اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

منبع تغذیه 50 ولت 5 امپر (ورژن اپدیت شده با قطعات موجود در بازار)

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : منبع تغذیه 50 ولت 5 امپر (ورژن اپدیت شده با قطعات موجود در بازار)

نوشته اصلی توسط gh.kh
    عجب!!!!!!!!!
    خب دوست عزیز کسی کاری انجام نداده که کمک بشه.
    اگر مدار تست شده واماده بخواید باید دست به جیب بشید در غیر این صورت دست بکار...
    بابا شوخی کردم،چرا میزنی؟ :cry2:
    قبلا دست به جیب شدم،یکی دارم؛اینو هم عشقی دنبال میکنم :mrgreen:
    همونطور که گفتم،من الان تو کف مقایسه ولتاژ های بالای 40 هستم،تا راهشو پیدا نکنم،کاری نمیتونم بکنم چون هرکاری بگین تا حالا کردم،وگرنه که خب همون مداری که شما گذاشتی یا چنتا مدار دیگه هستن،ولی من یه منبع بالای 30 نیاز دارم
    میدونید تا حالا در این راه چنتا 3055 عمرشونو دادن به شما :cry2:
    راستی نگفتین چرا مدارتون 5 تا ولوم داره ها
    اقا ارمین هم که پیداش نیس :sad:
    اقای مقنی هم که فیلمشو نمیاره :angry:
    منم که دنبال خازن 10000میکرو هستم
    اونم که.........
    اقای nima200 از اون منیع تعذیه صفر تا سی ولت یه شماتیک بزار
    تا اینجا که فک کنم حداقل از سه تا منبع 30ولت حرف زدیم،کدوم؟کجا؟کی؟ مدرسان شریف(شوخی)
    ................Fx7SAM................

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
      همونطور که گفتم،من الان تو کف مقایسه ولتاژ های بالای 40 هستم،تا راهشو پیدا نکنم،کاری نمیتونم بکنم چون هرکاری بگین تا حالا کردم،وگرنه که خب همون مداری که شما گذاشتی یا چنتا مدار دیگه هستن،ولی من یه منبع بالای 30 نیاز دارم
      میدونید تا حالا در این راه چنتا 3055 عمرشونو دادن به شما :cry2:
      اقا ارمین هم که پیداش نیس :sad:
      اقای مقنی هم که فیلمشو نمیاره :angry:
      اونم که.........تا اینجا که فک کنم حداقل از سه تا منبع 30ولت حرف زدیم،کدوم؟کجا؟کی؟ مدرسان شریف(شوخی)
      به جون خودم درگیرم
      درگیر امتحانات (تموم شده)انتخاب واحد(به خاطر این سامانه ناد :angry
      در ضمن من منبع تغذیه رو کلا دمونتاژ کردم (گفته بودم میخوام تو جاهای کلیدها و غیره ها تغیر بدم انشالله بعد از این که کامل حاضر شد به روی چشم یه فیلم میذارم دهنتون باز بمونه ):mrgreen:

خازن من 4700میکرو گذاشتم 10000میکرو غلط هست اگر عکس نسخه قبلی رو داشته باشید
      میبینید در واقعیت(عکس) خازن 4700گذاشته شده پس دنبال چیز اشتباه نرید
      از دو چیز بسیار زیاد یاد گرفتم (1) نمونه مدارهای موجود در سایت های خارجی (2) مهندسی معکوس بردهای غیر ایرانی. به نقل از آقای مرتضی امانی
      --------------------------------------------------------
      تمام دنیا ما را تحریم کرده اند؛ حداقل خودمان همدیگر را تحریم نکنیم. به نقل از pencil
      --------------------------------------------------------
      اشک هایی که پس از هر شکست ریخته میشوند همان عرق هاییست که برای پیروزی ریخته نشده است. mehran901

دیدگاه

این رو می گم میخواهم تغییراتی ایجاد کنم که ابدیت بشه
        www.andishmandan-javan.com
        گروه الکترونیک واتس اپ 09140710365 پیام بدید

دیدگاه

یه سوال برای چی بین دوتا زمین مقاومت R7 رو قرار دانده

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
            ما قلط کنیم کسی رو بزنیم
            خب خدارد شکر امیدوارم جیبت همیشه پر باشه.
            خب باید پنج تا باشه دیگه
            دو تا ولتاژ دوتا جریان یکی هم مولتی ترنه برا کالیبره کردن جریان
            شما میتونی دو تاش نگذاری یا یکیش نگذاری
            خب خازن برا تغذیه هست تا 20000 میکرو جا داره بگذاری حتمتا که نباید 10000 باشه چندتا 4700 رو موازی کن
            در ضمن مدار من ولتاژش 50 ولته که بیشترم میشه
            موفق باشید
            طوری زندگی کن انگار امروز اخرین روز زندگیته!!!
            امروز رو کامل زندگی کن...
            (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
              داداش ما چند وقتیه شروع کردیم،منتها دوستان مارو تنها گذاشتن :cry2:
              همین منبعی که اقایgh.kh گذاشتن هم میشه ولتاژش رو بالا برد تا 60 ولت،جریانش هم همینطور وحتی میتوان بجای استفاده از یک ترانس چند سر از یک ترانس تک استفاده کرد،اما الان تنها مشکل من اینه که چجور میشه دوتا ولتاژ بالای 40 رو با هم مقایسه کرد؟
              چون هیچ اپ امپی نمیشناسم که بالای 36 ولت رو جواب بده :angry:
              خوب کاری نداره که تغذیه اپمپو با زنر و ترانزیستور تامین میکنی مقایسه رو هم تقسیم مقاومتی میزاری ولتاژ بیاد پایین
              البته من یه مدار ساختم تقویت کننده و مقایسه گر ولی درست کار نکرد!
              عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم
              مخترع برتر شمال غرب سال 96
              مدیر سابق منابع تغذیه انجمن ECA

دیدگاه

به جون خودم درگیرم
                درگیر امتحانات (تموم شده)انتخاب واحد(به خاطر این سامانه ناد :angry
                در ضمن من منبع تغذیه رو کلا دمونتاژ کردم (گفته بودم میخوام تو جاهای کلیدها و غیره ها تغیر بدم انشالله بعد از این که کامل حاضر شد به روی چشم یه فیلم میذارم دهنتون باز بمونه )
                انگار دانشگاه ما از همه عالم جلوتره :eek:
                هر کیو میبینم تازه تعطیل شده،اونوقت ما یه هفتس که داریم میریم سر کلاس oo:
                خازن من 4700میکرو گذاشتم 10000میکرو غلط هست اگر عکس نسخه قبلی رو داشته باشید
                میبینید در واقعیت(عکس) خازن 4700گذاشته شده پس دنبال چیز اشتباه نرید
                خب خازن برا تغذیه هست تا 20000 میکرو جا داره بگذاری حتمتا که نباید 10000 باشه چندتا 4700 رو موازی کن
                بابا چرا همتون جدی گرفتین
                جناب gh.kh گفتن هرکی خازن بده بهش فایلشو میدم،منم شوخی کردم که مثلا دنبال خازن برای ایشونم
                راستی ای شیطون ،مگه نگفتی دنبال خازنی؟پس مارو فرستادی پی نخود سیاه :mrgreen:
                مگه برای کالیبراسیون پتانسیومتر نمبزارن داخل جعبه؟ oo:شما که ولوم گذاشتین اونم قلمبه،میفته بیرون جعبه
                ینی این مداره که الان ساختین،که 5تا ولوم داره،تا 50 میده؟ :wow:

ما قلط کنیم کسی رو بزنیم
                خب خدارد شکر امیدوارم جیبت همیشه پر باشه.
                اختیار دارین
                پولشو من نداده بودم =))

اقای nima200 از اون منیع تعذیه صفر تا سی ولت یه شماتیک بزار
                اگه منظورتون فایلشه،که تو صفحه 6 بود که
                http://s7.picofile.com/file/8235130868/moshabeh_30v_pdsprj.html

خوب کاری نداره که تغذیه اپمپو با زنر و ترانزیستور تامین میکنی مقایسه رو هم تقسیم مقاومتی میزاری ولتاژ بیاد پایین
                البته من یه مدار ساختم تقویت کننده و مقایسه گر ولی درست کار نکرد!
                خب ارمین جان مثلا اومدم یه 40 ولت و یه 10 ولت رو برای جمع کردن تبدیل کردم به 20ولت و 5 ولت و جمعشون کردم شد 25 ولت،حالا چجور دو باره تبدیلش کنم به 50؛ضرب مقاومتی هم داریم؟

دیدگاه

نه دوست عزیز خازن رو به لطف یکی از دوستان پیدا کردم امیدوارم بتونم براش جبران کنم
                  (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                    خب ارمین جان مثلا اومدم یه 40 ولت و یه 10 ولت رو برای جمع کردن تبدیل کردم به 20ولت و 5 ولت و جمعشون کردم شد 25 ولت،حالا چجور دو باره تبدیلش کنم به 50؛ضرب مقاومتی هم داریم؟
                    تو اصلا چرا میخوای 50 ولتو مقایسه کنی؟
                    عزیزان دقت کنید پسورد تمامی فایلها و پروژه های من، در تاپیکشون موجوده(صفحات آخر) لطفا برای رمز فایلا پیام ندید!! چون خیلی دیر ب دیر میام انجمن و پیام چک نمیکنم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط hamidreza1378

این رو می گم میخواهم تغییراتی ایجاد کنم که ابدیت بشه
                      برای ابدیت کردن دیود پل باید تغییر کنه
                      مقاومت R7 حذف میشه
                      ترانزیستور های Q4 , Q2 به روش زوج دارلینگتون بسته شده اند
                      به جای ترانزیستور Q2 از ترانزیستور TIP 41 استفاده بشه
                      و به جای ترانزیستور Q4 از ترانزیستور قابلمه ای MJ15024 استفاده میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                        تو اصلا چرا میخوای 50 ولتو مقایسه کنی؟
                        :-SSببخشید،دیگه تکرار نمیشه :nerd:
                        خب ببین،وقتی بخایم خروجی 50 ولت داشته باشیم،باید بیایم به بیسش یه کمی بیشتر از 50 ولت بدیم،حالا وقتی از ترانزیستور یه جریانی میکشیم،بااینکه بیس همون ولتاژ قبل رو داره ولی ولتاژ خروجی ترانزیستور بخاطر مقاومت درونی ترانزیستور کم میشه،جریان بیشتر ینی افت بیشتر
                        حالا برای اینکه منبعمون افت نداشته باشه باید ولتاژ بیس رو با توجه به افتی که ایجاد شده ببریم بالا که تنها راهی که من براش بلدم استفاده از یه مقایسه کننده و جمع کننده است
                        پس بخاطر این همچین مقایسه هایی نیاز دارم
                        برای کنترل جریان هم یه همچین داستانی داریم که یه اپ امپ هم اونجا اضافه میشه

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Nima200
                          :-SSببخشید،دیگه تکرار نمیشه :nerd:
                          خب ببین،وقتی بخایم خروجی 50 ولت داشته باشیم،باید بیایم به بیسش یه کمی بیشتر از 50 ولت بدیم،حالا وقتی از ترانزیستور یه جریانی میکشیم،بااینکه بیس همون ولتاژ قبل رو داره ولی ولتاژ خروجی ترانزیستور بخاطر مقاومت درونی ترانزیستور کم میشه،جریان بیشتر ینی افت بیشتر
                          حالا برای اینکه منبعمون افت نداشته باشه باید ولتاژ بیس رو با توجه به افتی که ایجاد شده ببریم بالا که تنها راهی که من براش بلدم استفاده از یه مقایسه کننده و جمع کننده است
                          پس بخاطر این همچین مقایسه هایی نیاز دارم
                          برای کنترل جریان هم یه همچین داستانی داریم که یه اپ امپ هم اونجا اضافه میشه
                          تا جایی که من میدونم ترانزیستور هر ولتاژی روی بیشت بیوفته همونو منهای 0.7 تو خورجی میده و با افزایش جریان هم افت نداره همون 0.7 افت رو داره و بس
                          درضمن تو میخوای یه منبع از اول طراحی کنی!! بشین قسمت قدرت منبع 3005 رو پی سی بی بزن استفاده کن

دیدگاه

نوشته اصلی توسط armin_gera
                            تا جایی که من میدونم ترانزیستور هر ولتاژی روی بیشت بیوفته همونو منهای 0.7 تو خورجی میده و با افزایش جریان هم افت نداره همون 0.7 افت رو داره و بس
                            درضمن تو میخوای یه منبع از اول طراحی کنی!! بشین قسمت قدرت منبع 3005 رو پی سی بی بزن استفاده کن
                            نه ارمین جان،میتونی امتحان کنی،ولتاژ بیسش هم که ثابت باشه،با جریان کشی افت داریم :nerd:
                            اگه این 3005 تا 50 ولت میداد تا حالا صدباره این کارو کرده بودم؛ولی مشکل اینه که 3005 هم تا 30 ولت میده :angry:

برای ابدیت کردن دیود پل باید تغییر کنه
                            مقاومت R7 حذف میشه
                            ترانزیستور های Q4 , Q2 به روش زوج دارلینگتون بسته شده اند
                            به جای ترانزیستور Q2 از ترانزیستور TIP 41 استفاده بشه
                            و به جای ترانزیستور Q4 از ترانزیستور قابلمه ای MJ15024 استفاده میشه
                            پل دیودشو میخای قویتر کنی دیگه؟
                            اخه R7 رو حذف کنی که دیگه کنترل جریان رو فرستادی هوا
                            احتمالا چون تو تشخیص زمین مدار دچار مشکل شدی :nerd:
                            اینطور نیست که فکر کنی بین دو زمین مقاومت گذاشتن؛زمین مدار جای دیگه ای در نظر گرفته شده بود که یادم نیست،تو سایت irantk تحلیل این منبع هست،اونو بخونی اوکی میشی
                            من بعضی اوقات بجای Q2 از 3055 استفاده میکردم
                            اینMJ15024 چه مزیتی نسبت به 3055 داره؟؟
                            3055 همه جا ریخته،مشکلی هم نداره

دیدگاه

دوست عزیز گفتم که میتونی با یکم تغییر ازش 50 ولت رو بگیری.
                              (یه روز یعنی هیچوقت!)

دیدگاه

نوشته اصلی توسط gh.kh
                                دوست عزیز گفتم که میتونی با یکم تغییر ازش 50 ولت رو بگیری.

میشه بگین کجاش باید تغییر کنه؟ :mrgreen:

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X