اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

ساخت شارژر 1 تا 100امپر 12ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : ساخت شارژر 1 تا 100امپر 12ولت

اگه میخوای حدودی میزان شارژ رو به دست بیاری باید با ولتاژ اندازه گیری کنی.یه باتری خالی(کا ولتاژ دو سرش بین 11.8 تا12.0 باشه) رو بردار بزن به شارژر بعد یه کم صبر کن ولتاژو یادداشت کن. حالا بین اون ولتاژ و 14 ولت عدد بندی کن و ... .اینجوری میشه حدودا میزان شارژ رو فهمید
    لطفا سوالات فنی رو به جای پیام خصوصی در انجمن مطرح کنید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط محسن محمدشاهی
      اگه میخوای حدودی میزان شارژ رو به دست بیاری باید با ولتاژ اندازه گیری کنی.یه باتری خالی(کا ولتاژ دو سرش بین 11.8 تا12.0 باشه) رو بردار بزن به شارژر بعد یه کم صبر کن ولتاژو یادداشت کن. حالا بین اون ولتاژ و 14 ولت عدد بندی کن و ... .اینجوری میشه حدودا میزان شارژ رو فهمید
      و تشکر از لطف همهی عزیزان
      خوب بنده یه باتری 12 ولت نو را دشارز کردم ولتازش شد 6 ولت بعد شارزکردم خوب هم شارژ شد اما خوب بنده دارم به این شک میکنم که اگه براساس این که شما گفتید عمل کنم همچین موضوعی را چطور حل کنم( ولتاژ 6 ولت همچین باتری هایی تو دشارز کامل )
      دوربین مدار بسته و دزد گیر و رفع مشکلات
      بانک اطلاعاتی سنسورها
      ساخت رقص نور برای شیشه سکوریت مغازه ها
      تعمیر لوازم خانگی را اینجا مطرح کنید
      [move][b] موفقیت بر روی ستون های شکست شکل می گیرد.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط حمید رضا ریاحی
        و تشکر از لطف همهی عزیزان
        خوب بنده یه باتری 12 ولت نو را دشارز کردم ولتازش شد 6 ولت بعد شارزکردم خوب هم شارژ شد اما خوب بنده دارم به این شک میکنم که اگه براساس این که شما گفتید عمل کنم همچین موضوعی را چطور حل کنم( ولتاژ 6 ولت همچین باتری هایی تو دشارز کامل )
        باتری رونباید کمتر از 10.5 ولت برسونیم. منظورت رو دقیق نگرفتم . ببین الان میخوای تست بگیری دیگه درسته؟ خب باتریت رو نباید به 6 ولت برسونی دو باره شارژش کن. یه باتری شارژ شده(نه لزوما پر) رو برمیداری و مثلا با جریان 1/10 دیسچارجش میکنی تا ولتاژ دوسرش برسه به 11.8 ولت. حالا مصرف کننده رو بردار . یه 5 دقیقه صبر کن دوباره ولتاژو بگیر اگه دیدی از 12.0 بیستره دوباره کمی دیگه دیسچارجش کن تا حدودا رو 12.0 ثابت بشه. حالا درحالی که مولتی متر به باتری وصله شارژر رو میزنی به باتری(با جریانت 1/10) و همون موقع ولتاژ رو یادداشت میکنی. این میشه ولتاژ حالت صفر درصد(در حالت متصل به شارژر) در واقع ولتاژ اگه کمتر از این باشه هم به عنوان صفر درصد در نظر بگیر. حالت صد در صد رو هم حدود14.0 یا 14.4 بگیر. حالا با این اعداد به دست اومده برای میکرو تعریف میکنی و ... تا میزان شارژ رو حدودا نمایش بده.
        نمیدونم جواب سوالت رو دادم یا نه :mrgreen:
        شما باتری رو overdischarged کردی نه discharged :mrgreen: برای اینکه از اوردیس به دیس برسه باید مدتی زیر شارژ بمونه

دیدگاه

باتری رونباید کمتر از 10.5 ولت برسونیم. منظورت رو دقیق نگرفتم . ببین الان میخوای تست بگیری دیگه درسته؟ خب باتریت رو نباید به 6 ولت برسونی دو باره شارژش کن. یه باتری شارژ شده(نه لزوما پر) رو برمیداری و مثلا با جریان 1/10 دیسچارجش میکنی تا ولتاژ دوسرش برسه به 11.8 ولت. حالا مصرف کننده رو بردار . یه 5 دقیقه صبر کن دوباره ولتاژو بگیر اگه دیدی از 12.0 بیستره دوباره کمی دیگه دیسچارجش کن تا حدودا رو 12.0 ثابت بشه. حالا درحالی که مولتی متر به باتری وصله شارژر رو میزنی به باتری(با جریانت 1/10) و همون موقع ولتاژ رو یادداشت میکنی. این میشه ولتاژ حالت صفر درصد(در حالت متصل به شارژر) در واقع ولتاژ اگه کمتر از این باشه هم به عنوان صفر درصد در نظر بگیر. حالت صد در صد رو هم حدود14.0 یا 14.4 بگیر. حالا با این اعداد به دست اومده برای میکرو تعریف میکنی و ... تا میزان شارژ رو حدودا نمایش بده.
          نمیدونم جواب سوالت رو دادم یا نه :mrgreen:
          شما باتری رو overdischarged کردی نه discharged :mrgreen: برای اینکه از اوردیس به دیس برسه باید مدتی زیر شارژ بمونه
          با سلام وتشکر
          اقا اینجوری که شما میگید باتری نشسته و دودستی زده توسرش :rolleyes: خوب اینطور که من فهمیدم دشارز کامل یه باتری 12 لید اسید 10.5 قبل به از اتصال شارژر و موقعی که به شارزر وصل میشن طبق تست من حدود 11.5 ولتاز دارن خوب شارز کامل هم 14.4 میگیریم این دوتا را ازهم کم میکنم مثلا میشه 10 :mrgreen:
          خوب حالا با یه تقسیم ساده میرسیم به میزان شارژ باتری
          بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

با سلام

د.ستان من واسه اندازه گیری جریان ازیه مقاومت سری با باتری استفاده کردم که مقدارش 0.1 و 5 وات ویه دیود سری با باتری قرار دادم که ولتاز باتری به مدار بر نگرده خوب واسه اینکه افت ولتاز ناشی از مقاومت ودیود را تو جریان های مختلف باعث کاهش ولتاژ اعمالی به باتری با pwm ولتاز خروجی را کنترل میکنم
            به این ترتیب باتری هر جریانی بکشه بطور اتواتیک با میکرو ولتاژ روی 14.4 تنظیم میشه مدارش را میزارم تا بچه ها در جریان کار قرار بگیرن ضمنا pcb , کد ها برنامه تکمیلی هم میزارم تا شما هم بتونید درستش کنید
            بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

با سلام

د.ستان من واسه اندازه گیری جریان ازیه مقاومت سری با باتری استفاده کردم که مقدارش 0.1 و 5 وات ویه دیود سری با باتری قرار دادم که ولتاز باتری به مدار بر نگرده خوب واسه اینکه افت ولتاز ناشی از مقاومت ودیود را تو جریان های مختلف باعث کاهش ولتاژ اعمالی به باتری با pwm ولتاز خروجی را کنترل میکنم
              به این ترتیب باتری هر جریانی بکشه بطور اتواتیک با میکرو ولتاژ روی 14.4 تنظیم میشه مدارش را میزارم تا بچه ها در جریان کار قرار بگیرن ضمنا pcb , کد ها برنامه تکمیلی هم میزارم تا شما هم بتونید درستش کنید
              سلام
              ممنون بابت زحمت شما
              این شارژر رو با میکرو و خروجی pwm تصمیم داری بسازی؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
                سلام
                ممنون بابت زحمت شما
                این شارژر رو با میکرو و خروجی pwm تصمیم داری بسازی؟
                با سلام بله قطع کنش میکرو هست و دارای یه ال سیدی جهت نمایش میزان شارزوجریان وولتاز شارژ هست خروجیش هم با pwm تثبیت میشه طوریکه چه0.1 امپر ازش بکشی چه 10امپر رگولاتور متغیر وترانس ولتاژ14.4 را به ما میرسونه این به این خاطر که من واسه سنس جریان از یه مقاومت 0.05 اهم وات سری با بار استفده کردم ویه دبود هم دارم پس تو جریان های مختلف افت ولتاز متفاوتی دارم که با pwm اونا جبران میکنم وهمیشه 14.4دارم البته به کمک pwmمیتونم 6 ولت یا 9 یا هر ولتاژ دیگه ایتولید کنم
                بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

کسی میدونه boost charger battery چه نوع شارژر هایی هستند
                  بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

کسی میدونه boost charger battery چه نوع شارژر هایی هستند
                    سلام
                    به نظرم توشون باید ای سی های سوییچینگ تو شونه.مثلا همون2576 که گفتم .شارژر از نوع Buck هستش.ولی نرفتی بخونی دیگه
                    [img width=271 height=100]http://upload7.ir/imgs/2014-05/42296300898709327115.jpg[/img]

خداروشکر! نمردیمو معنی تدبیر رو هم فهمیدیم.دی:

دیدگاه

حمید رضا جان روش pwm برای کنترل جریان باتری درست نیست. شما در هر صورت همون 10 آمپر رو به باتری دادی و با این کار فقط پهنای پالس رو دستکاری میکنی و هیچ تاثیری رو جریان نداره و تنها اتفاقی که میفته اینه که زمان شارژ رو بدون هیچ ثمره ای افزایش میدی در واقع میانگین جریان رو کنترل میکنی نه خود جریان. و باتری هم به هیچ وجه به صورت پالس با جریان بالا نباید شارژ بشه و هیچ مداری و هیچ شارژری رو من تاحالا ندیدم که اینطوری باشه. و روی باتری هم نوشته شده که جریان ماکسیمم شارژ چقدر باشه خواه دائمی باشه خواه پالسی.
                      کاری که شما میخوای انجام بدی مثل این میمونه: مثلا با جریان 30 آمپر و دیوتی سایکل 1 درصد بخوایم پاور ال ای دی 1 وات که 0.3 آمپر میخواد رو روشن کنیم. جریان میانگین برای شما میشه 0.3 آمپر اما ال ای دی در واقعیت پالس هایی با جریان 30 آمپر رو دریافت میکنه که اونو میسوزونه. باتری هم همینطوره و آسیب رو حتما خواهیم داشت. مطمئن باش این روش هیچ وقت تو شارژر های اصولی استفاده نمیشه. البته روش pwm زمانی مشکلی نداره که جریان لحظه ای از حد مجاز باتری بیشتر نشه.
                      البته هر جور راحتی ولی چیزی که لازم بود و میدونستم رو برات گفتم دیگه هر طور راحتی بساز

دیدگاه

حمید رضا جان روش pwm برای کنترل جریان باتری درست نیست. شما در هر صورت همون 10 آمپر رو به باتری دادی و با این کار فقط پهنای پالس رو دستکاری میکنی و هیچ تاثیری رو جریان نداره و تنها اتفاقی که میفته اینه که زمان شارژ رو بدون هیچ ثمره ای افزایش میدی در واقع میانگین جریان رو کنترل میکنی نه خود جریان. و باتری هم به هیچ وجه به صورت پالس با جریان بالا نباید شارژ بشه و هیچ مداری و هیچ شارژری رو من تاحالا ندیدم که اینطوری باشه. و روی باتری هم نوشته شده که جریان ماکسیمم شارژ چقدر باشه خواه دائمی باشه خواه پالسی.
                        کاری که شما میخوای انجام بدی مثل این میمونه: مثلا با جریان 30 آمپر و دیوتی سایکل 1 درصد بخوایم پاور ال ای دی 1 وات که 0.3 آمپر میخواد رو روشن کنیم. جریان میانگین برای شما میشه 0.3 آمپر اما ال ای دی در واقعیت پالس هایی با جریان 30 آمپر رو دریافت میکنه که اونو میسوزونه. باتری هم همینطوره و آسیب رو حتما خواهیم داشت. مطمئن باش این روش هیچ وقت تو شارژر های اصولی استفاده نمیشه. البته روش pwm زمانی مشکلی نداره که جریان لحظه ای از حد مجاز باتری بیشتر نشه.
                        البته هر جور راحتی ولی چیزی که لازم بود و میدونستم رو برات گفتم دیگه هر طور راحتی بساز
                        با سلام
                        من pwm را واسه کنتزل جریان نمی خام واسه تنظیم ولتاژ میخام وحرف شما کاملا درست
                        با س
                        با
                        بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

با سلام به دوستان اقا من مدار زیر را بستم ولی خروجی من با 7812 همون 18 ولتی که به ورودی میدم کسی میدونه علتش چیه حتی مدار ش را واسه llm317 بستم ولی تو جریان کشی خیلی افت ولتاژ دارم مثلا ولتاژ را روی 12 تنظیم میکنم تو جریان کشی تا 8 ولت میاد پایین اخه چرا :cry: :cry: :cry: :cry:

http://uploadboy.com/qluyiw4uqep1.html
                          بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

با سلام به دوستان اقا من مدار زیر را بستم ولی خروجی من با 7812 همون 18 ولتی که به ورودی میدم کسی میدونه علتش چیه حتی مدار ش را واسه llm317 بستم ولی تو جریان کشی خیلی افت ولتاژ دارم مثلا ولتاژ را روی 12 تنظیم میکنم تو جریان کشی تا 8 ولت میاد پایین اخه چرا :cry: :cry: :cry: :cry:

http://uploadboy.com/qluyiw4uqep1.html
                            ببنید این مدار یه جورایی منبع جریان هست تو حالت بی باری باید حدود تنظیمی رو بده ولی زیر بار نسبت به جریان افت ولتاژ داری تا جریان کنترل نشه

دیدگاه

سلام آقا حمید رضا من خودم دارم از این مدار استفاده میبرم بدون هیچ مشکلی. مشکل از خازن 470 میکرو هستش. برش دار درست میشه

دیدگاه

ببنید این مدار یه جورایی منبع جریان هست تو حالت بی باری باید حدود تنظیمی رو بده ولی زیر بار نسبت به جریان افت ولتاژ داری تا جریان کنترل نشه
                                خوب یعنی اینطور که شما میگید خروجی 7812 تو جریان کشی افت مبکنه اما اقا محسن میگه :
                                سلام آقا حمید رضا من خودم دارم از این مدار استفاده میبرم بدون هیچ مشکلی. مشکل از خازن 470 میکرو هستش. برش دار درست میشه
                                خوب حالا منبع من سو ئیچینگ 18 ولت وهیچ کدام از خازن ها را هم نذاشتم به محض اینکه tip را میارم تو مدار ولتاژ میریزه بهم
                                بانک اطلاعاتی سنسورها

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X