اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

نوشته اصلی توسط armin_gera
    میگم جواد اگه میخوای اون 700 واتیو بسازی یه تاپیک جدا بزن مدارا قاطی نشن اگرم بعد ها کسی خواست این مدارو بسازه راحت به مطالب دسترسی داشته باشه! یا اگه خواستی تو اون تاپیکی که من زدم ادامه بدیم
    آره خوبه تو همون ادامه میدیم :biggrin:
    بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

ناصر جان کاملا با حرفات موافقم...
      خیلی وقتا ادم میره دنبال یه چیزی و اطلاعات خوبی دربارش کسب میکنه اما وقتی به اشتراک میزاره و استقبال کمی میشه تا حدودی دلسرد میشه :sad: اما چیزی از ارزش اون کم نمیکنه. مسئله بد تر اینه که عده ای میان و میخوان خیلی راحت هلو برو تو گلو دوباره همه چیو خصوصی براشون توضیح بدیم و یه جورایی طلب کارن از ادم! من موندم با این افراد چیجوری برخورد کنم!

راستی نظرتو نگفتی درباره این حرفم ناصر جان:

ناصر جان اون مدار 3525 هم خوبه اما وقتی این مداراتو دیدم که با هسته کوچکتر و مدار ساده تر توان مورد نیاز رو به راحتی تحویل میده یه جورایی ازش سرد شدم... با هسته ETD59 تا 900 وات گرفته که خیلی کمه... ملت با ETD49 و همین شماتیک تا 1.2 کیلووات گرفتن. بنظر من اون شماتیک زیادی سادس و ارزشش نسبت به این مدار کمتره... با این که حدود 60 درصد PCB شو طراحی کرده بودم و همه قطعاتشو داشتم اما فعلا بیخیالش شدم. بعد این مدار اگه حوصله داشتی خیلی خوب میشه اون رو ارتقا بدیم و active PFC و یه فیدبک بهتر و کنترل ولتاژ و جریان و... بهش اضافه کنیم و فول بریج استفاده کنیم و توان بالاتر و با کیفیت تر بسازیم. نظرت چیه؟

من یکی از خواننده های پر و پا قرص تاپیک ها و پستات بودم مثل ساخت دوچرخه و همین SMPS اما پستی نمیدم دلیل نمیشه اسقبال نکردم! مطمئنم خیلی ها هم مثل منن شما دلسرد نشو داداش

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
        راستی نظرتو نگفتی درباره این حرفم ناصر جان:
        ناصر جان اون مدار 3525 هم خوبه اما وقتی این مداراتو دیدم که با هسته کوچکتر و مدار ساده تر توان مورد نیاز رو به راحتی تحویل میده یه جورایی ازش سرد شدم... با هسته ETD59 تا 900 وات گرفته که خیلی کمه... ملت با ETD49 و همین شماتیک تا 1.2 کیلووات گرفتن. بنظر من اون شماتیک زیادی سادس و ارزشش نسبت به این مدار کمتره... با این که حدود 60 درصد PCB شو طراحی کرده بودم و همه قطعاتشو داشتم اما فعلا بیخیالش شدم. بعد این مدار اگه حوصله داشتی خیلی خوب میشه اون رو ارتقا بدیم و active PFC و یه فیدبک بهتر و کنترل ولتاژ و جریان و... بهش اضافه کنیم و فول بریج استفاده کنیم و توان بالاتر و با کیفیت تر بسازیم. نظرت چیه؟
        ارادتمندتیم آقا مهدی
        خوب میشه یکم فرکانس رو برد بالا اونم با تغییر فقط یک خازن و مقاومت و از همون هسته تا جایی که می تونه توان گرفت به همین سادگی
        شما پی سی بی رو ادامه بده همین مدار بسیار خوبه و میشه با یه تغییر کوچیک به هر چی خواستی تبدیلش کنی.

sigpic

دیدگاه

فدای شما استادی
          میشه اما فعلا ببینیم با این مدار چیکار میکنیم تا ببینیم اون چی میشه! شدیدا دلم میخواد اگه این مدار موفقیت امیز بود و راضیم کرد با اون ETD59 یه اینورتر 12 به 220 شبه سینوسی درست و حسابی بسازم! اخه هرچی اون هسته و قطعاتو نگاه میکنم حیفم میاد یه مدار بکار بخور تر نسازم :mrgreen: برای کمکت به دلم صابون زدمـــــا

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
            برای کمکت به دلم صابون زدمـــــا
            اینو خوب اومدی :mrgreen: منم انشاالله امروز صبح میرم واسه خرید قطعات ، قطعات پایا خوبه ؟
            آقا ناصر ، برای PFC چه کنترلری بخرم ؟
            UC3854N قیمت 5000 تومن .
            ir1150 قیمت 5000 تومن .
            بدترین شکل دلتنگی برای کسی آن است که در کنار او باشی و بدانی که هرگز به او نخواهی رسید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
              فدای شما استادی
              میشه اما فعلا ببینیم با این مدار چیکار میکنیم تا ببینیم اون چی میشه! شدیدا دلم میخواد اگه این مدار موفقیت امیز بود و راضیم کرد با اون ETD59 یه اینورتر 12 به 220 شبه سینوسی درست و حسابی بسازم! اخه هرچی اون هسته و قطعاتو نگاه میکنم حیفم میاد یه مدار بکار بخور تر نسازم :mrgreen: برای کمکت به دلم صابون زدمـــــا
              ما مخلصیم
              چشم حتما
              نوشته اصلی توسط javadnadimi026
              اینو خوب اومدی :mrgreen: منم انشاالله امروز صبح میرم واسه خرید قطعات ، قطعات پایا خوبه ؟
              آقا ناصر ، برای PFC چه کنترلری بخرم ؟
              UC3854N قیمت 5000 تومن .
              ir1150 قیمت 5000 تومن .
              آی سی ها زیاد با هم فرق ندارن هر کدوم خودت دوست داشتی بگیر فقط سمت پایا نرو که جدیدا فقط غیر اورجینال میاره فقط برخی از قطعاتش خوبه که باید تست بشه
              جوان خوبه و یه مغازه هست تو فرقانی که اول پاساژه اونم اورجینال میاره فقط باید بگی اورجینال می خوای

sigpic

دیدگاه

ادامه ی بحث آمپ 700 واتی رو در تاپیک زیر دنبال کنید :
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=96665.0

هم اکنون منتظر یاری گرمتان هستیم

دیدگاه

پاسخ : پاسخ : منبع تغذیه ای برای آمپلی فایر

درووود.
                  کل این 26 صفحه رو خوندم.

تشکر از همه دوستان به خاطره اینکه این پروژه رو تا به اینجا رسوندن.خسته نباشید.
                  به امید خدا و یاری دوستان عزیزم منم میخوام این پروژه زیبا رو استارت بزنم.
                  دوستان عزیز من اگه بخوام بجای IR2153 از این TL494 استفاده کنم باید چه تغیراتی به مدار بدم ؟؟؟

نوشته اصلی توسط پویا نجارزاده
                  سلام
                  میبخشید یه کم دیر شد.....

فقط خودتون تغییرات لازم رو روی مدار انجام بدید... ما که از این 2153 راضی نبودیم... ولی این tl494 مثل هولو کار میکنه.... :agree:
                  اگه سوالی بود در خدمتیم..... :nerd:
                  ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

سلام دوستان.
                    معذرت میخوام که این سوال رو اینجا میپرسم.کسی جواب این سوال رو میدونه ؟
                    میخوام تو DIY SMPS ثبت نام کنم هی میگه جواب سوال تصادفی رو اشتباه دادید.

کد:

777 +1 X 9 = ? (Please Add the letter SW after the answer directly, NO SPACE)
                    ابتدا و شروع هرکاری سخت ترین مرحله آن کار است. برای مثال به عقابها نگاه کن ، حتی اونها هم در ابتدای پرواز ، زیاد بال و پر می زنند، اما هنگامی که اوج می گیرند ، دیگر حتی نیازی به پر زدن هم ندارند ...

کافیست اولین قدمها را بدون ترس و با پشتکارِ بالا برداری مطمئن باش بزودی به اوج خواهی رسید و روزهای سخت همیشه نخواهند ماند ...

دیدگاه

داداش 7002 میشه دیگه!

دیدگاه

میگه بعد از جواب بدون اینکه خط فاصله بزاری بنویس sw
                        the life is a game
                        if you want to win
                        so just play and go to next level

دیدگاه

با اجازه داش مهدی ،
                          چون ضرب اولویت داره بر جمع ، اول 9 در یک ضرب میشه ، حاصل که 9 هستش با 777 جمع میشه که میشه 786 . (من که اینطوری بلدم :mrgreen

دیدگاه

نوشته اصلی توسط javadnadimi026
                            با اجازه داش مهدی ،
                            چون ضرب اولویت داره بر جمع ، اول 9 در یک ضرب میشه ، حاصل که 9 هستش با 777 جمع میشه که میشه 786 . (من که اینطوری بلدم :mrgreen: )

تشکر.
                            من اینو تو گوگل وارد میکردم جواب 786 میداد.اما سایت DIY قبول نمیکرد.ولی جواب داش مهدی رو قبول کرد.
                            دوستان سوال منو فراموش شد
                            .اگه بخوام بجای IR2153 از این TL494 استفاده کنم باید چه تغیراتی به مدار بدم ؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                              تشکر.
                              من اینو تو گوگل وارد میکردم جواب 786 میداد.اما سایت DIY قبول نمیکرد.ولی جواب داش مهدی رو قبول کرد.
                              دوستان سوال منو فراموش شد
                              در تاپیم آموزش سوئیچینگ در صفحه دو پست آخر مدار مورد نظر رو می تونی ببینی :mrgreen:

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط -LEON-
                                تشکر.
                                خیلی تغییرات باید داده بشه.
                                از جمله اضافه کردن درایور ماسفت (IR2113) گذاشتن تغذیه مناسب برای 494 و 2113 و...
                                یه مدار تو همین تاپیک هست که هم من لینک اصلیشو قرار دادم هم آرمین جان عکسشو.(فک کنم حول و هوش صفحات 8 تا 12 باشه)
                                یه مدارم با 494 آقا ناصر تو تاپیک آموزش سوییچینگ خودش گذاشته)
                                به امید روزی که شما رو بر بالاترین نقطه ی علم الکترونیک ببینم . زنده باد ECA.
                                الکترونیک قدرت
                                الکترونیک آنالوگ
                                طراحی و تولید انواع مدارات الکترونیک در تیراژ انبوه
                                ---------------------BMCELEC@-------------------
                                ------------www.hoseyniemeni.ir-----------
                                ---------------www.bmc-elec.com--------------
                                ---------------www.bmc-elec.ir--------------

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X