اطلاعیه

Collapse
No announcement yet.

افت ولتاژ در مدارت مبدل DC

Collapse
X

• فیلتر
  • زمان
  • Show
Clear All
new posts

پاسخ : افت ولتاژ در مدارت مبدل DC

نوشته اصلی توسط som1234 نمایش پست ها
    خسته نباشید
    منظورتون از برگردوندن تغییرات این آخری چیه؟
    مقادیر مدار هم بفرمایید بهتره
    سلامت باشید،ممنون
    منظورم از تغییرات،مواردی هست که در این لینک فرمودید

الان فقط یک خازن 100 نانو بین پین 2 آپ امپ و زمین هست و بقیه موارد مثل اولین باری که شماتیک آپ امپ رو قرار دادید

من چون اینترنتم کنده یه قسمتهایی از فیلم را دیدم. تغییر خاصی ندیدم.
    آه از اینترنت
    احساس کردم کمی نویزها کمتر شده
    البته متاسفانه با تعویض ماسفت ها با برندها و ... مختلفی که دارن ، همیشه شاهد تغییر شکل موج ها و نویز و پرش ها بودم
    کلکتور پایینی پوش پول به کجا وصل کردید؟
    همون منفی رگولاتور که قبلا بود
    الان شما LMV358 گذاشتید یا LM358؟
    مدل دقیقش LM358N هست
    راستی LM324 هم دارم

دیدگاه

نوشته اصلی توسط mrh586 نمایش پست ها
      سلامت باشید،ممنون
      منظورم از تغییرات،مواردی هست که در این لینک فرمودید

الان فقط یک خازن 100 نانو بین پین 2 آپ امپ و زمین هست و بقیه موارد مثل اولین باری که شماتیک آپ امپ رو قرار دادید
      پین 1 آپ امپ مستقیم به پین 1 UC3843 وصله یا فیلتر RC بینشون هست؟
      احساس کردم کمی نویزها کمتر شده
      البته متاسفانه با تعویض ماسفت ها با برندها و ... مختلفی که دارن ، همیشه شاهد تغییر شکل موج ها و نویز و پرش ها بودم
      بین این فیلم و چیزی که من از فیلم پست 615 یادمه به نظرم تفاوتی نیست. درسته؟
      همون منفی رگولاتور که قبلا بود
      خوب الان موارد پست 626 را انجام یدید. (کلکتور پایینی را مستقیم به خود سورس وصل کنید نه به سیمی که برای فیدبک جریان بین دو برد وصل کردید.)
      مدل دقیقش LM358N هست
      راستی LM324 هم دارم
      پس معمولیه. در این صورت مطمئنید خروجی در تست پست 611 به 5 ولت رسیده بود؟!
      LM324 هم معمولیه.
      برای تنظیم خروجی روی 12 ولت، اهم پایه وسط پتانسیومتر و پایه ای که به پین 2 آپ امپ وصل شده چنده؟
      مقادیر پتانسیومتر و مقاومت های متصل بهش چنده؟ (R7 R8 RV1)
      چون با شماتیکی با آپ امپ خارجی گذاشتم به نظرم پتانسیومتر تقریبا در مقادیر نهاییش قرار می گیره درسته؟
      جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۲۲:۵۶ ۱۴۰۱/۰۸/۱۸.

دیدگاه

پین 1 آپ امپ مستقیم به پین 1 UC3843 وصله یا فیلتر RC بینشون هست؟
        مستقیم هستند،عرض کردم همون شماتیک اولیه آپ امپ

بین این فیلم و چیزی که من از فیلم پست 615 یادمه به نظرم تفاوتی نیست. درسته؟
        بله ،منظورم شکل موج ها بعد از اتصال بار هست

خوب الان موارد پست 626 را انجام یدید. (کلکتور پایینی را مستقیم به خود سورس وصل کنید نه به سیمی که برای فیدبک جریان بین دو برد وصل کردید.)
        خب در پست 626 نفرمودید که کلکتور به سورس وصل بشه،این کار رو انجام میدم
        اما بدون اینکار در 629 انجام شده
        پس معمولیه. در این صورت مطمئنید خروجی در تست پست 611 به 5 ولت رسیده بود؟!
        بله دوبار تست کردم
        برای تنظیم خروجی روی 12 ولت، اهم پایه وسط پتانسیومتر و پایه ای که به پین 2 آپ امپ وصل شده چنده؟
        مقادیر پتانسیومتر و مقاومت های متصل بهش چنده؟
        چون با شماتیکی با آپ امپ خارجی گذاشتم به نظرم پتانسیومتر تقریبا در مقادیر نهاییش قرار می گیره درسته؟
        همه رو فردا چک میکنم
        ولی تا جایی که یادم میاد فرمودید پتانسیومتر 50 کیلو و دو تا مقاومت 4.7 کیلو که یکی به زمین و دیگری به خروجی میرن

شب خوش

دیدگاه

مستقیم هستند،عرض کردم همون شماتیک اولیه آپ امپ
          مرور کلی:
          اولین پاسخ غیر نویز، بعد از قرار دادن آپ امپ، در پست 560 بود.
          بعد در پست 570 خازن های سرامیکی 100n و 1u خروجی هم اضافه شد که دیود خروجی سوخت.
          بعددر پست 584 با خازن 100 نانو بین ورودی منفی آپ امپ و زمین فکر می کنم اگه خازن های سرامیکی 100n و 1u الان هم روی مدار باشند همین شرایط الان را داشتید. اما اونجا پالس ها یک در میان نبود و یا حد اقل از الان بهتر بود. اما نویز پین 1 زیاد بود. من فکر می کنم به خاطر اتصالات نامناسب، مدار رفتارش در شرایط یکسان متفاوت است و این نتیجه گیری درست را سخت می کنه.حداقل اگر می تونستید از یک برد سوراخ دار یکپارچه بزرگ استفاده کنید خیلی بهتر بود و شاید تا الان به نتیجه رسیده بودید.
          الان خازن های سرامیکی خروجی را برداشتید یا هستند؟
          مقاومت شنت آجریه یا اون جدیده؟
          خازن و مقاومت فیلتر فیدبک جریان چندند؟
          پین 2 UC3843 با مقاومت 1k زمین بشه.
          الان پالس ها یک در میان هستند ولی نویز بهتر شده.
          خازن بین ورودی منفی و خروجی آپ امپ را 470p بذارید(قبلا هم تا جایی که از پست ها متوجه شدم از پست 580 این رو گذاشتید) و بین پین 1 آی سی uc3843 و زمین یک خازن 1n بذارید (در نزدیکترین فاصله) (در پست 588 این رو انجام دادید ولی فکر می کنم اون موقع مدار نویزشدیدتری داشت ولی پالس ها پیوسته بودند.)
          خازن های 10n ،100n و 1u بین پین 8 آی سی uc3843 و زمین را اگه برداشتید بذارید باشند.
          بین پین 4 و 8 آپ امپ خازن 100n چسبیده به پین ها یا در حد اقل فاصله قرار بدید. (این غیر از خازن خروجی رگولاتور 5 ولته و البته در مدار موازی می شند ولی محل این مهمه)
          نویز سینوسی این مداربه نظرم از پست 569 ایجاد شد (شایدم قبلا هم بوده ولی ما پین 2 را خیلی توجهی نداشتیم).
          خازن های عدسی 100n و خازن های الکترولیتی 470u هم در ورودی و هم در خروجی رگولاتور 5 ولت آپ امپ بذارید. (قبلا 100n و 100u در خروجی رگولاتور آپ امپ گفته بودم ولی الان همین هایی که گفتم بذارید)
          همینطور برای رگولاتور 15 ولت.
          بله ،منظورم شکل موج ها بعد از اتصال بار هست
          این لحظات با بار فیلم را قبلا به خاطر کندی اینترنت ندیدم. ولی الان نتایج کلی را در بالا گفتم.
          خب در پست 626 نفرمودید که کلکتور به سورس وصل بشه،این کار رو انجام میدم
          اما بدون اینکار در 629 انجام شده
          در پست 626 در جواب سوالتان عرض کردم "بله". یعنی کلکتور به سورس وصل بشه. برای این تست حتما لامپ سری با منبع بذارید(کلکتور پایینی را مستقیم به خود سورس وصل کنید نه به سیمی که برای فیدبک جریان بین دو برد وصل کردید.)
          البته فعلا موارد قبلی را پاسخ بدید( و مواردی که عرض کردم را انجام بدید) بعد فیلم پین 1 و 3 را بذارید بعدا این موردکلکتور به سورس را عرض می کنم کی انجام بدید.
          بله دوبار تست کردم
          عجیبه دیتاشیتشم گفته خروجی تا حدود 3.3 در تغذیه 5 ولت دارید. از شکل موج های پین 1در فیلم ها هم یادم نمیاد خروجی بیشتر از همین حدود شده باشه. حالا شما چطور اندازه گرفتید رو نمی دونم!
          همه رو فردا چک میکنم
          ولی تا جایی که یادم میاد فرمودید پتانسیومتر 50 کیلو و دو تا مقاومت 4.7 کیلو که یکی به زمین و دیگری به خروجی میرن
          شب خوش
          بله یادمه ولی خواستم ببینم تغییری ندادید و بخصوص پتانسیومتر برای خروجی 12 ولت روی چند تنظیم شده؟
          شب شما هم خوش
          جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۰۳:۳۸ ۱۴۰۱/۰۸/۱۹.

دیدگاه

الان خازن های سرامیکی خروجی را برداشتید یا هستند؟
            مقاومت شنت آجریه یا اون جدیده؟
            خازن و مقاومت فیلتر فیدبک جریان چندند؟
            سلام،همونطور که قبلا عرض کردم هیچ تغییری در مدار نمیدم مگر اینکه خدمتتون بگم
            سرامیکی های خروجی هستند
            شنت همون آجری هست فعلا (از زمانی که فرمودید تست کنم)گرچه بعد از تعویض هیچ تغییری ایجاد نشد
            خازن و مقاومت فیلتر فیدبک جریان به ترتیب 1 نانو و 330 اهم هستند

خازن بین ورودی منفی و خروجی آپ امپ را 470p بذارید(قبلا هم تا جایی که از پست ها متوجه شدم از پست 580 این رو گذاشتید) و بین پین 1 آی سی uc3843 و زمین یک خازن 1n بذارید (در نزدیکترین فاصله) (در پست 588 این رو انجام دادید ولی فکر می کنم اون موقع مدار نویزشدیدتری داشت ولی پالس ها پیوسته بودند.)
            خازن های 10n ،100n و 1u بین پین 8 آی سی uc3843 و زمین را اگه برداشتید بذارید باشند.
            خازن های 10n ،100n و 1u بین پین 8 آی سی uc3843 و زمین همونطور که دستور دادید هستند و خازن بین ورودی منفی و خروجی آپ امپ هم 470p هست
            بین پین 1 آی سی uc3843 و زمین یک خازن 47 نانو دستور داده بودید که هست(عرض میکنم)

بین پین 4 و 8 آپ امپ خازن 100n چسبیده به پین ها یا در حد اقل فاصله قرار بدید. (این غیر از خازن خروجی رگولاتور 5 ولته و البته در مدار موازی می شند ولی محل این مهمه)
            نویز سینوسی این مداربه نظرم از پست 569 ایجاد شد (شایدم قبلا هم بوده ولی ما پین 2 را خیلی توجهی نداشتیم).
            خازن های عدسی 100n و خازن های الکترولیتی 470u هم در ورودی و هم در خروجی رگولاتور 5 ولت آپ امپ بذارید. (قبلا 100n و 100u در خروجی رگولاتور آپ امپ گفته بودم ولی الان همین هایی که گفتم بذارید)
            همینطور برای رگولاتور 15 ولت.
            قرار میدم
            عجیبه دیتاشیتشم گفته خروجی تا حدود 3.3 در تغذیه 5 ولت دارید. از شکل موج های پین 1در فیلم ها هم یادم نمیاد خروجی بیشتر از همین حدود شده باشه. حالا شما چطور اندازه گرفتید رو نمی دونم!
            همونطور که عرض کردم ، این مقادیر برای آپ امپ اولی بود که چون شک داشتم عوضش کردم و الان پین 1 در حالت بی باری حدود 1.4 ولت داره(البته روی مدار و با اتصالاتی که فرمودید)
            با دوتا مولتی متر هم اندازه گرفتم،دیگه نمیدونم چطور اندازه بگیرم

بخصوص پتانسیومتر برای خروجی 12 ولت روی چند تنظیم شده؟
            پتانسیومتر کلا 44 کیلواهم رو نشون میده ماکزیمم و برای ولتاژ 12 ولت ، پین متصل به خروجی مثبت و پین وسط مقدار 37.1 کیلو و پین متصل به زمین مقدار7.2 کیلو طبیعتا

من فکر می کنم به خاطر اتصالات نامناسب، مدار رفتارش در شرایط یکسان متفاوت است و این نتیجه گیری درست را سخت می کنه.حداقل اگر می تونستید از یک برد سوراخ دار یکپارچه بزرگ استفاده کنید خیلی بهتر بود و شاید تا الان به نتیجه رسیده بودید.
            و اما مهمترین مسئله ای که بهش اشاره فرمودید و جالب اینکه دیشب خودم هم تجربش کردم

اول اینکه اگر منظورتون کل مدار هست که خب روی برد بورد نهایتا تا 1 آمپر میشه جریان گرفت و این مقدار رو بدون مشکل در حدود 4 ماه پیش گرفتم،حتی الان در حدود 2 الی 3 آمپر مدار مشکل خاصی نداره(حالا اگر هم شکل موج ها بهم ریختس اما مدار کار خودش رو انجام میده)
            و مشکل بنده از 4 آمپر جریان به بالا و حرارت غیر عادی ماسفت شروع میشه
            پس مجبور بودم مدار رو به صورت لحیم و فیبرمسی جلو ببرم که اینکار انجام شد ولی خب به خاطر مشکلی که داشتم و مجبور بودم مقادیر مختلف رو تست کنم ، اجبارا باید قسمت کنترل میرفت روی برد بورد و کل قسمت کنترل هم روی یک برد بورد کوچک(۸۵x۵۷x۱۰ میلی*متر) به خوبی و راحت جا گرفت
            تا اینکه مجبور شدیم رگولاتور و پوش و پول و آپ امپ و....اضافه کنیم و خب جا کم داشت و مجبور شدم از یکی دوتا برد بورد دیگه استفاده کنم
            و خب تجربه نداشتم که بدونم این گونه مدارها به دلیل حساسیت بالا(خیلی بالا) بهتره یکپارچه باشند وگرنه خودتون بهتر میدونید که دریغ از هیچ کاری نداشتم
            شاید بفرمایید الان هم دیر نشده و .....
            اما مسئله اینه که با وضعیتی که من دارم از مدار می بینم،اگر هم بیام از یک برد بورد خیلی بزرگ حرفه ای استفاده کنم ، بازهم قطعا مجبورم با سیم ها و جامپرهای مختلف ،نقاط مختلف رو متصل کنم و مسئله ای که دیشب تجربه کردم این بود که حتی وقتی دستم میره نزدیک سیم های برد بورد ، نویزها و پرش ها ،تغییر میکنن
            و بدتر از اون باوجود محکم کاری و چک کردن چندین باره از لحاظ فیزیکی و حتی با مولتی متر بازهم تکون دادن سیم ها روی شکل موجها تغییر ایجاد میکنه
            اگر بفرمایید جایی محکم نیست و قطع میشه نمیتونم قبول کنم چون یک به یک همه رو چندین و چند بار بررسی کردم و با کج کج کردن سر جامپرها از اتصال و محکم کاریشون مطمئن هستم
            اما باورتون میشه دیشب با یک لرزش بسیار خفیف برد بورد ، شکل موج 1 مربعی شده بود؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
            موج 3 هم شکلش مثل کلونی موریانه ها شده بود و تازه همین وضعیت با نزدیک و دور شدن دست من تغییر میکرد

این مشکل مشکلی نیست که بشه با برد بورد بزرگ یا کوچک حلش کرد،شاید بهتره بیایم و مدار رو ، اضافاتش رو حذف کنیم تا خلوت تر بشه و درنتیجه نویزها کمتر بشن
            یا اینکه مدار کلا برد روی فیبرمسی و لحیم بشه که دیگه.....
            ممنون

دلیل: ادغام دو پست برای جلوگیری از اسپم

آها یک مورد دیگه هم عرض کنم
            پرسیده بودید پین 1 آپ امپ مستقیم به پین 1 UC3843 وصله یا فیلتر RC بینشون هست؟
            و بنده به اشتباه عرض کردم مستقیم
            عذرخواهی میکنم
            مقاومت 10 اهم بینشون هست و خازن 47 نانو هم بین پین 1و زمین

دیدگاه

همونطور که عرض کردم ، این مقادیر برای آپ امپ اولی بود که چون شک داشتم عوضش کردم و الان پین 1 در حالت بی باری حدود 1.4 ولت داره(البته روی مدار و با اتصالاتی که فرمودید)
              با دوتا مولتی متر هم اندازه گرفتم،دیگه نمیدونم چطور اندازه بگیرم
              سلام علیکم
              1.4 ولت در رنج قابل پیش بینیه ولی 5 ولتی که قبلا فرمودید طوری که یادمه بعد تعویض آپ امپ بود.
              پتانسیومتر کلا 44 کیلواهم رو نشون میده ماکزیمم و برای ولتاژ 12 ولت ، پین متصل به خروجی مثبت و پین وسط مقدار 37.1 کیلو و پین متصل به زمین مقدار7.2 کیلو طبیعتا
              انتظارداشتم برای 12 ولت مقدار وسط تا R8 کم و تا R7 زیاد باشه! (اهم های پتانسیومتر خارج از مدار بگیرید)

و اما مهمترین مسئله ای که بهش اشاره فرمودید و جالب اینکه دیشب خودم هم تجربش کردم

اول اینکه اگر منظورتون کل مدار هست که خب روی برد بورد نهایتا تا 1 آمپر میشه جریان گرفت و این مقدار رو بدون مشکل در حدود 4 ماه پیش گرفتم،حتی الان در حدود 2 الی 3 آمپر مدار مشکل خاصی نداره(حالا اگر هم شکل موج ها بهم ریختس اما مدار کار خودش رو انجام میده)
              و مشکل بنده از 4 آمپر جریان به بالا و حرارت غیر عادی ماسفت شروع میشه
              شکل موج ها همه چیز رو تعیین می کنند. با شکل موج به هم ریخته نمیشه گفت مدار کارش رو درست انجام میده.
              به قول شما مدار کار خودش رو انجام میده ولی ما می خوایم کاری که مورد انتظار ماست انجام بگیره.
              فعلا من تاکیدی روی آمپر خروجی ندارم چون از شکل موج های مدار مشخص میشه چه انتظاری ازش باید داشت.

پس مجبور بودم مدار رو به صورت لحیم و فیبرمسی جلو ببرم که اینکار انجام شد ولی خب به خاطر مشکلی که داشتم و مجبور بودم مقادیر مختلف رو تست کنم ، اجبارا باید قسمت کنترل میرفت روی برد بورد و کل قسمت کنترل هم روی یک برد بورد کوچک(۸۵x۵۷x۱۰ میلی*متر) به خوبی و راحت جا گرفت
              تا اینکه مجبور شدیم رگولاتور و پوش و پول و آپ امپ و....اضافه کنیم و خب جا کم داشت و مجبور شدم از یکی دوتا برد بورد دیگه استفاده کنم
              و خب تجربه نداشتم که بدونم این گونه مدارها به دلیل حساسیت بالا(خیلی بالا) بهتره یکپارچه باشند وگرنه خودتون بهتر میدونید که دریغ از هیچ کاری نداشتم
              شاید بفرمایید الان هم دیر نشده و .....
              اما مسئله اینه که با وضعیتی که من دارم از مدار می بینم،اگر هم بیام از یک برد بورد خیلی بزرگ حرفه ای استفاده کنم ، بازهم قطعا مجبورم با سیم ها و جامپرهای مختلف ،نقاط مختلف رو متصل کنم و مسئله ای که دیشب تجربه کردم این بود که حتی وقتی دستم میره نزدیک سیم های برد بورد ، نویزها و پرش ها ،تغییر میکنن
              و بدتر از اون باوجود محکم کاری و چک کردن چندین باره از لحاظ فیزیکی و حتی با مولتی متر بازهم تکون دادن سیم ها روی شکل موجها تغییر ایجاد میکنه
              اگر بفرمایید جایی محکم نیست و قطع میشه نمیتونم قبول کنم چون یک به یک همه رو چندین و چند بار بررسی کردم و با کج کج کردن سر جامپرها از اتصال و محکم کاریشون مطمئن هستم
              اما باورتون میشه دیشب با یک لرزش بسیار خفیف برد بورد ، شکل موج 1 مربعی شده بود؟؟؟؟؟؟!!!!!!!
              موج 3 هم شکلش مثل کلونی موریانه ها شده بود و تازه همین وضعیت با نزدیک و دور شدن دست من تغییر میکرد

این مشکل مشکلی نیست که بشه با برد بورد بزرگ یا کوچک حلش کرد،شاید بهتره بیایم و مدار رو ، اضافاتش رو حذف کنیم تا خلوت تر بشه و درنتیجه نویزها کمتر بشن
              یا اینکه مدار کلا برد روی فیبرمسی و لحیم بشه که دیگه.....
              ممنون
              دقت نکردیدید. من اصلا عرض نکردم از برد بورد بزرگ استفاده کنید. عرض کردم از یک برد سوراخدار بزرگ یکپارچه استفاده کنید که هم نویز کمتری داشته باشید هم مداربه سادگی قابلیت تغییر داشته باشه. (برد سوراخدار منظورم فیبر مدار چاپی سوراخ دار است نه بردبرد)
              این طور که فرمودید به نظرم در اولین فرصت همین کار را انجام بدید بهتره.
              آها یک مورد دیگه هم عرض کنم
              پرسیده بودید پین 1 آپ امپ مستقیم به پین 1 UC3843 وصله یا فیلتر RC بینشون هست؟
              و بنده به اشتباه عرض کردم مستقیم
              عذرخواهی میکنم
              مقاومت 10 اهم بینشون هست و خازن 47 نانو هم بین پین 1و زمین
              پس در واقع دیروز که ظاهرا به حالت بعد از شماتیک آپ امپ برگردوند بودید در واقع تغییر خاصی نداده بودید دیگه!
              چون:
              خازن های سرامیکی که برای بعد پست شماتیک بود هنوز هم بودند
              فیلتر RC خروجی آپ امپ هم همینطور
              خازن های پیت 8 هم همینطور
              خازن 100n بین ورودی منفی آپ امپ و زمین هم همینطور
              افزایش خازن بین ورودی منفی و خروجی آپ امپ از 100p به 470p هم همینطور.
              پس چی رو برگردونده بودید؟
              الان اگه می خواید فعلا همینطوری ادامه بدید و موارد پست قبل را هم انجام دادید،
              شکل موج پین 1 و 2 را بذارید
              اگر هم می خواید ازبرد سوراخدار بزرگ یکپارچه استفاده کنید تا بعد ببینیم چی میشه.
              جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۳:۵۲ ۱۴۰۱/۰۸/۱۹.

دیدگاه

1.4 ولت در رنج قابل پیش بینیه ولی 5 ولتی که قبلا فرمودید طوری که یادمه بعد تعویض آپ امپ بود.
                بله درست میفرمایید
                ولی خب ممکنه همین مسئله باعث سوختن دوتا ماسفت شده بود
                منظورم مسئله ای که پایه 1 رو دارای 5 ولت کرده بود

انتظارداشتم برای 12 ولت مقدار وسط تا R8 کم و تا R7 زیاد باشه! (اهم های پتانسیومتر خارج از مدار بگیرید)
                دقیقا روی 12 ولت ، مدار رو خاموش و پتانسیومتر رو دآوردم و اندازه گیری کردم

شکل موج ها همه چیز رو تعیین می کنند. با شکل موج به هم ریخته نمیشه گفت مدار کارش رو درست انجام میده.
                به قول شما مدار کار خودش رو انجام میده ولی ما می خوایم کاری که مورد انتظار ماست انجام بگیره.
                فعلا من تاکیدی روی آمپر خروجی ندارم چون از شکل موج های مدار مشخص میشه چه انتظاری ازش باید داشت.
                من هم این رو قبول دارم و هزینه و وقتم رو به همین خاطر روی اون گذاشتم
                اما به شرطی که چیز دیگه ای باعث گمراه کردن نشه
                دقت نکردیدید. من اصلا عرض نکردم از برد بورد بزرگ استفاده کنید. عرض کردم از یک برد سوراخدار بزرگ یکپارچه استفاده کنید که هم نویز کمتری داشته باشید هم مداربه سادگی قابلیت تغییر داشته باشه. (برد سوراخدار منظورم فیبر مدار چاپی سوراخ دار است نه بردبرد)
                این طور که فرمودید به نظرم در اولین فرصت همین کار را انجام بدید بهتره.
                قطعا با این همه تغییر فیبر خواهد سوخت،غیر از اینکه من هم واقعا توان این همه تغییر رو به صورت لحیم ندارم و دیگه اینکه شاید دوماه پیش میفرمودید یک فیبر سوراخدار 10*10 کافیه ولی الان قطعا جا کم میاوردیم
                الان اگه می خواید فعلا همینطوری ادامه بدید و موارد پست قبل را هم انجام دادید، شکل موج پین 1 و 2 را بذارید اگر هم می خواید ازبرد سوراخدار بزرگ یکپارچه استفاده کنید تا بعد ببینیم چی میشه.
                فعلا همینطوری ادامه میدم،فقط ببینم چطور میشه از مقدارسیم ها و جامپرها کم کرد

پس در واقع دیروز که ظاهرا به حالت بعد از شماتیک آپ امپ برگردوند بودید در واقع تغییر خاصی نداده بودید دیگه!
                خازن 1 میکرو پین 1-زمین
                کلکتور پوش پول از زمین به سورس و یکی دیگه که یادم نیست
                این تغییرات آخری رو تغییر دادم

دیدگاه

بله درست میفرمایید
                  ولی خب ممکنه همین مسئله باعث سوختن دوتا ماسفت شده بود
                  منظورم مسئله ای که پایه 1 رو دارای 5 ولت کرده بود
                  آخه مشکل اینجاس که شما در پست 607 اعلام کردید آپ امپ امپ را جایگزین کردید. بعد در پست 611 می فرمایید "و ولتاژ پین 1 روی 5 ولت"!
                  پس یعنی آپ امپ جدید هم سوخته بوده یا اون قبلیه هم سالم بوده؟
                  دریک هم در فیلم اینجوری مساله رو موشکافی نمی کرد
                  دقیقا روی 12 ولت ، مدار رو خاموش و پتانسیومتر رو دآوردم و اندازه گیری کردم
                  پس اینم از عجایبه.
                  من هم این رو قبول دارم و هزینه و وقتم رو به همین خاطر روی اون گذاشتم
                  اما به شرطی که چیز دیگه ای باعث گمراه کردن نشه
                  چیز دیگه همون نویزه دیگه. که الانم بدون رودروایسی داره کارش انجام می ده.
                  قطعا با این همه تغییر فیبر خواهد سوخت،غیر از اینکه من هم واقعا توان این همه تغییر رو به صورت لحیم ندارم و دیگه اینکه شاید دوماه پیش میفرمودید یک فیبر سوراخدار 10*10 کافیه ولی الان قطعا جا کم میاوردیم
                  اینجوریام نیست دیگه. مگه الان کلا رو برد بورد بجز یه دونه پتانسیومتر، دو تا ترانزیستور، چند تا خازن و مقاومتو دیودکوچک و دو تا آی سی چی دارید؟ روی یه فضای 5*5 سانت هم به نظرم جا می گیرند. 75 سانتی متر مربع دیگه هم باشه برای قطعاتی که الان روی فیبرند. (تازه اگه فیبر سوراخدار 10*10 بخواید بذارید.)
                  فعلا همینطوری ادامه میدم،فقط ببینم چطور میشه از مقدارسیم ها و جامپرها کم کرد
                  پس منتظر شکل موج هایی که در پست قبل عرض کردم هستم.

خازن 1 میکرو پین 1-زمین
                  کلکتور پوش پول از زمین به سورس و یکی دیگه که یادم نیست
                  این تغییرات آخری رو تغییر دادم
                  این ها را که همشون بعد سوختن ماسفت و آپ امپ برگردونده بودید.
                  جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۴:۴۷ ۱۴۰۱/۰۸/۱۹.

دیدگاه

از نحوه اتصال زیر بین دو برد برای کاهش نویز استفاده کنید:

دیدگاه

یه عکس از موج پایه گیت و زمین میزاری؟

گیت ماسفت منظورمه.

دیدگاه

آخه مشکل اینجاس که شما در پست 607 اعلام کردید آپ امپ امپ را جایگزین کردید. بعد در پست 611 می فرمایید "و ولتاژ پین 1 روی 5 ولت"!
                        پس یعنی آپ امپ جدید هم سوخته بوده یا اون قبلیه هم سالم بوده؟
                        همین پست ها ملاک هستند
                        حتما بوده و یه مشکلی باعث بودنش بوده
                        شاید اون مشکل غیر از آپ امپ بوده و به قول شما اولی هم سالم بوده(دقیقا به همین خاطر اولی رو دور ننداختم)
                        پس اینم از عجایبه.
                        عجایب یا اینکه یه چیزی یه جای کار میلنگه(یا همونطور که قبلا گفتم یه جایی یه کاری کردیم که حساب نکردیم)
                        این عجایب هر چی هست داره کاررو خراب میکنه
                        اینجوریام نیست دیگه. مگه الان کلا رو برد بورد بجز یه دونه پتانسیومتر، دو تا ترانزیستور، چند تا خازن و مقاومتو دیودکوچک و دو تا آی سی چی دارید؟
                        که البته هر کدوم بارها عوض شدن
                        این ها را که همشون بعد سوختن ماسفت و آپ امپ برگردونده بودید.
                        خب منم منظورم همین ها بعد همون بود

یه لطفی بفرمایید تمام تغییراتی رو که مد نظرتون هست بفرمایید
                        غیر از اونایی که عرض کردم هست
                        میخوام از این پست بشه یه مرجع
                        زحمت میشه،شرمنده

دیدگاه

همین پست ها ملاک هستند
                          حتما بوده و یه مشکلی باعث بودنش بوده
                          شاید اون مشکل غیر از آپ امپ بوده و به قول شما اولی هم سالم بوده(دقیقا به همین خاطر اولی رو دور ننداختم)

عجایب یا اینکه یه چیزی یه جای کار میلنگه(یا همونطور که قبلا گفتم یه جایی یه کاری کردیم که حساب نکردیم)
                          این عجایب هر چی هست داره کاررو خراب میکنه

که البته هر کدوم بارها عوض شدن

خب منم منظورم همین ها بعد همون بود

یه لطفی بفرمایید تمام تغییراتی رو که مد نظرتون هست بفرمایید
                          غیر از اونایی که عرض کردم هست
                          میخوام از این پست بشه یه مرجع
                          زحمت میشه،شرمنده
                          خواهش میکنم
                          1-در پست 634 هر چه انجام دادنی هست انجام بدید. ( غیر از این مورد: بین پین 1 آی سی uc3843 و زمین یک خازن 1n بذارید)
                          یعنی این خازن 1n را نذارید چون الان فیلتر RC در خروجی آپ امپ دارید.
                          2-روش اتصالات پست 639 را هم انجام بدید.
                          اینها را هم تا جایی که خبر دارم هست ولی برای اطمینان:
                          4- فیلتر RC در بین خروجی آپ امپ و پین 1 (10 اهم و 47n)
                          5- خازن 100 نانو بین ورودی منفی آپ امپ و زمین
                          6- خازن 470 پیکو بین ورودی منفی و خروجی آپ امپ.
                          7- خازن های سرامیکی خروجی باشند

بعد شکل موج پین 1 و 3 را بذارید.
                          در ضمن اون عجایب که گفتم اگه برعکس بود عجیب نبود.
                          یعنی رو 12 ولت پتانسیومتر پایه وسطی و پایه متصل به مقاومت 4.7k که به خروجی وصله (R8 صفحه 1) اهمش خیلی کمتر از سمت پایینش بود (سمت R7=4.7k).
                          جدیدترین ویرایش توسط som1234; ۱۸:۰۴ ۱۴۰۱/۰۸/۱۹.

دیدگاه

خواهش میکنم
                            1-در پست 634 هر چه انجام دادنی هست انجام بدید. ( غیر از این مورد: بین پین 1 آی سی uc3843 و زمین یک خازن 1n بذارید)
                            یعنی این خازن 1n را نذارید چون الان فیلتر RC در خروجی آپ امپ دارید.
                            2-روش اتصالات پست 639 را هم انجام بدید.
                            اینها را هم تا جایی که خبر دارم هست ولی برای اطمینان:
                            4- فیلتر RC در بین خروجی آپ امپ و پین 1 (10 اهم و 47n)
                            5- خازن 100 نانو بین ورودی منفی آپ امپ و زمین
                            6- خازن 470 پیکو بین ورودی منفی و خروجی آپ امپ.
                            7- خازن های سرامیکی خروجی باشند

بعد شکل موج پین 1 و 3 را بذارید.
                            در ضمن اون عجایب که گفتم اگه برعکس بود عجیب نبود.
                            یعنی رو 12 ولت پتانسیومتر پایه وسطی و پایه متصل به مقاومت 4.7k که به خروجی وصله (R8 صفحه 1) اهمش خیلی کمتر از سمت پایینش بود (سمت R7=4.7k).
                            ممنون،همه رو چک میکنم

یه زحمت دیگه دارم براتون
                            اون شماتیکی بود که زحمت کشیدید برای پالس دادن از طریق PWM به گیت گذاشتید،هرچه گشتم پیداش نکردم
                            اگر ممکنه دوباره قرار بدید
                            و یه سوال:چطور میشه فیدبک جریان رو غیرفعال کرد؟در یه شماتیک دیدم پین سه رو با یه مقاومت 15 کیلو دادنش به زمین

دیدگاه

ممنون،همه رو چک میکنم
                              یه زحمت دیگه دارم براتون
                              اون شماتیکی بود که زحمت کشیدید برای پالس دادن از طریق PWM به گیت گذاشتید،هرچه گشتم پیداش نکردم
                              اگر ممکنه دوباره قرار بدید
                              خواهش می کنم
                              اون شماتیک برای مبدل مثلا فوروارد احتملا می شد بکار برد ولی در این مبدل به نظرم جواب نمیده. چون در اینجا در بازه روشن بودن سوییچ انتقال انرژی صورت نمی گیرد.
                              و یه سوال:چطور میشه فیدبک جریان رو غیرفعال کرد؟در یه شماتیک دیدم پین سه رو با یه مقاومت 15 کیلو دادنش به زمین
                              به نظر من در این مبدل فیدبک جریان را میشه قطع کرد اما پین 3 را فکر نمی کنم.
                              شماتیک بذارید.

دیدگاه

خواهش می کنم
                                اون شماتیک برای مبدل مثلا فوروارد احتملا می شد بکار برد ولی در این مبدل به نظرم جواب نمیده. چون در اینجا در بازه روشن بودن سوییچ انتقال انرژی صورت نمی گیرد.
                                پیدا کردم پست مربوطه رو اما متاسفانه شماتیک حذف شده بود
                                لطفا روشی معرفی بفرمایید که بتونم گیت رو با ماژل PWM درایور کنم،ممنون میشم
                                شماتیک بذارید.

دیدگاه

لطفا صبر کنید...
                                X