اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه 50 ولت 5 امپر (ورژن اپدیت شده با قطعات موجود در بازار)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : پروژه در حال تکمیل ساخت منبع تغذیه خطی 0-50 ولت 0-5 امپر (لطفا راهنمایی کنید)

نوشته اصلی توسط armin_gera
    اقا کسی نبود نوشتن برنامه رو بر عهده بگیره؟!من کار با سگمنت بلد نیستم

برنامه خوذتون رو با مدار قرار بدید تا تو یه فرصت بنویسمش
    برنامه با sevensegment که راحت تر از lcd هست

دیدگاه

پاسخ : پروژه در حال تکمیل ساخت منبع تغذیه خطی 0-50 ولت 0-5 امپر (لطفا راهنمایی کنید)

نوشته اصلی توسط ehsanbagheri
      برنامه خوذتون رو با مدار قرار بدید تا تو یه فرصت بنویسمش
      برنامه با sevensegment که راحت تر از lcd هست
      ممنون از همکاریت
      اقا من کارایی که باید تو برنامه انجام شه رو میگم

1- جریان رو از پورت A0 و A1 بخونه (دیتا از سنسور جریان ACS712 میاد که به ازای هر 1 امپر 185 میلی ولت خروجیش افزایش پیدا میکنه و در حالت جریان صفر هم خروجی 2.5 ولته و هر چی جریان بیشتر شه به این 2.5 ولت اضافه میشه) این مقدار رو هم باید رو سگمت نشون بدیم

2-پورت A2 , A3 مال ولوم تنظیم جریان هست, مقدار ولوم رو باید بخونیم و با مقدار جریان مقایسه کنیم هروقت مقدار جریان از مقدار ولوم بیشتر شد پورت B0 یا B1 رو روشن میکنیم تا جریان محدود شه (B0 برای یکی از منبع ها و B1 برای اونیکی منبع چون دوتا منبع تغذیهست این مدار و میشه هم به صورت متقارن هم به صورت مجزا ازشون استفاده کرد) وقتی داریم این ولومو میچرخونیم مقدارش باید برای چند ثانیه رو سگمت های مربوط به نشون ودادن جریان نشون داده شه

3- پورت A4 , A5 برای سنس دما توسط مقاومت NTC هست , مقدار دمارو باید بخونیم و وقتی دکمه INFO یا همون پورت B5 توسط کلید 1 شد دمارو نشون بده و اگرم دما از یه حدی بالاتر رفت پورت B0 یا B1 رو روشن میکنیم تا جریان صفر شه و تا دما کم نشد اجازه بیشتر شدن جریان رو نمیده

4-پورت A6 , A7 برای خوندن ولتاژ منبع هست که اگه نگاه کنید اوردم 3 تا مقاومت گذاشتم و اگه ولتاژ کمتر از 10 بود پورت P7 و C7 روشن میشن و ترانزیستورای 19 و 20 و 21 و 22 رو روشن میکنن و هر سه مقاومت میان تو و تو تقسیم مقاومتی شرکت میکنن و اگه ولتاژ از 10 بالاتر و از 25 کمتر بود ترانزیستورای 19 و 21 از مدار خارج میشن تا مقدار تقسیم مقاومتی بیشتر شه و اگر ولتاژ از 25 بیشتر بود ترانزیستور 20 و 22 هم خاموش میشن و بدین ترتیب سه سطح برای خوندن ولتاژ داریم ولتاژای زیر 10 ولت و 10 الی 25 و 25 به بالا این کارو کردم تا دقت تو ولتاژای پایین بیشتر شه

5-پورت B2 مربوط به دکمه یکسان ساز هست وقتی این دکمه زده میشه مقدار جریانی که کاربر توسط ولوم جریان منبع 1 رو محدود میکنه برای منبع 2 هم صادقه و هر دو منبع با ولوم 1 محدود میشن و وقتی این دکمه زده نشه هر منبع با ولوم خودش جریانش محدود میشه

6-پورت B3 , B4 مربوط به فن هست اگه دمای هیتسینگ به یه حدی رسید مثلا 40 درجه پورت B4 روشن میشه و فن ور با دور کم روشن میکنه و اگه دما به 60 رسید پورت B3 هم روشن میشه

7-وقتی پورت B6 توسط شستی 1 بار 1 بشه منبع 1 به مد شارژر میره و اگه دوبار زده شه منبع 2 هم به مد شارژر میره واگه 3 بار زده شه هر دو دستگاه از مد شارژر خارج میشن و رو سگمنت ها واسه چند ثانیه نشون میده که رو شارژره , حالت شارژر هم اینطوره که وقتی جریان کشی از یک دهم جریانی که با ولوم ست کردیم کمتر شد دستگاه جریان رو قطع میکنه

و اما کار با سگمنت
      پورت D مربوط به دیود های سگمت هست از D0تا D7 به ترتیب مربوط به A ,B,C,D,E,F,DOT هست
      D0=A , D7=DOT
      سگمنت ها اند مشترک هستن
      سگمنت ها قرار بود 3 دیجیت باشن ولی چون تو بازار 3 پیدا نکردم 4 دیجیت استفاده شده و واسه همین کار یه کم سخت شد
      اول یه سوال بپرسم که ایا ایسی هست که باهاش بشه 4 تا سگمنت 4 دیجیت رو راه اندازی کرد؟ یا ایا بهتر نیست دیتا هارو از این مگا 32 بگیریم و بدیم به یه مگا 8 و مگا 8 وظیفه درایو سگمنت هارو بر عهده داشته باشه؟
      من این به ذهنم رسید و با این الگوریتم سگمنتارو جمع و جور کردم
      پورت های C0 تا C5 مربوط به آند ها هستن و 6 عدد هستن درصورتی که ما 16 تا سگمنت داریم
      وقتی پورت C6 روشن باشه پورت های C0 تا C5 به یک جفت سگمنت 1 و 2 وصل هستن و وقتی پورت C6 خاموش باشه پورت های C0 تا C5 به سگمت های 3 و 4 وصلن
      و اما نوشتن رو دیجیت آخر: پورت C0 و C1 مال دیجیت 1 و 2 هستن , هروقت هردوی این پورت ها روشن باشن دیجیت 1 و 2 خاموش میشن و دیجیت 4 روشن میشه تو شماتیک مربوط به سگمنت ها ترانزیستورایی که بالای سوکت هستن مربوط به این کارن
      بازم شما هر پیشنهادی برای سازماندهی سگمنتا دارید ممنون میشم بیان کنید چون خودمم فک میکنم یه کم پیچیده شده

و اما کدای من
      کد:
      $regfile = "M32def.dat"
      $crystal = 8000000
      Config Lcd = 16 * 2
      Config Lcdpin = Pin , Db4 = Portd.3 , Db5 = Portd.2 , Db6 = Portd.1 , Db7 = Portd.0 , E = Portd.5 , Rs = Portd.4
      Config Adc = Single , Prescaler = Auto , Reference = Internal

Config Portc.6 = Output
      Config Portc.7 = Output
      Config Portb.0 = Output
      Config Portb.1 = Output
      Config Portb.3 = Output
      Config Portb.4 = Output
      Config Portb.7 = Output

Config Portb.2 = Input
      Config Portb.5 = Input
      Config Portb.6 = Input

Dim A As Word
      Dim B As Word
      Dim C As Word
      Dim D As Word
      Dim E As Word
      Dim F As Word
      Dim G As Word
      Dim H As Word

Cls
      Do

Start Adc
       A = Getadc(0)
       B = Getadc(1)
        C = Getadc(2)
        D = Getadc(3)
         E = Getadc(4)
         F = Getadc(5)
          G = Getadc(6)
          H = Getadc(7)
      Stop Adc

A = A - 751.87
      A = A * 5
      A = A / 272.13

B = B - 751.87
      B = B * 5
      B = B / 272.1

C = C - 159
      C = C / 150.408

D = D - 159
      D = D / 150.408

If Pinb.2 = 1 Then
      C = D
      End If

If A > C Then
      Portb.0 = 1
      End If
      If A < C Then
      Portb.0 = 0

End If

If B > D Then
      Portb.1 = 1
      End If
      If B < D Then
      Portb.1 = 0

End If

G = G * 2.56
       G = G * 19
       G = G / 1024

H = H * 2.56
       H = H * 19
       H = H / 1024

Home : Lcd "V:" ; G ; "& A: " ; A;
      Lowerline : Lcd "V:" ; H ; "&A" ; B;

Loop
       End

و شماتیک

http://uupload.ir/files/y0wj_chem.jpg

http://uupload.ir/files/ns49_seg.jpg
      عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
      مخترع برتر شمال غرب سال 96
      مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

راستی حتما خطی باشه نمیخوام سویچینگ باشه
        چرا حتما خطی؟
        من دارم یک منبع سوئیچینگ 0 تا 100 ولت 10 آمپر طراحی می کنم.
        اگر موضوعی را در انجمن مطرح کرده اید لطفا با استفاده از "موضوع به نتیجه رسید" بقیه را از این وضعیت مطلع فرمائید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط RSharifi
          چرا حتما خطی؟
          من دارم یک منبع سوئیچینگ 0 تا 100 ولت 10 آمپر طراحی می کنم.
          نتیجه داد بده منم بسازم
          والا خطی رو چون نویز نداره دوست دارم و دردسر پیچیدن ترانس و افت ولتاژ و... رو نداره
          از ظرفی هم وجود یه منبع خطی بدک نیست داشتنش من که ترانسشو دارم خوب یه خطی هم میبندم بهش میشه یه منبع
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

آرمین جان عجب منبع باحالیه،فقط کاش جریانش بیشتر بود مثلن 30 امپر یا بیشتر
            راستی نتونستی اون سوییچینگه رو بدون افت درست کنی؟مال من خوب شد ها افت هم نداشت فقط وقت نکردم یه محدود کننده جریان درست براش ببندم مثل اینکه شما راحت میتونی محدود کننده بسازی؟میتونی کمکم کنی؟
            چند ساله که نتونستم :cry2: :cry2: :cry2:
            ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
              آرمین جان عجب منبع باحالیه،فقط کاش جریانش بیشتر بود مثلن 30 امپر یا بیشتر
              راستی نتونستی اون سوییچینگه رو بدون افت درست کنی؟مال من خوب شد ها افت هم نداشت فقط وقت نکردم یه محدود کننده جریان درست براش ببندم مثل اینکه شما راحت میتونی محدود کننده بسازی؟میتونی کمکم کنی؟
              چند ساله که نتونستم :cry2: :cry2: :cry2:
              افزایش جریان راحته با اضافه کردن ترانزیستورا و افزایش جریان ترانس تا هر امپری میشه تو خروجی گرفت مثلا من خودم با 2 تا 5200تا 8 امپر گرفتم!30 امپر گرفتن هم راحته فقط ترانس باید بتونه اون جریانو بده
              کدوم سوچینگ؟
              محدود کننده راحته ولی یه کم دنگ و فنگ داره ولی چیز سختی نیست , مدارو بزار ببینم چطوری میشه براش محدود کننده بزاریم

دیدگاه

افزایش جریان راحته با اضافه کردن ترانزیستورا و افزایش جریان ترانس تا هر امپری میشه تو خروجی گرفت مثلا من خودم با 2 تا 5200تا 8 امپر گرفتم!30 امپر گرفتن هم راحته فقط ترانس باید بتونه اون جریانو بده
                کدوم سوچینگ؟
                محدود کننده راحته ولی یه کم دنگ و فنگ داره ولی چیز سختی نیست , مدارو بزار ببینم چطوری میشه براش محدود کننده بزاریم
                اینجا دیگه
                http://www.eca.ir/forum2/index.php?topic=95872.0

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                  کلیات کار: پایه 4 ایسی رو اگه 1 کنی ایسی خاموش میشه , میای یه مقاومت شنت میزاری و یه تقویت کننده و یه مقایسه کننده که افت ولتاژ شنتو تقویت کنه و مبده به مقایسه گر هر وقت افت ولتاژ دو سر شنت از یه حدی زیاد شد مقایسه کننده خروجیش 1 میشه خروجی مقایسه کننده رو با ترانزیستور میدی به پایه on\off ایسی
                  بدین ترتیب هر وقت جریان از یه حدی زیاد شد ایسی خاموش میشه و همین که جریان افت کرد ایسی دوباره روشن میشه و این روند ادامه پیدا میکنه و جریان محدود میمونه
                  مدارشم تو تاپیک "راهنمایی برای تقویت کننده و مقایسه کننده" که تو بخش طراحی زدم هست

دیدگاه

اونوقت خروجی نویز نداره ؟ اخه بدبخت هی باید روشن خاموش بشه! ینی خروجی خوشگل در میاد؟
                    من کلی به خودم فشار اوردم یه روش از خودم زدم :
                    ولتاژ دو سر شنتو با مقایسه گر مقایسه میکنیم اگه جریان از حد مورد نیاز ما بیشتر بود میایم با توجه به مقداری که جریان بیشتر از حد مورد نظر ماست یه ولتاژ منفی تولید میکنیم و اونو با ولتاژ پایه فیدبک جمع میکنیم در نتیجه ولتاژ پایه فیدبک کم میشه و فک کنم خروجی هم کم بشه!
                    به نظرتون جواب میده؟
                    البته امیدوارم خیلی روش عجیبی نگفته باشم!

دیدگاه

سلام من یک منبع تغذیه عملی پیدا کردم خودمم ساختمش کار میکنه psu-1-0/

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                        اونوقت خروجی نویز نداره ؟ اخه بدبخت هی باید روشن خاموش بشه! ینی خروجی خوشگل در میاد؟
                        من کلی به خودم فشار اوردم یه روش از خودم زدم :
                        ولتاژ دو سر شنتو با مقایسه گر مقایسه میکنیم اگه جریان از حد مورد نیاز ما بیشتر بود میایم با توجه به مقداری که جریان بیشتر از حد مورد نظر ماست یه ولتاژ منفی تولید میکنیم و اونو با ولتاژ پایه فیدبک جمع میکنیم در نتیجه ولتاژ پایه فیدبک کم میشه و فک کنم خروجی هم کم بشه!
                        به نظرتون جواب میده؟
                        البته امیدوارم خیلی روش عجیبی نگفته باشم!
                        اره بدبخت هی باید روشن خاموش شه ولی تو90% منبع تغذیه ها مخصوصا خطی ها روش همینه
                        در باره فیدبک هم روش خوبیه ولی تو فک کن خروجی اتصال کوتاه شه اونوقت جریان محدود نمیشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط kiash
                          سلام من یک منبع تغذیه عملی پیدا کردم خودمم ساختمش کار میکنه psu-1-0/
                          چیزی نیاورد

دیدگاه

اره بدبخت هی باید روشن خاموش شه ولی تو90% منبع تغذیه ها مخصوصا خطی ها روش همینه
                            در باره فیدبک هم روش خوبیه ولی تو فک کن خروجی اتصال کوتاه شه اونوقت جریان محدود نمیشه
                            ولی من تحلیل یه خطیو خوندم اینطور نبود ها
                            در ضمن چرا در صورت اتصال کوتاه محدود نمیکنه؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                              ولی من تحلیل یه خطیو خوندم اینطور نبود ها
                              در ضمن چرا در صورت اتصال کوتاه محدود نمیکنه؟
                              پس تحلیلشو بزار منم بخونم شاید روش بهتری معرفی کرده باشه

دیدگاه

پس تحلیلشو بزار منم بخونم شاید روش بهتری معرفی کرده باشه
                                http://www.irantk.ir/irantk37235/

برای من طولانی وسخت بود!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X