سلام دوستان :smile:
dasht جان رفتم پاسخ بزنم دستم خورد رو تشکر. دیگه نوش جونت. pcb تو صفحه ی قبل هست
دوستانی که این مدار بستن و مدار روشن نشد علتش وصل نبودن سیم 12v+ ورودی ترانس هست, همون سیم بزرگه ی روی ترانس. (البته با تشکر از راهنمایی آقا اروین)
این مدار رو بستم و کار هم میکنه. این مدار رو برای آمپلی زوج دارلینگتون 150w میخواستم ولی موقعی که صدا رو زیاد میکنم صدا نوسانی میشه.
خودم حدس میزنم که برای بانک خازنی باشه حدود 1mf هست.
اگر دوستان علت دقیق رو میدونن لطفا راهنمایی کنن
خیلی ممنون از پاسخت
نترس منم تشکرت رو تلافی کردم
امتحان گرفتن گواهینامه داشتم ،افسر پرسید کجا دور زدن ممنوعه ؟
گفتم تو رفاقت
بازم سلام :smile:
اگه دقت کنی تو pcb زیر ei33 یه خط خیلی کلفت هست که از +12 میاد انتهای اون خط به جایی هم وصل نیست اونجا رو سوراخ کن و سیم بالای ترانس رو اونجا لحیم کن
به همین راحتی :rolleyes:
درمورد اون دیود زنر هم باید بگم من زنر 12v وصل کردم ولتاژ مدار رو 150v قفل کرده بود الان یه دیود عادی وصل کردم مدار خیلی شیک مجلسی داره کار میکنه. چرا؟؟؟؟؟؟ :eek:
the life is a game
if you want to win
so just play and go to next level
نه دوست عزیزتوان بالاترنمیره هیچ احتمالش هم هست بااین ترانس مدارکارنکنه.
وامادرجواب دوست قبلیمون که گفته وصل کردم به امپ 150وات وقتی صدروازیادمیکنم صدانوسانی میشه چون دوست عزیزاین سوئیچینگ خیلی توانش پایینه درحد200وات وواسه اون امپم حداقل 300وات توان می خوادپس دنبال یه سوئیچینگ دیگه باشین.
بازم سلام
مدار اصلی را از سابت 320volt بود ساختم
اقا ما این مدارو ساختیم ماسفت هاش مدلirfp250n هست مدل دیگه ای گیرم نیومد سایز بزرگ 33امپریه
برای تست اول یه ترانس ei28 تست کردم دیدم ماسفت ها سوت میکشه شانس اوردم هیت سینک داشت داغ کرده بود در حد المپیک
امروز رفتم یه پاور دست دو خریدم 15 تومن ترانس ei33 را انداختم رو مدار دیدم خیلی کم کم تق تق میکرد و مدار کار داد
5دقیقه بعد برای تست بعدی دوباره ماسفت ها شروع به سوت کشیذن میکنن ولتاز روی پایه گیت که میفته 3ولت پایه وسطی ماسفت هم 12ولت و امپری که میکشه حدود14 امپر از یه پاور 500گرین میکشه به عنوان منبع تغزیه استفاده میکنم خروجی هم چیزی ندارم اون موقع هم که کار کرد ولتاز خروجی 110 ولت بود (پتانسیومتر هم کمترین مقدار را داشت)
الان به نظر شما من چیکارش کنم oo: oo: oo:
بازم سلام
مدار اصلی را از سابت 320volt بود ساختم
اقا ما این مدارو ساختیم ماسفت هاش مدلirfp250n هست مدل دیگه ای گیرم نیومد سایز بزرگ 33امپریه
برای تست اول یه ترانس ei28 تست کردم دیدم ماسفت ها سوت میکشه شانس اوردم هیت سینک داشت داغ کرده بود در حد المپیک
امروز رفتم یه پاور دست دو خریدم 15 تومن ترانس ei33 را انداختم رو مدار دیدم خیلی کم کم تق تق میکرد و مدار کار داد
5دقیقه بعد برای تست بعدی دوباره ماسفت ها شروع به سوت کشیذن میکنن ولتاز روی پایه گیت که میفته 3ولت پایه وسطی ماسفت هم 12ولت و امپری که میکشه حدود14 امپر از یه پاور 500گرین میکشه به عنوان منبع تغزیه استفاده میکنم خروجی هم چیزی ندارم اون موقع هم که کار کرد ولتاز خروجی 110 ولت بود (پتانسیومتر هم کمترین مقدار را داشت)
الان به نظر شما من چیکارش کنم oo: oo: oo:
عیب را یافتم مدار من از دوبل 40 ولت میده
ماسفتاشا با irfz44n سایز کوچیک (فقط برای امتحان)عوض کردم پتانسیومتر روی کمترین حالت بود و اهم متر داشت 40 ولت نشون میداد
ولتاز را که بردم بالا دیدم ماسفت داره سوت میکشه نزدیک 60تا70ولت و مدار دیگه کار نکرد
دوستان کسی ماسفت ولتاز بالاتر از 55ولت سراغ داره
عیب را یافتم مدار من از دوبل 40 ولت میده
ماسفتاشا با irfz44n سایز کوچیک (فقط برای امتحان)عوض کردم پتانسیومتر روی کمترین حالت بود و اهم متر داشت 40 ولت نشون میداد
ولتاز را که بردم بالا دیدم ماسفت داره سوت میکشه نزدیک 60تا70ولت و مدار دیگه کار نکرد
دوستان کسی ماسفت ولتاز بالاتر از 55ولت سراغ داره
شما200واتی روساختی یا600واتی؟
درضمن ماسفتاش درسته بنده که 600واتی روساختم تا140ولت ازش گرفتم ماسفتاش داغ شدندولی نه دراون حد.
سلام به دوستان عزیز :smile:
شرمنده یه چند روز به اینترنت دسترسی نداشتم
اول باید بگم که این مدار انعطاف پذیره و میتونید بعضی قطعات رو معادلش بذارید مثلا من مدار رو هم با ei33 و ei35 راه اندازی کردم بدون اینکه مشکلی پیش بیاد
در مورد حرارت ماسفت ها تو ولتاژ 75 ولت بیشترین تولید حرارت رو داره و این مشکل با همون هیتسینگ های توی پاور حل میشه
و مشکل نوسانی شدن بخاطر ولتاژ ورودیم بود که زیر بار تا 9 ولت میومد که نوسان رو دچار مشکل میکرد و ولتاژ خروجی قطع و وصل میشد. این مدار رو باطری ماشین خوب جواب میده. در کل مدار برا شروع مدار خوبیه
البته فعلا ماسفت هام به ملکوت اعلا پیوستند اونم بخاطر حواس پرتی دوستان. سیم های خروجی به هم وصل بودن ورودی رو وصل کرد به باطری ماشین و موقعی مدار رو جدا کرد که pcb دود شد رفت هوا. جفت ماسفت ها هم زیر اون آمپر تلف شدن حتما برای مدارتون فیوز بزارید
the life is a game
if you want to win
so just play and go to next level
سلام به دوستان عزیز :smile:
شرمنده یه چند روز به اینترنت دسترسی نداشتم
اول باید بگم که این مدار انعطاف پذیره و میتونید بعضی قطعات رو معادلش بذارید مثلا من مدار رو هم با ei33 و ei35 راه اندازی کردم بدون اینکه مشکلی پیش بیاد
در مورد حرارت ماسفت ها تو ولتاژ 75 ولت بیشترین تولید حرارت رو داره و این مشکل با همون هیتسینگ های توی پاور حل میشه
و مشکل نوسانی شدن بخاطر ولتاژ ورودیم بود که زیر بار تا 9 ولت میومد که نوسان رو دچار مشکل میکرد و ولتاژ خروجی قطع و وصل میشد. این مدار رو باطری ماشین خوب جواب میده. در کل مدار برا شروع مدار خوبیه
البته فعلا ماسفت هام به ملکوت اعلا پیوستند اونم بخاطر حواس پرتی دوستان. سیم های خروجی به هم وصل بودن ورودی رو وصل کرد به باطری ماشین و موقعی مدار رو جدا کرد که pcb دود شد رفت هوا. جفت ماسفت ها هم زیر اون آمپر تلف شدن حتما برای مدارتون فیوز بزارید
بنده با10ترانس پاورتست کردم که فقط یکیش جواب داداونم ec35aهستش حالاموندم ترانس دومی روچیکارکنم. :sad:
دوباره مدار را تست کردم دیدم ولتاز ورودیم که از پاوره افت مبکنه 9ولت مبشه یعنی با باطری ماشین دیگه ابن جوری نمیشه
ترانس خروجی از هر پاوری در اوردم 3سر خروجی پایه وسط وصل نبود(یعنی پایه برای لحیم نداشت) خودمون باید تو این مدار وصلش کنیم یه سیم لحیم کنیم به جای پایه یا نه مشکلی نداره :eek: :eek:
سلام
از دوستانی که این مدار سوئیچینگ رو ساختند می خواستم بپرسم که آیا ولتاژ خروجی نوسان داره یا نه ؟؟؟؟
و اینکه میشه برق 12 ولت رو از پاور کامپیوتر بگیریم؟؟؟ با تشکر
دیدگاه