اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تعمیر و عیب یابی قدم به قدم پاور !

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

درخواست شماتیک* p5-1000W شرکت Eleganc

با سلام و خسته نباشید خدمت تمام اساتید و کاربران محترم
    بنده میخواستم بدونم*کسی نقشه شماتیک پاور الگانس مدل p5-1000w با فن بزرگ* رو* داره برای من بفرسته یا اگه امکانش باشه داخل انجمن آپلود کنه ؟؟؟
    ممنون*میشم اساتید یا کاربران عزیز جواب بدن

دیدگاه

پاسخ : تعمیر و عیب یابی قدم به قدم پاور !

درود
      من دو تا پاور از دو مارک مختلف دارم هردو یک مشکل دارندوقتی سیستم رو روشن می کنم سیستم بالا میاد و خیلی خوب کار میکنه ولی بعد از چند روز استفاده از سیستم و البته خاموش و روشن کردن و استفاده ، ناگهانی وسط کار، سیستم خاموش میشه وقتی رم ها رو در میارم و دوباره جا میزنم البته بعضی وقتها چند بار اینکار رو باید انجام بدم ،سیستم دوباره کار میافته وگرنه معمولا سیستم دیگه تصویر نمی ده تا اینکار رو انجان بدم
      ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
      جدیدترین ویرایش توسط Hamid-nice; ۱۲:۳۸ ۱۳۹۹/۰۲/۰۸.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamid-nice نمایش پست ها
        درود
        من دو تا پاور از دو مارک مختلف دارم هردو یک مشکل دارندوقتی سیستم رو روشن می کنم سیستم بالا میاد و خیلی خوب کار میکنه ولی بعد از چند روز استفاده از سیستم و البته خاموش و روشن کردن و استفاده ، ناگهانی وسط کار، سیستم خاموش میشه وقتی رم ها رو در میارم و دوباره جا میزنم البته بعضی وقتها چند بار اینکار رو باید انجام بدم ،سیستم دوباره کار میافته وگرنه معمولا سیستم دیگه تصویر نمی ده تا اینکار رو انجان بدم
        ممنون میشم راهنمایی بفرمایید
        درود
        مشخصات کامل سیستم را بنویسید...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hossein951ann نمایش پست ها
          درود
          مشخصات کامل سیستم را بنویسید...
          درود
          ممنون از توجهتون
          Cpu : Intel core to quad 9550
          Ram : 8 Gig
          Hard : 1 tra western digital
          Graphic : 1 G Nvidia Geforce 210
          Mainboard : Asus P5QL/EPU
          Power :NEXT MODEL:1600W T.C
          Usb wifi : Tplink 823N vr.2
          از این دانگل usb wifi برای هات اسپات اینترنت گوشی رو کامپیوتر استفاده می کنم
          شاید هم با این مشکلی باشه!!!

ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Hamid-nice نمایش پست ها
            درود
            ممنون از توجهتون
            Cpu : Intel core to quad 9550
            Ram : 8 Gig
            Hard : 1 tra western digital
            Graphic : 1 G Nvidia Geforce 210
            Mainboard : Asus P5QL/EPU
            Power :NEXT MODEL:1600W T.C
            Usb wifi : Tplink 823N vr.2
            از این دانگل usb wifi برای هات اسپات اینترنت گوشی رو کامپیوتر استفاده می کنم
            شاید هم با این مشکلی باشه!!!

ممنون
            درود
            خیلی از مشکلات سیستمها به پاور آن برمیگردد...
            پاور سیستم شما فیک میباشد و بهتر است از پاور مطمئن(مانند گرین ، کولرمستر...)استفاده بکنید!!!!

دیدگاه

سلام به اساتید و دوستان عزیز
              بنده دنبال شماتیک پاور الگانس مدل P5-1000W هستم که جوابی کسی بهم نداده و هیچکس کمکی نکرده. از تمامی اساتید و کاربرانی که دسترسی به شماتیک این مدل پاور دارند تقاضا دارم در اختیار بنده هم قرار بدن تا بنده بتونم مشکلمو حل کنم. البته اگه شماتیک قسمت ورودی مدار قبل از چک ها هم بود کفایت میکنه. قسمتی که دو ترانزیستور ۱۳۰۰۷ و یک ماسفت هست.تمام قطعات اطراف ماسفت سوخته و تشخیص مقادیر قطعات ممکن نیست.ماسفت هم به طور کامل ترکیده.ممنون میشم کمکم کنید.
              پیشاپیش از کمک و همکاری شما عزیزان متشکرم.

دیدگاه

پاور ولتاژ منفی ۵ نداره ولی روی کامپیوتر بدون مشکل کار میکنه، این ولتاژ مهمه؟

دیدگاه

سلام دوستان من دارم پاور کامپیوتر رو تعمیر میکنم و دو عدد ماسفت روی مدار سوخته ولی جایی پیدا نمیکنم و مشابه هم پیدا نکردم کسی می‌تونه کمک کنه
                  نام ماسفت ها
                  Mospec s20c45c mj0f
                  Mospec s20c40c m50f​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mehrdad09259 نمایش پست ها
                    سلام دوستان من دارم پاور کامپیوتر رو تعمیر میکنم و دو عدد ماسفت روی مدار سوخته ولی جایی پیدا نمیکنم و مشابه هم پیدا نکردم کسی می‌تونه کمک کنه
                    نام ماسفت ها
                    Mospec s20c45c mj0f
                    Mospec s20c40c m50f​
                    اینا دیود دوبل شاتکی هستن (ماسفت نیستن) و مشابه و حتی بهترش راحت توی بازار هست
                    مثلا SR2045C یا MBR2045CT و حتی MBRF2045 که شاید به خاطر عایق بودن نصبش کمتر دردسر داشته باشه
                    معمولا مقدار تحمل آمپر و ولتاژ اینا رو راحت با توجه به اسمشون می‌شه تشخیص داد
                    با توجه به اینکه اینا دیود هستن و پایه وسط هم کاتد مشترک، اگه ظاهرشون سالمه دوباره تست کنین
                    جدیدترین ویرایش توسط fayyellow; ۱۳:۰۴ ۱۴۰۴/۰۲/۲۲.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط fayyellow نمایش پست ها

اینا دیود دوبل شاتکی هستن (ماسفت نیستن) و مشابه و حتی بهترش راحت توی بازار هست
                      مثلا SR2045C یا MBR2045CT و حتی MBRF2045 که شاید به خاطر عایق بودن نصبش کمتر دردسر داشته باشه
                      معمولا مقدار تحمل آمپر و ولتاژ اینا رو راحت با توجه به اسمشون می‌شه تشخیص داد
                      با توجه به اینکه اینا دیود هستن و پایه وسط هم کاتد مشترک، اگه ظاهرشون سالمه دوباره تست کنین
                      از سه تا دیودی که میگین روی هست سینگ نصبه روی حالت بازر یکیش عدد ۳۰۰ و خورده ای نشون میده و این دوتا که اسمش رو نوشتم عدد ۱۰۰ نشون میدن و فکر کنم سوختن

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                      X