اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه 50 ولت 5 امپر (ورژن اپدیت شده با قطعات موجود در بازار)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه 50 ولت 5 امپر (ورژن اپدیت شده با قطعات موجود در بازار)

در واقع تغییر چندانی نمیخواد مقادیر یکم تغییر میکنه . ترانزیستورا مقدار ولتاژم با ولوم ها میشه تغییر داد
    طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
    امروز رو کامل زندگی کن...
    (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام دارم منبع تعذیه 0تا50 ولت رو میسازم اونی که با tip3055 هست
      تراسم هم 40 ولت ac هست
      دارم پی سی بی جدید میسازم ببینید مشکلی نداره
      http://bayan******/view/7353443743973879420/55252.png
      www.andishmandan-javan.com
      گروه الکترونیک واتس اپ 09140710365 پیام بدید

دیدگاه

موفق باشی دوست عزیز
        طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
        امروز رو کامل زندگی کن...
        (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

سلام من ورژن قدیمی این منبع رو ساختم ولی به محض اینکه بهش مصرف کننده وصل کردم ولتاژ خروجی روی 47 ولت (حداکثر خروجی ترانس) فیکس شد و دیگه تغییر نمیکنه ای سی رو عوض کردم ولی درست نشد ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
          جدیدترین ویرایش توسط KING TIGER; ۱۸:۱۴ ۱۳۹۵/۰۷/۰۹.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط KING TIGER نمایش پست ها
            سلام من ورژن قدیمی این منبع رو ساختم ولی به محض اینکه بهش مصرف کننده وصل کردم ولتاژ خروجی روی 47 ولت (حداکثر خروجی ترانس) فیکس شد و دیگه تغییر نمیکنه ای سی رو عوض کردم ولی درست نشد ممنون میشم اگه راهنمایی کنید
            ولومو عوض کنید , ترانزیستورارو چک کنید سالم باشه همچنین ترانزیستورای درایورم چک کنید ,ایسی رو چک کنید سالم باشه مدارو ب دقت چک کنید خیلی رابجه ک قطعه اشتباه مونتاژ شده باشه
            عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
            مخترع برتر شمال غرب سال 96
            مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

سلام ممنون که جواب دادید ولومو عوض کردم تمام ترانزیستورای bc327 رو هم عوض کردم اول بجای bd242 چون پیداش نکردم bd240 گذاشتم ولی اونم با tip42 عوض کردم خازن ورودی هم یه صدای خیلی کم میده مثل اینکه نشت داشته باشه اونم عوض کردم ولی بازم صدا میده بازم درست نشد فقط مونده ترانزیستورای قدرت که اونم دوتا 2n3055 گذاشتم عوض کنم

دیدگاه

مشکل من حل شد همونطور که گفتم ترانزیستورای 2n3055 خراب بود که با تعویض اونا دوباره منبع بکار افتاد میدونم تاپیک قدیمیه ولی میگم شاید ابهامات رفع بشه منبعی که من ساختم ورژن قدیمیه و محدود کننده جریان کار نمیکنه . کار میکنه ولی مثل یه محافظ عمل میکنه و کلا خروجی رو قطع میکنه البته هنوز نفهمیدم چجوریه چون وقتی ولوم جریان تا اخر باز باشه عمل میکنه کلا بگیر نگیر داره

دیدگاه

سلام بنده ساختم جواب هم گرفتم باترانزیستور قابلمه ای

دیدگاه

salam man in madaro az koja mitonam danload konam ba tashakor mamnon misham age rahnamei ****d

دیدگاه

نوشته اصلی توسط meysam_shiri نمایش پست ها
                      salam man in madaro az koja mitonam danload konam ba tashakor mamnon misham age rahnamei ****d

http://http://s6.picofile.com/file/8..._gera.rar.html
                      پسورد: armin_gera eca.ir

دوست عزیز ورودتون رو به انجمن تبریک میگم
                      طبق قوانین انجمن هرگونه متن به صورت فینگلیش ممنوع میباشد. از این به بعد قوانین رو رعایت کنید

دیدگاه

سلام من این مدار رو توی اینترنت پیدا کردم ولی خیلی سادس بنظر اساتید این مدار قابل اجرا هست برای جریان 5 امپر البته در صورتی که ترانسش رو برای 5 امپر باشه و بهش ترانزیستور اضافه بشه

دیدگاه

سلام خدمت اساتید محترم
                          من خیلی وارد نیستم به نظر شما میشه با تغییراتی جریان دهی این مدارو بالا برد؟
                          مثلا با تغییر مقاومت r7 یا کار دیگه ای؟
                          و ایا قطعاتش تو بازار تهران پیدا میشه؟
                          پیشاپیش سپاس

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera نمایش پست ها
                            چکیده این تاپیک به این فایل ختم میشه که ورژن جدید منبع تغذیه هست و قطعاتش به راحتی پیدا میشه

پسورد: armin_gera eca.ir

این مدار یک مدار فک کنم اسپانیایی هست که ورژنای قبلیش هم تو نت موجوده ولی دیگه ترانزیستوراش گیر نمیاد و این ورژن آخر و جدید هست که قطعاتش رایجه در بازار و به جز محدود کننده که تو هیچ یک از ورژنا کار نمیکرد همه چیز دقیق و عالی کار میکنه,من شخصا این پروژه رو استارت زدم که رو این منبع کار کنم و گسترشش بدم و رو دیجیتال و محدود کننده دارم کار میکنم که به این مدار اضافه کنمش
                            این مدار هنوز در دست ساخته و هنوز قسمت دیجیتال و محدود کننده کامل نشده ولی قسمت منبع تغذیه کامل و درست کار میکنه و 0 الی 50 ولت و 5 امپر هست و محافظ اتصال کوتاه هم داره که دقیق کار میکنه
                            قطعات مدار به روز هستند و به راحتی گیر میان
                            -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
                            سلام
                            فرق مدار فوق نبست به مدار زیر چیه ؟

من از مدار زیر استفاده کردم ولی چند مرتبه از کار افتاده یا اپ امپ هاش از کار می افته ؛ یا ترانزیستورش .خلاصه تو این 2-3 سال اذیتم زیاد کرده

http://uupload.ir/files/o44r_psu_th_persianrepair.jpg

http://uupload.ir/files/bpso_10.png
                            یا به اندازه آرزوهایت تلاش میکنی یا به اندازه تلاشت ارزو میکنی

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                            X