اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

کمک برای طراحی پوش پول DC to DC کانورتر 12 به 310 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط Agbin2596 نمایش پست ها

با سلام مجدد
    این کل مداره با تغیراتی که تا حالا انجام شده به این صورت در اومده ،. اگه زحمت نباشه یه نگاه بهش بنداز اگه قطعه ای کم یا زیاد داره بفرمایید ،،، گرمای ماسفت چه دلیلی میتونه داشته باشه

مشکلی که در نگاه اول دیده میشه ، نبود خازن بین پایه کاتد و رفرنس TL431 هست.
    عموما باید خازنی بین 10 تا 100 نانوفاراد استفاده بشه.
    مورد اولویت دار بعدی ، خازن و مقاومت بین پایه 1 و 9 هست که برای پایداری حلقه فیدبک استفاده میشه ، تعدادی از دوستان مشکلات مشابه شما داشتن که با تغییرات مقداری و ترتیبی در این خازن و مقاومت مشکلشون حل شده.
    و یک مسئله دیگر که خارج از بحث مشکل هست ، اینه که مقدار مقاومت و خازن اسنابر بین درین-سورس ماسفت ها بهینه نیست.
    پیشنهاد میکنم هر چهار اسنابر رو حذف کنید و بجاش بین دو سر کناری ترانس ، اسنابر با خازن ۱ نانوفاراد و مقاومت ۱ اهم بذارید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

مشکلی که در نگاه اول دیده میشه ، نبود خازن بین پایه کاتد و رفرنس TL431 هست.
      عموما باید خازنی بین 10 تا 100 نانوفاراد استفاده بشه.
      مورد اولویت دار بعدی ، خازن و مقاومت بین پایه 1 و 9 هست که برای پایداری حلقه فیدبک استفاده میشه ، تعدادی از دوستان مشکلات مشابه شما داشتن که با تغییرات مقداری و ترتیبی در این خازن و مقاومت مشکلشون حل شده.
      و یک مسئله دیگر که خارج از بحث مشکل هست ، اینه که مقدار مقاومت و خازن اسنابر بین درین-سورس ماسفت ها بهینه نیست.
      پیشنهاد میکنم هر چهار اسنابر رو حذف کنید و بجاش بین دو سر کناری ترانس ، اسنابر با خازن ۱ نانوفاراد و مقاومت ۱ اهم بذارید.
      با سلام مجدد
      اگه اشتباه نکرده باشم خازن بین کاتدو رفرنس رو گذاشتم
      اسنابر ها رو پاک کردم
      اسنابر بین دو سر ترانس اینجوری که گذاشتم درسته

در آخر مقاومت و خازن بین پایه 1 و 9 رو چه جوری تغییر بدم افزایش بدم یا کاهش؟؟

دیدگاه

با سلام مجدد
        اگه اشتباه نکرده باشم خازن بین کاتدو رفرنس رو گذاشتم
        اسنابر ها رو پاک کردم
        اسنابر بین دو سر ترانس اینجوری که گذاشتم درسته

در آخر مقاومت و خازن بین پایه 1 و 9 رو چه جوری تغییر بدم افزایش بدم یا کاهش؟؟

خب تغییرات به درستی در شماتیک اعمال شدن‌.
        مقدار بهینه اون مقاومت و خازن هم با آزمون و خطا به دست میاد.

دیدگاه

با سلام مجدد

خازن 220 پیکو پایه 9 رو به 10 نانو تغییر دادم بمحض اینکه بار رو وصل کردم ماسفت های پایه 11 سوختن ، به 100نانو تغییر دادم دوباره همان ماسفت ها سوختن

توی این شرایط آیا سلف تاثیر گذار هست یا مشکل از اسنابر است

دیدگاه

با سلام مجدد

خازن 220 پیکو پایه 9 رو به 10 نانو تغییر دادم بمحض اینکه بار رو وصل کردم ماسفت های پایه 11 سوختن ، به 100نانو تغییر دادم دوباره همان ماسفت ها سوختن

توی این شرایط آیا سلف تاثیر گذار هست یا مشکل از اسنابر است
            این مدار سلف که نداره
            اسنابر جواب نده هم بعید میدونم به این سرعت ماسفت ها بسوزن.
            اینکه فقط ماسفت یه سمت میسوزه ، احتمال داره که در ماسفت ها یا درایور که از پایه ۱۴ فرمان میگیره مشکلی وجود داشته باشه.

دیدگاه

[QUOTE=HS1386;n1157492]

این مدار سلف که نداره
              .[/QUOTE

با سلام مجدد
              منظور از سلف بعد پل دیود بود

در این چند روز 16 ماسفت سوخت که موجودی تمام شد حالا سفارش دادم برسه بدستم من مدار رو روی بردبورد پیاده کرده بودم که متاسفانه با کمترین تکان بهم میریخت امروز اون رو روی برد سوراخ دار سوار کردم فردا انشاالله دوباره تست میکنم

دیدگاه

[QUOTE=Agbin2596;n1157658]
                نوشته اصلی توسط HS1386 نمایش پست ها

این مدار سلف که نداره
                .[/QUOTE

با سلام مجدد
                منظور از سلف بعد پل دیود بود

در این چند روز 16 ماسفت سوخت که موجودی تمام شد حالا سفارش دادم برسه بدستم من مدار رو روی بردبورد پیاده کرده بودم که متاسفانه با کمترین تکان بهم میریخت امروز اون رو روی برد سوراخ دار سوار کردم فردا انشاالله دوباره تست میکنم
                به سلف خروجی دقت نکرده بودم ، ولی به هر حال افزایش یا کاهش مقدارش در ریپل خروجی تاثیر میذاره و تاثیر چندانی بر بازدهی مدار نداره.
                تست چنین مداراتی هم روی برد بورد اشتباهه.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                X