اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

آموزش سوئیچینگ به زبان ساده ( پرسش و پاسخ )

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : آموزش سوئیچینگ به زبان ساده ( پرسش و پاسخ )

سلام
    آقا توی منابع باک و بوست , یه دونه دیود هست که به صورت هرزگرد(فکر کنم) با خروجی و سلف موازیه.
    این چرا داغ میشه؟
    توی اوسکوپ هم که میبینم جریال لحظه ای زیادی ازش میگذره!
    دلیل این ولتاژ معکوس همون لگد القایی سلفه؟
    مقدار خازن خروچی؟؟ :eek:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط by pass
      سلام
      آقا توی منابع باک و بوست , یه دونه دیود هست که به صورت هرزگرد(فکر کنم) با خروجی و سلف موازیه.
      این چرا داغ میشه؟
      توی اوسکوپ هم که میبینم جریال لحظه ای زیادی ازش میگذره!
      دلیل این ولتاژ معکوس همون لگد القایی سلفه؟
      مقدار خازن خروچی؟؟ :eek:
      سلام
      در باک وظیفه اش اینه که در زمان خاموشی سوئیچ ، انرژی سلف به خروجی بره
      در بوست وظیفه اش اینه که جریان سلف رو به خروجی منتقل کنه و نزاره ولتاژ خازن به ورودی برگرده

sigpic

دیدگاه

.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط by pass

http://safari2060.persiangig.com/image/ic.jpg

این شماتیک مدارشه ... نمیدونم اسم توپولوژی و درست گفتم یا نه ..
          اون دیود خروجی داغ میشه!
          وقتی یه دیود قویتر میزارم , دیگه داغ نمیشه و عوضش ماسفت یکم داغتر میشه!
          چرا؟
          این مدار led درایور هست. پیک جریانی که از دیود رد میشه برابر با جریان سلف هستش اما این دیود باید از نوع فست باشه .
          دیود خودش چی بوده؟ دیود جایگزین چی گذاشتی؟

دیدگاه

.

دیدگاه

سلام ناصر جان حالت چطور؟
              اقا من چگونگی عملکرد فیدبک و تثبیت ولتاژ در سویچینگ رو نمیتونم درک کنم!! ولتاژ رفرنس برا چیه؟
              اونجوری که من متوجه شدم با pwm مقدار روشن بون سویچ رو معین میکنیم
              مقایسه گرمون میاد ولتاژ نمونه برداری شده از خروجی رو با موج دنده اره ای مقایسه میکنه و بینابر این در خروجیش ما pwm داریم و فرکانس سویچ رو هم فرکانس موج دنده اره ای تایین میکنه
              اگه به ورودی مقایسه گرمون 1 بدیم خروجی یک pwm با دامنه 100% خواهیم داشت و اگه 0 بدیم دامنه 0% خواهیم داشت
              تا اینجا درست؟

تو این مدار مقایسه گر که وظیفه تولید pwmرو به عهدا داره اون هیچ , اپمپ اولی جز دادن خروجی معکوس دیگه چه وظیفه هایی داره؟ ولتاژ رفرنس برا چیه و چرا ما به اختلاف ولتاژ نمونه برداری شده با ولتاژ رفرنس نیاز داریم؟

من کار اون اپمپ رو اونجا متوجه نمیشم
              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
              مخترع برتر شمال غرب سال 96
              مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

خروجی ارور آمپلی فایر یه ولتاژ ثابت هست که وقتی ما یک ولتاژ ثابت رو با یک موج دندانه اره ای مقایسه می کنیم حاصل یک موج مربعی می شود.
                اگر دامنه موج ثابت زیاد باشه عرض پالس موج مربعی کم میشه
                اگر هم دامنه موج ثابت کم باشه عرض پالس موج مربعی زیاد میشه
                انقدر این کار انجام میشه تا خروجی رو ثابت می کنه
                شما یه بار تاپیک آموزش رو از اول بخون و به شکل ها قشنگ دقت کن :biggrin:

sigpic

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ناصر منتظری
                  خروجی ارور آمپلی فایر یه ولتاژ ثابت هست که وقتی ما یک ولتاژ ثابت رو با یک موج دندانه اره ای مقایسه می کنیم حاصل یک موج مربعی می شود.
                  اگر هم دامنه موج ثابت کم باشه عرض پالس موج مربعی زیاد میشه
                  انقدر این کار انجام میشه تا خروجی رو ثابت می کنه
                  شما یه بار تاپیک آموزش رو از اول بخون و به شکل ها قشنگ دقت کن :biggrin:
                  والا اتفقا یه بار قبلا خونده بودیم دیروز گفتم خدایا دیوتی سایکل چی بود و برگشتم دوباره تاپیکو کلا خوندم

این سه خط رو میدونم : "خروجی ارور آمپلی فایر یه ولتاژ ثابت هست که وقتی ما یک ولتاژ ثابت رو با یک موج دندانه اره ای مقایسه می کنیم حاصل یک موج مربعی می شود.
                  اگر هم دامنه موج ثابت کم باشه عرض پالس موج مربعی زیاد میشه "

چگونگی تغییر دیوتی سایکل رو فهمیدم هر بار که خروجی ارور الیفایر زیاد میشه چون مقایسه کننده با یه موج دنده اره ای مقایسه میکنه در خروجی مقایسه کننده ما pwm داریم
                  مشکل من تو قسمت ورودی ارور امپلی فایره اولا این که ولاتاژ رفرنس برا چیه و چرا باید تفاضل ولتاژ رفرنس رو ولتاژ نمونه برداری رو داشته باشیم؟
                  عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
                  مخترع برتر شمال غرب سال 96
                  مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام. من یه منبع تغذیه فلایبک درست کردم. میخواستم ببینم تاثیر پروب اسکوپ، زمان اندازه گیری چقدر هست؟
                    منبع من 24 ولت 2 امپر هست. یک مقاومت 50 وات 12 اهم گرفتم که تست کنم! بدون پروب اسکوپ حدود 1.5 امپر از این مقاومت عبور میکنه!(یعنی افت ولتاژ دارم) وقتی پروب اسکوپ رو به دو سر سویچ وصل میکنم حدود 2 امپر عبور میکنه!!!
                    اسکوپ رو دوسر اسنابر هم وصل میکنم همین اتفاق میوفته و 2 امپر عبور میکنه!!!
                    مقادیر اسنابر رو هم تغییر میدم ولی بهترین زمانی هست که اسکوپ وصله!!!
                    دوستان نظری در این مورد دارن؟؟؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط amirna3r
                      سلام. من یه منبع تغذیه فلایبک درست کردم. میخواستم ببینم تاثیر پروب اسکوپ، زمان اندازه گیری چقدر هست؟
                      منبع من 24 ولت 2 امپر هست. یک مقاومت 50 وات 12 اهم گرفتم که تست کنم! بدون پروب اسکوپ حدود 1.5 امپر از این مقاومت عبور میکنه!(یعنی افت ولتاژ دارم) وقتی پروب اسکوپ رو به دو سر سویچ وصل میکنم حدود 2 امپر عبور میکنه!!!
                      اسکوپ رو دوسر اسنابر هم وصل میکنم همین اتفاق میوفته و 2 امپر عبور میکنه!!!
                      مقادیر اسنابر رو هم تغییر میدم ولی بهترین زمانی هست که اسکوپ وصله!!!
                      دوستان نظری در این مورد دارن؟؟؟
                      یک خازن 2.2 نانو فاراد 1 کیلو ولت .... یکی از پایه هاشو وصل کنید به زمین خروجی و پایه ی دیگه رو وصل کنید به زمین ورودی .... بهتره خازن از انواع Y باشه که آبی رنگه ......

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حسین بنیامین پور
                        یک خازن 2.2 نانو فاراد 1 کیلو ولت .... یکی از پایه هاشو وصل کنید به زمین خروجی و پایه ی دیگه رو وصل کنید به زمین ورودی .... بهتره خازن از انواع Y باشه که آبی رنگه ......
                        ممنون. از این خازنی که شما فرمودین نداشتم. ولی دو تا خازن 10 نانو فاراد 630 ولتی داشتم باهم سری کردم و وصل کردم ولی بهتر نشد.
                        مدار معادل با چندتا خازن درست کردم و دو سر اسنابر گذاشتم. عالی جواب میده.
                        اسنابر من RCD بود و دو سر مجموعه یه خازن کوچک گذاشتم (در حد چند نانوفاراد)
                        الان مثل زمانی که اسکوپ وصل هست داره عمل میکنه!
                        به نظر شما کار درستی هست؟

دیدگاه

مهندس این خازن مایلار 2.2 نانو با شرایطی که گفتیم قرار بدیم تو مدار // چه تاثیری داره؟

دیدگاه

با سلام به دوستان
                            چنتا سوال ابتدایی داشتم
                            1.اگه پل دیود مستقیم به برق 220 وصل بشه خروجیش چه مقدار افت میکنه تا 200 DC طبیعی؟
                            2.در این حالت چرا ولت متر در خروجی پل دیود هم ولتاژ dc نشون میده هم 90 ولت AC
                            3.دلیل استفاده از آداپتور های AC نسبت به DC چیست؟

دیدگاه

سلام
                              اساتید محترم این جمله آقای منتظری که:
                              برای ماسفت های ترانس نیم پل حتما ماسفت اورجینال استفاده کنید چون به تازگی یه مدار ساختم با کلی ماسفت خوب کار میکرد اما دو تا ماسفت غیر اورجینال کلی به من ضرر زد قبل از خرید حتما یکی دو تا ماسفت بخرید و تا سر حد مرگ تستش کنید چون ممکنه قطعات غیر اورجینال که به تازگی خیلی زیاد شده شما رو از الکترونیک دل سرد کنه
                              پس یه ضرب المثل هست که خودم گفتم : اول از یه جای مطمعن 1 قطعه بخر بعد خوب تست کن بعد اگه خوب بود به تعداد زیاد بخر

چطوری باید این کارو بکنیم؟
                              بگذارید و بگذرید
                              ببینید و دل مبندید
                              چشم بیاندازید ودل مبازید که
                              دیر یا زود باید گذاشت و گذشت... حضرت علی(ع)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط MOJTABAV
                                سلام
                                اساتید محترم این جمله آقای منتظری که:
                                برای ماسفت های ترانس نیم پل حتما ماسفت اورجینال استفاده کنید چون به تازگی یه مدار ساختم با کلی ماسفت خوب کار میکرد اما دو تا ماسفت غیر اورجینال کلی به من ضرر زد قبل از خرید حتما یکی دو تا ماسفت بخرید و تا سر حد مرگ تستش کنید چون ممکنه قطعات غیر اورجینال که به تازگی خیلی زیاد شده شما رو از الکترونیک دل سرد کنه
                                پس یه ضرب المثل هست که خودم گفتم : اول از یه جای مطمعن 1 قطعه بخر بعد خوب تست کن بعد اگه خوب بود به تعداد زیاد بخر

چطوری باید این کارو بکنیم؟
                                خیلی راحت
                                قطعه مورد نظرتونو از جای مطمئن بخرید بعد در مداری که توان زیادی از ماسفت کشیده میشه قرار بدید و تست کنید .
                                البته بعضی وقتا تجهیزات تست خیلی سخت یافته میشه و مثلا ماسفتی که زده 50 آمپر نمیشه منبع تغذیه 50 آمپری به راحتی پیدا کرد.

sigpic

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X