اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت شارژر 1 تا 100امپر 12ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : کمک در ساخت شارژر 1 تا 100امپر 12ولت

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
    آها اوکی پس میخوای کاری بکنی که قبل از این که به باتری وصلش کنی بدونی قراره چقدر آمپر بکشه. ولتاژ قبل از اعمال به باتری هم مهم نیست. مهم اینه که ماسفت خودش جریانو محدود میکینه. من ترانسی که دارم و روش ماسفت هم هست دوتا ترانس 16 ولته که با یه کلید سری یا موازیشون میکنم. حتی موقعی که رو حالت سری هم میزارمش و ورودیش بالای 35 ولته باز هم همونقدر جریان به باتری میده و جریانی که ماسفت محدود میکنه به ولتاژ ترانس بستگی نداره. حتی با اتصال کوتاه کردن هم همونقدر جریان میکشه. حالا دقیقا مشکل چی هست؟
    راستی چون منبعت 24 ولته توان زیادی هم رو ماسفت میفته ها!! مثلا اگه 10 آمپر بزاری 120 وات توان میفته رو ماسفت که خیلی زیاد میشه اونوقت حتما فن هیتسینک میخواد. و اگه رگولاتور ولتاژ هم بذاری قسمتیش از توان تقسیم میشه روش.
    با سلام وتشکر
    اصلا ما قید وبند را کنار میزاریم 24 را رگوله مکنم رو 15 ولت ومیدم به باتری و با محدود کننده هم جریان را کنترل میکنم تا از حدی که من میخام بالاتر نره هر وقت هم ولتاژ باتری به 14 رسید یا جریان شارژ پایین اومد(در حد صفر) قطع میکنم حالا خوب شد
    دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
    بانک اطلاعاتی سنسورها
    ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
    تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
    [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
      با سلام وتشکر
      اصلا ما قید وبند را کنار میزاریم 24 را رگوله مکنم رو 15 ولت ومیدم به باتری و با محدود کننده هم جریان را کنترل میکنم تا از حدی که من میخام بالاتر نره هر وقت هم ولتاژ باتری به 14 رسید یا جریان شارژ پایین اومد(در حد صفر) قطع میکنم حالا خوب شد
      قربون داداش. آره خیلی خوب شد. فکر کنم دیگه جوش آوردی از بس نسخه پیچیدم
      لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

قربون داداش. آره خیلی خوب شد. فکر کنم دیگه جوش آوردی از بس نسخه پیچیدم
        با سلام وتشکر
        اقا ممنون از لطف شما
        پس مسئله تا اینجا حل شد و بقیه ریز کاری ها و مدارات کنترلی واسه بعد.
        فکر کنم دیگه جوش آوردی از بس نسخه پیچیدم
        نه اختیار دارید ما سر شما را درد اوردیم بازم ممنون
        بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

پاسخ : ساخت شارژر 1 تا 100امپر 12ولت

با سلام
          اینم مدار رگوله البته واسه 10 امپر فقط دو تا از ترانزیستور ها کافیه نظرتون چیه البته از 7815 استفاده میکنم
          بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

با سلام
            اینم مدار رگوله البته واسه 10 امپر فقط دو تا از ترانزیستور ها کافیه نظرتون چیه البته از 7815 استفاده میکنم
            عالیه خیلی خوبه حتی 0.01 ولت هم افت نداره. من هم دقیقا همینو استفاده میکنم البته با 317. یه نکته ای هم داره که اگه خازن 470 میکرو رو بزاری ولتاژ خروجیتو به هم میزنه. چند بار خازن عوض کردم فایده نداشت درش آوردم. باید از مدار حذفش کنی.

دیدگاه

بازم منم :mrgreen:

اینو ببین .اگه بدردت هم نخوره.حداقل بهت یه ایده ای میده :redface:
              http://www.ti.com/lit/an/snoa327b/snoa327b.pdf

برای اطلاعات بیشترم میتونی تو گوگل اینو سرچ بزنی"lm2576 battery charger" کلی عکس مکس میاد :icon_razz:
              اینم ببین
              http://www.ti.com/lit/an/snva557/snva557.pdf
              [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                بازم منم :mrgreen:

اینو ببین .اگه بدردت هم نخوره.حداقل بهت یه ایده ای میده :redface:
                http://www.ti.com/lit/an/snoa327b/snoa327b.pdf

برای اطلاعات بیشترم میتونی تو گوگل اینو سرچ بزنی"lm2576 battery charger" کلی عکس مکس میاد :icon_razz:
                اینم ببین
                http://www.ti.com/lit/an/snva557/snva557.pdf
                با سلام به دوست عزیز
                ارشد جان این فابل ها باز نمیشه خوب حالا استفاده از lm2576چه مزایایی داره
                بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

با سلام به دوست عزیز
                  ارشد جان این فابل ها باز نمیشه خوب حالا استفاده از lm2576چه مزایایی داره
                  دادا .همش انگلیسیه من نخوندم اما دیدم مدارای کوچیکی دارن گفتم شاید بهتر باشه یا بهت یه ایده ای بده.
                  باس با قند شکن بری وگرنه نمیتونی.چون ما تحریمیم
                  [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

چون ترانست 24 ولته نصف برقت تلف میشه که خیلی بده. برای کاهش ولتاژ اگه یه رگولاتور سوییچینگ بتونی گیر بیاری یا بسازی خیلی خوبه که بتونه ولتاژ ترانس رو به 15 ولت برسونه. lm2576 خیلی خوبه ولی چند مشکل هست:1- 3 آمپر بیشتر نمیده 2-اوریجینالش بد گیر میاد و گرونه(اگه کپی بگیری باید بندازی دور به هیچ دردی نمیخورن) 3-نمیشه خروجی اونارو موازی کرد که جریان بالاتر بگیریم(آقای ناصر منتظری این آزمایشو انجام داده بودن)
                    یه رگولاتور سوییچینگ هست تا 10 آمپر جواب میده و حتی خروجیشون رو میشه موازی کرد(این هم جناب منتظری برام گفتن) اسمش l4970 هست که جوان داره ولی قیمت بالایی داره
                    http://javanelec.com/productsDetails.aspx?id=3737
                    یه راه دیگه هم هست که با آی سی tl494 یا اگه اشتباه نکنم با uc3843 و ماسفت مبدل باک طراحی کنید تا هزینه کم بشه. اگه بخوای اساتید سوییچینگ رو باید وارد صحنه کنیم. :mrgreen:

دیدگاه

چون ترانست 24 ولته نصف برقت تلف میشه که خیلی بده. برای کاهش ولتاژ اگه یه رگولاتور سوییچینگ بتونی گیر بیاری یا بسازی خیلی خوبه که بتونه ولتاژ ترانس رو به 15 ولت برسونه. lm2576 خیلی خوبه ولی چند مشکل هست:1- 3 آمپر بیشتر نمیده 2-اوریجینالش بد گیر میاد و گرونه(اگه کپی بگیری باید بندازی دور به هیچ دردی نمیخورن) 3-نمیشه خروجی اونارو موازی کرد که جریان بالاتر بگیریم(آقای ناصر منتظری این آزمایشو انجام داده بودن)
                      یه رگولاتور سوییچینگ هست تا 10 آمپر جواب میده و حتی خروجیشون رو میشه موازی کرد(این هم جناب منتظری برام گفتن) اسمش l4970 هست که جوان داره ولی قیمت بالایی داره
                      http://javanelec.com/productsDetails.aspx?id=3737
                      یه راه دیگه هم هست که با آی سی tl494 یا اگه اشتباه نکنم با uc3843 و ماسفت مبدل باک طراحی کنید تا هزینه کم بشه. اگه بخوای اساتید سوییچینگ رو باید وارد صحنه کنیم. :mrgreen:
                      با سلام وتشکر از تمامی دوستان
                      اقا من 24 را واسه یه کار کوچیک میخواستم خوب لان یه ترانس 24 واسه اون کار میزارم
                      و یه ترانس 18 ولت 10 امپر میپیچم وبا همون 7815 این کار را انجام میدم من باید تا جایی که میتونم از سوئیچینگ استفاده نکنم حالا نظر شما چیه 18 ولت خوبه چون باید افت ولتاژ ورودی هم مد نظر بگیرم ضمنا چون هم چین ترانسی زمانی که 1 امپر ازش میکشیم دیگه 18 نمیده و 21 و22 ولت نمیتونم رگولاتور نذارم
                      یا
                      بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

:NO:
                        با سلام وتشکر از تمامی دوستان
                        اقا من 24 را واسه یه کار کوچیک میخواستم خوب لان یه ترانس 24 واسه اون کار میزارم
                        و یه ترانس 18 ولت 10 امپر میپیچم وبا همون 7815 این کار را انجام میدم من باید تا جایی که میتونم از سوئیچینگ استفاده نکنم حالا نظر شما چیه 18 ولت خوبه چون باید افت ولتاژ ورودی هم مد نظر بگیرم ضمنا چون هم چین ترانسی زمانی که 1 امپر ازش میکشیم دیگه 18 نمیده و 21 و22 ولت نمیتونم رگولاتور نذارم
                        یا
                        درود. آهااینجوری خیلی خوب میشه. ترانس خیلی خوب انتخاب کردی رگولاتور 15 ولت که حداقل 2.5 ولت اختلاف ورودی و خروجیشه میشه 17.5 . ترانس ها هم معمولا وقتی از جریان نامیشون بکشیم میاد رو نزدیک ولتاژ rms نامیش. پس اگه مثلا ترانس 18 ولت باشه خیلی خوبه و تو حالتی که جریان نامی رو بگیریم تو بدترن شرایط میاد رو 18 ولت که 0.5 ولت هم برای اطمینان داریم. پس دیگه مشکلی نیست. حله

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ah rad
                          دادا .همش انگلیسیه من نخوندم اما دیدم مدارای کوچیکی دارن گفتم شاید بهتر باشه یا بهت یه ایده ای بده.
                          باس با قند شکن بری وگرنه نمیتونی.چون ما تحریمیم
                          با سلام
                          ممنون از لطفت
                          ولی من بچه خوبی هستم ودنبال قند شکن نمیرم :rolleyes: اما خوب حرف شما باعث شد اقا محسن ما را با یک رگولاتورر10 امپر اشنا کنه که خودش خیلی ارزش داره
                          بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز
                            اقا من میخام وقتی باتری به شارژر وصل شد تقریبی بگه چقدر شارژ داره چه راهی پیشنهاد میکنید از جریان بفهمم یا از ولتاز --- چون قرار باتری های مختلفی به شارژر وصل بشه (لید اسید) ممکن هر باتری ولتاز دشارز وشارژ کاملش باهم فرق کنه
                            بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

با سلام به دوستان عزیز
                              اقا من میخام وقتی باتری به شارژر وصل شد تقریبی بگه چقدر شارژ داره چه راهی پیشنهاد میکنید از جریان بفهمم یا از ولتاز --- چون قرار باتری های مختلفی به شارژر وصل بشه (لید اسید) ممکن هر باتری ولتاز دشارز وشارژ کاملش باهم فرق کنه
                              سلام
                              میزان شارژ رو باید از روی ولتاژ باتری بدست بیارید هر چند جریان هم میتونه نشان دهنده باشه ولی شما جریان رو محدود میکنید که معادله بهم میریزه
                              به نظر من شما فقط یه محدود کننده جریان بساز و زیاد مدار رو سنگین نکن فقط یا با op-amp یه مقایسه کننده بساز که که ولتاژ به حدی رسید خاموش کنه
                              و یا با میکرو درست کن و درصد شارژ و هم روش نمایش بده

دیدگاه

سلام. به دو روش میشه سطح شارژ باتری های اسیدی رو فهمید: 1-چگالی الکترولیت با استفاده از هایدرومتر 2- در حالت مدار باز(یعنی شارژر به آن متصل نباشه) به مدت 10 ثانیه به اندازه 1/10 آمپر ساعت باتری از باتری جریان کشی میکنیم که ولتاژ ظاهری باتری از بین بره. سپس ولتاژ باتری رو اندازه میگیریم.ولتاژ باتری ها بسته به جنس آلیاژ سرب باتری ها کمی متفاوته ولی به طور میانگین 12.8 ولتاژ فولشارژ و 12.0 نشانه دیسشارژ بودن باتری هست.
                                در حالی که به شارژر متصل باشه نمیتونیم میزان شارژ رو به دست بیاریم و چون چندین عامل مختلف دخالت داره نمیشه به راحتی این کار رو کرد.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X