کلیپ کلیک میکردم یه لحظه کمتر از یک ثانیه اجازه میدادم هد جابه جا بشه و سریع دوباره با دست میاوردمش کنار تو همون مدت یه اهنگ رو لود کرده بود یا حد اقل نصفشو لود میکرد و اجرا میشد
                  اون جوری هم نبود که قبلا شنیده بودم که تو محیط خلا میسازن و باز کنی خراب میشه و فلان
                  موردم از خنده! دارم قیافتو تو اون حالت تصور میکنم! بعد خود کامپیوتر رو که داری دست میکنی انگار توی مغذش و در میاری حی ببینی چی میشه

دیدگاه

این پاور ها تو این موارد معمولا خازن های خروجیشون خراب میشن که اکثرا باد میکنه ولی ممکنه ظاهرا سالم و باد نکرده هم باشه
                    یعنی بعدش خاموش میشه ؟ احیانا صوت نمیزنه ؟ اگر جواب ها بله بود دنبال یک خازن کوچک خراب باش
                    نوشته اصلی توسط deremel400
                    دوتا الکترولیت چسبیده به هم جلوی 13007ها و اون یدونه بین دوتا ترانس کوچیک را تست کنید ............همین طور که استاد خیلی ولتاژ هم گفتند با خازن سنج تست بشه اگر هم ندارید خازنها را عوض کنید
                    بعد از خاموش شدن که فن می ایستاد صدای سوت خفیفی شنیده میشد .. 3 خازن کنار ترانس ها رو عوض کردم
                    افت ولتاژ تقریبا همونه

نهایتا همه خازن ها رو عوض میکنم ولی فعلا چون همه شو ندارم یک خازن 4700 میکرو رو روی برد لحیم کردم ولی باز شاخه 12 ولت افت ولتاژ زیادی داره (11.1 ولت روی 2.7 آمپر) ..

یعنی خازن 4700 میکرو نمیتونه کم شدن ظرفیت بقیه خازن ها رو جبران کنه؟
                    ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

خازن های ضرفیت پایین رو عوض کنید . متاسفانه از کم حافظه گی فراموش کردم مقدار دقیقشو

دیدگاه

منظورتون خازن های خروجیه؟ (470 میکرو) یا بقیه خازن ها (2.2 ، 10 ، 4.7 ،47 میکرو و..)

دیدگاه

گزینه اخر . زیر 100 میکرو و احتمالا 47 میکرو

دیدگاه

دیروز اون خازن ها رو عوض کرده بودم یه تستی هم زدم که افت ولتاژ داشت امروز هم 2 تا 47 میکرو رو عوض کردم بعد زدم به برق و پاور چند تا فلاش زد (بدون صدا) دیدم فیوزش سیاه شده. البته پاور خاموش بود.
                            جایی از مدار ندیدم اتصال کوتاه شده باشه، بوی سوختگی هم نمیومد پشت فیبر رو با عکس قبلی هم مقایسه کردم .. خلاصه فیوز رو عوض کردم و زدم به برق و بدون مشکل کار کرد ..
                            افت ولتاژ همچنان باقیست

موقع عوض کردن خازن ها یک مورد جالب دیدم .. 2تا از مقاومت های1/8 وات کنار 7500 از جا کنده شدن خودشون نیستن ولی پایه هاشون تشریف دارن نمیدونم چرا اینطوری شدن :-??
                            r54 و r57 (قرمز و صورتی)
                            http://www.img4up.com/up2/13184602156679895947.jpg

دیدگاه

بعد از خاموش شدن که فن می ایستاد صدای سوت خفیفی شنیده میشد .. 3 خازن کنار ترانس ها رو عوض کردم
                              افت ولتاژ تقریبا همونه
                              یعنی خازن 4700 میکرو نمیتونه کم شدن ظرفیت بقیه خازن ها رو جبران کنه؟
                              کاش مشخصا به خاموش شدن یا نشدنش در حالت عادی و بدون مصرف کننده پاسخ دقیق میدادی
                              بعد از خاموش شدن به دست شما ؟!
                              اگه فقط روشن کنی و دست بهش نزنی بعد از یه مدت خاموش میشه یا نه ؟

و نکته دوم امکان مسیر فیدبک بودن اون مقاومت ها نسبت به مکانشون وجود داره . البته من جلو جلو میگم ولی دقت به سوال قبل وابسته است
                              حالا واس فهمیدنش :
                              اگه میخوای با خیال راحت اگه اتصال شد یا در نتیجه تست ها جریان کشی بالا صورت گرفت اتفاقی نیفته اول میتونی یه لامپ با برق پاور سری کنی
                              با سوسماری اهمتر رو به خروجی وصل کن و بمونه تا دستت ازاد باشه و با دقت پایه ها ی زیر اون قسمت رو لمس کن و هم اینکه باید تغییرات رو رو ولتمتر مشاهده کنی و هم این تغییرات با صدا هایی همرا میشه . مشکلی نیست اگه فرضا دستت به پایه های دیگه بخوره . یه جوراییاول 4-5 تا پایه رو با هم لمس کن و متنجه تغییر شدی با اتصال مقاومت داستان رو پیگیری کن

دیدگاه

بعد از خاموش شدن به دست شما ؟!
                                اگه فقط روشن کنی و دست بهش نزنی بعد از یه مدت خاموش میشه یا نه ؟
                                بله من خاموش کردم .. خودبخود خاموش نشده تا حالا
                                شرمنده دیروز بود یا پریروز این مورد رو نوشته بودم ولی صفحه بسته شد و دیگه یادم رفت دوباره بنویسم.

و نکته دوم امکان مسیر فیدبک بودن اون مقاومت ها نسبت به مکانشون وجود داره . البته من جلو جلو میگم ولی دقت به سوال قبل وابسته است
                                حالا واس فهمیدنش :
                                اگه میخوای با خیال راحت اگه اتصال شد یا در نتیجه تست ها جریان کشی بالا صورت گرفت اتفاقی نیفته اول میتونی یه لامپ با برق پاور سری کنی
                                با سوسماری اهمتر رو به خروجی وصل کن و بمونه تا دستت ازاد باشه و با دقت پایه ها ی زیر اون قسمت رو لمس کن و هم اینکه باید تغییرات رو رو ولتمتر مشاهده کنی و هم این تغییرات با صدا هایی همرا میشه . مشکلی نیست اگه فرضا دستت به پایه های دیگه بخوره . یه جوراییاول 4-5 تا پایه رو با هم لمس کن و متنجه تغییر شدی با اتصال مقاومت داستان رو پیگیری کن
                                پس یه بار وصل میکنم که مثلا 1 آمپر جریان بکشه تا افت ولتاژ داشته باشه و با لمس پایه های 7500 تغییرات رو ثبت می کنم ..

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X