اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تبدیل 12 ولت به 5 ولت - برای مصرف صنعتی

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : تبدیل 12 ولت به 5 ولت - برای مصرف صنعتی

نوشته اصلی توسط arvinfx
    اتفاقا برای همین تغییر ولتاژ اون مقاومت رو میزاریم که یک مقدار از ولتاژ روی مقاومت افت کنه و اونجا تلف بشه نه روی رگولاتور.
    برای حذف نویز هم از فیلتر RC استفاده میکنیم یعنی یه خازن بعد از مقاومت و قبل از رگولاتور میزاریم.

مثلا اگر جریان حد اکثرمون 500ma باشه و ولتاژ ورودی 12V :
    5+2.5=7.5 این حد اقل ولتاژی هستش که باید به رگولاتور برسه تا بتونه 5 ولت رگوله بهمون بده.

12-7.5=4.5 حد اکثر ولتاژی که باید روی مقاومت افت کنه.
    4.5/0.5=9 مقدار مقاومت به اهم که میایم 10 انتخاب میکنیم
    4.5*0.5=2.25W توان مقاومت که 3W انتخاب میکنیم

یه خازن 450uf بعد از مقاومت هم خیلی از نویز های مدار رو میگیره.
    سلام دوست عزیز
    از مطالب و فرمایشات علمیتون استفاده کردم. ممنون
    در خصوص مداری که دوست خوبمون آقای nima200 در بالاتر فرستادن چه نظری دارید؟
    به ظاهر عملیاتی و خوبه. توسط چنتا ترانزیستور یه 7805 راه اندازی کردن بطوری که یه 12 ولت 3 آمپر دادن و یه 5 ولت 3 آمپر گرفتن. :smile:
    فک میکنید داغ کنه در جریان کمتر از 3 ؟ و عمرکاری و کیفیت مطلوب داره؟ چون من قراره دستگام 24 ساعت روشن باشه.
    البته جریان در حد فوقش یکی دو آمپر لازم دارم ( فقط نمیخوام داغ کنه )
    سپاس

دیدگاه

ممنون از مهندسینی که در این تاپیک شرکت کردید و لطف کردید اطلاعاتتونو با بنده در میون گذاشتین .
      :bye

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aslan modir
        سلام دوست عزیز
        از مطالب و فرمایشات علمیتون استفاده کردم. ممنون
        به ظاهر عملیاتی و خوبه. توسط چنتا ترانزیستور یه 7805 راه اندازی کردن بطوری که یه 12 ولت 3 آمپر دادن و یه 5 ولت 3 آمپر گرفتن. :smile:
        فک میکنید داغ کنه در جریان کمتر از 3 ؟ و عمرکاری و کیفیت مطلوب داره؟ چون من قراره دستگام 24 ساعت روشن باشه.
        سپاس
        تقویت ترانزیستوی عملیه ولی فکر کنم اون مدار لیمیتر جریان هم داره شما به دیتاشیت مراجعه کنید.
        بله بدون شک گرما تولید خواهد شد فقط شما باید درست دفعش کنید.

دیدگاه

مشکل صنعت با الکترونیک اینکه در الکترونیک پیچیدگی زیاده و به همون نسبت (از نظر صنعت) مشکلات حین کارش هم ممکنه بالا باشه صنعت بیشتر ترجیح میده ساده ترین راه را انتخاب کنه

برای چی با وجود مدار تایمر (الکترونیکی) مدارات تایمر مکانیکی هنوز تولید میشه

به نظر من اگر ولتاژ اولیه تون نوسان یا بالا پایین نداره همون حدود 11 دیود بهترین راهه
          --------------------------- --------------------------

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
            راجب مدارتون عرض کنم علاوه بر محدود ساز جریان بالای خروجی که داره ، سیستم تقویت جریان مشابه همون نقشه ای که گذاشتم هست

ترانزیستور Q3 با ولتاژی که دوسر مقاومت 18 اهم میوفته در زمانی ک این ولتاژ به 0.7 برسه روشن میشه و جریان اضافی رو منتقل میکنه
            اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است

دیدگاه

نوشته اصلی توسط aslan modir
              سپاس
              من این مدارو قبلا ساختم اونم برای سی دی رام که خیلی هم حساسه خوب هم جواب میداد
              24 ساعت روشن نبود ولی طولانی مدت روشن بوده
              در مورد گرما هم باید بگم من tip2955 گذاشتم و برای گرمایش هم یه هیت سینک خیلی کوچک(شاید اولین هیت سینک هاییکه همه ما اولین بار دیدیم!)گذاشتم وقتی بالای 1 امپر میکشیدم داغ میشد ولی نه خیلی
              راستی lm2576 هم خوبه ها امتحانش کردم
              اصن میتونید از 7805 قابلمه ای استفاده کنید هم مطمینه هم ساده میگن 3 امپر هم میده :wow:
              ................Fx7SAM................

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
              X