اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای تعمیر پاور کامپوتر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک برای تعمیر پاور کامپوتر

جریان، حدودا 1 آمپر ولتاژ 11.8
    پایه های 9 تا 16 7500 هیچ تاثیری تو ولتاژ نداشتند و صدایی ایجاد نمیکردند
    وقتی پایه های 4 تا 8 رو لمس کردم صدای وزوز با حدودا 0.1 ولت افت تو خروجی 12 ولت
    وقتی به طرف پایه های اول میرفتم خاموش میکرد

آی 339 هم همینطور پایه های 9 تا 16 هیچ تاثیری نمیکرد پایه های 1-8 هم خاموش میکرد

جای مقاومت های کنده شده هم (بدون لحیم) از 220 کیلو تا 1 کیلو مقاومت وصل کردم ولی تاثیری تو خروجی نکرد (حتی یک صدم ولت) .. به جای مقاومت r54 (قرمز تو شکل پست قبلی) وقتی 12 کیلو گذاشتم پاور خاموش شد ولی اونیکی تا 1 کیلو زدم ولی تغییری نکرد
    زندگی پر ز وجود است ولی ..
    ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

339 که هیچ چون فقط وضیفه اش خاموش کردن پاور هنگاه جریان کشی بیش از حد مجازه و مسیر فیدبکش هم تا حدودی فرق میکنه .یعنی هم از همون مسیر فیدبک خروجی پاور که واس جبران ولتاژ استفاده میشه و هم از ترانس پالس نمونه گرفته که هر کدوم بالا رفت خاموش کنه

و فقط اگر به فیدبک پرداختی خروجی 5 ، 12 ، 3.3 رو دنبال کن و مقاومت هایی رو که به 7500 رفتن رو پیدا کن که البته تغییر تو مقدارشون پیچیده است و نمیشه همینطوری فقط از یه طرف مقدارشو تغییر بدی چون تقسیم ولتاژ و افت جریان داده شده

اما قبل از این کارا که کار اخرین گزینه باشه (و باید ببینی وات دستگاه چقدره و توقع شما چقدر میتونه باشه )

1-با اتصال ولت متر به یک خروجی ازش جریان مصرف کن و همونطور که به افت ولتاژ نگاه میکنی به دیگر خروجی ها هم یه مصرف کننده وصل کن
      مثلا از 12 ولت یک امپر بکش و افت رو نگاه کن و در همون حال از 5 ولت بالای 1 امپر تا2 امپر بگیر (لامپی چیزی وصل کن) و ببین چه تغییری تو 12 ولتی که افت کرده بود میکنه

2- در حال جریان کشی از ولتاژ مشخصی یه خازن ضرفیت بالا از زیر با دستت بزن به خازن اون ولتاژ (قبل و بعد فیلتر ) مثل قبل؛ ولت متر متصل

3-این مشکل جدا از خرابی خازن های خروجی از دیود ها هم میتونه باشه

دیدگاه

منم به دیودها مشکوکم دیودهای خروجی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
          منم به دیودها مشکوکم دیودهای خروجی
          یه بار واسه ما مشکوک شدی واسه 7جدو آبادم کفایت کرد (پاور دود شد رفت هوا)
          از شوخی گذشته بیا بعد امتحانا پاور خراب جور میکنم باهم ردیفش کنیم :هان؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takesh
            کی رو میگی؟ کجا؟ :rolleyes:

دیدگاه

منم یه پاور گرین دارم که سوخته.
              کسی میدونه از کجا میتونم نقشه شماتیکش رو پیدا کنم؟
              مدلش 330 هست.
              مقاومتش دود شده برق به پایه 12 ایسی 494 نمیرسه. میخوام ببینم چه مقاومتی بوده بزارم جاش.
              زکات علم نشر آن است
              بیشتر با من اشنا بشین :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
              ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
              http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

یعنی کسی نیست که بتونه راهنماییم کنه از کجا میتونم گیر بیارم؟
                زکات علم نشر آن است
                بیشتر با من اشنا بشین :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

تو صفحه قبل آقای afceaglee2013 ادرس سایتی رو شماتیک پاور ها موجوده رو گذاشته

دیدگاه

بهنام جان نقشه رو نمیدونم اما یه عکس ازش بگذار من یه پاور گرین باز شده دم دست دارم .(تو مغازه)
                    تا ببینم مقدارش چقدر ه بهت اطلاع بدم .
                    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                    امروز رو کامل زندگی کن...
                    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takesh
                      چی شد؟ جارو میگی؟

در مورد خط دوم هم اگر تعنه داری میزنی بهتره بهت بگم من خدای هیچی نیستم ولی پاور زیاد تعمیر کردم با کمک بچه های همین سایت . یه پاور گرین 400W واقعی داشتم که چنان سوخته بود که هیشکی نتونست تعمیرش کنه که انداختمش دور... به کسی هم خورده نگرفتم سوخته بود دیگه :redface: پاورهایی هم بودن که در عرض نیم ساعت باز شده تعمیر شده و بسته شده.

در ضمن آقای High Voltage هم گفته توی مورد سومش اونم لابد ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx
                        چی شد؟ جارو میگی؟

در مورد خط دوم هم اگر تعنه داری میزنی بهتره بهت بگم من خدای هیچی نیستم ولی پاور زیاد تعمیر کردم با کمک بچه های همین سایت . یه پاور گرین 400W واقعی داشتم که چنان سوخته بود که هیشکی نتونست تعمیرش کنه که انداختمش دور... به کسی هم خورده نگرفتم سوخته بود دیگه :redface: پاورهایی هم بودن که در عرض نیم ساعت باز شده تعمیر شده و بسته شده.

در ضمن آقای High Voltage هم گفته توی مورد سومش اونم لابد ...
                        باو چرا اینجوری میکنی؟ :cry: :cry:
                        چرا بی جنبه بازی درمیاری :cry: :cry::surprised:-منکه همون موقع گفتم فدای سرت داداش :agree: :mrgreen:
                        تو بگو اصن من میام خودمو تعمیرکن اگرم ترکیدم خودمم فدای سرت :mrgreen: :mrgreen:
                        ما دوستت داریم باور کن هم تو هم اونی که میکنه انتقاد کشکی.....هه(اینو من نگفتم هیچکس گفته :icon_razz: :mrgreen
                        آقای های ولتاژم ک :bye :bye :bye ه دیگه امام ماست(فقط یکم خودمونی تر بود بهتر بود :biggrin:آدم میترسه ازش سوال بپرسه )

دیدگاه

نوشته اصلی توسط takesh
                          باو چرا اینجوری میکنی؟ :cry: :cry:
                          چرا بی جنبه بازی درمیاری :cry: :cry::surprised:-منکه همون موقع گفتم فدای سرت داداش :agree: :mrgreen:
                          تو بگو اصن من میام خودمو تعمیرکن اگرم ترکیدم خودمم فدای سرت :mrgreen: :mrgreen:
                          ما دوستت داریم باور کن هم تو هم اونی که میکنه انتقاد کشکی.....هه(اینو من نگفتم هیچکس گفته :icon_razz: :mrgreen
                          آقای های ولتاژم ک :bye :bye :bye ه دیگه امام ماست(فقط یکم خودمونی تر بود بهتر بود :biggrin:آدم میترسه ازش سوال بپرسه )
                          من نوووووکرتم :biggrin:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE

1-با اتصال ولت متر به یک خروجی ازش جریان مصرف کن و همونطور که به افت ولتاژ نگاه میکنی به دیگر خروجی ها هم یه مصرف کننده وصل کن
                            مثلا از 12 ولت یک امپر بکش و افت رو نگاه کن و در همون حال از 5 ولت بالای 1 امپر تا2 امپر بگیر (لامپی چیزی وصل کن) و ببین چه تغییری تو 12 ولتی که افت کرده بود میکنه
                            2 آمپر از شاخه 12 ولت کشیدم ولتاژ شد 11.76 در همون حالت 2.7 امپر از 5 ولت کشیدم که 11.76 ولت، شد 12.09
                            یه بار دیگه 7 آمپر از 12 کشیدم که شد 11.3 ، از شاخه 5ولت وقتی 2.7 آمپر کشیدم، شاخه 12 ولت رفت رو 11.7 ولت ..
                            الان سیستم قربانی دم دست ندارم پاور رو تست کنم ..
                            به نظرتون امکان درست شدن پاور با عوض کردن خازن های زیر 100 میکرو هست؟ یا از اول نحوه تستم غلط بوده؟(بار مصرفی نامتقارن از شاخه 12و 5 ولت)

نوشته اصلی توسط HI VOLTAGE
                            2- در حال جریان کشی از ولتاژ مشخصی یه خازن ضرفیت بالا از زیر با دستت بزن به خازن اون ولتاژ (قبل و بعد فیلتر ) مثل قبل؛ ولت متر متصل
                            یه بار حدودا 7 آمپری از شاخه 12 ولت کشیدم ولتاژ رفت رو 11.3
                            خازن 4700 میکرو رو زدم به منفی و خروجی دیود 12 ولت (3 پایه) که پاور خاموش شد ولی بعد از فیلتر خاموش نمیشه و تغییری هم تو ولتاژ خروجی ایجاد نمیشه

ما چه را می خواهیم چه را می جوییم که لب چشمه ی امید اینچنین نا امیدانه به سرابی تلخ مینگریم...

دیدگاه

یا از اول نحوه تستم غلط بوده؟(بار مصرفی نامتقارن از شاخه 12و 5 ولت)
                              همین (یـــا) که گفتی درسته ! :biggrin:

دیدگاه

--
                                پس میشه گفت به احتمال زیاد دیود ها سالمن ..
                                فیدبک درسته پس مسیر فیدبک تا آی سی سالمه .. 339 هم درست کار میکنه چون اتصال کوتاه رو تشخیص میده
                                ترانس و قسمت 22 هم احتمالا مشکلی ندارن .. کجا موند؟ ..
                                فکر کنم باید همینجا بمونیم تا پاور رو با سیستم تست کنم ..

راستی سیگنال goodpower که میگن چیه کجا تولید میکنه این سینگنال رو ؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X