اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

چند سوال برای ساخت سوییچینگ 800 وات امپلیفایر

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : چند سوال برای ساخت سوییچینگ 800 وات امپلیفایر

نوشته اصلی توسط mahdi.7
    عذر میخوام edeeson_nm1 اگه فقط با دستکاری فیدبک ولتاژ رو تا این حد بیاریم پایین اشکالی پیش نمیاد؟ نیازی به تغییر تعداد دور ترانس نیست؟
    خواهش می کنم دوست گرامی
    نه پایین اوردن ولتاژ مشکلی ایجاد نمی کنه در حقیقت شما با این عمل از حداکثر ظرفیت مدار استفاده نمی کنی و چون مدار سوئیچینگ هست مشکلی بوجود نمی آید ولی در مدارات آنالوگ اگر این کار انجام شود اضافی توان روی عنصر کنترل کننده افت می کند و به صورت گرما تلف می شود و حتی ممکن است عنصر کنترل کننده (ترانزیستور ) را بسوزاند. اما در این مدار تا هر قدر که بخواهیم با تغییر مدار فیدبک می توان ولتاژ را کاهش داد اما افزایش توان نیاز به تغییر برخی پارامتر های دیگر هم دارد. برای طراحی مدارات سوئیچینگ بدترین شرایط را در نظر میگیریم پس اگر از یک منبع سوئیچ با توان مشخص ، ولتاژ و جریان کمتری بگیریم در حقیقت توان کمتری استفاده کرده ایم و جناب منبع سوئیچ تازه خیلی خوشحال هم میشه
    اما در منبع خطی چون عنصر کنترل کننده باید جریان خروجی را تامین کند و اضافی ولتاژ را که حاصل ولتاژ ورودی منهای ولتاژ خروجی است را در خود افت بدهد به شدت تلفات زیاد می شود و این کار شدنی نیست در گذشته برای بهبود کار منابع خطی از ترانس چند سر با سطح ولتاژ های متفاوت استفاده می کردند تا با کم و زیاد کردن ولتاژ ورودی بتوانند این افت ولتاژ روی عنصر کنترل کننده را کاهش و راندمان را افزایش بدهند.
    در مورد ترانس نیز اگر بخواهیم نسبت تعداد دور را تغییر دهیم باید طراحی آن را یک بار دیگر با شرایط جدید محاسبه کنیم اما چون تغییر و دستکاری مدار فیدبک اسان تر است و برای کاهش ولتاژ هیچ مشکلی را بوجود نمی آورد می توان از این روش استفاده کرد.

sigpic

دیدگاه

درود بر داداش مهدی عزیز و همه دوستان

بالاخره پس از ساخت سوئیچینگی که از چاپر پاور کامپیوتر استفاده کرده، البته با تشویق و کمک داداش سامان گل، باز هم با تشویق
      سامان تصمیم به ساخت این مدار گرفتم.

فایل چیدمان قطعات را اصلاح کردم :
      http://samcpi.persiangig.com/Switchi...00W%20SMPS.jpg

فقط دوستان این هسته ETD59 چه مشخصاتی در بازار داره . منظورم این هست که به طرف چی بگم که بفهمه چی میخوام :mrgreen:
      پیوند زیر دیتا شیت هست :

http://samcpi.persiangig.com/Switchi...9.pdf/download

این دیتا شیت درست هست؟ یعنی مال همین مورد هست؟
      مقاومت هایی که نگفته چند وات باید باشند ، طبق معمول باید 0.25 وات باشند . درسته؟

پیروز باشید و سپاس
      خوشبختی از آن کسانیست که خواهان خوشبختی دیگران باشند .زرتشت

دیدگاه

سلام داداش سام
        هسته ETD59 چیز خاصی نداره برو سلف الکترونیک توی پاساژ فرشته بگو ETD59 میخوام بهت میده. پیشنهاد میکنم چسب های زرد رنگ پلی استری که مخصوص ترانس های سوییچینگ هست رو هم بگیری
        این دیتاشیت هم که گذاشتی درسته.
        مقاومت ها هم بله 25. وات هستن غیر از اونهایی که خودش مشخص کرده 2 وات هستن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
          سلام داداش سام
          هسته ETD59 چیز خاصی نداره برو سلف الکترونیک توی پاساژ فرشته بگو ETD59 میخوام بهت میده. پیشنهاد میکنم چسب های زرد رنگ پلی استری که مخصوص ترانس های سوییچینگ هست رو هم بگیری
          این دیتاشیت هم که گذاشتی درسته.
          مقاومت ها هم بله 25. وات هستن غیر از اونهایی که خودش مشخص کرده 2 وات هستن
          مهدی جان دمت گرم داداش

باهاشون تماس گرفتم 18 هزار قیمت داد.
          خودت این مدار را ساختی ؟

دیدگاه

خواهش میکنم داداش
            قیمت ها فرقی نکرده منوم تابستون 18 گرفتم.
            دارم روی PCB کار میکنم ولی کند پیش میرم دانشگاه اجازه نمیده وقتم کمه :sad:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
              خواهش میکنم داداش
              قیمت ها فرقی نکرده منوم تابستون 18 گرفتم.
              دارم روی PCB کار میکنم ولی کند پیش میرم دانشگاه اجازه نمیده وقتم کمه :sad:
              قربونت

چه خوب. دانشگاه از هر چیز مهمتره :agree:
              داداش این PCB داره. چرا دوباره طراحی میکنی ؟! برای بخش محافظ اتصال کوتاه هست؟

دیدگاه

اره دیگه حسابی مشغولیم!
                اون PCB رو میگی که توی سایته 320 هست؟ اگه اونه که افتضاح ترین PCB که تاحالا دیدم بوده :mrgreen: یه بچه با پروتئوس بازی کنه قشنگ تر طراحی میکنه!
                هم بخاطر محافظ اتصال کوتاه هست هم مدارات دیگه که خودم میخوام بهش اضافه کنم برای همین خیلی پیچیده تر میشه و وقت میبره. روی PCB هم که خیلی وسواس دارم برای همین طول میکشه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                  اره دیگه حسابی مشغولیم!
                  اون PCB رو میگی که توی سایته 320 هست؟ اگه اونه که افتضاح ترین PCB که تاحالا دیدم بوده :mrgreen: یه بچه با پروتئوس بازی کنه قشنگ تر طراحی میکنه!
                  هم بخاطر محافظ اتصال کوتاه هست هم مدارات دیگه که خودم میخوام بهش اضافه کنم برای همین خیلی پیچیده تر میشه و وقت میبره. روی PCB هم که خیلی وسواس دارم برای همین طول میکشه!
                  آره خداییش انگار بچه طراحی کرده.
                  خب خیلی هم خوب خداییش طراحی مدارچاپیت هم حرف نداره داداش :agree:

دیدگاه

شکسته نفسی میکنی داداش! من که طراحی PCB بلد نیستم نسبت به خیلی از اساتید دیگه!

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                      شکسته نفسی میکنی داداش! من که طراحی PCB بلد نیستم نسبت به خیلی از اساتید دیگه!
                      به خدا واقعیت را گفتم چون کارهای تو رو دیدم

دیدگاه

درود بر همه دوستان

با اجازه مهدی عزیز مدار چاپی و چینش قطعات را اینجا قرار میدم شاید به درد دوستان بخوره :redface:
                        کمی تغییرات دادم و کیفیت هم 600Dpi شد.

سامان تو هم آغاز کن داداشی :biggrin:

پیروز باشید :job:

دیدگاه

سلام دوستان خسته نباشید
                          بالاخره این مدار جواب داد یا نه ؟؟؟
                          اگه مشکلی هم داشت لطفا بگید تا با هم بررسی کنیم و به جواب بهتری برسیم. چون به نظرم اگه یکم روش کار کنیم مدار خوبی میشه برای آمپلی فایرها و مشکل اگثر دوستان برای تغذیه امپلی ها هم حل میشه.

sigpic

دیدگاه

سلام
                            چون دانشگاه برام وقت اضافی زیادی نمیزنه هنوز نتونستم مدار رو تکمیل کنم. تکمیل شد همینجا نتیجه رو اعلام میکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mahdi.7
                              سلام
                              چون دانشگاه برام وقت اضافی زیادی نمیزنه هنوز نتونستم مدار رو تکمیل کنم. تکمیل شد همینجا نتیجه رو اعلام میکنم
                              خیلی ممنون فقط پی سی بی ای هم که براش زدید بزارید
                              خیلی از بچه ها دنبال یه منبع خوبن مث این که ساده باشه

sigpic

دیدگاه

سلام
                                اقا چی شد بالاخره کسی اینو ساخت؟ :redface:
                                طعنه بر خواری من ای گل بی خار نزن //من به پای تو نشستم که چنین خوار شدم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X