اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر و عیب یابی قدم به قدم پاور !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تعمیر و عیب یابی قدم به قدم پاور !

نوشته اصلی توسط Vampire04 نمایش پست ها
    مرسی مهندس ولی قبل از اینکه جوابتونو ببینم یه اتصالی روی ترانس کوچیک سومی رخ داد و یه سری مقاومت و دیود و فیوز سوخت همرو عوض کردم ولی همون ۵ ولتی هم که داشتم رفت دیگه نیست
    این اتصالی چطور و در چه شرایطی رخ داد؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
      این اتصالی چطور و در چه شرایطی رخ داد؟

خدمت شما عرض شود همکارم این کار و کرده میخواسته ولتاژ بگیره
      کنار همون ترانس که اتصال کرده ۳تا دیود و ۳تا مقاومت ترکیده کلا عوضشون کردم فیوز هم پوکیده بود عوض شد الان خازنای بزرگ برق دارن ۱۵۰ولت توی فتهای قسمت قدرت هم برق هست اما اون ۵ولت استندبای و از دست دادم دیود ها هم سالمن
      جدیدترین ویرایش توسط Vampire04; ۲۱:۴۵ ۱۳۹۸/۰۱/۱۷.

دیدگاه

سلام دوستان
        سال نو مبارک
        اقا من امروز رفتم دو تا پاور خراب دیگه گرفتم یکیشون که کلا توی خروجی هیچ ولتاژی نداره واون یکی اول تمام خروجی ها ۵ ولت بود
        ۱۲ ولت و خود ۵ ولت و ۳.۳ ولت همشون ۵ ولت بودن من در حد نیم ثانیه خروجی ۱۲ ولت رو اتصال کوتاه کردم ولی دیگه حتی استندبای هم ولتاژ نداره
        کمک

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOHAMADHV نمایش پست ها
          سلام دوستان
          سال نو مبارک
          اقا من امروز رفتم دو تا پاور خراب دیگه گرفتم یکیشون که کلا توی خروجی هیچ ولتاژی نداره واون یکی اول تمام خروجی ها ۵ ولت بود
          ۱۲ ولت و خود ۵ ولت و ۳.۳ ولت همشون ۵ ولت بودن من در حد نیم ثانیه خروجی ۱۲ ولت رو اتصال کوتاه کردم ولی دیگه حتی استندبای هم ولتاژ نداره
          کمک
          اولی بیشتر بهش امید هست، ببین ولتاژ 5Vsb+ داری؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط arvinfx نمایش پست ها
            اولی بیشتر بهش امید هست، ببین ولتاژ 5Vsb+ داری؟
            سلام
            واقعا حیف شد چون دومی توان بالاتری داشت که البته یک ایسی بیشتر نداشت خیلی هم کم یاب بود
            نه هیچ ولتاژی توی خروجی نداره سیم بنفش یا همون استند بای هم هیچ ولتاژی نداره
            راستش یک دیود سر راه خروجی ترانسی که مال ولتاژ استند بای هست یکم دور بردش سیاه شده راهی نیست که بشه روی برد تستش کرد اخه هیچ جوری از برد در نمیاد دورش هم پر قطعه هست نمیشه راحت بهش دسترسی داشت ؟
            جدیدترین ویرایش توسط MOHAMADHV; ۲۱:۱۷ ۱۳۹۸/۰۱/۱۸.

دیدگاه

سلام
              پاور با پاور تستر تست کردم چراغ 3.3 روشن نمیشه دلیل چی میتونه باشه

دیدگاه

آقایون از اول تا آخر تاپیک را خوندم، والا عنوان تاپیک
                تعمیر و عیب یابی قدم به قدم پاور !

هستش ولی هیچ قدم به قدمی در این تاپیک نیست، همه اومد سوال پرسیدن!!!!
                والا هیچ کی نیست در مورد پاور تجربه داشته باشه بچه هارو راهنمایی کنه؟؟؟؟؟

دیدگاه

سلام دوستان
                  یه پاور کامپیوتر دارم که اگه مستقیم به برق 220 ولت وصل میکنم پاور شروع به کار میکنه ولی وقتی زیر بار میره خاموش میشه، ولی اگه در مدار تست قرارش میدم (با یه لامپ 100 وات سری میکنم) هر چقدر هم که زیر بار باشه و آمپر بکشه خاموش نمیشه و فقط لامپ پر نور تر میشه. اگه راهنمایی کنید مشکل از کجاست ممنون میشم.

دیدگاه

سلام وقت بخیر
                    من یه پاور گرین330 w دارم که برق 220 رو به 115 تغیر دادم که یه دفعه صدای ترکیدن اومد نگاه کردم ترانزیستور tt2148 از وسط ترکیده.
                    حلا اگه ترانزیستور ها رو عوض کنم پاور دوباره کار میکنه؟
                    اگه ترانزیستور tt2148 توی بازار پیدا نشد چه کار کنم؟

دیدگاه

• با سلام
                        من چند ت باور صنعتی دارم که هر کدوم یه ایراداتی دارن که تو زیر ایراداتشون رو می گم براتون :
                        یکیشون موردش اینکه ورودی 220 ولت رو که وصل می کنیم خروجی سه چهار ثانیه بعد میاد که برای باور من ایراده .از کجاش می تونه باشه از کدوم قسمتش می تونه این ایراد رو بده ؟؟؟(دارای چند خروجی هست باور)
                        دومیش وقتی بدون بار تست می کنم ولتاز هاش رو خوب می ده اما وقتی به بار وصل می کنیم ولتاژ ها درست نمی ده یا جریان رو درست نمی ده . این موردش از کجا می تونه باشه باید کجاشو تست کنم ؟؟(دارای چند خروجی هست باور)
                        سومیش موردش اینکه که ورودی داره اما خروجی 12 ولت رو نمی ده یعنی خروجی نداره فقط .هیچ قطعه ایهم از نظر ظاهری خرابی نداره که عوضش کنم ببینم درست می شه یا نه .کجاشو باید تست کنم ببینم موردش کجاشه ؟؟
                        اگه نیاز به عکس باشه بفرمایید تا عکس کامل باور ها رو براتون ارسال کنم تا شاید کمکی باشه براتون .
                        با سباس از راهنماییتون

دیدگاه

با سلام خدمت دوستان گرامی
                        پاور گرین ۵۳۰ وات دارم که وقتی به سیستم وصل می کنم روشن می شه و برق هم داره و فن سی پی یو هم راه میافته ولی صدای فن برای بالا اومدن سیستم عوض نمی شه و تصویر نمیاد
                        روی سیستم از پاور دیگری استفاده کردم و سیستم به خوبی بالا میاد پس سیستم مشکلی نداره
                        ولی با این پاور بالا نمیاد علت چی می تونه باشه
                        ولتاژ سیم ها همه درستند فقط ولتاژ سیم خاکستری حدود 0.9 هست نمی دونم همین باید باشه یا نه؟
                        ممنون

دیدگاه

سلام
                          دوستان کسی کمک نمی کنه؟

دیدگاه

اساتید کسی می دونه چه مشکلی پیش اومده
                            ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamid-nice نمایش پست ها
                              با سلام خدمت دوستان گرامی
                              پاور گرین ۵۳۰ وات دارم که وقتی به سیستم وصل می کنم روشن می شه و برق هم داره و فن سی پی یو هم راه میافته ولی صدای فن برای بالا اومدن سیستم عوض نمی شه و تصویر نمیاد
                              روی سیستم از پاور دیگری استفاده کردم و سیستم به خوبی بالا میاد پس سیستم مشکلی نداره
                              ولی با این پاور بالا نمیاد علت چی می تونه باشه
                              ولتاژ سیم ها همه درستند فقط ولتاژ سیم خاکستری حدود 0.9 هست نمی دونم همین باید باشه یا نه؟
                              ممنون
                              سلام
                              اکثر پاورهای گرین که من تعمیر کردم و مشکل تصویر ندادن داشتند .مشکل از خازنهای الکترولیت بوده مخصوصا خازنهای کوچیک وقتی خراب میشوند باد نمی کنند و فقط ظرفیتشون کم میشه اگر خازن سنج دارید خازنهای کوچیک بین دوتا هیت سینک ها را یکی یکی باز کنید و با خازن سنج تست کنید اگر همه سالم بود خازنهای خروجی را تست کنید .قبل از همه هم بررسی کنید خازنی باد نکرده باشه.
                              کسی که به کشورش به درستی خدمت کند،نیازمند تکیه به خاطره ی گذشتگانش نخواهد بود
                              ولتر

دیدگاه

سلام من یه پاور دارم که ولتاژ سیم آبی (12-) اعلان حدود ۱۰.۹۰ هست کسی میدونه دلیلش چیه؟؟؟

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X