اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر و عیب یابی قدم به قدم پاور !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر و عیب یابی قدم به قدم پاور !

خنده خوبه بخند :wow: :applause:
    اما اونا رو همشو عوض کردم 8-9 ماه قبل خازنای ورودی هم سالمن اما کامپیوترم روشن نمیشد یعنی میشد اما تا 2-3 دقیقه تا بایوس هم نمیرفت و ریست میشد من یه خازن 470 با 1000 خودش تو 12 ولی موازی کردم درست شد الانم کار میکنه اما 3.3 شده 3.1و 12 هم نوسان داره من به ایتو کوپلرش شک دارم چون 5-6 سال کار کرده نظرتون چیه؟ :angry:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aligh2
      خنده خوبه بخند :wow: :applause:
      اما اونا رو همشو عوض کردم 8-9 ماه قبل خازنای ورودی هم سالمن اما کامپیوترم روشن نمیشد یعنی میشد اما تا 2-3 دقیقه تا بایوس هم نمیرفت و ریست میشد من یه خازن 470 با 1000 خودش تو 12 ولی موازی کردم درست شد الانم کار میکنه اما 3.3 شده 3.1و 12 هم نوسان داره من به ایتو کوپلرش شک دارم چون 5-6 سال کار کرده نظرتون چیه؟ :angry:
      اگه اسیلوسکوپ دارید می تونید شکل نوسان رو بزارید. سینوسسه یا حالت شارژ و رشارژ شدن خازنه?

اون خازن هایی رو که گذاشتید بردارید.(اصولا تو تعمیر کردن نباید قطعه ای اضافه بزارید) بعد 2باره روشنش کنید شاید معجزه شده باشه :biggrin:. اگه نبود به مصرف کننده مثل آرمیچر بزنید که با بار کار کنه. اگه روشن شد، باز ببین نوسان داری?

اون ترانس بزرگه سر دومش ، که چند تا خروجی داره. ولتمترتو حالت ایسی بزار و ولتاژاش رو اندازه بگیر. بزقم جیززه. ببین نوسان داره.
      در مورد آیسی هم که گفتید فکر کنم آسیی فقط ولتاژ 5 ولت رو کنرل کنه.

اگه ایسیش خراب شده باشه اصلا دیتاشیتش هم بزور گیر میاد چه برسه به خودش اونم تو ایران. باید بری از این تعمیر گاها این ایسی ها رو بگیری. ( همیشه از پاور های خراب این آی سی ها رو برمیدارن.

دیود های شاتمی هم موثرند.
      http://image.kocholo.ir/user/Sana/tazin/khat_gher.gif

دیدگاه

:eek:
        ممنون از راهنمایتون
        اسیلوسکوپ کجا بود عزیز منظورم از نوسان تغییرات ولتاژ بود.اون خازن نوسان ولتاژو کم میکنه.
        دیودا سالمن امتحان کردم الان پاور رو کامپیوترنصبه که این برنامه ولتاژا رو اندازه میگیره اگه جداش کنم با چی مینیمم وماکزیمم ولتاژ رو بگیرم ولتمتر ماکزیمم رو نشون میده (مینیمم وماکزیمم داره برنامهHWMONITOR بعد نصب این برنامه فهمیدم 12 بین 5 تا 12 هست ولمتر نشون نمیداد)
        1نظرتون در مورد ایسی اپتوکوپلر pc817 چیه ممکنه خرابی اون باعث این بلایا بشه؟
        2ممکنه این قسمتو توضیح بدید
        (اون ترانس بزرگه سر دومش ، که چند تا خروجی داره. ولتمترتو حالت ایسی بزار و ولتاژاش رو اندازه بگیر. بزقم جیززه. ببین نوسان داره)
        3پس 12 و3 ولت چطور کنترل میشن؟

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aligh2
          :eek:
          ممنون از راهنمایتون
          اسیلوسکوپ کجا بود عزیز منظورم از نوسان تغییرات ولتاژ بود.اون خازن نوسان ولتاژو کم میکنه.
          دیودا سالمن امتحان کردم الان پاور رو کامپیوترنصبه که این برنامه ولتاژا رو اندازه میگیره اگه جداش کنم با چی مینیمم وماکزیمم ولتاژ رو بگیرم ولتمتر ماکزیمم رو نشون میده (مینیمم وماکزیمم داره برنامهHWMONITOR بعد نصب این برنامه فهمیدم 12 بین 5 تا 12 هست ولمتر نشون نمیداد)
          1نظرتون در مورد ایسی اپتوکوپلر pc817 چیه ممکنه خرابی اون باعث این بلایا بشه؟
          2ممکنه این قسمتو توضیح بدید
          (اون ترانس بزرگه سر دومش ، که چند تا خروجی داره. ولتمترتو حالت ایسی بزار و ولتاژاش رو اندازه بگیر. بزقم جیززه. ببین نوسان داره)
          3پس 12 و3 ولت چطور کنترل میشن؟

ممنون
          خب.
          ایسی اگه خراب باشه به نظرم ولتاژه روی مثلا 10 ولت می مونه. بیشتر باید یه قطعه آنالوگ باشه.
          اون خازن هم فقط خودت رو راحت کردی ، اگه شرکت سازندش می دونس نیازه حتما می گذاشت ، 2 از اولش که خراب نبوده . پس اون خازن یه قطعه اضافی هست.

ببخشید یکم بد جور توضیح دادم. ( 3 تا ترانس پاورت داره ، اون یکی که بزرگ تره ولتاژ های مختلف رو تولید می کنه ، در دور ثانویش 6 یا 7 تا خروجی داره .، گفتم خروجی ها رو چک کن ، قسمت دور های اولیش برق 110 ولت با فرکانس بالا داره پس دس بهش نزن.)

بعد عزیز گفتم اگه آیسیش خراب باشه توی الکترونیکی ها که اصلا گیر نمیاد ، داشته باشن ، اونو تعمیر گاهای پاور که بهت نمیفروشن چون کمیابه. ، اگه خرشون کنی یه جوری اشون بخوای بخری ازتون کم کم 15 هزار تومن می گیرن.

از من میشونی قید این پاورو بزن چون یه مشکل جدی داره و ممکنه مادر بوردت رو بسوزونه. پس عوابقش با خودته.

به نظر من از خازناست ، چون خازن ها یه مدت زمان = شارژ و یه مدت زمان = دشارژ
          ولتاژ هم با شارژ و دشارژ شدن اون کم و زیاد می شه.

از مقاومت ها هم میتونه باشه مثلا کم شده باشه و روی شارژ و دشارژ شدن خازن ها ، ترانزیستور ها عمل کنن.

پس اولین کار اینه قید اون خازنی که گذاشتی بزن چون اینجوری اصلا درس نمی شه باید از راه های قانونی ( نه با یه خازن خودتو راحت کنی. ) به نظر من خازن یکم جریان می کشه چون گفتی بدون خازن پاورت یه لحظه روشن میشه. و شاید در کار های دیگه هم تاثیر داشته باشه.

کنترل 12 و 3.3 رو واقیتش خودم نمی دونم و نمی خوام کاری کنم که پاورتون خراب تر بشه ولی من یه جایی خوندم که این آیس های کنرل فقط یه input دارن و پس فقط 5 ولت رو کنرل می کنن لابد با استفاده از ترانزیستور هایی نسبت بین 5 و 3.3 و 5 به 12 رو بهشون دادن که با تغییرات 5 ولت اونو هم تغییر بده.

ایسی اپتوکوپلر pc817 همونیه که 4 تا پایه داره؟ من 2 تا پاور دارم هیچکدومشون همچین چیزی ندارن.

راستی ولتاژ های 5- و 12- چطورین ؟ حالشون خوفه :biggrin:؟

دیدگاه

سلام و تشکر
            اونا هم نوسان دارن نگفتم یه لحظه روشن میشه تا دو سه دقیقه سیستم ریست میشد چون 12 پایین بود بعد بالا میومد.ایتوکوپلر داره دوستان نمتونن بیشتر راهنمای کنن؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aligh2
              سلام و تشکر
              اونا هم نوسان دارن نگفتم یه لحظه روشن میشه تا دو سه دقیقه سیستم ریست میشد چون 12 پایین بود بعد بالا میومد.ایتوjpg
              quote author=aligh2 link=topic=67996.msg628096#msg628096 d]
              خب حالا همه چیرو چک میکنیم.
              اول از همه همون ایسی رو چک میکنیم. برو دیتاشیتشو بگیر. توش یه دیود داره و یه ترانزیستور. کارش اینه وقتی جریان از دیود عبور کرد ترانزیستور رو فعال کنه. پس با دیدش یه لامپ رو روشن کن بعد ببین ترانزیستورش فعاله یا نه ( مولتی متر بیزر)

بعد عرضم به حضورتون. پاورتون خیلی سبکه. خیلی قطعه کم داره. ???

بعد شما پیسی بیش رو هم چک کردید? شاید جایی اتصالش قطع شده یا لحیم سردی شده. یا خوب لحیم نشده یا اتصال کوتاه پیش اومده.

راستش یه جا خوندم کنترل ولتاژ با پایه های 13.14 انجام میشن. خوب پایه ها رو دنبال کن ببین قطعه ای خراب پیدا نمی کنی.

بعد هرقطعه رو که زیاد داغ میکرد رو هم جک کنید. شاید با مولتی متر و جریان کم مولتی خوب کار کنه ولی شاید در جریان بالا کم بیاره.

من یه چند روزی دارم میرم سفر پس جواب ندادنم دلیل بی معرفت بودنم نیس. :bye

دیدگاه

سلام

تا نرفتی بگو این پیسی بیش کجاست چیه؟

دیدگاه

سلام دوست عزیزم.
                  با اجازه اساتید من برم روی منبر.

1=اپتو کوپلر ربطی به ولتاژ های خروجی نداره.اپتوکوپلر و ترانس کناریش وظیفشون تامین ولتاژ ایسی سویچینگ هست.
                  2=این ایسی تمامی ولتاژ ها رو کنترل میکنه.
                  3=این پاور واسه این ساده هست که با توپولوژی پوش پول کار میکنه.
                  4=پاور خراب رو تحت هیچ شرایطی به کامپیوترت وصل نکن.واسه تست بهش بار وصل کن.مثلا لامپ 12 ولت 50 وات چراغ ماشین رو وصل کن به خروجی 12 پاور و افت ولتاژ رو با مولتیمتر بگیر.
                  5=ایسی تحت هیچ شرایطی نمیسوزه.چون کاملا ایزوله هست از بقیه قسمتها.
                  6=اگه فقط افت ولتاژ روی 12 ولت هست.مشکل از خروجی ترانس سویچینگ به بعدش هست.ربطی به ایسی و جاهای دیگه نداره.اگه ایسی مشکل داشت کل ولتاژ ها افت داشتن.
                  7=مشکل اصلی یا خازنه یا دیود فست.

این دیتاشیت مشابه ایسیت هست.فقط یک چک بکن ببین با ایسیت یکی هست یا نه.
                  http://s5.picofile.com/file/8138990400/SG6105D1_and_SG6105D1Z.pdf.html

سوالی بود در خدمتم.

ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aligh2
                    سلام

تا نرفتی بگو این پیسی بیش کجاست چیه؟
                    منظورم همون بورده دیگه ؟ به زیرش که سبز هست میگن پی سی بی . یعنی شاید از زیر بوردت اتصال هایی چیزی شده. راستش من یه مدار داشتم که کار میکرد ، یه دفعه از دستم افتاد دگه زدمش به برق کار نکرد بعد که دیدیم لحیم کنار فیوزش پریده! حتما قطعاتی رو که فکر میکنی خوب لحیم نشدن رو لحیم کن.

همون جوری که دوستمون و خودم هم گفتم ، این یه قطعه آنالوگه که این بلایارو به سرمون اورده. بعد سرعت نوسان کم هست یا زیاد مثلا در چند لحظه ولتاژ افت می کنه یا در 10 ثانیه یا بیشتر؟ اگه ولتاژ افت کرد دوباره با همون سرعت ولتاژ بالا می یاد. راستش داستان این پاورت رو نمی شه با عکس و متن بیان کرد هزار تا سوال تو سر آدم پیش میاد.

بعد من همین طور که داشتم عکساتو نگاه می کردم ، یه قطعه دیدم که نمیدونم چیه؟ توی خروجیش ، 4 تا خازن هست. اونی که جلوی سیم زرد هست.

یه کار دیگه هم بکن ، اگه با بار مثل لامپ رشته ای باز تغیررات ولتاژ داری ، کمتر نشده. بعد خازن رو که گذاشتی بردار ، به احتمال زیاد پاورت خاموش نمیشه و لامپ روشن میمونه ، بعد ببین نوسان چجوریه.

من دیگه نمی دونم باید چکار کرد.

اگه امکانش هست یه عکس از پشت بورد بزار .

بعد پاورتون یکم قدیمیه به نظرم ، چون من تو پاور های گرین دیدم که 3 تا آیسی داره. کلی قطعه داری .

اگه نشد تمامی خازن ها رو به جز اون 2تا بزرگه عوض کن. بعد دیود ها ، بعد ترانزیستور ها ، تا کل پاورو عوض کنی.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط erfan.astinhost

بعد من همین طور که داشتم عکساتو نگاه می کردم ، یه قطعه دیدم که نمیدونم چیه؟ توی خروجیش ، 4 تا خازن هست. اونی که جلوی سیم زرد هست.
                      اون قطعه سلف بشکه ای هسته باز هست.
                      من فکر نمیکنم توان این پاور تو بهترین شرایط بیشتر از 200 وات باشه.
                      پاور 200 وات هم که قیمتش 20 تومنه.دسته دومش هم 10 تومن گیر میاری.
                      وقتتو صرف این پاور خراب نکن.
                      ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام
                        ممنون که کمک میکنید من تمام لحیمارو چک کردم اونا که شک داشتم دوباره لحیم کردم فایدهای نداشت 5ولت ثابته ولی 3.3 ثابته ولی شده 3.1 و12 -12 -5 مرتب کم و زیاد میشن.
                        روش نوشته 400 وات تو شهرمون پاور سالم دست دوم نداشتن نو هم بالای صد تومنه (کامپیوتر من قدیمیه مال 7 سال پیش نمیصرفه خیلی خرجش کنم)اصفهان بازار طالقانی رفتم پاور ساده کهنه رو مثل مال خودم مگفتن 25 تا 35(خدا نصیب نکنه)مشکل اینه که پاور رو کامپیوتره مجبورم زود ببندمش تا جوابا رو بخونم.راستی فروشگاهی هست تو اینترنت مطمین باشه یه پاور دست دوم 500وات ساده بشه خرید؟ :cry2:

[img][/img]

دیدگاه

سلام دوست عزیز.
                          بهترین و ایمن ترین فروشگاهی که میتونی ازش جنس دسته دوم بخری {ایسام} هست.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aligh2
                            سلام
                            ممنون که کمک میکنید من تمام لحیمارو چک کردم اونا که شک داشتم دوباره لحیم کردم فایدهای نداشت 5ولت ثابته ولی 3.3 ثابته ولی شده 3.1 و12 -12 -5 مرتب کم و زیاد میشن.
                            روش نوشته 400 وات تو شهرمون پاور سالم دست دوم نداشتن نو هم بالای صد تومنه (کامپیوتر من قدیمیه مال 7 سال پیش نمیصرفه خیلی خرجش کنم)اصفهان بازار طالقانی رفتم پاور ساده کهنه رو مثل مال خودم مگفتن 25 تا 35(خدا نصیب نکنه)مشکل اینه که پاور رو کامپیوتره مجبورم زود ببندمش تا جوابا رو بخونم.راستی فروشگاهی هست تو اینترنت مطمین باشه یه پاور دست دوم 500وات ساده بشه خرید؟ :cry2:

[img][/img]
                            میشه یه عکس از پشت بورد بادقت بالا بگیرید. سرعت نوسان کم هست یا زیاد? اون خازن رو که گذاشتی یه کم بیشتر یا کمترش کن ببین چی میشه.
                            راستش من یه پاور خراب 800 وات از یه مغازه گزفتم 8 تومن. رفتیم برای تعمیر که یه روزه درس شد. من پاورمو اینتوری خریدم.

دیدگاه

سلام
                              نوسانش خیلی سریع و زیاده برای عکس باید بازش کنم دوباره.ایسام پاور نداره که

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aligh2
                                سلام
                                نوسانش خیلی سریع و زیاده برای عکس باید بازش کنم دوباره.ایسام پاور نداره که

ممنون
                                :eek: :eek: این همه پاور.
                                http://esam.ir/search2.aspx?order=%D9%BE%D8%A7%D9%88%D8%B1&ca t=all

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X