اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

تغییر در درایور LED SMD

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

تغییر در درایور LED SMD

سلام دوستان عزیز
    یک درایور LED دارم که قصد دارم کمی تغییرش بدم و برای تعدادی از روش بزنم. این درایور برای یک لامپ که مشخصاتش، 7 وات، دارای 7 عدد LED از نوع 2835 با ولتاژ 18 و 1 وات. در مجموع 7 عدد LED لامپ بازدهی 7 وات رو داره. LED ها به صورت سری باهم وصل شدن. درایور به صورت مدار باز 310 ولت خروجی می ده که به نظرم به دلیل استفاده از MB6F همراه با خازن 2.2uf 400V هست. اگر اشتباه می کنم بفرمایید. زمانی که مدار بسته میشه و چراغ روشن میشه، ولتاژ دو سر ورودی به مدار لامپ میشه 120 تقریبا. یعنی هر LED در حدود 17.1 ولت استفاده می کنن. جریان مدار هم در حدود 40 میلی آمپر هست. جریان LED ها 50 میلی آمپر در دیتاشیت اعلام شده.
    حالا سوال اصلی من، اگر بخوام این درایور رو به صورت زیر تغییر بدم باید چی کار کنم؟
    تعداد LED ها 8 عدد با ولتاژ 9 و جریان 100 میلی آمپر باید چی کار کنم؟
    به چه صورت جریان روی عدد 40 میلی آمپر فیکس شده؟
    و سوال آخرم اینکه، درایور های بدون چوک و با چوک چه فرقی باهم دارن؟ چون واقعا از نظر قیمت خیلی باهم فرق می کنن. یه درایور دارم که با یه خازن الکترولیتی با خازن پلی استر کار می کنه. فرق این درایور ها باهم چیه؟

باتشکر

پاسخ : تغییر در درایور LED SMD

انجمن خیلی سوت و کور. 49 نفر پست رو دیدن اما پاسخ 0.

دیدگاه

سلام
      سوال منم هست؟
      آیا به جواب رسیدین؟

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Mojtabarafei2 نمایش پست ها
        سلام
        سوال منم هست؟
        آیا به جواب رسیدین؟
        روی برد درایور LED معمولا ۲ یا چند عدد مقاومت SMD موازی شده با مقدار کم قرار داره که به عنوان شنت حسگر جریان استفاده شدن و با تغییر مقادیرشون میشه جریان خروجی رو تغییر داد.
        از نظر کیفیت و کارایی درایور های سویچینگ ( چوک دار ) بهتر هستن.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ehsansis0 نمایش پست ها
          پاسخ : تغییر در درایور LED SMD

انجمن خیلی سوت و کور. 49 نفر پست رو دیدن اما پاسخ 0.
          سلام
          دوست عزیز ایراد از دیگران نیست، دلیل بازدید بالا و پاسخ ندادن به محتوای پست شما برمیگردد چون شما سئوال نپرسیده اید بلکه عملا درخواست آموزش الکترونیک صنعتی و مشارکت در طراحی یک پروژه بصورت رایگان نموده اید!
          اینکه سئوال پرسیده اید اصلا بد نیست و همه نباید الزاما برای پرسش حتما علامه دهر باشند اما وقتی در حوزه تخصصی سئوال میپرسید باید خودتان حداقل 8 باشید که دو نمره از دیگران کمک بگیرید بشید 10 نه اینکه در در حد 0 باشید و الباقی را از دیگران کمک بخواهید!
          پرسش هایی که در دل درخواست شما نهفته بسیار پایه ای هستند، مثلا اینکه شما هنوز نمیدانید چطور جریان راه اندازی LED را تعیین میکنند یا تفاوت مدار راه انداز ترانس دار و بی ترانس را نمیدانید و میخواهید تغییر در طرح یک مدار صنعتی و تجاری شده جهت تکثیر ایجاد کنید مثل این است که من هنوز یک املت نتوانم درست کنم اما از آشپزهای حرفه ای درخواست مشارکت در تهیه دستور پخت یک غذای حرفه ای جهت فروش و صادرات به رستوران های خارج از کشور داشته باشم!
          در مورد تغییر دادن مدار فوق هم عرض کنم اگر بخواهید روی همین برد تغییرات اعمال کنید باید دستگاه هیتر هواگرم یا هویه وات متغیر داشته باشید و دیگر اینکه دمونتاژ و مونتاژ قطعات SMD با هویه تجربه و مهارت میخواهد و با هویه های مهمولی ممکن است قطعات آسیب ببینند، اما اگر میخواهید برد جدیدی را از نو طراحی و چاپ کنید اوضاع میتواند بهتر پیش برود که با توجه به قیمت چاپ برد در تیراژ پائین در شرایط اقتصادی فعلی اصلا بصرفه نیست.
          توصیه آخر هم اینکه اگر در برق مبتدی هستید با ترس و لرز سمت مدارات ولتاژ متناوب 230V شهری بروید که مثل یکی از آشنایان من دچار برق گرفتگی و خدایی نکرده فوت نشوید.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط m.aziz نمایش پست ها

سلام
            دوست عزیز ایراد از دیگران نیست، دلیل بازدید بالا و پاسخ ندادن به محتوای پست شما برمیگردد چون شما سئوال نپرسیده اید بلکه عملا درخواست آموزش الکترونیک صنعتی و مشارکت در طراحی یک پروژه بصورت رایگان نموده اید!
            اینکه سئوال پرسیده اید اصلا بد نیست و همه نباید الزاما برای پرسش حتما علامه دهر باشند اما وقتی در حوزه تخصصی سئوال میپرسید باید خودتان حداقل 8 باشید که دو نمره از دیگران کمک بگیرید بشید 10 نه اینکه در در حد 0 باشید و الباقی را از دیگران کمک بخواهید!
            پرسش هایی که در دل درخواست شما نهفته بسیار پایه ای هستند، مثلا اینکه شما هنوز نمیدانید چطور جریان راه اندازی LED را تعیین میکنند یا تفاوت مدار راه انداز ترانس دار و بی ترانس را نمیدانید و میخواهید تغییر در طرح یک مدار صنعتی و تجاری شده جهت تکثیر ایجاد کنید مثل این است که من هنوز یک املت نتوانم درست کنم اما از آشپزهای حرفه ای درخواست مشارکت در تهیه دستور پخت یک غذای حرفه ای جهت فروش و صادرات به رستوران های خارج از کشور داشته باشم!
            در مورد تغییر دادن مدار فوق هم عرض کنم اگر بخواهید روی همین برد تغییرات اعمال کنید باید دستگاه هیتر هواگرم یا هویه وات متغیر داشته باشید و دیگر اینکه دمونتاژ و مونتاژ قطعات SMD با هویه تجربه و مهارت میخواهد و با هویه های مهمولی ممکن است قطعات آسیب ببینند، اما اگر میخواهید برد جدیدی را از نو طراحی و چاپ کنید اوضاع میتواند بهتر پیش برود که با توجه به قیمت چاپ برد در تیراژ پائین در شرایط اقتصادی فعلی اصلا بصرفه نیست.
            توصیه آخر هم اینکه اگر در برق مبتدی هستید با ترس و لرز سمت مدارات ولتاژ متناوب 230V شهری بروید که مثل یکی از آشنایان من دچار برق گرفتگی و خدایی نکرده فوت نشوید.
            سلام دوست گرامی
            اینکه عزیزمون پنج سال پیش یه سوال پرسیده و راهنمایی خواسته شما جوابی به ایشون نمیدی و بعد به ایشون ایراد میگیری که نباید اینگونه سوال بپرسی چون اینجور سوالات آموزشیه و غیره….
            اخوی این انجمن واسه کمک به همدیگه درست شده.فرضا طرف بخاد از این سوالش و راهنمایی منو شما به درآمد برسه!! خب چه ایرادی داره؟ شما اگه میتونی و بلدی چجور مشکلشو رفع کنی خب کمکش کن و اصلا عضو این انجمن شدی واسه همین.قرار نیست عضو اینجور انجمن‌ها بشیم فقط واسه گرفتن اطلاعات! گاهی هم باید اطلاعات به دیگران ارائه کنیم.
            اون بنده خدا تا الان قطعا جوابشو پیدا مرده چون شش سال گذشته ولی حرف شمام اصلا درست نیست…
            این چند کلمه رو بعداز چند روز ویرایش کردم:
            فکر کنم تا مدود زیادی ایراد من به کامنت شما اشتباه بود و حق با شما بود…درست متن اولیه رو نخونده بودم
            جدیدترین ویرایش توسط sinnerjj; ۱۶:۴۸ ۱۴۰۴/۰۱/۲۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط Ehsansis0 نمایش پست ها
              سلام دوستان عزیز
              یک درایور LED دارم که قصد دارم کمی تغییرش بدم و برای تعدادی از روش بزنم. این درایور برای یک لامپ که مشخصاتش، 7 وات، دارای 7 عدد LED از نوع 2835 با ولتاژ 18 و 1 وات. در مجموع 7 عدد LED لامپ بازدهی 7 وات رو داره. LED ها به صورت سری باهم وصل شدن. درایور به صورت مدار باز 310 ولت خروجی می ده که به نظرم به دلیل استفاده از MB6F همراه با خازن 2.2uf 400V هست. اگر اشتباه می کنم بفرمایید. زمانی که مدار بسته میشه و چراغ روشن میشه، ولتاژ دو سر ورودی به مدار لامپ میشه 120 تقریبا. یعنی هر LED در حدود 17.1 ولت استفاده می کنن. جریان مدار هم در حدود 40 میلی آمپر هست. جریان LED ها 50 میلی آمپر در دیتاشیت اعلام شده.
              حالا سوال اصلی من، اگر بخوام این درایور رو به صورت زیر تغییر بدم باید چی کار کنم؟
              تعداد LED ها 8 عدد با ولتاژ 9 و جریان 100 میلی آمپر باید چی کار کنم؟
              به چه صورت جریان روی عدد 40 میلی آمپر فیکس شده؟
              و سوال آخرم اینکه، درایور های بدون چوک و با چوک چه فرقی باهم دارن؟ چون واقعا از نظر قیمت خیلی باهم فرق می کنن. یه درایور دارم که با یه خازن الکترولیتی با خازن پلی استر کار می کنه. فرق این درایور ها باهم چیه؟

باتشکر
              سلام
              همینطور که یکی از دوستانم پاسخ دادن باید بگردی دو یا چهار مقاومت کم اهم که بعنوان حسگر جریان هستنو پیدا کنی و با تغییر مقادیر اونا میتونی جریان خروجی رو تغییر بدی.به دیتا شیت آیسی روی بورد مراجعه کن ببین کدوم پایه حسگر جریانه بعد مقاومتهای اون پایه پیدا میشن.بازم باید بررسی بیشتر کنی
              البته قطعا تا الان پاسختو از جای دیگه گرفتی.
              موفق باشی
              جدیدترین ویرایش توسط sinnerjj; ۱۷:۱۹ ۱۴۰۴/۰۱/۲۰.

دیدگاه

من در دو برد مختلف مقاومت سنس رو تغییر دادم ترکیدن و در بقیه راه افتاد منتها با کاهش جریان. مثلا مقاومت رو زیاد کردم قطعاتش سوخت و خازن صافی ورودی هم منفجر شد و مینیاتوری برق هم پرید! فکر میکنم باید حداقل مصرف باشه و حداکثر.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط ufo173 نمایش پست ها
                  من در دو برد مختلف مقاومت سنس رو تغییر دادم ترکیدن و در بقیه راه افتاد منتها با کاهش جریان. مثلا مقاومت رو زیاد کردم قطعاتش سوخت و خازن صافی ورودی هم منفجر شد و مینیاتوری برق هم پرید! فکر میکنم باید حداقل مصرف باشه و حداکثر.
                  منم به طراحی درایورهای led مسلط نیستم ولی میدونم آیسی بر اساس ولتاژی که دو سر مقاومت متصل به پایه سنس جریانش افت میکنه ، جریان خروجی رو تنظیم میکنه.اینکه شما اون مقاومت رو تغییر دادی ترکیده چند دلیل میتونه داشته باشه.بنظرم ابتدا دیتا شیت آیسی مدارتو پیدا کن و داخل دیتاشیت یک مدار درایور پیشنهادی هست و عموما محاسباتشم تا حدودی توضیح داده که چجوری جریان خروجی تعیین میشه.مثلا در بعضی آیسی‌ها مقدار مقاومت سنس جریان درحد میلی اهم هستش و در بعضی درحد چند اهم…و بعداز اون که فهمیدی چطور جریان خروجی تعیین و ثابت میشه میتونی تحلیل کنی که چقدر اون مقاومت رو باید تغییر بدی و اینکه آیا نیازه مثلا سلف یا خازنی رو هم مقدارشو تغییر بدی یا نه….اینکه جریان خروجی یک خداقل و حداکثری داره بله درسته چون مطابق نظر طراح و اینکه چه جریانی خروجی و ولتاژی مدنظرش بوده این مدار طراحی شده در نتیجه صرفا تغییر مقاومت به تنهایی در برخی مدارات جوابگو نیست.واسه همینه که گفتم ابتدا دیتاشیت آیسی رو ببین تا بهتر متوجه بشی داستان چیه.بعضی مدارات کنترل جریان دوگانه دارن و مثلا پایه ctrl هم به کنترل جریان کمک میکنه که باز بسته به آیسی تعیین میشه…ضمنا کم کردن یا زیاد کردنه اون مقاومت پایه سنس جریان هم گاهی در حد چند میلی اهم هستش گاهی درحد یک تا دو اهم و گاهی پنج اهم.
                  نتیجه‌ی کل حرفا اینکه اول دیتاشیت رو ببین و تحلیل کن…همینطوری چیزی رو کم‌و زیاد نکن.
                  ضمنا تا حدودی الان دارم متوجه میشم اون دوستمون چرا جواب شمارو درست نداده بود.اخوی من فکر کنم شما از اصول اولیه الکترونیک اطلاعات خیلی کمی داری؟؟ اگر اینطوره بنظره منم به نصیحت همون رفیقمون گوش بده و اول کمی تحقیق کن و مطالب آموزشی بخون تا با کارکرد مدارات تا حدودی آشنا بشی.
                  من الان به سوال اولت که چندستل پیش پرسیدی دقت کردم و بنظرم اومد شاید بهتر باشه اول یکم روی عملکرد انواع مدارات کارکنی و تشریح و تحلیل کنی تا متوجه بشی اصلا داستانشون چیه…اینکه چرا خروجی بصورت باز ۳۰۰ ولته و بعداز اتصال بار یا همون ال‌ای‌دی‌ها ولتاژ میشه حدود ۱۳۰ ولت یا کمتر و بیشتر….بنظرم لااقل همزمان کمی روی اینچیزا تحقیق کنی در کناره کاری که میخای انجام بدی بد نیست.
                  ضمنا دقت داشته باشه اینطور مدارات در برخی موارد خطرناکم هستن و مسائل ایمنی رو حتما رعایت کن.
                  جدیدترین ویرایش توسط sinnerjj; ۱۶:۴۰ ۱۴۰۴/۰۱/۲۱.

دیدگاه

نوشته اصلی توسط sinnerjj نمایش پست ها
                    منم به طراحی درایورهای led مسلط نیستم ولی میدونم آیسی بر اساس ولتاژی که دو سر مقاومت متصل به پایه سنس جریانش افت میکنه ، جریان خروجی رو تنظیم میکنه.اینکه شما اون مقاومت رو تغییر دادی ترکیده چند دلیل میتونه داشته باشه.بنظرم ابتدا دیتا شیت آیسی مدارتو پیدا کن و داخل دیتاشیت یک مدار درایور پیشنهادی هست و عموما محاسباتشم تا حدودی توضیح داده که چجوری جریان خروجی تعیین میشه.مثلا در بعضی آیسی‌ها مقدار مقاومت سنس جریان درحد میلی اهم هستش و در بعضی درحد چند اهم…و بعداز اون که فهمیدی چطور جریان خروجی تعیین و ثابت میشه میتونی تحلیل کنی که چقدر اون مقاومت رو باید تغییر بدی و اینکه آیا نیازه مثلا سلف یا خازنی رو هم مقدارشو تغییر بدی یا نه….اینکه جریان خروجی یک خداقل و حداکثری داره بله درسته چون مطابق نظر طراح و اینکه چه جریانی خروجی و ولتاژی مدنظرش بوده این مدار طراحی شده در نتیجه صرفا تغییر مقاومت به تنهایی در برخی مدارات جوابگو نیست.واسه همینه که گفتم ابتدا دیتاشیت آیسی رو ببین تا بهتر متوجه بشی داستان چیه.بعضی مدارات کنترل جریان دوگانه دارن و مثلا پایه ctrl هم به کنترل جریان کمک میکنه که باز بسته به آیسی تعیین میشه…ضمنا کم کردن یا زیاد کردنه اون مقاومت پایه سنس جریان هم گاهی در حد چند میلی اهم هستش گاهی درحد یک تا دو اهم و گاهی پنج اهم.
                    نتیجه‌ی کل حرفا اینکه اول دیتاشیت رو ببین و تحلیل کن…همینطوری چیزی رو کم‌و زیاد نکن.

مخاطب Ehsansis0 :
                    ضمنا تا حدودی الان دارم متوجه میشم اون دوستمون چرا جواب شمارو درست نداده بود.اخوی من فکر کنم شما از اصول اولیه الکترونیک اطلاعات خیلی کمی داری؟؟ اگر اینطوره بنظره منم به نصیحت همون رفیقمون گوش بده و اول کمی تحقیق کن و مطالب آموزشی بخون تا با کارکرد مدارات تا حدودی آشنا بشی.
                    من الان به سوال اولت که چندستل پیش پرسیدی دقت کردم و بنظرم اومد شاید بهتر باشه اول یکم روی عملکرد انواع مدارات کارکنی و تشریح و تحلیل کنی تا متوجه بشی اصلا داستانشون چیه…اینکه چرا خروجی بصورت باز ۳۰۰ ولته و بعداز اتصال بار یا همون ال‌ای‌دی‌ها ولتاژ میشه حدود ۱۳۰ ولت یا کمتر و بیشتر….بنظرم لااقل همزمان کمی روی اینچیزا تحقیق کنی در کناره کاری که میخای انجام بدی بد نیست.
                    ضمنا دقت داشته باشه اینطور مدارات در برخی موارد خطرناکم هستن و مسائل ایمنی رو حتما رعایت کن.
                    بله ممنون از اون فرمول یا رابطه ای برای محاسبه و تعیین جریان خروجی اطلاع دارم اگر دیتاشیتی پیدا شود برخی از اونها شماره های عجیب دارند ولی در کل مدارشان یکی است. من بیشتر برای تعمیر سریع که حداقل بتونه چند ماه دیگه هم کار کنه جریان رو دستکاری میکنم. یه موقع هم قصد داشتم از این مدار برای درایو یک کاربرد دیگه استفاده کنم که منصرف شدم.

در بخش دوم پاسختان هم گمان میکنم در اصل اشاره به مخاطب دیگر یا استارتر تاپیک باشد که توصیه شده مقداری از راه و پیش نیاز الکترونیک را طی کند که کمتر نیاز باشد شخصی برای راهنمایی ایشان زیاد درگیر توضیح اینها شود. البته کم و بیش ما هم نیاز به تقویت اطلاعاتمان داریم و تمرین که خوب بهانه های مختلف قابل توجیه از نظر خودمان میاوریم و قضیه را میپیچانیم و اگر روزی هم بد بیاوریم شخصی آنچنان با لغات در هم میپیچدمان که قدر زحمتها و ممارستهای ایشان را بدانیم و متوجه شویم باید تلاش کنیم هر چند در عصر حاضر نیازی به سختی کشیدنهای گذشته نباشد و البته قصدی هم برای ناشکری و رایگان خوری نباشد و كذا وكذا!!
                    جدیدترین ویرایش توسط ufo173; ۱۰:۴۰ ۱۴۰۴/۰۱/۲۲.

دیدگاه

بله ممنون از اون فرمول یا رابطه ای برای محاسبه و تعیین جریان خروجی اطلاع دارم اگر دیتاشیتی پیدا شود برخی از اونها شماره های عجیب دارند ولی در کل مدارشان یکی است. من بیشتر برای تعمیر سریع که حداقل بتونه چند ماه دیگه هم کار کنه جریان رو دستکاری میکنم. یه موقع هم قصد داشتم از این مدار برای درایو یک کاربرد دیگه استفاده کنم که منصرف شدم.

در بخش دوم پاسختان هم گمان میکنم در اصل اشاره به مخاطب دیگر یا استارتر تاپیک باشد که توصیه شده مقداری از راه و پیش نیاز الکترونیک را طی کند که کمتر نیاز باشد شخصی برای راهنمایی ایشان زیاد درگیر توضیح اینها شود. البته کم و بیش ما هم نیاز به تقویت اطلاعاتمان داریم و تمرین که خوب بهانه های مختلف قابل توجیه از نظر خودمان میاوریم و قضیه را میپیچانیم و اگر روزی هم بد بیاوریم شخصی آنچنان با لغات در هم میپیچدمان که قدر زحمتها و ممارستهای ایشان را بدانیم و متوجه شویم باید تلاش کنیم هر چند در عصر حاضر نیازی به سختی کشیدنهای گذشته نباشد و البته قصدی هم برای ناشکری و رایگان خوری نباشد و كذا وكذا!!
                      بله حق با شماست من منظورم همون دوست عزیزی که ابتدا سوال پرسیدن بود.
                      در مورد شما هم که فرمودین تست کردین و ترکیده من مجدد یک کوچولو توضیحات میدم اونم درحد دانش مختصری که دارم و البته اولم عرض کردم زیاد در رابطه با درایورها مسلط نیستم.
                      یک مثال ساده بزنم که چرا هم من و هم دیگر دوستان اشاره به مقاومت کم اهم کردن و اینکه کمی تغییرش بدین احتمالا کار راه انداز باشه.
                      ببین طراح ابتدا میاد مثلا واسه ساخت درایور ال‌ای‌دی و اینکه بتونه جریان ۳۰۰ میلی آمپری بگیره و در یک محدوده ولتاژ مثلا پنج تا ۳۵ ولت به خروجی برسونه ، یک مداری طراحی میکنه که فرضا مدار خطی هستش و از یک lm317 اگه درست گفته باشم استفاده میکنه. خب این آیسی پایه رفرنسی داره که در دیتاشیت به نسبت کاربردی ک طراح میخاد به ولت یک عدد رفرنس ارائه کرده و طراح با فرمول ساده‌ی ولتاژ و قراردادن اون ۳۰۰ میلی آمپر و عدد رفرنس به یک مقاومتی میرسه و مطابق با اون میاد قطعات انتخاب میکنه و حالا بحث نویز و ایزالاسیون و غیره رو درنظر میگیره و مدارو نهایتا متناسب با یک توانی که از پارامترای اولیه‌س میبنده….حالا ما میخایم اون جریان ۳۰۰ میلی رو تغییر بدیم، درسته؟ خواسته‌ی نفره اول که اینجا سوال کرده بود همین بود و شما در ادامه همین مدنظرته! درسته؟
                      خب همینجا وقتی جریان از ۳۰۰ میلی امپر میشه ۵۰۰ خب توان تغییر میکنه، مطابق نیاز طراح که ما نمیدونیم چی بوده قطعات مختلف بنا به توان اولیه تعیین شدن، پس چنانچه تغییرات روی توان قطعات خیلی تاثیرگذار باشه باعث اختلا در مدار یا مثلا ترکیدن فلان قطعه میشه.در مثال ساده‌ای ک من زدم شما اگه مقاومت پایه رفرنس آیسی رو نصف کنی جریان خروجی دو برابر میشه، البته در این مثال ساده‌ی من اما درعین حال توان آیسی بالا میره و دما افزایش پیدا میکنه و احتمالا هیت‌سینک نصب شده توسط طراح دیگه پاسخگوی اون حرارت نخواهد بود و در نتیجه با افزایش دما ظرفیت خازنی داخلیه آیسی بالا میره و خروجی رو کاهش میده و همین مورده ساده باتوجه به خاصیت و کارکرد این آیسی در مثال من که قراره با فیدبک جریانو ثابت نگه داره باعث میشه خودش ولتاژو بالا ببره که باز باعث افزایش دما میشه و این سیکل ادامه پیدا میکنه و بعداز چند ثانیه آیسی میترکه…همین حالت واسه کنترل با فرکانس هم پیش میاد ولی ایندفعه خازن میترکه!!! خواستم با این مثال ساده متوجه‌ت کنم که اینکه برای یک نیاز مثل همین سوال دوستمون و شما ، راهکاری ارائه شده که دقیق هم هست اما الزاما به نتیجه‌ی مدنظر نمیرسونه مارو و در راستای اون راهکار که گفتم درست هم هست ، باید کمی تحقیق ، بررسی و سعی و خطا هم بکنیم تا نتیجه بگیریم.
                      همه اینا مستلزم داشتن اطلاعات پایه الکترونیکه بعلاوه آدم علاقمند و کنجکاو که بره و پله پله مسائله رو تحلیل کنه و تحقیق کنه و نهایت حلش کنه.
                      در نهایت در مورد موضوع بحث همونطور که ابتدا گفتم اکثر درایورها پایه سنس یا فیدبک دارن و این پایه هم توسط یک تقسیم مقاومتی یا کلا از طریق عنصر مقاومتی کنترل میشه و تغییر مقدار این مقاومت راهکاره داستانه.حالا در کنارش باید جوانب دیگه‌ی مدارم درنظر بگیری.
                      امیدوارم تونسته باشم منظورمو برسونم
                      بازم اگه موردی بود بپرسید در حد توانم در خدمتتونم
                      موفق باشین
                      ضمنا بازم عذرخواهم شما و. سوال‌کننده‌ی اولیه رو اشتباها یکنفر درنظر گرفتم.
                      اینم فراموش کردم بگم که خدایی بخش دوم کامنت اخیر شما رو نتونستم دقیق متوجه بشم منظورتونو فقط اینکه قطعا همه وقتی دانشی داریم باید بخاطر ذکات علم هم ک شده در اختیار دیگران بزاریم.یعنی اصلا ماهیت وجودی این صفحات و وب‌سایتها همینه.کسی میاد اینجا عضو میشه اصلا واسه همین میاد دیگه. شمام مطمئن باش قطعا دوستان اطلاعات داشته باشن در اختیار قرار میدن.
                      جدیدترین ویرایش توسط sinnerjj; ۲۳:۱۲ ۱۴۰۴/۰۱/۲۲.

دیدگاه

بله حق با شماست من منظورم همون دوست عزیزی که ابتدا سوال پرسیدن بود.
                        در مورد شما هم که فرمودین تست کردین و ترکیده من مجدد یک کوچولو توضیحات میدم اونم درحد دانش مختصری که دارم و البته اولم عرض کردم زیاد در رابطه با درایورها مسلط نیستم.
                        ..............
                        ضمنا بازم عذرخواهم شما و. سوال‌کننده‌ی اولیه رو اشتباها یکنفر درنظر گرفتم.
                        اینم فراموش کردم بگم که خدایی بخش دوم کامنت اخیر شما رو نتونستم دقیق متوجه بشم منظورتونو فقط اینکه قطعا همه وقتی دانشی داریم باید بخاطر ذکات علم هم ک شده در اختیار دیگران بزاریم.یعنی اصلا ماهیت وجودی این صفحات و وب‌سایتها همینه.کسی میاد اینجا عضو میشه اصلا واسه همین میاد دیگه. شمام مطمئن باش قطعا دوستان اطلاعات داشته باشن در اختیار قرار میدن.
                        جناب sinnerjj ممنون از توضیحات شما
                        در مورد جریان کشی از مدار اکثرا هدفم کاهش جریان بوده مقاومت رو کمی روی منطق خودش نه اغراق زیاد کردم که اکثرا هم جواب داده و چند مورد ترکید یادمه به صورت پراکنده تجربیاتی در اینترنت می‌دیدم در مورد افزایش همین مقاومت Sense و افزایش طول عمر لامپهای LED نوشته بودند منتها اونها برای لامپهای سالم گفته بودند و هزاران محتوای پر‌کننده دیگر اینترنت گفته اند چیپ سوخته را اتصال کوتاه کن یا با مداد تعمیرش کن یا اصلا ز کل برد را تعویض کن! من چیپها رو کاهش میدم و سعی میکنم جریان کم بشه و نمونه هایی که اینطوری احیا شده مدتهاست دارم استفاده میکنم. یکی دو مورد فقط ترکید! یک مورد هم میخواستم نزدیک به حداکثر جریانی که دیتاشیت نوشته بود بگیرم که اونم نتونست و انگار اتصال کوتاه شد اول خازن منفجر شد بعد فیوز پروند!
                        و سماجت بیشتر برای وقت گذاشتن روی اینها برای کاربرد دیگری هم ارزشی نداشت چون مدارهای بهتری را میتوان طراحی کرد. و مدار خاصی جز اون آی‌سی نداره که به درد تحلیل خوردن احساس بشه! و با موافقت با نظر شما برای تلاش در حل مساله و کسب تجربه فاکتور ارزش و برایند تجربی کار رو هم از دید لحظه خودم میبینم که ممکنه بعدا بگم خوب شد زیادی روش وقت نذاشتم شاید هم بگم بزار یه بازنگری کنم. اینم در سطح خودم که نه حرفه ایه تو این زمینه نه خیلی آماتور!

در مورد بخش دوم فرمایشتون هم اختیار دارید عزیز،
                        برای این نکته ای که گفته شد متاسفانه افرادی هم هستند کم و بیش فارغ از اینکه دانشمند باشند یا خیر یا اعصاب داشته باشند یا خیر، در چنین جوامعی حضور دارند اما میل و اعتقاد کمتری به نشر علم و اشتراک گذاری تجربیات خود با حوصله و تفصیل داشته باشند طوری که اگر خودشان هم فکر نکنند برای مادیات باشد اما ناخواسته به مخاطب چنین القا میکنند یا حداقل او را دچار تنش و افکار منفی یا تاثیر منفی یا انتقال منفیات تجربه شده خود در دوران خود می‌کنند و همانطور که گفتم بیشتر انگار برای پیچاندن مردم با لغات آمده اند تا اینکه بار علمی و خاصیت چشم گیری داشته باشند شاید هم در گذشته کیفیت خوبی داشتند (8K) و الان VGA هم نیستند و با تعریف و تمجید زیادی میتوان نکته ای واکشی نمود یا از طرف دیگر گاهی اوقات مخاطبانی بودند که آداب و معاشرت صحیح استاد شاگردی یا حداقل یک تعامل خوب را بجا نیاورده و ایشان را عصبی و توبه کار کرده و رویه ادامه ایشان را برای بقیه سخت و عذاب آور کرده اند! شاید هم طرز برداشت اینگونه باشد به خصوص با متن خشک و خالی در فضای سایبری.. مشکلات زندگی و معیشت و غیره هم که همه داریم زندگی حل میشود علی برکت ا... جواب دیگه رو ولش کن.
                        سهم بیشتر جامعه Q2A (پرسش و پاسخ علمی) که افراد منطقی و خوش خلق و صبور هستند همان حرف شما اصلا برای نشر علم آمده‌اند.. و آدم بعضی وقتها برای مصاحبت باهاشون همینطوری دنبال بهانه میگرده که اونم وقت میگیره!!

دیدگاه

جناب sinnerjj ممنون از توضیحات شما
                          در مورد جریان کشی از مدار اکثرا هدفم کاهش جریان بوده مقاومت رو کمی روی منطق خودش نه اغراق زیاد کردم که اکثرا هم جواب داده و چند مورد ترکید یادمه به صورت پراکنده تجربیاتی در اینترنت می‌دیدم در مورد افزایش همین مقاومت Sense و افزایش طول عمر لامپهای LED نوشته بودند منتها اونها برای لامپهای سالم گفته بودند و هزاران محتوای پر‌کننده دیگر اینترنت گفته اند چیپ سوخته را اتصال کوتاه کن یا با مداد تعمیرش کن یا اصلا ز کل برد را تعویض کن! من چیپها رو کاهش میدم و سعی میکنم جریان کم بشه و نمونه هایی که اینطوری احیا شده مدتهاست دارم استفاده میکنم. یکی دو مورد فقط ترکید! یک مورد هم میخواستم نزدیک به حداکثر جریانی که دیتاشیت نوشته بود بگیرم که اونم نتونست و انگار اتصال کوتاه شد اول خازن منفجر شد بعد فیوز پروند!
                          و سماجت بیشتر برای وقت گذاشتن روی اینها برای کاربرد دیگری هم ارزشی نداشت چون مدارهای بهتری را میتوان طراحی کرد. و مدار خاصی جز اون آی‌سی نداره که به درد تحلیل خوردن احساس بشه! و با موافقت با نظر شما برای تلاش در حل مساله و کسب تجربه فاکتور ارزش و برایند تجربی کار رو هم از دید لحظه خودم میبینم که ممکنه بعدا بگم خوب شد زیادی روش وقت نذاشتم شاید هم بگم بزار یه بازنگری کنم. اینم در سطح خودم که نه حرفه ایه تو این زمینه نه خیلی آماتور!

در مورد بخش دوم فرمایشتون هم اختیار دارید عزیز،
                          برای این نکته ای که گفته شد متاسفانه افرادی هم هستند کم و بیش فارغ از اینکه دانشمند باشند یا خیر یا اعصاب داشته باشند یا خیر، در چنین جوامعی حضور دارند اما میل و اعتقاد کمتری به نشر علم و اشتراک گذاری تجربیات خود با حوصله و تفصیل داشته باشند طوری که اگر خودشان هم فکر نکنند برای مادیات باشد اما ناخواسته به مخاطب چنین القا میکنند یا حداقل او را دچار تنش و افکار منفی یا تاثیر منفی یا انتقال منفیات تجربه شده خود در دوران خود می‌کنند و همانطور که گفتم بیشتر انگار برای پیچاندن مردم با لغات آمده اند تا اینکه بار علمی و خاصیت چشم گیری داشته باشند شاید هم در گذشته کیفیت خوبی داشتند (8K) و الان VGA هم نیستند و با تعریف و تمجید زیادی میتوان نکته ای واکشی نمود یا از طرف دیگر گاهی اوقات مخاطبانی بودند که آداب و معاشرت صحیح استاد شاگردی یا حداقل یک تعامل خوب را بجا نیاورده و ایشان را عصبی و توبه کار کرده و رویه ادامه ایشان را برای بقیه سخت و عذاب آور کرده اند! شاید هم طرز برداشت اینگونه باشد به خصوص با متن خشک و خالی در فضای سایبری.. مشکلات زندگی و معیشت و غیره هم که همه داریم زندگی حل میشود علی برکت ا... جواب دیگه رو ولش کن.
                          سهم بیشتر جامعه Q2A (پرسش و پاسخ علمی) که افراد منطقی و خوش خلق و صبور هستند همان حرف شما اصلا برای نشر علم آمده‌اند.. و آدم بعضی وقتها برای مصاحبت باهاشون همینطوری دنبال بهانه میگرده که اونم وقت میگیره!!
                          واسه تعمیر لامپهای سوخته بهترین روش اینه اول یک تستر دیودهای نوری بسازی که توی یوتیوب آموزشش هست ولی اونی خوبه ک میتونی ولتاژ هر دیود رو بفهمی.اونو درست کن و بعد لامپو ک باز میکنی با تست چند دیود نوری ولتاژ هر سلول رو بدست بیار و بعد باتوجه به اطلاعات روی لامپ میتونی توان هر سلول رو و جریان بورد رو دربیاری.حالا اگه حوصله داشتی دیود نوری بگیر جایگزین کن وگرنه مطابق همون مشخصات یک مقاومت قرار بده تا راه بیافته.البته احتمالا خودت اینو میدونی…اما اینکه برای عمر بیشتر لامپ بخای جریان کل لامپ رو کم کنی البته امکانش هست و میشه با اضافه کردن یک عنصر مقاومتی اینکارو کرد ولی بعیده خیلی در عمر لامپ‌ تاثیر داشته باشه…بیشترین تاثیرو دفع رما میتونه داشته باشه.چند وقت پیش من یک لامپ خیلی بزرگ اس‌ام‌دی کنار سطل آشغال دیدم برداشتم بازش کردم دیدم داخلش دوتا فن کوچیک گذاشتن.حالا یا سفارشی بود یا طرف خودش اینکارو کرده بود..حقیقتا تا حالا این مدل ندیده بودمو برام جالب بود.
                          درکل در مورده مشارکت اساتید در کمک فکری و علمی به بقیه باهات موافقم.
                          ایشالله همه سعی کنیم در این مسائل بیشتر بهم کمک کنیم

دیدگاه

سلام دوست گرامی
                            اینکه عزیزمون پنج سال پیش یه سوال پرسیده و راهنمایی خواسته شما جوابی به ایشون نمیدی و بعد به ایشون ایراد میگیری که نباید اینگونه سوال بپرسی چون اینجور سوالات آموزشیه و غیره….
                            اخوی این انجمن واسه کمک به همدیگه درست شده.فرضا طرف بخاد از این سوالش و راهنمایی منو شما به درآمد برسه!! خب چه ایرادی داره؟ شما اگه میتونی و بلدی چجور مشکلشو رفع کنی خب کمکش کن و اصلا عضو این انجمن شدی واسه همین.قرار نیست عضو اینجور انجمن‌ها بشیم فقط واسه گرفتن اطلاعات! گاهی هم باید اطلاعات به دیگران ارائه کنیم.
                            اون بنده خدا تا الان قطعا جوابشو پیدا مرده چون شش سال گذشته ولی حرف شمام اصلا درست نیست…
                            این چند کلمه رو بعداز چند روز ویرایش کردم:
                            فکر کنم تا مدود زیادی ایراد من به کامنت شما اشتباه بود و حق با شما بود…درست متن اولیه رو نخونده بودم
                            علیک سلام
                            من دلیل بی پاسخ بودن سئوال رو عرض کردم و فرهنگ سئوال پرسیدن رو برا دیگران جا انداختم ! جوابم شما فکر کن میدونستم نخواستم بدم یا نمیدونستم ! بشما چه ربطی داره که رو من بقصد حمله ریپلای زدید؟فکر نمیکردم باید قبلش از شما اجازه بگیرم!
                            طرف 5 سال پیش سئوال کرده اما کامنتهای پائینش رو ندیدی که چه وقت ارسال شده؟ 1404 و 1403 ? اونها هم لابد نباید کامنت میدادن از نظر شما ..
                            شما بنوعی قبل از ارسال پاسخی که بنظرتان صحیح است با کوبیدن من سعی در بالا نشان دادن خود دارید (Self promote) و اگر اینجا قوانین داشت قطعا اخطار میگرفتید بابت اینکار غیر اخلاقی ... نکنید اینکار را خوب نیست برادر اکر جوابی دارید بفرمائید در غیر اینصورت روی کسی با قصد حمله ریپلای نکنید.
                            جدیدترین ویرایش توسط m.aziz; ۱۴:۲۴ ۱۴۰۴/۰۱/۲۶.

دیدگاه

منظور تو منظور شده هم وزن شیر تو شیر! با متن ساده تو دنیای سایبری همش دعوا راه میافته و سوء تفاوت! مثلا من یه چیزی نوشتم یه چیز دیگه جواب میگیرم یا یکی ازم انتقاد میکنه با هر نظر خودش درست یا غلط و درست یا غلط بهم بر میخوره یا دچار پارادوکس میشم یا میگم چه ربطی داشت یا مگه تو مدیری یا مثلا اینجا محکمست، بی خیال این یه فروم مونده از تاریخ هنوز هم داره کار میکنه بریز بپاش مثل همین اسپمرهایی که آزادانه میان و میرن و ما کاربران وظیفه شناس هم زودی گزارششون میکنیم آی اومد بک لینک و تبلیغات گذاشت رفت! اعصابتون رو روی مباحث مهمتر بزارید دوریال علمتون بیشتر بشه یا چیزی به بقیه بیشتر یاد بدید حالا اگه بحث انحرافی هم پیش اومد سعی کنیم ignore کنیم بره حداکثر یه تلنگر بزنیم و دیگه کشش ندیم. کاش خودم هم گیر نیافتم تو این مسائل بی حاصل. قدیما که دوران طلایی فرومها بود هر کس میامد فروم میزد هر کسی هم ممکن بود بیاد چیزی بگه مثلا چقدر به پیامهای من گیر میدادن که چرا بخشهاییش رو bold‌میکنی ما چش و چارمون در اومد یا مانیتورمون درست نشون نمیده~!! میگفتم خوب چیکار کنم واسه چشاتون که در نیاد و بعد جنگ و جدلی داشتیم همش برق و تلفن و اینترنت و کامپیوتر و زمان و اعصاب به خرج بابا!

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                              X