اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغذیه سوییچینگ واسه ماشین

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تغذیه سوییچینگ واسه ماشین

من 12ولت را از پاور گرفتم با اینکه 500وات گرین واقعیه
    ولی افت ولتاز داره میاد روی 9 ولت
    خروجی هم تو بیس ها ولتار کم و زیاد میشه
    در حالت بی باری از من از دوبل 40 ولت شروع میشه
    بقیه دوستان وارد ترن برای راهنمایی

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
      سلام
      از دوستانی که این مدار سوئیچینگ رو ساختند می خواستم بپرسم که آیا ولتاژ خروجی نوسان داره یا نه ؟؟؟؟
      و اینکه میشه برق 12 ولت رو از پاور کامپیوتر بگیریم؟؟؟ با تشکر
      عاغا این نقل قول رو از کنار تشکر ور دارینش دیگه :icon_razz: . مسئولین رسیدگی کنن لطفا :biggrin:
      نه اطفاقا جاش عالیه , موجبات شادی خنده تاپیک رو فراهم میکنه بقول آقای برق نورد.

راجب نوسانی شدن اگر منبع تغذیه ورودی شما خوب باشه بانک خازنی درست حسابی داشته باشه, نه نوسانی نمیشه
      البته اگر خروجی بیش از اندازه بار وصل بشه اون وقت قطع و وصل میکنه
      پاور کامپیوتر هم برای توان پایین خوبه
      the life is a game
      if you want to win
      so just play and go to next level

دیدگاه

نوشته اصلی توسط saman.flyer
        عاغا این نقل قول رو از کنار تشکر ور دارینش دیگه :icon_razz: . مسئولین رسیدگی کنن لطفا :biggrin:
        نه اطفاقا جاش عالیه , موجبات شادی خنده تاپیک رو فراهم میکنه بقول آقای برق نورد.

راجب نوسانی شدن اگر منبع تغذیه ورودی شما خوب باشه بانک خازنی درست حسابی داشته باشه, نه نوسانی نمیشه
        البته اگر خروجی بیش از اندازه بار وصل بشه اون وقت قطع و وصل میکنه
        پاور کامپیوتر هم برای توان پایین خوبه
        سلام
        سامان خان ما هم تلافی کردیم :biggrin:
        آقا من می خوام این سوئیچینگ رو بسازم و ورودی 12 ولت رو از پاور کامپیوتر بگیرم . نظرت چیه ؟؟؟
        راستش قبلا" یک 200 واتی رو ساختم اما ولتاژ خروجی در حالت بی باری 3 ولت اختلاف داشت حالا می خوام این یکی رو بسازم شما که ساختی با آمپلی فایر تست کردی ؟؟

دیدگاه

سلام به کلیه دوستان میخواستم بدونم مدار تو 40 ولت تا چه آمپری رو میشه ازش کشید خواهشا مبالقه نکنید اونی که تو عمل داده رو بفرمایید تشکر فراوان :applause: :applause: :applause:
          یکی یدونه هستم------------ واسه نمونه هستم

دیدگاه

40 ولت دوبل که باشه میشه 80 ولت یعنی اگه جواب بده 2.5 امپر تو بهترین شرایط
            بهترین ترانس و قطعات و.........

دیدگاه

دوستان راجعبه مدار 600 وات چی؟
              روی 80 ولت چند آمپر میده؟
              برای یه ساب متوسط و یه آمپ استریو با هم جواب میده؟
              مثلا استریو 200 وات و ساب 200 وات
              زندگی مثل دوچرخه سواریه که اگه بخوای تعادلتو حفظ کنی باید رکاب بزنی...!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mohammad1365
                آقا من می خوام این سوئیچینگ رو بسازم و ورودی 12 ولت رو از پاور کامپیوتر بگیرم . نظرت چیه ؟؟؟
                راستش قبلا" یک 200 واتی رو ساختم اما ولتاژ خروجی در حالت بی باری 3 ولت اختلاف داشت حالا می خوام این یکی رو بسازم شما که ساختی با آمپلی فایر تست کردی ؟؟
                سلام به دوستان عزیز :smile:
                من مدار رو برای آمپ مازیتون میخواستم. هر دو تا مدار خوب کار میکردن. هم با پاور کامپیوتر تست کردم هم با باطری ماشین. پاوره دوازده ولتش 18 آمپر میداد که بعضی اوقات که صدا رو زیاد میکردم و اگر هم بیس صدا زیاد بود صدا نوسانی میشد و پاور ریست میکرد. ولی تو باطری ماشین این طوری نبود. کلا یه دونه پاور رو توصیه نمیکنم
                the life is a game
                if you want to win
                so just play and go to next level

دیدگاه

سلام
                  کسی تا حالا تونسته مدار محافظ برای سوییچینگ ماشین درست کنه ؟
                  امپی که گفته بودم سوییچینگ و امپش تموم شده مونده فقط پری و محافظاش :|
                  کسی محافظ برای سوییچینگ سراغ نداره احیانا ؟
                  ولتاژ دوبل 80 و جریانشم حدود 7-8 امپر (بار نداشتم بیشتر از 4 امپر تست کنم :cry2: )
                  زکات علم نشر آن است
                  بیشتر با من اشنا بشین :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
                  ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
                  http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

سلام دوستان دارم مدل 200واتی رو درست کردم شکر خدا تا حالا کار داده ولی این 600واتیه (خسته شدم از بس پاور سوخته باز کردم) چرا این 600واتیه کار نمیده دوستان که ساختن غلقه خواسی نداره از چه ترانسی استفاده کردن نه با یه ترانس کار میده نه با دو ترانس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mamad_ar
                      سلام دوستان دارم مدل 200واتی رو درست کردم شکر خدا تا حالا کار داده ولی این 600واتیه (خسته شدم از بس پاور سوخته باز کردم) چرا این 600واتیه کار نمیده دوستان که ساختن غلقه خواسی نداره از چه ترانسی استفاده کردن نه با یه ترانس کار میده نه با دو ترانس
                      درود
                      نه جفت مدار ها هیچ مشکلی نداره فقط اون 600 واتی من ساختم وقتی ترانس دوم رو میزارم مدار میریزه به هم کلا همه چی قاتی میشه :angry: :angry:
                      Fail Never
                      گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                      دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سلام دوستان عزیز!

من می خوام این منبع تغذیه رو بسازم ، چند نکته :

1- می خوام برای آمپلی فایر مازیتون استفادش کنم ، یه دوستی مثل اینکه گفته بود امتحان کرده جواب داده آره؟؟
                        2- اگر بخوام دو کانال خروجی داشته باشم (مثلا برای استریو) ، ایا یه دونه از این منبع تغذیه ها جواب می ده؟ اگر نه ، راهی هست برای افزایش آمپر ؟ دوستمون hassanenginer توی پست سومی گفته که :
                        " ولت خروجیش قابل تنظیمه25-70
                        امپر خروجیت بستگی به ماسفتو چاپرت داره "

خب چه ماسفتی باید جایگزین بشه که بتونه بکشه آمپر بیشتر رو؟ ماسفت هاش راحت پیدا می شه؟!

3- رفتم بیرون پرسیدم یه سوچینگ از 12 به 35 دوبل چقد در میاد ؟ گفت 350 تا 400 هزار تومن!!!!!!!!!!!!! چراااااااااااااااا؟؟؟ مگه هزینه این مدار چقده؟؟؟

خیلی ممنون می شم بزرگواری جوابمو بده.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Arman92
                          سلام دوستان عزیز!

من می خوام این منبع تغذیه رو بسازم ، چند نکته :

1- می خوام برای آمپلی فایر مازیتون استفادش کنم ، یه دوستی مثل اینکه گفته بود امتحان کرده جواب داده آره؟؟
                          2- اگر بخوام دو کانال خروجی داشته باشم (مثلا برای استریو) ، ایا یه دونه از این منبع تغذیه ها جواب می ده؟ اگر نه ، راهی هست برای افزایش آمپر ؟ دوستمون hassanenginer توی پست سومی گفته که :
                          " ولت خروجیش قابل تنظیمه25-70
                          امپر خروجیت بستگی به ماسفتو چاپرت داره "

خب چه ماسفتی باید جایگزین بشه که بتونه بکشه آمپر بیشتر رو؟ ماسفت هاش راحت پیدا می شه؟!

3- رفتم بیرون پرسیدم یه سوچینگ از 12 به 35 دوبل چقد در میاد ؟ گفت 350 تا 400 هزار تومن!!!!!!!!!!!!! چراااااااااااااااا؟؟؟ مگه هزینه این مدار چقده؟؟؟

خیلی ممنون می شم بزرگواری جوابمو بده.
                          درود بر دوست عزیز
                          امپ مازیتون امپ خوبی هست ولی نویز پذیریش زیاده و روی سوئچنگ نویز زیاد داره من که نتونستم نویزشو درست کنم :angry: ولی با ترانس خوبه
                          نه اون قدر هزینه نداره البته چند وات میخوای؟؟ اگه اون که اروین ساخته میخوای بسازی یا اون که با ترانس پاور هست زیر 30-50 تومن میشه
                          Fail Never
                          گروه انجمن صوتی در تلگرام 09159126127
                          دوستانی که تمایل دارن لطفا پیام بدین

دیدگاه

سلام دوستان
                            یک منبع تغذیه 12 به 70 از سایت 320 ساختم با آی سی 494
                            حالا میخوام خروجیشو کمی پایین بیارم بشه 50 ولتا
                            یه مقاومت از خروجی به کدوم پایه آی سی باعث تغییر ولتاژ خروجی میشه؟
                            لطفا راهنمایی کنید کارم گیره

دیدگاه

نوشته اصلی توسط jooly
                              درود بر دوست عزیز
                              امپ مازیتون امپ خوبی هست ولی نویز پذیریش زیاده و روی سوئچنگ نویز زیاد داره من که نتونستم نویزشو درست کنم :angry: ولی با ترانس خوبه
                              نه اون قدر هزینه نداره البته چند وات میخوای؟؟ اگه اون که اروین ساخته میخوای بسازی یا اون که با ترانس پاور هست زیر 30-50 تومن میشه

دوست عزیزمون NMOS350 رو برای ماشین با منبع سوچینگ معرفی کرد : http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=84811.msg521055#msg521055

1- برای تغذیش باید از نمونه 600 واتی استفاده کنیم دیگه؟
                              2- توی شماتیک 600 واتی ، خبری از 2 تا ترانس نیست EI33 نیست! فقط یکیه! پس چرا تو عکس 320ولت 2 تا ترانس هست؟؟

3- مشخصات اون سلفی که پیچده چیه؟!!!! تروخدا یکی جواب بده!!!
                              4- من توی بازار ماسفت P064N گیرم نیومد ، ولی بجاش IRF3205 گرفتم ، ولتاژ DSS و Rds و Id همشون کاملا یکین ، فقط یه سری تفاوت های جزئی دارن توی چیزای دیگش ک سر در نیاوردم!! سایز این 3205 هم خیلی کوچیکتره تفریبا اندازه BD140 و ایناست!! مشکلی پیش نمی یاد استفاده کنم؟

دیدگاه

آقا توروخدا ج بدین همه چیو بستم فقط مونده ماسفت ها! به جای 064N می شه 3205 استفاده کرد؟!!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X