اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عیب یابی مدار اینورتر 12 به 220 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط EngHossein نمایش پست ها
    سلام و عرض ادب خدمت تمام مهندسا من تازه امروز متوجه شدم انجمن راه افتاده و اینکه از کی راه افتاده خبری ندارم و این برد هم بعد از اینکه سایت از دسترس خارج شد کنار گذاشتم.این پست هایی که گذاشتم تمام اطلاعاتی بود که از این برد به دستم اومد و اینکه اون مقاومت های اس ام دی که ورودیه ماسفت ها هست نمیدونم اطلاعاتش چیه.ممنون میشم اگر کسی از روی ظاهر ماسفت میتونه حدس بزنه که اون ماسفت چه مشخصاتی داره بهم بگه تا ماسفت مورد نظر رو خریداری کنم و اینکه اون مقاومت هایی که جاشون روی برد خالیه مشخصه که برداشته شده چون جای لحیم کاری روی برد هست اگر بهم بگین اس ام دی با چه مشخصاتی میتونم جای مقاومت برداشته شده بزارم خیلی عالی میشه.
    به هر حال این همه مهندس دوره هم جمع شدین و من اگر از اطلاعاتتون استفاده نکنم واقعا ضرر کردم????
    درود، انجمن از حوالی دیروز، پریروز راه افتاده.
    مقاومت مسیر گیت ماسفت های 3205 اغلب ۱۰ اهمی هست.
    مقاومت مسیر گیت ماسفت های ۷۴۰ هم اغلب ۴۷۰ الی ۱ کیلو اهم هستن.

​​

دیدگاه

سلام من یه اینورتر 12 به 220 دارم مثبت منفی رو اشتباه به باطری وصل کردم از کار افتاد

دیدگاه

خواستم تعمیرش کنم میشه لطف کنید راهنماییم کنید ممنون میشم

دیدگاه

سلام من یه اینورتر 12 به 220 دارم مثبت و منفی رو اشتباه وصل کردم از کار افتاد میخوام تعمیرش کنم میشه لطف کنید راهنماییم کنید که مشکل از کدوم قطعه هستش ممنون میشم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mosarreza. Koushki نمایش پست ها
            سلام من یه اینورتر 12 به 220 دارم مثبت و منفی رو اشتباه وصل کردم از کار افتاد میخوام تعمیرش کنم میشه لطف کنید راهنماییم کنید که مشکل از کدوم قطعه هستش ممنون میشم
            چیزی که به نظر میرسه این هست که محافظ اتصال ناصحیح قطب نداشته.
            در اینصورت ماسفت های اولیه سوختن.
            ضمنا احتمالا موارد عمومی مثل سوختن فیوز رو بررسی کردید.

دیدگاه

دوتا فیوز داره سوخته بود عوض کردم ولی باز هم روشن نشد

دیدگاه

ماسفت ها رو میشه روی برد تست کرد با مولتی متر یا باید درشون بیارم بعد تست کنم ببینم کدومشون خرابه

دیدگاه

ممنون میشم جناب مهندس اگه راهنماییم کنید

دیدگاه

فیوز ها رو که عوض کردم بردم به باطری ماشین زدم که ببینم درست شده یا نه کابل مثبت رو وصل کردم میخواستم کابل منفی رو به سر باطری وصل کنم جرقه زد چرا اینجوری شد

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mosarreza. Koushki نمایش پست ها
                      فیوز ها رو که عوض کردم بردم به باطری ماشین زدم که ببینم درست شده یا نه کابل مثبت رو وصل کردم میخواستم کابل منفی رو به سر باطری وصل کنم جرقه زد چرا اینجوری شد
                      اگر جرقه لحظه ای و ریز بوده باشه طبیعی هست.
                      در غیر اینصورت احتمال اینکه دوباره فیوز سوخته بلشه هست.
                      تصویری از برد قرار بدید.

دیدگاه

اگر دوباره فیوز سوخته به احتمال 99 درصد ماسفت ها همون بار اول سوختن و اتصال کوتاه شدن. معمولا در چنین مواردی با تعویض ماسفت ها مشکل حل میشه. در برخی موارد قطعات مربوط به گیت درایور ماسفت ها هم ممکنه اسیب ببینه. در اینصورت اگر توانایی عیب یابی ندارید دستگاه رو به کسی که توان عیب یابی داره بدید برای تعمیر. اگر گیت درایور اسیب دیده باشه بعد از تعویض ماسفت ها به محض روشن کردن دوباره ماسفت ها خواهند سوخت.
                        حیف از من خسته- حیف از همین چن خط
                        به اصل و به ذات و- به باعثت لعنت

K.Show

دیدگاه

(کمک) سلام اساتید خواهش میکنم منو راهنمایی کنید
                          یه اینورتر 500 واتی دارم زدم به سشوار بعد چند ثانیه سوخت، فیوز پریده بود، ماسفت های HY1906 هم سوخته بود ، یکیش البته .
                          بعد با 3205 عوض کردم اونا هم سوخت فیوز هم پریده بود طبیعتا.
                          از یه جایی HY1906 پیدا کردم (تازه و اورجینال) زدم موقع تست ((تصادفی با باتری کم آمپر تست کردم)) یک لحظه جریان کشی بالا داشت طوری که از 12 ولت به 8 ولت لحظه ای افت میکرد و بوق میزد و چراغ قرمز روشن میشد. (مشکل هم باتری کم آمپر نیست و قبلا روشن میشد)
                          با آمپر بالا تست زدم مثل بار اول یکی از ماسفت ها سوخت و فیوز پرید.
                          طبق تحقیقاتم از چنتا پست و تاپیکو غیره 99 درصد مشکلم درایور گیت هست (البته شما هرچی بگید)
                          حالا بقیه اش رو نمیدونم چیکار کنم. خواهش میکنم منو راهنمایی کنید.
                          لطفا راهنمایی کنید کلا 2 روز بود خریده بودم حالم گرفته شده. درست نشه 1.400 تومنم رسما دود شده.

دیدگاه

سلام چند روز پیش از سایت یه اینورتر 1500 گرفتم متاسفانه ولتاژ خروجی 192 ولت هست به نظرتون مشکل کجاست مرجوعش کنم؟

دیدگاه

مهاجرت به کانادا و تحصیل در کشور کانادا می‌تواند یک فرصت عالی برای شروع یک زندگی جدید و یا ادامه تحصیلات باشد. در زیر به چند مرحله مهم برای مهاجرت و تحصیل در کانادا اشاره می‌شود:1. **انتخاب برنامه تحصیلی:**- ابتدا باید رشته و میزان تحصیلات مورد نظر خود را انتخاب کنید. برنامه‌های تحصیل در کانادا از لیسانس تا دکترا و در تمام زمینه‌های تحصیلی ارائه می‌شوند.2. **آموزش زبان:** - برخی از دانشگاه‌ها ممکن است بخواهند دانشجوها زبان انگلیسی یا فرانسه را مسلط باشند. معمولاً آزمون‌های معترف به این زبان‌ها مانند IELTS یا TOEFL را مورد نیاز دارید.3. **انتخاب دانشگاه:**- کانادا دارای دانشگاه‌های با رتبه‌بندی بالا و موسسات آموزشی معتبری است. قبل از انتخاب دانشگاه، به معاینه دقیق امکانات، برنامه‌های تحصیلی، و شرایط پذیرش مراجعه کنید.4. **درخواست پذیرش:** - پس از انتخاب دانشگاه و برنامه تحصیلی، درخواست پذیرش را ارسال کنید. پیشنهاد می‌شود با دقت مدارک و نامه پیشنهادی خود را آماده کنید5. **مالیات و ویزا:**— برای تحصیل در کانادا، باید مالیاتها و شهریه را پرداخت کنید. همچنین برای ورود به کانادا به ویزای تحصیلی نیاز دارید.6. **پیش از ورود:**- قبل از ورود به کانادا، باید برنامه مسکن، بیمه، و سایر امور مهم را مدیریت کنید.توصیه می‌شود که پیش از هر مرحله، با دقت اطلاعات مرتبط با دانشگاه‌ها، برنامه‌های تحصیلی، و الزامات مهاجرت به کانادا را بررسی کنید و در صورت نیاز از مشاوره مراکز معتبر یا دفاتر مهاجرت بهره‌مند شوید.​

دیدگاه

نوشته اصلی توسط abbasi486 نمایش پست ها
                                سلام چند روز پیش از سایت یه اینورتر 1500 گرفتم متاسفانه ولتاژ خروجی 192 ولت هست به نظرتون مشکل کجاست مرجوعش کنم؟
                                آره حتما مرجوعش کن ، اینورتر ایراد داشته باشه کلا دردسر هستش ...

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X