اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش سوئیچینگ به زبان ساده ( پرسش و پاسخ )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش سوئیچینگ به زبان ساده ( پرسش و پاسخ )

نوشته اصلی توسط masoud_m_bf
    سلام
    خیلی خیلی ممنونم
    "کیلو"ش رو جا انداختم :nerd:

اگه ممکنه برای انتخاب سلف هم راهنمایی بفرمایید
    همین سلف های مقاومتی ساده خوبه؟ یا بشکه ای باید باشه؟
    بهتره بشکه ای باشه

sigpic

دیدگاه

سلام مهندسین عزیز
      من یک درایور LED با UC3842 ساختم بنظر خودم چیزه خوبیه، خیلی هم روش کار کردم ولی نمی دانم چرا خروجیش تند تند قطع و وصل می شه، شده فلشر
      به نظر شما مشکل چیه؟ کجا ها را چک کنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط N.B.Z
        سلام مهندسین عزیز
        من یک درایور LED با UC3842 ساختم بنظر خودم چیزه خوبیه، خیلی هم روش کار کردم ولی نمی دانم چرا خروجیش تند تند قطع و وصل می شه، شده فلشر
        به نظر شما مشکل چیه؟ کجا ها را چک کنم
        مدار محافظت کننده احتمالا داره عمل می کنه و یه چیزی تو مدار درست نیست و باعث میشه یا جریان زیاد بشه و یا اشکال دیگری داره که حتما باید شماتیک و پی سی بی رو چک کرد و بدون مدار نمیشه نظر داد.

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Sadeghbakhshi
          سلام
          من امروز شروع به خوندن تاپیک اصلی کردم
          و تا به این لحظه 5 یا 6 پست اول رو خوندم
          میخواستم بدونم این اموزش هنوز ادامه داره یانه؟؟؟
          اگر ادامه داره کی وارد قسمت عملی میشیم؟
          و نرم افزاری سراغ دارید برای تحلیل این مدار ها
          ایا ارکد پی اسپایس برای تحلیل گزینه ی مناسبی هست؟
          با تشکر :rolleyes:
          سلام
          بله ادامه داره
          این هم قسمت عملی البته مربوط به فوروارد هست:
          http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=99910.0
          برای منابع تغذیه سوئیچینگ تجربه و ساخت عملی لازم هست و نرم افزار های شبیه سازی چندان کمک نمی کنن مگر به صورت جدا جدا مثلا تحلیل قسمت فیدبک و یا قسمت فیلتر صافی

sigpic

دیدگاه

سلام من یه tl494 رو تو یه بورد عوض کردم کار نمیکنه و tl494 بورد مشابه گذاشتم کار کرد tl494 که گذاشتم کار نکرد مدار ساختم براش دیدم سالمه سوال بوده چرا کار نکرده tl494 با هم دیگه فرق دارن :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ahvaz_iranam
              سلام من یه tl494 رو تو یه بورد عوض کردم کار نمیکنه و tl494 بورد مشابه گذاشتم کار کرد tl494 که گذاشتم کار نکرد مدار ساختم براش دیدم سالمه سوال بوده چرا کار نکرده tl494 با هم دیگه فرق دارن :eek:
              سلام
              بله.tl494 ها بردونوعند چینی و غیر چینی!
              من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

دوستان تقریبا اکثر مطالب مربوط به توپولوژی های معمولی سوئیچینگ گفته شد .
                به نظر شما چه مطالب دیگه ای باید قرار بدیم ؟؟؟
                چه مطالبی توضیح بیشتر می خواد ؟؟

sigpic

دیدگاه

با نهایت تشکر.

جون هر کی که دوسش داری برو تو کار طراحی فیدبک که هیچ جایی در موردش توضیح به درد بوخور و کاربردی واسه توپولوژی های نیم پل و تمام پل ندیدم.
                  همیشه ابرها میبارند انسانها عاشق ستاره ها میشوند, یادمان باشد چشمک ستاره ها گریه ابرها را از یادمان نبرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                    سلام
                    Smart Smps
                    من دریافته ام که ایده های بزرگ هنگامی به ذهن راه می یابند که اراده کنیم چنین ایده هایی را داشته باشیم. "چارلز چاپلین "

دیدگاه

باسلام اگر کسی از دوستان با توپولوژی پوش پول کار کرده و میتونه یاد بده یه مداری چیزی از این توپولوزی بگذاره تا شروع کنیم به یادگیری بیشتر ...مداری که مناسب تبدیل برق باتری 12 ولت به ولتاژ بالاتری مثل 300 ولت با امپر دهی خوب باشه...ممنون

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                        سلام و تشکر بابت همه مطالب:mrgreen: راجع به منابع رزورنانسی و اینا هم اگه امکان داره خوبه بذارید :mrgreen: و اینکه چه آی سی هایی برای رزونانسی هست و کدوم ها تو ایران پیدا میشه :mrgreen:
                        دو صد سپاس :mrgreen:
                        لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

سلام و خسته نباشید،
                          برای هسته های ee چطور مقادیر Al و یا Aig رو پیدا کنم تونت گشتم اما نتونستم دیتاشیت مناسب پیدا کنم!
                          و سوال بعدی این که تو هسته های فریتی معمولا مقدار Al یعنی مقدار اندوکتانس بر حسب میلی هانری در 100 دور رو میدن و باید Aig یعنی مقدار اندوکتانس بر حسب میلی هانری در 100 دور چرخش با فاصله هوایی رو خودمون حساب کنیم. میخواستم بدونم چطور Aig رو از روی Al محاسبه میکنید؟
                          Someone who can change the world
                          ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

سلام
                            مقدار AL رو میتونید با اندازه گیری هم بدست بیارید.کافیه 10 دور بپیچید و از رابطه L=n^2*AL مقدارش رو بدست بیارید(با گپ یا بدون گپ).

دیدگاه

خیلی ممنون بابت پاسخ سریعتون اما من هانری متر(سلف سنج) ندارم و روابط تیوریش رو میخوام دیتاشیت مناسب برای هسته های ee نیست؟
                              Someone who can change the world
                              ELECTRONIC ENGINEER

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abritco
                                خیلی ممنون بابت پاسخ سریعتون اما من هانری متر(سلف سنج) ندارم و روابط تیوریش رو میخوام دیتاشیت مناسب برای هسته های ee نیست؟
                                چرا اتفاقا دیتا شیت های خوبی هم وجود داره می تونید از سایت نوبل کاتالوگ محصولاتشو به همراه دیتاشیت ها رو بگیرید.
                                نوبل یه مغازه است تو امجد که هسته فریت داره اینم سایتش
                                http://nobel-elc.com/

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X