اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

عیب یابی مدار اینورتر 12 به 220 ولت

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

نوشته اصلی توسط hamid2577 نمایش پست ها

سلام . این اینورتر ۲۵۰۰ وات هست و قبلا همه چیز باهاش روشن میکردم ۴ سال کار داده تا حالا که اتصال کوتاه شد و خراب شد . از مینی سنگ بگیر تا کف کش روشن میکرد . این سشوار براش مثل پنیر بود قبلا . اون دوستمون فرمودند مقاومت ۵ وات را اتصال کوتاه کن کردم و مدار محافظ خارج شد از مدار و این اتفاق افتاد . حالا هم به کمک شما درستش میکنیم . هزینش مهم نیست حس خوب تعمیرش مهمه . حالا ماسفت جدید خریدم قبلش مدار و چک کنم و نصب کنم دوباره .
    درود
    بعد از نصب ماسفت ها به همان روشی که ذکر شد کم کم بار را افزایش دهید تا از خسارت جلوگیری شود هر جند که دیگر بعید میدانم ماسفت هایی با کیفیت قبل را بتوانید پیدا کنید ، قطعات نیمه هادی فعلی در بازار همه چینی ، تقلبی و فاقد کیفیت ذکر شده در دیتا شیت هستند این را حتما مد نظر داشته باشید. موفق باشید

دیدگاه

سلام وعرض ادب دوستان من این اینورترخیلی برام حیاتیه چون توی بیابونم دسترسی به برق ندارم اگه هرکی که میتونه لطفازودترجوابموبده متشکرم واما ترانزیستورهای اینورتر 500وات روعوض کردم الان به باطری که میزنم یه لحظه ال ای دی دستگاه روشن میشه وبیزرش یه سوت میکشه و قطع میشه خروجی نداره ولی اتفاقی ترانزیستورهاروگرفتم وشوک بدی بهم دادیعنی کف شاسی برق هست ولی بیرون نمیده ممنونم ازهمه شماعزیزان

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
      X