اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

نوشته اصلی توسط armin_gera
    والا قطعات در دسترسشونه خوب میسازن دیگه! من علاف سیم لیتز :(

چرا کمه؟! :O
    v=ir
    60/4700=0.012
    12 میلی امپر!! ( چرا باید با جریان کشیه 12 میلی 5 وات داغ کنه؟ )

چون :
    P=IV
    I=,012
    V=60

P= 60 * ,012 = .72W

حداکثر تلفات باید زیر 2, وات باشه با مقاومت نیم وات !
    پس داریم :
    P= ,2W
    V=60
    I= ?

I=.2/60
    I=0,0033333

و V=IR
    60=,0033R
    R= 18.181,818181

مقدارش باید حدقل 18 کیلو باشه که بهتره بیست کیلو بزاری
    زکات علم نشر آن است
    بیشتر با من اشنا بشین :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=1721.375
    ساخت منبع تغذیه ازمایشگاهی :
    http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=110170.0

دیدگاه

اون سلف خروجی هم بحث زیاده سر بیچاره که ارتباط مستقیم داره با مهارت شخصی که ترانس مدار رو سیم پیچی میکنه.
      بهتره بزارید چون اگه بهترین سیمپیچ دنیا هم باشین وسایل مناسبش تو ایران گیرتون نمیاد :NO: :angry: :cry2:
      زکات علم نشر آن است
      بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m

چون :
        P=IV
        I=,012
        V=60

P= 60 * ,012 = .72W

حداکثر تلفات باید زیر 2, وات باشه با مقاومت نیم وات !
        پس داریم :
        P= ,2W
        V=60
        I= ?

I=.2/60
        I=0,0033333

و V=IR
        60=,0033R
        R= 18.181,818181

مقدارش باید حدقل 18 کیلو باشه که بهتره بیست کیلو بزاری
        آخه بهنام مقاومتم 5 واته ها از اون کچیا سفیدا !
        طوری که تو حساب کردی
        " چون :
        P=IV
        I=,012
        V=60

P= 60 * ,012 = .72W "
        یعنی مقاومت 5 واتی من با تلفات 0.72 واتی شدید داغ میکنه!!
        عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
        مخترع برتر شمال غرب سال 96
        مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
          واقعا عالیه مطالبشون چیزایی ساختن که ادم اینجوری میشه میبینه : oo:
          یه چند تا لینک بزار ببینیم و فیض ببریم.
          به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
          الکترونیک قدرت
          الکترونیک آنالوگ
          طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
          ---------------------BMCELEC@-------------------
          ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
          ---------------www.bmc-elec.com--------------
          ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
            آخه بهنام مقاومتم 5 واته ها از اون کچیا سفیدا !
            طوری که تو حساب کردی
            " چون :
            P=IV
            I=,012
            V=60

P= 60 * ,012 = .72W "
            یعنی مقاومت 5 واتی من با تلفات 0.72 واتی شدید داغ میکنه!!
            تو یک کلام : آره !
            زکات علم نشر آن است
            بیشتر با من اشنا بشین :

دیدگاه

لینک خاصی سراغ ندارم توی فروم هاشون بگردی خیلی چیزا میتونی پیدا کنی...

دیدگاه

نوشته اصلی توسط b e h n a m
                تو یک کلام : آره !
                آخه چرا؟ ای بابا
                من فقط 12 میلی امپر جریان میکشم ازش!! پس اگه بخوایم یه led برا خروجی بزاریم باید مقاومت 10 وات باشه؟!!!!!
                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  لینک خاصی سراغ ندارم توی فروم هاشون بگردی خیلی چیزا میتونی پیدا کنی...
                  مهدی جان من میخواستم pcb جدید طراحی کنم برا این مدار که دیدم تو استارتشو زدی فقط یه چند تا مورد که من میخواستم رفعشون کنم اول اینکه دیودا و ماسفتا بد جایین! شدید داغ میکنن و مثلا مخصوصا دیودارو نمیشه به بدنه پیچ کرد! هیت سینگ کت و کلفت میخوان! یکیم جا برا ترانس برا تغذیه ایسی نداریم !
                  من میخواستم خروجی 15 ولت یا 12 هم بزارم برا مدار اگه دلت خواست این قسمتم اضافخ کن که با 2 تا رگلاتور +12 -12 بشه گرفت
                  گفتم بگم اگه دلت خواست این مواردو منظور کنی

دیدگاه

منم دقیقا برای این که از جای قطعات روی این pcb راضی نیستم دارم خودم طراحی میکنم، چون همونجور که گفتی توجهی به خنک سازی و وصل کردن قطعاتی که داغ میشن به هیت سینک نکرده. میخوام تا حد امکان ماسفت ها و دیود های شاتکی توی یه خط باشن که به هیت سینک پیچ بشه. امین جان دیود های ورودی (یکسوساز برق ورودی) هم داغ میشن؟ میخوام بجای 5408 از پل دیود شانه ای 8 امپر استفاده کنم و اگه داغ میشه این رو هم جوری بزارم که به هیت سینک پیچ بشه. برای همین به احتمال زیاد PCB دولایه میشه (متالیزه ولی via نداره)
                    خروجی دوبل 12 رو حتما اضافه میکنم با 7812 و 7912 تو فکرش بودم. محافظ اتصال کوتاه با ترانس جریان هم اضافه میکنم (EE19) که کاری نداره خیلی راحته
                    فقط من یدونه ERL35 تونستم از یه منبع کامپیوتر سوخته پیدا کنم که اینم خیلی داغونه... بقیشون همگی یا EE33 یا EE35 بودن که کوچیکه زیاد بدرد نمیخوره... اینجا هم کلی گشتم فقط EE33 میشه پیدا کرد :angry:
                    اگه EE42 بدون گپ پیدا میشد عـــــالی بود...

راستی دوستان این مطلب رو یکی توی فروم diysmps زده بود در مورد سلف خروجی نقل قول میکنم ترجمه هم نمیخواد خیلی راحته:

As to your question about the output inductor, a proper regulated power supply based on a buck-derived topology will need one (although you might see some amateur schematics which don't have one from people who don't understand how they work and have assumed a diode capacitor secondary like in a flyback or linear supply will work). This SMPS however is unregulated; it's essentially a normal linear supply (with the minimal line and load regulation that implies) running on an internally generated high frequency instead of the 50/60Hz mains frequency in order to get more power from a smaller transformer, so the secondary doesn't necessrily need an inductor.
                    غیر از ایشون چندین نفر دیگه توی اون فروم که با تجربه بودن و دانش خوبی داشتن گفته بودن منابع سوییچینگ رگوله نشده (مثل همین منبع) احتیاجی به سلف خروجی ندارن. البته من جاشون تو PCB میزارم...

دیدگاه

آقا من رفتم پی سی بی رو دیدم یه خازن که تو شماتیک 100 میکرو هست تو پی سی بی زده 10. کدومو بزارم؟(البته فعلا 100 میکرو گذاشتم)
                      الکترونیک قدرت
                      الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

منم می خوام این مداروبسازم حدود45دوبل می خوام ازش بگیرم تقریبا300وات ماسفتا بایستی عوض بشن درسته همینطورهسته؟
                        سفارش سوئیچینگ آمپلی فایر ماشین پذیرفته میشود.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                          منم دقیقا برای این که از جای قطعات روی این pcb راضی نیستم دارم خودم طراحی میکنم، چون همونجور که گفتی توجهی به خنک سازی و وصل کردن قطعاتی که داغ میشن به هیت سینک نکرده. میخوام تا حد امکان ماسفت ها و دیود های شاتکی توی یه خط باشن که به هیت سینک پیچ بشه. امین جان دیود های ورودی (یکسوساز برق ورودی) هم داغ میشن؟
                          مهدی من مدارو طولانی تحت بار تست نکردم من خودم از پل دیود 8 امپر استفاده کردم داغ نه نمیشه ولی یه کم گرم میشه حالا نمیدونم در گذشت زمان داغ کنه یا نه! اگه مشکل نباشه برات ( جسارت نباشه چون معمولا برا من خیلی سخته کلیم وقت میبره pcb زدن ) اگه برات سخت نیست یه فکریم به حال دفع حرارت پلدیود بکن چون مثلا رو 350 وات خروجی با احتساب 67% راندمان ما از ورودی 550 وات میگیریم و میشه 2.4 امپر رو 220 ولت نمیدونم داغ بکنه دیود یا نه من که از پل دیود 8 امپری از همین شانه ایا استفاده کردم گرم میشد ولی داغ نه

راستی برا 12 ولتا سیمپیچ جدا میپیچیم یا مستقیم ولتاژ خروجی رو میدی به رگلاتور؟ من فک کنم سیمپیچ جدا بپیچیم بهتر باشه
                          یکیم اگه شد برا هسته جا زیاد بزار بشه از هسته های بزرگترم استفاده کرد
                          ترانس برا تغذیه ایسی رو من شخصا نمیدونم کجا جا کنم

و در اخر من همه جوریه اماده کمک هستم میخوای تقسیم کار کنیم یه کم از pcb رو من بزنم یه کم تو که همه سختیاش رو دوش تو نباشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط emparator
                            منم می خوام این مداروبسازم حدود45دوبل می خوام ازش بگیرم تقریبا300وات ماسفتا بایستی عوض بشن درسته همینطورهسته؟
                            والا من با همین ماسفتا 300 گرفتم ولی شدید داغ کردن اگه برا طولا مدت میخوای ماسفت قوی بزار

دیدگاه

برا 12 ولت باید سیم پیچ جدا بزاریم (وگرنه تلفات روی رگلاتور خیلی بالا میره)
                              شما که نمیخاستین ترانس جدا برا تغذیه ی آیسی بزارین. حالا چی شد ؟ مگه 13007 جواب نمیده؟
                              من رو پی سی بی خودم 13007 گذاشتم با یه هیت سینک رگلاتوری. موردی داره خیلی داغ میکنه؟
                              الکترونیک قدرت
                              الکترونیک آنالوگ

دیدگاه

امین جان همونطور که قبلا گفتم من این مدار رو دارم برای یکی میسازم و بابت طراحی PCB پول دریافت میکنم. نمیدونم وقتی طراحی کردم و ساختم ایشون اجازه میده که PCB رو اینجا به اشتراک بزارم یا نه چون تصمیم گیری با ایشونه وگرنه من که حرفی ندارم مثل بقیه PCB هام بزارم تا دوستان هم استفاده کنن :redface: (همونطور که بچه ها میدونن من دیگه دنبال سیستم های صوتی ترانزیستوری و مخلفاتش نیستم و چیزی نمیسازم برای خودم و دارم بیشتر مطالعه میکنم روی سیستم های دیگه مثل لامپی و... مگه این که کسی بگه چیزی براش بسازم)
                                شماتیک مدار هم تغییراتی توش دادم که ترکیبی از 3 تا شماتیک مختلفه!

برای یکسوسازی ورودی از پل دیود شانه ای 8 امپر استفاده میکنم که به یک هیت سینک نسبتا کوچیک مستقل وصل میشه
                                برای 12 ولت که معلومه از سیم پیچی جدا ( 2 تا 3 یا 4 دور روی ترانس) استفاده میکنم با رگولاتور های 7812 و 7912
                                برای تغذیه ای سی از همون 13007 استفاده میکنم اولش میخواستم از سیم پیچی روی ترانس استفاده کنم اما بعد توی فروم های خارجی نوشته بودن وقتی حداکثر بار کشیده میشه ولتاژ افت میکنه و 2153 محافظش عمل میکنه و قطع میشه و جالب نیست و بهتره تغذیه جدا از ترانس باشه

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X