اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه 50 ولت 5 امپر (ورژن اپدیت شده با قطعات موجود در بازار)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه 50 ولت 5 امپر (ورژن اپدیت شده با قطعات موجود در بازار)

سلام
    قرار شده یه منیع تعذیه 0.30 ولت بسازم این رو میخواهم بسازم http://www.techno-electro.com/316--0-30-0.002-3-.html
    یه مشکل که دارم این 3 امپر هست ولی ده امپری میخواهم بسازم
    این مدار رو میشه ارتقاع داد که تا ده 10 امپر بشه جریان بکشی ولی افت ولتاژ نداشته باشه
    میشه کاری کرد
    www.andishmandan-javan.com
    گروه الکترونیک واتس اپ 09140710365 پیام بدید

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza1378
      سلام
      قرار شده یه منیع تعذیه 0.30 ولت بسازم این رو میخواهم بسازم http://www.techno-electro.com/316--0-30-0.002-3-.html
      این مدار رو میشه ارتقاع داد که تا ده 10 امپر بشه جریان بکشی ولی افت ولتاژ نداشته باشه
      میشه کاری کرد
      بعید مدونم این همون 3 امپر رو هم بتونه بده
      10 امپر برا منبع تغذیه متغیر هم زیاده

دیدگاه

سلام
        میشه کاری کرد
        این منبع خوبیه ،ساختمش،با کم کردن مقاومت شنت و تقویت چند جای مدار و موازی کردن چنتا 2n3055 و البته جایگزینی 2n2219 با یه 3055 راحت تقویت میشه
        طراحی خیلی خوبی داره،طوری طراحی شده که افت ولتاژ نداشته باشه ولی در عمل بدلیل نداشتن پتانسیومتر جهت تنظیم نداشتن افت ولتاژ مقدار کمی افت خواهد داشت
        خلاصه خیلی خوبه،من خودم تقویتش هم کردم،شده
        البته بهتره اگه خروجی بالای 24 ولت میخای ازش بکشی از ترانس 30 یا بیشتر استفاده کنی که در اینصورت مدار باید کمی اصلاح بشه،وگرنه اگه بییییییشتر با زیر 24 ولت کار میکنی که خوبه
        ................Fx7SAM................

دیدگاه

احتمالا به زودی برم تو کار ورژن قبلی و بسازمش
          عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
          مخترع برتر شمال غرب سال 96
          مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
            این منبع خوبیه ،ساختمش،با کم کردن مقاومت شنت و تقویت چند جای مدار و موازی کردن چنتا 2n3055 و البته جایگزینی 2n2219 با یه 3055 راحت تقویت میشه
            طراحی خیلی خوبی داره،طوری طراحی شده که افت ولتاژ نداشته باشه ولی در عمل بدلیل نداشتن پتانسیومتر جهت تنظیم نداشتن افت ولتاژ مقدار کمی افت خواهد داشت
            خلاصه خیلی خوبه،من خودم تقویتش هم کردم،شده
            البته بهتره اگه خروجی بالای 24 ولت میخای ازش بکشی از ترانس 30 یا بیشتر استفاده کنی که در اینصورت مدار باید کمی اصلاح بشه،وگرنه اگه بییییییشتر با زیر 24 ولت کار میکنی که خوبه
            یعنی فقط کافی است که من تعداد ترانزیستور های 2n3055 رو افزاریش بدم جریان بشتری میتونم بکشم و هیچ کاری دیگه نمی خواهد انجام بدم البته 24 ولت ac است وقتی یکسو میشه و خازن میاد تا سی ولت میرسه من ترانس رو برای این مدار چند ولت انخاب کنم همون 24 ولت خوبه
            www.andishmandan-javan.com
            گروه الکترونیک واتس اپ 09140710365 پیام بدید

دیدگاه

یعنی فقط کافی است که من تعداد ترانزیستور های 2n3055 رو افزاریش بدم جریان بشتری میتونم بکشم و هیچ کاری دیگه نمی خواهد انجام بدم البته 24 ولت ac است وقتی یکسو میشه و خازن میاد تا سی ولت میرسه من ترانس رو برای این مدار چند ولت انخاب کنم همون 24 ولت خوبه
              دو خط نوشتم،یکیش افزایش 3055 هه
              احتمالا به زودی برم تو کار ورژن قبلی و بسازمش
              الان من تو کف اینم که چجور یه منبع میتونه هم محدود کننده داشته باشه هم محافظ اتصال کوتاه؟؟ oo:
              خب اگه محافظ داشته باشه که بجای اینکه ولتاژو بیاره پایین ، ولتاژو قطع میکنه که :surprised:

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                دو خط نوشتم،یکیش افزایش 3055 ههالان من تو کف اینم که چجور یه منبع میتونه هم محدود کننده داشته باشه هم محافظ اتصال کوتاه؟؟ oo:
                خب اگه محافظ داشته باشه که بجای اینکه ولتاژو بیاره پایین ، ولتاژو قطع میکنه که :surprised:
                محدود کننده جداست محافظ جدا اینا به هم ربط ندارن
                عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

سلام
                  میشه کاری کرد
                  با سلام :
                  این مدار خوبیست، اما تنها اشکالش اینست که ولتاژ خروجی ترانس 24 ولت A.C می باشد. درست است این ولتاژ پس از عبور از پل دیود و خازن فیلتر به حدود 34 ولت می رسدف اما می بایست ولتاژ خروجی ترانس 30 ولت انتخاب می شد، چون در هنگام استفاده از بار 3 آمپر در ولتاژ 30 ولت، ولتاژ خروجی افت قابل توجهی می کند. سایر موارد درست است.
                  اما برای تبدیل این منبع از 3 آمپر به 10 آمپر 30 ولت کافیست شما ترانس را با یک 30 ولت 10 آمپر تعویض، پل دیود را 15 آمپر، ترانزیستور های تقویت جریان را حد اقل 4 برابر 3 آمپر و مقاومت سر ی در مسیر کنترل جریان را با اهم و وات بالاتر و سیم های قطور تر در مسیر جریان بالاتر قرار دهید.
                  علم را در آزمایشگاه باید یاد گرفت نه در دانشگاه
                  نابغه بودن 99 درصد با پشتکار و یک درصد با الهام است. (ادیسون)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط علی تحیری
                    با سلام :
                    این مدار خوبیست، اما تنها اشکالش اینست که ولتاژ خروجی ترانس 24 ولت A.C می باشد. درست است این ولتاژ پس از عبور از پل دیود و خازن فیلتر به حدود 34 ولت می رسدف اما می بایست ولتاژ خروجی ترانس 30 ولت انتخاب می شد، چون در هنگام استفاده از بار 3 آمپر در ولتاژ 30 ولت، ولتاژ خروجی افت قابل توجهی می کند. سایر موارد درست است.
                    اما برای تبدیل این منبع از 3 آمپر به 10 آمپر 30 ولت کافیست شما ترانس را با یک 30 ولت 10 آمپر تعویض، پل دیود را 15 آمپر، ترانزیستور های تقویت جریان را حد اقل 4 برابر 3 آمپر و مقاومت سر ی در مسیر کنترل جریان را با اهم و وات بالاتر و سیم های قطور تر در مسیر جریان بالاتر قرار دهید.
                    دقیقا،همینه،البته تا اینطوری تا یه حدی بیشتر نمیشه تقویتش کرد و از اون حد اگه بخاید بیشتر تقویتش کنید باید 2n2219 که خروجیش میره برای بیس 3055 را با یه 3055 عوض کنید(2219 و 3055 دارلینگتون بسته شدن)

محدود کننده جداست محافظ جدا اینا به هم ربط ندارن
                    خب مگه کار محافظ این نیست که وقتی جریان خروجی میخاست از یه حدی بالاتر بره خروجی رو قطع کنه؟ و ولتاژ خروجی رو صفر کنه؟
                    مگه کار محدود کننده این نیست که وقتی جریان خروجی خاست از یه حدی بالاتر بره بیاد ولتاژ خروجی رو کم کنه تا جریان خروجی بشه کمتر از اون حد تنظیم شده جریان؟
                    خب این دو با هم تناقض دارن و یه جا نمیتونن جمع بشن چون محدود کننده میخاد ولتاژ رو بیاره پایین اما نه در حد صفر؛در حالیکه محافظ میخاد ولتاژ رو صفر کنه
                    اینطوریکه دعواشون میشه!

دیدگاه

طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                      امروز رو کامل زندگی کن...
                      (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                        دقیقا،همینه،البته تا اینطوری تا یه حدی بیشتر نمیشه تقویتش کرد و از اون حد اگه بخاید بیشتر تقویتش کنید باید 2n2219 که خروجیش میره برای بیس 3055 را با یه 3055 عوض کنید(2219 و 3055 دارلینگتون بسته شدن)
                        خب مگه کار محافظ این نیست که وقتی جریان خروجی میخاست از یه حدی بالاتر بره خروجی رو قطع کنه؟ و ولتاژ خروجی رو صفر کنه؟
                        مگه کار محدود کننده این نیست که وقتی جریان خروجی خاست از یه حدی بالاتر بره بیاد ولتاژ خروجی رو کم کنه تا جریان خروجی بشه کمتر از اون حد تنظیم شده جریان؟
                        خب این دو با هم تناقض دارن و یه جا نمیتونن جمع بشن چون محدود کننده میخاد ولتاژ رو بیاره پایین اما نه در حد صفر؛در حالیکه محافظ میخاد ولتاژ رو صفر کنه
                        اینطوریکه دعواشون میشه!
                        نه دیگه ببین محدود کننده رو با ولوم تنظیم میکنیم که مثلا جریانو نزاره از 2 امپر بیشتر بره , محافظ اتصال کوتاه هم وقتی اتصال کوتاه شه میاد تو مدار و مثلا جریان بالای 6 امپر لحظه ای کشیده شه مدارو قطع میکنه

دیدگاه

عجب :-?
                          که اینطور
                          ولی خب بازم احساس میکنم دعوا میشه،اخه اینطوری اگه خروجی رو اتصال کوتاه کنی،چون بالاخره همون اتصال کوتاه هم یه مقاومتی داره محدود کننده میاد ولتاژو انقد میاره پایین تا جریان از حدی بشتر نشه ولی محافظ دوست داره قطعش کنه؛مگه اینکه برا یه کدوم اولویت یا تا خیر زمانی قائل شیم
                          مثلا منبع من که 5 امپره(اماده)در هیچ صورتی خروجی رو قطع نمیکنه و فقط محدود کننده داره
                          اصن به نظرم اینطوری بهتر هم هست،ینی چی هی خروجی قطع شه :angry:
                          تازه من تو این چند سال انقده اتصال کوتاهش کردم،انقده مصرف کننده گنده تر از دهنش بهش وصل کردم،ماشاالله آخ هم نگفته :applause: :nerd:اصن احساس نیاز به محافظ هم نکردم
                          هر موقع هم که بخوام محدود کنندشو میارم رو چند میلی امپر :agree:
                          اصن احساس میکنم این محافظ یه مدار برای اینه که ادم خودشو خیلی اذیت نکنه که بیادو با یه مقدار زحمت بیشتر محدودکننده طراحی کنه
                          فک کنم اعصابتو دارم خرد میکنم :mrgreen:

دیدگاه

تو این چند روز کلی با خودم فک کردم و خواستم بیام از نو یه منبع طراحی کنم،اومدم بکشم توش موندم :mrgreen:
                            گفتم بیام یکی از همین منبع های رایج رو بهتر کنم،دیدم بین این منابعی که مدارش هست،لینک زیر از همه بهتره
                            http://ahmadsaman.loxblog.com/post/2...9%BE%D8%B1.htm
                            قبلا هم ساخته بودمش و تقویتش هم کرده بودم ولی انقده بلا سرش اومده بود که دیگه قابل استفاده نیست :surprised:
                            گفتم بیام اول تو پروتئوس امادش کنم که کلی نشستم و کشیدمش،ولی مثل واقعیت کار نمیکنه و اذیت میکنه و اعصابمو خرد کرده،البته تو گذاشتن منبع 24 ولت متناوب کمی شک داشتم
                            حالا گفتم دوستان ببینن و نظر بدن،ایشالا میخام همین رو ارتقا بدیم و بردش رو از نو بکشم ،قطعاتش رو هم کمی عوض کنم،همه استفاده کنن :job:
                            http://s7.picofile.com/file/82351308...0v_pdsprj.html
                            مخصوصا اپ امپ هاش اگه با 741 عوض شن عالی میشه

دیدگاه

من این منبع رو ساختم کیفیت مطلوبی نداشت
                              بازم موفق باشید
                              امیدوارم بتونید اصلاحش کنید و کیفیت رضایت بخشی ازش بگیرید.
                              در صورت نیاز pcb مربوط بهش رو هم در پروتوس در اختیارتون میگذارم
                              طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
                              امروز رو کامل زندگی کن...
                              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                                من این منبع رو ساختم کیفیت مطلوبی نداشت
                                بازم موفق باشید
                                امیدوارم بتونید اصلاحش کنید و کیفیت رضایت بخشی ازش بگیرید.
                                در صورت نیاز pcb مربوط بهش رو هم در پروتوس در اختیارتون میگذارم
                                مگه چش بود؟
                                اره چون میخاستم بکشمش،اگه دارین ممنون میشم

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X