پاسخ : کمک در ساخت شارژر 1 تا 100امپر 12ولت
درود مجدد. مدار که عالی کار میکنه. ماسفت خیلی راحت میتونه جریان بالا و توان بالا رو تحمل کنه ولی به شرطی که خوب خنکش کنی. من خودم چون به یه مدار احتیاج داشتم که هم منبع تغذیه باشه هم برای شارژ خوب باشه اومدم با دو تا ترانس 16 وات موازی بعد از پل دیود و خازن منفی (چون ماسفت های p کانالم رو سوختم مجبور شدم 3205 بذارم) رو وصل کردم به سورس. درین رو دادم به ورودی رگولتاتور lm317 و 2955 و مثبت رو هم زدم به ورودیش. یه خروجی جداگونه هم مخصوص برای شارژ باتری 12 ولت گذاشتم که اونو مستقیم و بدون 317 استفاده کنم یعنی فقط با محدود کننده جریان سر و کار داریم. شما هم که میخوای باتری 12 ولت شارژ کنی نیازی به رگولاتور ولتاژ نداری. فقط جریان رو با ماسفت تنطیم کن. ماسفت 3205 تحمل 200 وات توان رو هم داره جریان هم که مشکلی نداره تا 110 آمپر(البته خیلی زیاده دیگه) مهم توانشه. من خودم تا 8 آمپر و توان 80 وات گذاشتم آخ هم نمیگه.
برای کنترل ولتاژ گیت نه نمیشه از pwm استفاده کرد چون خروجی هم میشه pwm با جریان بالا. باید ولتاژ گیت رو کنترل کنی. من ماسفتم رو بین 0 تا 8 آمپر قابل تنطیم گذاشتم و حتی باهاش ال ای دی 3 میل هم روشن میکنم :mrgreen:. من تو دو مرحله تقسیم ولتاژ با مولتی ترن ولتاژ مناسب رو تو محدوده 4 و خورده ای تا اگه اشتباه نکنم تا نزدیک 5 ولت گذاشتم و راحت با ولوم کنترلش میکنم. در مورد مدارش هم خیلی سادس آخر دیتاشیتش یه مدار کشیده بعد یه قسمت رو با نقطه چین دورش کشیده نوشته current regulator منم همینو استفاده میکنم ولی اومدم با تقسیم ولتاژ برای ولوم کاری کردم که مثلا ولوم تو محدوده مثلا 4.2 تا 4.7 باشه. ولتاژ برای گیت هم با یه ترانس 12 ولت کوچیک جدا میذارم.
مدار من هم اگه خواستی حدود یه هفته دیگه میتونم بذارم
چون باید منبع رو بازش کنم تا قادیر دقیق رو بذارم :mrgreen:
نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
برای کنترل ولتاژ گیت نه نمیشه از pwm استفاده کرد چون خروجی هم میشه pwm با جریان بالا. باید ولتاژ گیت رو کنترل کنی. من ماسفتم رو بین 0 تا 8 آمپر قابل تنطیم گذاشتم و حتی باهاش ال ای دی 3 میل هم روشن میکنم :mrgreen:. من تو دو مرحله تقسیم ولتاژ با مولتی ترن ولتاژ مناسب رو تو محدوده 4 و خورده ای تا اگه اشتباه نکنم تا نزدیک 5 ولت گذاشتم و راحت با ولوم کنترلش میکنم. در مورد مدارش هم خیلی سادس آخر دیتاشیتش یه مدار کشیده بعد یه قسمت رو با نقطه چین دورش کشیده نوشته current regulator منم همینو استفاده میکنم ولی اومدم با تقسیم ولتاژ برای ولوم کاری کردم که مثلا ولوم تو محدوده مثلا 4.2 تا 4.7 باشه. ولتاژ برای گیت هم با یه ترانس 12 ولت کوچیک جدا میذارم.
مدار من هم اگه خواستی حدود یه هفته دیگه میتونم بذارم

دیدگاه