اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی آی سی TL494

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی آی سی TL494

نوشته اصلی توسط Amir Zia نمایش پست ها
    سلام. برای اولین بار تو زندگیم اومدم از tl494 استفاده کنم دو روزه بدبختی کشیدم فقط!
    مدار اینه:
    و خروجی پوش پول میره برای درایو ماسفت

توی پروتعوس مثل تسلا جواب میده ها! ولی در عمل مث بنز نویز میندازه! یعنی انگشتو نزدیک آیسی میکنی یهو نویز میندازه شدید و کلا فرکانس های عجیب غریب از ترانس پخش میشه(برا ساخت منبع تغذیه میخوام این آیسیو!زاویه ی برد رو تغییر میدی فرکانس و دیوتی سایکل و کلا همه چیز بهم میریزه و یهو یه جریان شدید میکشه و کلا جریان کشی ثابتی نداره! اینطور بگم که کلا نویزه!(قطعا هم یجای کار من میلنگه ولی نمیدونم کجا چون خیلی چیزا رو تست کردم و خواستم بصورت تجربی موشکافیش کنم ولی متاسفانه مثیکه روشم غلطه)
    دیوتی سایکل و دد تایم اصلا و ابدا مثل پروتعوس کار نمیکنه(آیا محدوده ای داره؟ قطعا پایه DTC و یا PWM عش ولتاژ بین 0 تا 5 نمیپذیره! مثلا وقتی دد تایم رو خیلی کم میکنی با اینکه دیوتی سایکل کمه جریان بالا میکشه و کلا آیسی قاطی میکنه! ) یه توضیح مختصر مفیدی لطفا بدین تا کل انجمن رو زیر و رو نکنم! چون توضیحات یسری عده غلط بوده طبق تست هام و منابع دیگه
    فایل شبیه ساز TL494 رو میتونید بفرستین من پیدا نکردم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط 1380 نمایش پست ها
      فایل شبیه ساز TL494 رو میتونید بفرستین من پیدا نکردم
      سلام دوست من، این طرح شماتیکی که گزاشتید خیلی چیز ها کم داره. اول از همه پیشنهاد میشه در نزدیکترین فاصله به پایه ۱۲ یعنی تغذیه آیسی یک خازن صد نانو پلیستر یا ام کی پی (الکترولیت نباشه فقط هرچی میخواد باشه) به همراه یک خازن الکترولیت با ظرفیت حداقل ۱۰
      میکرو قرار بدی.مورد بعدی این که سعی کنید خروجی پالس رو به جای امیتر های ترانزیستور های داخلی یعنی پایه های ۹ و ۱۰ از کلکتور ها یعنی پایه های ۸ و ۱۱ بگیرید و امیتر ها زمین بشن.(ماسفت رو پول آپ کنید تا با روشن شدن ترانزیستور های آیسی ، pwm به صفر منطقی برسه, اگه این کار رو کردید باید فیدبک ها رو مثبت ببنید یعنی برعکس چیزی که الان هست) و مورد بعدی که توی شماتیک شما هست فیدبک ها رو طوری بستید که حداکثر دیوتی سایک رو داره میده و دد تایم هم نداریم فکر کنم چون پایه ۴ زمین شده آیسی اصلا خروجی خوبی نخواهد داد، پایه ۳ هم باید با یک مقاومت و خازن به ترتیب سری کنید تا زمین ترجیحا(با پایه ۳ خیلی کارا میشه کرد فعلا بقیه چیزا رو اوکی کنید...) راستی دلیل این که گفتم خروجی رو از کلکتور بگیرید و ماسفت پول آپ بشه این هست که نویز های پیرامون ما بالای ۹۰ درصدشون ماهیت بار الکتریکی مثبت دارند و مثبت تر شدنه خروجی توسط این نویز ها مشکل خاصی ایجاد نخواهد کرد نسبت به حالتی که از امیتر خروجی میگیرید.

دیدگاه

خیلی خوب بود

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
        X