اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

راه اندازی آی سی TL494

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : راه اندازی آی سی TL494

نوشته اصلی توسط شطدظ نمایش پست ها
    من با TDA7053 یه مدارامپلی فایر ساختم با 5 ولت روشنش کردم خیلی زیاد داغ میشه وصدای خیلی کم و نامفهومی داره مدار مشگلی نداره نظر شما چیه
    یه تاپیک جدا بزنید

دیدگاه

تاپیک یعنی چه

دیدگاه

نه بی شوخی نمیدونم چیه تاپیک

دیدگاه

نه بی شوخی نمیدونم چیه تاپیک
          موضوع جدید.

دیدگاه

نه بابا تو انباریمون یه چند تایی ایسی پیداکربودم دیدم امپلی فایر ن مدار بستم دیدم همشون خرابن منظورم LA42072 بود امروز اون پشتارو گشتم دیدم یه ایسی رو برد بود با کد TDA8561Q زدم تو انترنت دیدم ایسی خوبیه فقط پایه 14 رو نفهمیدم چی کار میکنه میشه اگه چیزی میدونین بگین منظور باید چیکارشکنم.

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

و همینطور پایه 2رو

دیدگاه

الو............

دیدگاه

الو............
                موضوع جدید بزنید، این موضوع برای tl494 زده شده

دیدگاه

موضوع در مورد TDA7560 هست در مورد واتش از ورودیش 14.4V 7A میگیره از خروجیشم 4X50وات صدا میده میشه 200 وات ولی ورودیه منبع تغذیه 100.8 وات میگیره

دیدگاه

با سلام
                    از مدل زیر که برد سفید داره یدونه با اتصال کوتاه لحظه ای سوزوندم .قابل تعمیر هست؟
                    آیسی TL494C داره.
                    ظاهر همه قطعاتش سالمه ولی ی بویی ازش در اومد فهمیدم.

2-ماژول تغذیه افزاینده 250 وات با امکان کنترل جریان خروجی
                    ماژول تغذیه افزاینده 250 وات با امکان کنترل جریان خروجی

دیدگاه

سلام
                      من میخام با tl494و چوک پاور کامپیوتر یه کانورتر درست کنم برای آمپلی
                      فکر کنم اگه به ورودی پاور کامپیوتر یعنی ۱۲ ولت ولتاژ بدم بتونم ۵۵ ولت ازش بگیرم
                      چجوری فیدبک برای این ولتاژ بزارم؟
                      میشه با ترانزیستور 2n3055این مدار رو راه انداخت؟
                      irf460چطوره؟
                      میخام محافظ جریان هم روش بزارم که ماسفت یا ترانزیستور هام نسوزن
                      ده آمپر هم خروجی میخام

دیدگاه

سلام کسی میدونه خروجی tl494 چجوری عمل میکنه؟ (بحث سر سیلیکون های داخل آیسی هست! در دیتاشیت اینگونه نشون داده شده که دو عدد BJT NPN در خروجی ها وجود داره و نام پایه ها هم کالکتور یک و امیتر یک و کالکتور دو و امیتر دو هست. خواستم ببینم بیس به کجا وصله! و چجوری بدون اینکه یک مدار در خارج درست کنیم و به فرض کالکتور رو پول آپ کنیم خروجی میده!)
                        /
                        /
                        /
                        /
                        /
                        خب به جواب رسیدم. BJT که میدونیم چطور عمل میکنه/ولتاژی که به بیس اعمال میشه رو وقتی کالکتور و امیتر شناور باشن ؛ کالکتور و امیتر هم نشون خواهند داد.
                        جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۰۰:۱۶ ۱۳۹۸/۰۵/۱۴.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

سلام. برای اولین بار تو زندگیم اومدم از tl494 استفاده کنم دو روزه بدبختی کشیدم فقط!
                          مدار اینه:
                          و خروجی پوش پول میره برای درایو ماسفت

توی پروتعوس مثل تسلا جواب میده ها! ولی در عمل مث بنز نویز میندازه! یعنی انگشتو نزدیک آیسی میکنی یهو نویز میندازه شدید و کلا فرکانس های عجیب غریب از ترانس پخش میشه(برا ساخت منبع تغذیه میخوام این آیسیو!زاویه ی برد رو تغییر میدی فرکانس و دیوتی سایکل و کلا همه چیز بهم میریزه و یهو یه جریان شدید میکشه و کلا جریان کشی ثابتی نداره! اینطور بگم که کلا نویزه!(قطعا هم یجای کار من میلنگه ولی نمیدونم کجا چون خیلی چیزا رو تست کردم و خواستم بصورت تجربی موشکافیش کنم ولی متاسفانه مثیکه روشم غلطه)
                          دیوتی سایکل و دد تایم اصلا و ابدا مثل پروتعوس کار نمیکنه(آیا محدوده ای داره؟ قطعا پایه DTC و یا PWM عش ولتاژ بین 0 تا 5 نمیپذیره! مثلا وقتی دد تایم رو خیلی کم میکنی با اینکه دیوتی سایکل کمه جریان بالا میکشه و کلا آیسی قاطی میکنه! ) یه توضیح مختصر مفیدی لطفا بدین تا کل انجمن رو زیر و رو نکنم! چون توضیحات یسری عده غلط بوده طبق تست هام و منابع دیگه
                          جدیدترین ویرایش توسط Amir Zia; ۲۳:۵۲ ۱۳۹۸/۰۵/۱۴.

امیرحسین ضیا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط azjaguar نمایش پست ها
                            سلام. برای اولین بار تو زندگیم اومدم از tl494 استفاده کنم دو روزه بدبختی کشیدم فقط!
                            مدار اینه:
                            و خروجی پوش پول میره برای درایو ماسفت

توی پروتعوس مثل تسلا جواب میده ها! ولی در عمل مث بنز نویز میندازه! یعنی انگشتو نزدیک آیسی میکنی یهو نویز میندازه شدید و کلا فرکانس های عجیب غریب از ترانس پخش میشه(برا ساخت منبع تغذیه میخوام این آیسیو!زاویه ی برد رو تغییر میدی فرکانس و دیوتی سایکل و کلا همه چیز بهم میریزه و یهو یه جریان شدید میکشه و کلا جریان کشی ثابتی نداره! اینطور بگم که کلا نویزه!(قطعا هم یجای کار من میلنگه ولی نمیدونم کجا چون خیلی چیزا رو تست کردم و خواستم بصورت تجربی موشکافیش کنم ولی متاسفانه مثیکه روشم غلطه)
                            دیوتی سایکل و دد تایم اصلا و ابدا مثل پروتعوس کار نمیکنه(آیا محدوده ای داره؟ قطعا پایه DTC و یا PWM عش ولتاژ بین 0 تا 5 نمیپذیره! مثلا وقتی دد تایم رو خیلی کم میکنی با اینکه دیوتی سایکل کمه جریان بالا میکشه و کلا آیسی قاطی میکنه! ) یه توضیح مختصر مفیدی لطفا بدین تا کل انجمن رو زیر و رو نکنم! چون توضیحات یسری عده غلط بوده طبق تست هام و منابع دیگه
                            سلام ،
                            یه شماتیک کلی از مدارت بزار ،
                            پروتئوس اصلا نرم افزار خوبی برای شبیه سازی آنالوگ نیست!
                            پایه FB هم رها کن ،
                            به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                            الکترونیک قدرت
                            الکترونیک آنالوگ
                            طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                            ---------------------BMCELEC@-------------------
                            ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                            ---------------www.bmc-elec.com--------------
                            ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

با سلام خدمت اساتید گرامی
                              من یک مدار اینورتر با آیسی tl494 طراحی کردم توی خروجی سینوسی 220 ولت رو می گیرم ولی مدار من تثبیت ولتاژ نمی کنه وقتی هم از خروجی فیدبک می گیرم که به پایه ی 1 وصل کنم خروجی رو کاملا تضعیف میکنه
                              میشه لطفا کمکم کنید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط سیدعلی.م نمایش پست ها
                                .
                                ببینید....مثل اینکه باید مفصل توضیح بدم
                                این ایسی دوتا ارور امپ داره .......ارور امپ یه آپ امپه......دیگه طرز کار اپ امپ رو توضیح نمیدم.
                                برای کار با اپ امپ به یکی از پایه های ورودی یک ولتاژ رفرنس که معمولا از 5ولت رفرنس خود ایسی بوسیله تقسیم مقاومتی بدست میاد،وصل میکنیم و به پایه ورودی دیگه ارورامپ فیدبک میدیم.....مثلا اگر میخواهیم ولتاژ خروجی منبعمون بشه 10 ولت و ولتاژ رفرنسی که به ارور امپ دادیم 2.5 ولت هست باید با تقسیم مقاومتی طوی به ایسی فیدبک بدیم که وقتی ولتاژ خروجی شد 10 ولت،به ارور امپ 2.5 ولت برسه....یعنی ولتاژ هردو ورودی یکی بشه.
                                حالا اینکه به ولتاژ رفرنس رو به ورودی منفی بدیم یه مثبت بستگی داره به مدارمون که خروجی ایسی مستقیم رفته باشه به ماسفت یا اینکه گیت درایور ماسفت ،خروجی ایسی رو نات کنه و بعد بده به ماسفت !....یه مقدار تحلیل میخاد......مثلا توی باک اگر خروجی ایسی مستقیما(یعنی نات نشده اش)ماسفت رو درایو کنه ولتاژ رفرنس باید به ورودی منفی داده بشه.

خب این ایسی دوتا ارور امپ داره و خروجی ارور امپ ها به هم وصل شدن...یعنی ولتاژ خروجی از این قسمت (که به پایه 3 وصل هست)میشه ولتاژ ارور امپی که خروجیش بیشتر شده......پس این از اینکه ارور امپ چیه و چطور کار میکنه....اما فایدش چیه؟برای اینکه بدونیم فایدش چیع باید فرایند کاری تولید pwm رو کامل توضیح بدم.........

ببینید.....ما یک موج دندانه اره ای با دامنه حدود 3 ولت(دقیقش یادم نیست) داریم که توسط خازن و مقاومت مربوط به فرکانس ایسی تولید شده
                                حالا توسط یک مقایسه گر(که بازم یه اپ امپ میتونه باشه....البته در کل مقایسه گر یه تفاوت هایی با اپ امپ داره) میایم و ولتاژ خروجی ارور امپ ها که همون ولتاژ پایه شماره 3 هم هست رو با این موج دندانه اره ای مقایسه میکنیم.....هر جا ولتاژ دندانه اره ای بیشتر بود خروجی صفر میشه و هر جا ولتاژ دندانه اره ای کمتر بود خروجی یک میشه....به همین سادگی pwm ساخته شد
                                پس در واقع ما با ادن ولتاژ فیدبک به ارور امپ یک ولتاژ در خروجی ارور امپ ایجاد میکنیم و این ولتاژ وقتی با موج دندانه اره ای مقایسه میشه پهنای پالس ما تعیین میشه....ینی همون دیوتی
                                میبینی پسر عموجان ....هر چی من از زیرش داشتم در میرفتم آخرش مجبورم کردی همشو بنویسم

.
                                جواب شما هم در توضیحات بالا هست....امیدوارم مفید واقع بشه

در ضمن میتونید با عمال ولتاژ صفر تا حدود 3.5 ولت ،دیوتی رو از صفر تا صد تغییر بدین
                                همچنین مهمترین کاربرد پایه شماره 3 وصل کردن شبکه جبرانساز (compensation) هست که برای پایدار کردن منبعه که این قصه سر دراز دارد و دل من و خیلی های دیگه از این پایه دلمون خونه
                                بسیار خوب دنبال توضیح خوبی برای ارور امپ میگشتم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X